Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.258
- Πόντοι
- 4.510
Θα πάω αύριο να δωΣήμερα ήταν εκεί που πέρασα
Θα πάω αύριο να δωΣήμερα ήταν εκεί που πέρασα
Έ, κοίτα, ούτε πήρα χαμπάρι πως σβήστηκαν αλλά εγώ θα έλεγα πώς έχουν σχέση, όταν γράφει ο καθένας ότι θέλει χωρίς τεκμήρια σε ένα "δημόσιο" φόρουμ και μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ... δεν είμαστε και βιαστές επειδή πάμε στους οίκους, ούτε είναι "θύματα" οι περισσότερες κοπέλες.λογικά επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα που είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα(πχ ποίαδουλεύειπου ,αν ειναι ανοιχτά τα σπιτακια, αν είχαμε καμίακαινούργιαάφιξη κλπ)....εκτός του ότι υπάρχει νήμα που αναφέρεται για τραφικινγκ, οκ άμα δε θες εκεί βάλτο τουλάχιστον στο σχολιασμό της ημερήσιας ενημέρωσης, επιλογές υπάρχουν ώστε να μη σπαμαρετε το υπάρχον νήμα, όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι που συχνά γράφουν εδώ ιατρικά θέματα ή όπως 2-3 που δε γράφουν καθόλου ενημέρωση και εμφανίζονται στο νήμα για άσχετα σχολια και για να σπαμαρουν.
Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?10:30 πήγα για την ειρήνη αλλά η τσατσά μας ενημέρωσε ότι θα κάνει διάλειμμα γτ κουράστηκε Κ μπορούμε μόνο να πάμε με την Μαρίαννα που προφανώς βαράει μύγες.Σε ερώτηση μου ποτέ θα ξαναρχίσει δεν απάντησε.
Αν ο κάθε αγαπούλης εξηντάρης χύνει στα 3 λεπτά, έφαγε είκοσι (20)Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
Ποσες πούτσες να έφαγε σε μιση ώρα![]()
Η τσατσά του Δ22 ισόγειο, με το κοντό μαλλί και τις τεράστιες βυζάρες. Αν μου είπε ψέματα, ψέματα λέω και εγώ.Ποιοι είναι αυτές οι φήμες που λένε ότι η Ειρήνη θα σταματήσει?
Έχω γράψει και εγω πράγματα και άνοιξα καινούριο νήμα για να μην σπαμαρω και διαγράφτηκε γενικα οι admins ειναι νταβες όταν πληρώνεις κάποια για να κανεις σεξ μαζι της και αυτη δεν θέλει αλλα την εκβιάζουν είναι ενα ίδιος βιασμού αυτο θα πω και δεν θα σπαμαρω άλλοΕγραψα σε προγουμενο ποστ κατι για τραφικινγκ και εξαφανιστηκε απο το νημα ως δια μαγειας
Μλκς φίλε μου απλά επειδή η Μαριάννα βαράει μύγες το έκαναν αυτό μπας κ δουλέψει Κ αυτηΠηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
Αν και το νικ σου λέει μύστης ...όσον αφορά τη Μαριάννα μάλλον δε ...η Μαριάννα είχε και έχει δουλειά σταθερά χρόνια τώραΜλκς φίλε μου απλά επειδή η Μαριάννα βαράει μύγες το έκαναν αυτό μπας κ δουλέψει Κ αυτη
Ήρθε ακριβώς 09.50.Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
Έλα pm!!!Διδυμου 27 ξέρουμε αν γύρισε η Βικτώρια;
Αγγελική Νικολούλη.Καλημέρα έχω χάσει κάποια κορισια .οποίος ξέρει ας μου πει Εύα Μόνικα Σιμονα την Ρουμάνα
Είναι βαριές οι πούτσες των γερόντων!Πηγε στις 10 και 1030 κουραστηκε ?
Σιμόνα ρουμάνα είναι στο στούντιο παραδίπλαΚαλημέρα έχω χάσει κάποια κορισια .οποίος ξέρει ας μου πει Εύα Μόνικα Σιμονα την Ρουμάνα
Η τσατσά προσφέρει, δωρεάν, στα Φιλιππίδου!Καλησπέρα συναγωνιστές
Τέτοια ώρα στη Φυλης (βραδινή βάρδια) ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω για στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
...και να φανταστεις πως καποτε ξεκουραζοταν η Μαριαννα που και που γοατι της ειχαν κανει το μουνι καλτσα.Πως αλλαζουν οι καιροι....10:30 πήγα για την ειρήνη αλλά η τσατσά μας ενημέρωσε ότι θα κάνει διάλειμμα γτ κουράστηκε Κ μπορούμε μόνο να πάμε με την Μαρίαννα που προφανώς βαράει μύγες.Σε ερώτηση μου ποτέ θα ξαναρχίσει δεν απάντησε.
Υπό άλλη διεύθυνση λειτουργεί!Το 8α στη Διδυμου ειχε κλεισει λογω τραφικινγκ για οσους θυμουνται μοντελοαλυσιδα κλπ τωρα ξανανειξε σαν να μην συμβαινει τιποτα, τρωει πολύς κοσμος ψωμακι απο αυτη τη μπιζνα που φτανει μεχρι βουλευτες μπορει και πρωθυπουργο, μεγαλη η σαπιλα στην εποχη μας
Οντως; Ενταξει τοτε τερμα το τραφικινγκ στα μπουρδελαΥπό άλλη διεύθυνση λειτουργεί!
Καμμιά σχέση πια με μοντελοαλυσίδα!
Το 8α στη Διδυμου ειχε κλεισει λογω τραφικινγκ για οσους θυμουνται μοντελοαλυσιδα κλπ τωρα ξανανειξε σαν να μην συμβαινει τιποτα, τρωει πολύς κοσμος ψωμακι απο αυτη τη μπιζνα που φτανει μεχρι βουλευτες μπορει και πρωθυπουργο, μεγαλη η σαπιλα στην εποχη μας
Οντως; Ενταξει τοτε τερμα το τραφικινγκ στα μπουρδελα![]()