Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (20 μέλη και 243 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.877
Πόντοι
1.056
Οι Λατίνες ήρθαν για να μείνουν...
Καλο αυτο, προσωπικα τις γουσταρω πολυ, κυριως για το σωματοτυπο τους..

Που μπορει να ωφειλεται το γεγονος οτι εχουν αυξηθεί οι λατινες;

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Στο Μεταξουργείο (σαν κάτοικος, μένω πολύ κοντά) που περνάω για να πάω στο κέντρο, για δουλειές, ακούω έξω από τα "σπίτια", Ισπανικά πιο συχνά από τα Αλβανικά, τα Βουλγάρικα, τα Ρώσικα και τα Ρουμάνικα πια, από κορίτσια που αρχίζουν ή τελειώνουν την βάρδια... Οι Λατίνες ήρθαν για να μείνουν...
Πολλες προιον τραφικινγκ απο οτι βλεπουμε
Καλο αυτο, προσωπικα τις γουσταρω πολυ, κυριως για το σωματοτυπο τους..

Που μπορει να ωφειλεται το γεγονος οτι εχουν αυξηθεί οι λατινες;
Φτωχια

kostasN99

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2018
Like
196
Πόντοι
0
Μια Νατασσα λατινα μελαχρινη με βυζαρες ,που επαιζε σε οικους στη φυλης και φωκαιας, μηπως εχει δει καποιος σε ποιον οικο δουλευει αυτη τη περιοδο στο μεταξι;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Η Μονικα η γεματη με την τεραστια κωλαρα που δουλεψε στο εξηκιου και τελευταια στο φυλης 134 υπογειο παλαιοτερα ξερει κανεις αν δουλευει καπου και τι βαρδια;;
Είχε πάει στο Ιάσονος αρχές δεν θυμάμαι νούμερο αλλά εκλεισευ. Την ψάχνω καί εγώ

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.158
Πόντοι
31.618
Το να είσαι ναυάγιο είναι τίτλος τιμής εδώ μέσα .σημενει πος έγραψε πολλα πουτσομετρα το κοντέρ.
Όλοι έχουν τα πάθει τους οποία κι αν είναι Άλιος είναι απλά ξενεροτοι.
Αν κάποιος περιμένει 60 λεπτά για να γαμίσει μια κοπέλα σημενει πος έχει πόθο πος είναι ζωντανός.
Άλλοι κάνουν υπερατλαντικά ταξίδια για να δουν την ομάδα τους να παίζει,ποιος θα τους κρίνει.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.566
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα μυστες μου πέρασμα με Ειρήνη χθες δεν το ευχαριστήθηκα έχει ανοίξει αρκετά και η αίσθηση δεν ήταν καλη οπως την πρώτη που πήγα κατά τα αλλά πολύ δοτικό το κορίτσι χωρις μα και μου
Πέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
498
Πόντοι
21
Μετα απο τόσα χρόνια δεν μπορείς να αλάζεις ετσι απλα φωτό προφίλ ρε φιλε.
Ειναι κατι σαν λογοτυπο.
Δεν ειναι κατι απλο.:cheesy:

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Μετα απο τόσα χρόνια δεν μπορείς να αλάζεις ετσι απλα φωτό προφίλ ρε φιλε.
Ειναι κατι σαν λογοτυπο.
Δεν ειναι κατι απλο.:cheesy:
Καντου μήνυση που αλλαξε φώτο χωρις να παρει την άδεια σου!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.439
Πόντοι
5.631
Πέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.
Διδύμου 22 πρωινή βάρδια

Συνημμένα

• sintaxiouhoi_17.12.2915_diadilosi__32_.jpeg
    sintaxiouhoi_17.12.2915_diadilosi__32_.jpeg
    261,3 KB · Εμφανίσεις: 19

ak45

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Προφανώς κάποιοι ασυγκράτητοι αρχίζουν και χύνουν από το σαλόνι!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.941
Πόντοι
1.336
Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;
Τραβελόπιατσα,στρίπ κλπ.,μερικά στούντιο και μασατζίδικα. Πάντως όχι μπουρδέλα.

Οπότε ψάξε στά αντίστοιχα νήματα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Πριν καμια ωρα περιπου στο Μεταξουργειο, εδω και 3-4 μερες εχει αναμενο φωτακι το Ακουμηνατου το ισογειο το προτελευταιο πριν την γωνια με την Δεληγιωργη, μπαινω τελικα να δω και ηταν ενα μελαχρινο τραβελι, συνεχισα και τελικα μπηκα Ιασωνος 36 και τιμησα για πολλοστη φορα την Ξανθια Ρωσιδα ψηλη μιλφαρα την Ελενα....ξερετε εκει που μεχρι προσφατα ειχε μια πολυ ομορφη νεαρη μελαχρινη τσατσα την Λιζα για την οποια ο Dmtrsxxx ειχε αναφερθει παλαιοτερα..αποψε ομως υπηρεσια ηταν η κοντοπουτανη επισης ξανθια μιλφαρα με τα τεραστια βυζια η Μολδαβεζα Ναταλια η οποια μεχρι και πριν 1 μηνα δουλευε στο Κολωνου 47 οροφος για οσους την ηξεραν....μου ειπε οτι πλεον εχει σταματησει οριστικα...ας το πιστεψουμε ο χρονος θα δειξει....

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
139
Πόντοι
0
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!
Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!
Αυιοι που έχουν το σίτε κερδίζουν λεφτά! Μήπως και αυτοί που έχουν τίτλους έχουν όφελος??? Μια ευγενική ερώτηση!

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.466
Πόντοι
201
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το έαν μπορείς να γαμήσεις ή όχι κάποια που έχει άλλα δωμάτια πρώτα.
Μετά από αυτή τη σπουδαία συμβολή θα σκεφτούμε μήπως σε κάνουμε και τιμημένο!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.652
Πόντοι
13.636

Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!
Αυιοι που έχουν το σίτε κερδίζουν λεφτά! Μήπως και αυτοί που έχουν τίτλους έχουν όφελος??? Μια ευγενική ερώτηση!
Άλλος ένας που κάνει ερωτήσεις και απαντάει ο Ίδιος ο Εαυτός του.
Ρε πάτε καλά???

Θα σου πρότεινα να φορέσεις καλά αθλητικά παπούτσια και να βγεις στην Ενημέρωση.
Τις απορίες που έχεις μπορείς να τις συζητάς με τους φίλους σου.
Εδώ είναι Ημερήσια Ενημέρωση!
Φιλικά.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom