Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.689
- Πόντοι
- 3.246
είναι ερείπιο το κορίτσι πλέονΔεν γραφτηκε κατι για ειρηνα διδυμου 22 σήμερα. φουσκα ηταν και περασε μαλλον.
είναι ερείπιο το κορίτσι πλέονΔεν γραφτηκε κατι για ειρηνα διδυμου 22 σήμερα. φουσκα ηταν και περασε μαλλον.
Καλο αυτο, προσωπικα τις γουσταρω πολυ, κυριως για το σωματοτυπο τους..Οι Λατίνες ήρθαν για να μείνουν...
Πολλες προιον τραφικινγκ απο οτι βλεπουμεΣτο Μεταξουργείο (σαν κάτοικος, μένω πολύ κοντά) που περνάω για να πάω στο κέντρο, για δουλειές, ακούω έξω από τα "σπίτια", Ισπανικά πιο συχνά από τα Αλβανικά, τα Βουλγάρικα, τα Ρώσικα και τα Ρουμάνικα πια, από κορίτσια που αρχίζουν ή τελειώνουν την βάρδια... Οι Λατίνες ήρθαν για να μείνουν...
ΦτωχιαΚαλο αυτο, προσωπικα τις γουσταρω πολυ, κυριως για το σωματοτυπο τους..
Που μπορει να ωφειλεται το γεγονος οτι εχουν αυξηθεί οι λατινες;
Είχε πάει στο Ιάσονος αρχές δεν θυμάμαι νούμερο αλλά εκλεισευ. Την ψάχνω καί εγώΗ Μονικα η γεματη με την τεραστια κωλαρα που δουλεψε στο εξηκιου και τελευταια στο φυλης 134 υπογειο παλαιοτερα ξερει κανεις αν δουλευει καπου και τι βαρδια;;
Πέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.Καλησπέρα μυστες μου πέρασμα με Ειρήνη χθες δεν το ευχαριστήθηκα έχει ανοίξει αρκετά και η αίσθηση δεν ήταν καλη οπως την πρώτη που πήγα κατά τα αλλά πολύ δοτικό το κορίτσι χωρις μα και μου
Καντου μήνυση που αλλαξε φώτο χωρις να παρει την άδεια σου!Μετα απο τόσα χρόνια δεν μπορείς να αλάζεις ετσι απλα φωτό προφίλ ρε φιλε.
Ειναι κατι σαν λογοτυπο.
Δεν ειναι κατι απλο.
Διδύμου 22 πρωινή βάρδιαΠέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.
Πέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.
Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;
Τραβελόπιατσα,στρίπ κλπ.,μερικά στούντιο και μασατζίδικα. Πάντως όχι μπουρδέλα.Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!
Άλλος ένας που κάνει ερωτήσεις και απαντάει ο Ίδιος ο Εαυτός του.Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!
Αυιοι που έχουν το σίτε κερδίζουν λεφτά! Μήπως και αυτοί που έχουν τίτλους έχουν όφελος??? Μια ευγενική ερώτηση!