Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε!
Όχι ρε φίλε μη λες τέτοια και δεν πρόλαβα να πάρω γεύση την τελευταία φορά είχε 10 άτομα ουρά...Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε!