Μαγκααα..τα ειπες ολααα μπραβο σουΚαι λίγα είπες συναγωνιστή!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Bambaataa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 1.713
- Πόντοι
- 201
Το όλο service θα έλεγα.....κοριτσαρος ...Οχι ρε φίλε, το έχουμε ξαναγράψει.
Η πίπα της Ειρήνης (17β) ασύλληπτη. Θα μας λείψει.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.137
- Πόντοι
- 1.936
Εκαψα εικοσαριλο εχθες το Δ22 δευτερη βαρδια στη Μαρινα.
Ττοφαντη βυζαρου ξανθουλα με μπουταρες κωλαρες βυζαρες γλυκο προσωπο αλλα ως εκει.
Η τσατσα μια ξανθια μες το μελι και τη γλυκα.Εταζε παπαδες για την κοπελα.
Μπαινει μεσα η
Μαρινα με χαμογελο και δοαθεση σουπερ ξεπετας.Καμια συγκληση εστω και στο παραμικρο με αυτα ππυ εταξε.Την εδιωξα κλωτσιδον βεβαια και εφυγα.Ξεχεσα και την ψευτρα κωλογρια η οποια ειχε βιντεοκληση με Βλαδιβοστοκ.Λογικα τα μπινελικια μου περασαν και στη μαμα Ρωσσια ,Ουκρανια ή απ'οπου στο διαολο ειναι.
Πηγα Φιλιππιδου στην Καρολινα στον οροφο.Αποζημιωθηκα με ωραιο υπομονετικο μπουκιτσι και τελειωμα στις βυζαρες τις.Αυτα τα ολιγα.
Ττοφαντη βυζαρου ξανθουλα με μπουταρες κωλαρες βυζαρες γλυκο προσωπο αλλα ως εκει.
Μπαινει μεσα η
Μαρινα με χαμογελο και δοαθεση σουπερ ξεπετας.Καμια συγκληση εστω και στο παραμικρο με αυτα ππυ εταξε.Την εδιωξα κλωτσιδον βεβαια και εφυγα.Ξεχεσα και την ψευτρα κωλογρια η οποια ειχε βιντεοκληση με Βλαδιβοστοκ.Λογικα τα μπινελικια μου περασαν και στη μαμα Ρωσσια ,Ουκρανια ή απ'οπου στο διαολο ειναι.
Πηγα Φιλιππιδου στην Καρολινα στον οροφο.Αποζημιωθηκα με ωραιο υπομονετικο μπουκιτσι και τελειωμα στις βυζαρες τις.Αυτα τα ολιγα.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 21
- Like
- 10.879
- Πόντοι
- 3.236
To τσιμπούκι της Καρολίνας ειναι ακαπέλα?Εκαψα εικοσαριλο εχθες το Δ22 δευτερη βαρδια στη Μαρινα.
Μπαινει μεσα η
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.652
- Πόντοι
- 13.636
Αυτά μας κάνεις και δεν μπορούμε να κάνουμε τις δουλειές μαςΔιδυμου 8α πάλι ανοιχτό
δουλεύει η Άννα(Αννια) το μαυρισμένο κοντοπουτανο με το ωραίο κωλαράκι από Χωματιανου 11α ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Πολύ καλό το μωράκι.
Θα δουλεύει μια μέρα 09.00-23.00 και μια μέρα 09.00-17.00. Εναλλάξ.
Το καημένο είναι σαν παντζάρι από τον ήλιο...
Η συνέχεια στην κριτική.
Νομίζω είναι ότι πρέπει για να βεντουζάρει ο @DmtrsxXx ή Μπράντ Πίτ το στόμα του και να πιεί άφθονο μουνόζουμο!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.693
- Πόντοι
- 3.246
φυσικά! απ τα καλύτερα κιόλαςTo τσιμπούκι της Καρολίνας ειναι ακαπέλα?
T.D.7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 8.921
- Πόντοι
- 1.046
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε!
Υγ. Φήμες λένε πως η Ειρήνη θα σταματήσει, την ξεζουμισατε την κοπέλα ρε ρεμαλια!!!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.652
- Πόντοι
- 13.636
Ποιοι είναι αυτές οι φήμες που λένε ότι η Ειρήνη θα σταματήσει?Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.137
- Πόντοι
- 1.936
Αν θες ναι,αλλα οχι τελειωτικο στο στομα.To τσιμπούκι της Καρολίνας ειναι ακαπέλα?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.652
- Πόντοι
- 13.636
,η τσατσά με το κοντό μαλλί εβαφε το τοίχο του διαδρόμου.
Νατάσα μελαχρινό ψιλολιγνο τραβελι, με πρωκτικο.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.693
- Πόντοι
- 3.246
μόνο σε παλιούς πελάτες της κάνειΑν θες ναι,αλλα οχι τελειωτικο στο στομα.
Πολυνίκης 28
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2024
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα συναγωνιστές
Τέτοια ώρα στη Φυλης (βραδινή βάρδια) ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω για στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τέτοια ώρα στη Φυλης (βραδινή βάρδια) ποια είναι η καλύτερη που μπορώ να βρω για στοματικό?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.682
- Πόντοι
- 6.205
Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Όχι ρε φίλε μη λες τέτοια και δεν πρόλαβα να πάρω γεύση την τελευταία φορά είχε 10 άτομα ουρά...Καλησπέρα συναγωνιστές, πριν από 2-3 μέρες έκανα και εγώ την βόλτα μου σαν παιδί που είμαι από Διδύμου 22 και όχι δεν πήγα στην Ειρήνη. Ο στόχος ήταν η petite Στέλλα στον όροφο. Δούλευε μαζί με την νταρντανα Μαρίνα. Μόλις είδα την Στέλλα με το μαύρο string και τις ζαρτιερες το 20€ βγήκε μόνο του από το πορτοφόλι. Καλές υπηρεσίες και ωραία προκαταρκτικά, τσιμπούκι ακαπελα όχι όμως τελειωτικό. Η καργιολα η τσατσά χτύπημα πόρτα στο 7 λεπτό, όμως την έγραψα κανονικά και έκανα την δουλειά μου. Η όλη παραφωνία το χρυσό δόντι της Στέλλας που φαίνεται όταν γελάει. Κατά τα άλλα μια χαρά πέρασα και θα την δοκιμάσω πάλι.
Καλά της έκανες της τσάτσας. Έχει ξεφύγει!!!Εκαψα εικοσαριλο εχθες το Δ22 δευτερη βαρδια στη Μαρινα.
Μπαινει μεσα η
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.819
- Πόντοι
- 3.886
Διδυμου 27 ξέρουμε αν γύρισε η Βικτώρια;
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Σήμερα ήταν εκεί που πέρασαΔιδυμου 27 ξέρουμε αν γύρισε η Βικτώρια;
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.047
- Πόντοι
- 46.232
λογικά επειδή δεν έχει σχέση με το νήμα που είναι ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα(πχ ποίαδουλεύειπου ,αν ειναι ανοιχτά τα σπιτακια, αν είχαμε καμίακαινούργιαάφιξη κλπ)....εκτός του ότι υπάρχει νήμα που αναφέρεται για τραφικινγκ, οκ άμα δε θες εκεί βάλτο τουλάχιστον στο σχολιασμό της ημερήσιας ενημέρωσης, επιλογές υπάρχουν ώστε να μη σπαμαρετε το υπάρχον νήμα, όπως βέβαια και όλοι οι άλλοι που συχνά γράφουν εδώ ιατρικά θέματα ή όπως 2-3 που δε γράφουν καθόλου ενημέρωση και εμφανίζονται στο νήμα για άσχετα σχολια και για να σπαμαρουν.Εγραψα σε προγουμενο ποστ κατι για τραφικινγκ και εξαφανιστηκε απο το νημα ως δια μαγειας
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις