Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 356 άτομα (29 μέλη και 327 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Ξέρει κανείς ποιο νούμερο είναι το μπουρδέλο στη Ιάσωνος απέναντι από το 31 περίπου, αυτό που μπαίνεις και έχει ένα αριστερά πάνω, ένα δεξιά κάτω και ένα στο βάθος, θέλω να κάνω μια κριτική και δεν το βρίσκω, στο δεξιά πέρασα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
κατέληξα τελικά στο Φυλής 71Α σε μια αδύνατη μελαχρινή από Βενεζουέλα, Μεη ή Μάγια όπως την ανάφερε η τσατσά (δεν το έπιασα καλά το όνομα, ίσως να είναι μια Μαριάννα που έγραψε κριτική ένας συναγωνιστής)...πολύ ωραίο πετιτ με μικρό αλλά καλοσχηματισμενο στήθος και όμορφο πρόσωπο
Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσά :jerking:
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε :birdman:
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
:hi:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσά :jerking:
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε :birdman:
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
:hi:
Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι στα σπιτάκια του 20ρικου. Τίποτα το αξιοσημείωτο!
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!

Κατάθεση στη μιλφάρα ΉΡΑ :pipa3:στο Αγκύρας 9.
Είναι 50άρα, αλλά νέα πρέπει να ήταν και το πρώτο μουνί!
Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο πλαδαρό σώμα και βυζάρες. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα!
Έγινε μια πολύ καλή κατάθεση!
Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.
Η Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι στα σπιτάκια του 20ρικου. Τίποτα το αξιοσημείωτο!
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!

Κατάθεση στη μιλφάρα ΉΡΑ :pipa3:στο Αγκύρας 9.
Είναι 50άρα, αλλά νέα πρέπει να ήταν και το πρώτο μουνί!
Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο πλαδαρό σώμα και βυζάρες. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα!
Έγινε μια πολύ καλή κατάθεση!
Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.792
Πόντοι
13.636
Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?
Ναι σωστά. Καμία σχέση οι δύο κοπέλες. Αλλά και οι δύο πολύ καλές.
Καλύτερη σίγουρα η Μαριάννα, αν είναι ξεκούραστη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Προβολή συνημμένου 1246688

πας μεσα λες καλημερα η καλησπερα αναλογως, σου απανταει η τσατσα βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικα
Μετα βγαινει η κοπελα και σου λεει τι κανεις καυλιαρη θες να γαμηθεις;
Εσυ αμα θες δινεις τα χρηματα και μπαινεις στο δωματιακι
να μιλάς για τον εαυτό σου εμείς είμαστε αδύνατοι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.627
Πόντοι
5.631
Η Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι:cry:
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα :walkingpenis:
Και διηγώντας τα να κλαίς...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι:cry:
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα :walkingpenis:
Και διηγώντας τα να κλαίς...

Την είδα πριν από μια εβδομάδα και τρόμαξα να την γνωρίσω αν και είχα πάει για αυτήν.

Φυσικά και δεν πέρασα!

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Πέρασμα με Ελένη Αλκαμενους 113, ελεύθερο στοματικό, χωρίς κωλο στα 20€, με κωλο 30€. Τίμιο, αξίζει τα λεφτά του για όσους γουστάρουν BBW. Τιμήθηκε και θα ξανατιμηθει. Ήταν με Ειρήνη η οποια έκανε και αυτή ελεύθερο στοματικό, σώμα με καμπύλες και πιο εμφάνισιμη άπο την Ελένη αντικειμενικά. Θα τιμηθεί και αυτή μέσα στη βδομάδα. Απογευματινή βάρδια αυτές. Προτάσεις για γκαυλιαρες BBW?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.835
Πόντοι
46.232
Πέρασμα με Ελένη Αλκαμενους 113, ελεύθερο στοματικό, χωρίς κωλο στα 20€, με κωλο 30€. Τίμιο, αξίζει τα λεφτά του για όσους γουστάρουν BBW. Τιμήθηκε και θα ξανατιμηθει. Ήταν με Ειρήνη η οποια έκανε και αυτή ελεύθερο στοματικό, σώμα με καμπύλες και πιο εμφάνισιμη άπο την Ελένη αντικειμενικά. Θα τιμηθεί και αυτή μέσα στη βδομάδα. Απογευματινή βάρδια αυτές. Προτάσεις για γκαυλιαρες BBW?
καλημέρα, για σήμερα αναφέρεσαι?
αυτή η Ειρήνη είναι καινούργια κοπέλα ή η Ήρα η ξανθιάμιλφογκιλφ με τα μπούτιακυτταρίτιδας? συνήθως τα πρωινά δουλεύει η γκιλφ Αλινα με το κοντο μαλλί και τις βυζάρες μόνη της ή με κάποια ακόμη κοπέλα ειδικά από τότε που ο οίκος συνεργάζεται με τα Αγκύρας 9 και 12α ,επίσης ο οίκος τα Σάββατα λόγω λαϊκής είναι κλειστός ,αν θές δώσε μάς τα φώτα σου.

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478
Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;
Θα πρότεινα Νάνσι, Κωνσταντινουπόλεως 166Α
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
καλημέρα, για σήμερα αναφέρεσαι?
αυτή η Ειρήνη είναι καινούργια κοπέλα ή η Ήρα η ξανθιάμιλφογκιλφ με τα μπούτιακυτταρίτιδας? συνήθως τα πρωινά δουλεύει η γκιλφ Αλινα με το κοντο μαλλί και τις βυζάρες μόνη της ή με κάποια ακόμη κοπέλα ειδικά από τότε που ο οίκος συνεργάζεται με τα Αγκύρας 9 και 12α ,επίσης ο οίκος τα Σάββατα λόγω λαϊκής είναι κλειστός ,αν θές δώσε μάς τα φώτα σου.
Καλημέρα τρισμεγιστε Smirni! Απόγευμα βρήκα τις συγκεκριμένες κοπέλες, Πέμπτη γύρω στις 19.00. Την Ήρα δεν την γνωρίζω για να απαντήσω, αυτή η Ειρήνη ήταν Milf με καμπύλες και λίγο μεγάλο κωλο που ίσως να είναι και πειραγμενος και είχε λίγη κυτταρίτιδα. Έχω καιρό να πάω εκεί οπότε δε ξέρω αν είναι καινούργια κοπέλα. Παλιότερα εκεί πήγαινα για την Όλγα τη Ρωσίδα θωρηκτό BBW που ακόμα την ψάχνω...

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
384
Πόντοι
20
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
Σε ευχαριστώ πολύ Αρχηγέ, θα περάσω να τιμήσω κάποια από τις προτάσεις σού μεσα στο Σαββατοκύριακο και θα ενημερώσω! Κάλο γαμησιατικο σκ!
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
9
Like
326
Πόντοι
280
καλησπερα, καλο σκ. νταρντανα ετσι ψηλη bbw που βρισκουμε; ευχαριστω

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
161
Like
20.516
Πόντοι
32.478

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Γειά σου φίλε και καλώς ήρθες
Θα πάς στην διεύθυνση Φιλιππίδου 11, θα προτιμήσεις το ισόγειο αφού έχει τα καλύτερα κορίτσια.
Αφού επιλέξεις κοπέλα θα ζητήσεις από την τσαχπινα τσατσά να σε προετοιμάσει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom