Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 385 άτομα (34 μέλη και 351 επισκέπτες)

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
5
Like
597
Πόντοι
301
Μία Χριστίνα "Τσέχα" που μου είπε κάποιος στη Φυλής,ξέρει κάποιος αν υπάρχει ακόμα και σε ποιο δουλεύει και σε ποια βάρδια;
(δε ζητάω πολλά νομίζω!!!)
Δεν νομίζω πλέον να δουλεύει αλλα αν την βρείς είναι πάνω στην φυλής δίπλα απο το κλειστό βενζινάδικο τα δυο πρώτα η το απέναντι πρώτο εκεί δουλεύω συνήθως με Ντιάνα ( ντιανκα ) Κορίνα

• Like
Αντιδράσεις: Wolf21

Ntamari

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Κριτικές
5
Like
597
Πόντοι
301
Για Σαμάνθα θέλω να μου πει κάποιος αν πήρε μια ξανθιά Κολομβία όσες φορές πήρα Κολομβία εφαγα τρελή ξενερα,
μονο μια ξανθιά μουναρα ήταν καλή και φοβάμαι να κανω κασκαντερικο
αν εχει δοκιμάσει κανένας να μου στείλει μήνυμα πλιζ η να απαντήσει εδω ευχαριστώ

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
207
Πόντοι
20
Μία Χριστίνα "Τσέχα" που μου είπε κάποιος στη Φυλής,ξέρει κάποιος αν υπάρχει ακόμα και σε ποιο δουλεύει και σε ποια βάρδια;
(δε ζητάω πολλά νομίζω!!!)
Εκεί είναι κάθε μέρα...στο φυλής 84 η απέναντι στα 65αρια

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Πριν από λίγο στη Φυλής: κατέβηκα για την Άννα στο Διδύμου 8Α αλλά ήταν κλειστό, πέρασα από Διδύμου 22 για να δω την Μαριάννα (η Ειρήνη έλειπε κλασικά) αλλά δεν συγκινήθηκα τόσο όσο περιγράφεται από πολλούς φίλους εδώ...κατέληξα τελικά στο Φυλής 71Α σε μια αδύνατη μελαχρινή από Βενεζουέλα, Μεη ή Μάγια όπως την ανάφερε η τσατσά (δεν το έπιασα καλά το όνομα, ίσως να είναι μια Μαριάννα που έγραψε κριτική ένας συναγωνιστής)...πολύ ωραίο πετιτ με μικρό αλλά καλοσχηματισμενο στήθος και όμορφο πρόσωπο που μετά τα 5 λεπτά με παρακαλούσε να τελειώσω στα ισπανικά...εγώ ήθελα κανένα 10λεπτο ακόμη (είχα αποδεχτεί ότι θα φύγω αχυστος) αλλά περιεργως της τα έδωσα νωρίτερα σε πολύ love περίπτυξη :rose:
Την καλησπέρα μου σε όλους :hi:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.362
Πόντοι
7.621
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι στα σπιτάκια του 20ρικου. Τίποτα το αξιοσημείωτο!
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!

Κατάθεση στη μιλφάρα ΉΡΑ :pipa3:στο Αγκύρας 9.
Είναι 50άρα, αλλά νέα πρέπει να ήταν και το πρώτο μουνί!
Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο πλαδαρό σώμα και βυζάρες. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα!
Έγινε μια πολύ καλή κατάθεση!
Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.889
Πόντοι
1.056
ναι γράφουμε και πολλά άσχετα στην ημερήσια(πολλοί μόνο άσχετα), αλλά σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει αυτό.
Θεωρω οτι πρεπει να γραφουμε γενικα λιγο ασχετα η σχετικα γιατι δινει μια αλλη νοτα στο φορουμ και το κραταει ζωντανο..

Με ολο τον σεβασμο στον προεδρο..

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.362
Πόντοι
7.621
Επίσης όποιος συναγωνιστής υποφέρει από δυσκοιλιότητα μπορεί να περάσει στο Λιοσίων 79 όροφο:skull-and-crossbones:
Δουλεύει μαζί με τη γυφτοβουλγάρα που μένει εκεί, ένα τρομακτικό τραβέλι σαν βαμπίρ:zombie:
Θ'αδειάσει:shit: ο δυσκοίλιος αμέσως χωρίς φάρμακα και χημικά!
:orchestra::orchestra::orchestra:

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Πολύ απλό πας κανει σαλόνι η κοπέλα οποία σου αρέσει δίνεις τα χρήματα κ περνάς ανάλογα με το χρόνο είναι κ το κόστος.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
580
Πόντοι
301
Ξέρει κανείς ποιο νούμερο είναι το μπουρδέλο στη Ιάσωνος απέναντι από το 31 περίπου, αυτό που μπαίνεις και έχει ένα αριστερά πάνω, ένα δεξιά κάτω και ένα στο βάθος, θέλω να κάνω μια κριτική και δεν το βρίσκω, στο δεξιά πέρασα.

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
580
Πόντοι
301
Επίσης πέρασα μεταμεσονύχτια από ΜΑ21 Λατίνες Βάνα και Μαρία, Ιάσωνος 20Β επίσης Λατίνα δε θυμάμαι όνομα και Κολωνού στα 30ρια, δε θυμάμαι ακριβές νούμερο, στο μεσαίο ακριβώς στον όροφο ήταν πάλι Λάτινα Σοφία φοβερό κοντοπούτανο (για τα γούστα μου) στα 20€.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.153
Πόντοι
41.129

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232
Ξέρει κανείς ποιο νούμερο είναι το μπουρδέλο στη Ιάσωνος απέναντι από το 31 περίπου, αυτό που μπαίνεις και έχει ένα αριστερά πάνω, ένα δεξιά κάτω και ένα στο βάθος, θέλω να κάνω μια κριτική και δεν το βρίσκω, στο δεξιά πέρασα.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.318
Πόντοι
13.636
κατέληξα τελικά στο Φυλής 71Α σε μια αδύνατη μελαχρινή από Βενεζουέλα, Μεη ή Μάγια όπως την ανάφερε η τσατσά (δεν το έπιασα καλά το όνομα, ίσως να είναι μια Μαριάννα που έγραψε κριτική ένας συναγωνιστής)...πολύ ωραίο πετιτ με μικρό αλλά καλοσχηματισμενο στήθος και όμορφο πρόσωπο
Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσά :jerking:
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε :birdman:
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
:hi:

giannos69

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
2.151
Πόντοι
4.642
Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσά :jerking:
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε :birdman:
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
:hi:
Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!

Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.
Η Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.318
Πόντοι
13.636
Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?
Ναι σωστά. Καμία σχέση οι δύο κοπέλες. Αλλά και οι δύο πολύ καλές.
Καλύτερη σίγουρα η Μαριάννα, αν είναι ξεκούραστη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.040
Πόντοι
3.246
Προβολή συνημμένου 1246688

πας μεσα λες καλημερα η καλησπερα αναλογως, σου απανταει η τσατσα βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικα
Μετα βγαινει η κοπελα και σου λεει τι κανεις καυλιαρη θες να γαμηθεις;
Εσυ αμα θες δινεις τα χρηματα και μπαινεις στο δωματιακι
να μιλάς για τον εαυτό σου εμείς είμαστε αδύνατοι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.362
Πόντοι
7.621
Η Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι:cry:
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα :walkingpenis:
Και διηγώντας τα να κλαίς...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι:cry:
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα :walkingpenis:
Και διηγώντας τα να κλαίς...

Την είδα πριν από μια εβδομάδα και τρόμαξα να την γνωρίσω αν και είχα πάει για αυτήν.

Φυσικά και δεν πέρασα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom