kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα να έχουμε!!
Γνωρίζουμε τι ώρα ανοίγουν τα σπίτια στην φυλης;
Γνωρίζουμε τι ώρα ανοίγουν τα σπίτια στην φυλης;
Τα μπουρδέλα δουλεύουν με κάρτα όπως της τράπεζες με νούμερο.αν έχεις και εξουσιοδότηση ακόμα καλύτερα.Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Τίποτα ρε φίλε δεν κάνεις.πας μέσα βλέπεις αν σου αρέσει η κοπέλα δίνεις το χρηματικό ποσό και περνάς.απλα.Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Μη λες τέτοια φίλε θα αρχίσουν τις ουρές για καφέ από αύριοΠρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Μόνο η Μαριάννα διαθέσιμη
Την Ειρήνη την πονάει το μουνάκι της λέει και δεν μπορεί...
Εν τω μεταξύ στο il Toto δίπλα δουλεύει ένα κοριτσάκι γλυκά
Ας πιω ένα καφέ να παρηγορηθω..
Καλά γαμησια σε όλους!
Ποιο ειναι το il toto με τον καφε?Πρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Καλά γαμησια σε όλους!
γαμηθηκες με το il toto... οκ το καταλαβαμε οτι εχεις ποσοστο εκει. θα παμε να παρουμε καφε να σε στηριξουμεΠρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Καλά γαμησια σε όλους!
Δεν νομίζω πλέον να δουλεύει αλλα αν την βρείς είναι πάνω στην φυλής δίπλα απο το κλειστό βενζινάδικο τα δυο πρώτα η το απέναντι πρώτο εκεί δουλεύω συνήθως με Ντιάνα ( ντιανκα ) ΚορίναΜία Χριστίνα "Τσέχα" που μου είπε κάποιος στη Φυλής,ξέρει κάποιος αν υπάρχει ακόμα και σε ποιο δουλεύει και σε ποια βάρδια;
(δε ζητάω πολλά νομίζω!!!)
Εκεί είναι κάθε μέρα...στο φυλής 84 η απέναντι στα 65αριαΜία Χριστίνα "Τσέχα" που μου είπε κάποιος στη Φυλής,ξέρει κάποιος αν υπάρχει ακόμα και σε ποιο δουλεύει και σε ποια βάρδια;
(δε ζητάω πολλά νομίζω!!!)
Θεωρω οτι πρεπει να γραφουμε γενικα λιγο ασχετα η σχετικα γιατι δινει μια αλλη νοτα στο φορουμ και το κραταει ζωντανο..ναι γράφουμε και πολλά άσχετα στην ημερήσια(πολλοί μόνο άσχετα), αλλά σε όλα τα φόρουμ συμβαίνει αυτό.
Πολύ απλό πας κανει σαλόνι η κοπέλα οποία σου αρέσει δίνεις τα χρήματα κ περνάς ανάλογα με το χρόνο είναι κ το κόστος.Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ