You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
Ξέρει κανείς ποιο νούμερο είναι το μπουρδέλο στη Ιάσωνος απέναντι από το 31 περίπου, αυτό που μπαίνεις και έχει ένα αριστερά πάνω, ένα δεξιά κάτω και ένα στο βάθος, θέλω να κάνω μια κριτική και δεν το βρίσκω, στο δεξιά πέρασα.
Ιάσονος 32 (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Ιάσονος 32 Μπουρδέλα στη περιοχή Μεταξουργείο. Φωτογραφίες, κριτικές & βαθμολογίες, συζήτηση μελών, συνεχής ενημέρωση.
www.bourdela.com
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσάκατέληξα τελικά στο Φυλής 71Α σε μια αδύνατη μελαχρινή από Βενεζουέλα, Μεη ή Μάγια όπως την ανάφερε η τσατσά (δεν το έπιασα καλά το όνομα, ίσως να είναι μια Μαριάννα που έγραψε κριτική ένας συναγωνιστής)...πολύ ωραίο πετιτ με μικρό αλλά καλοσχηματισμενο στήθος και όμορφο πρόσωπο
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
giannos69
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 2.151
- Πόντοι
- 4.642
Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?Αν άκουσα καλά, Μία πρέπει να είπε η τσατσά
Οι μαλακισμένες μέσα από τα δόντια τους τα λένε
Χθες για να καταλάβω ότι η άλλη μου έλεγε Άλισον στο Φωκαίας 27 ρώτησα πέντε φορές....
Για την Μαριάννα είχα γράψει κάποτε μια κριτική.
Η Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι στα σπιτάκια του 20ρικου. Τίποτα το αξιοσημείωτο!
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!
Κατάθεση στη μιλφάρα ΉΡΑ στο Αγκύρας 9.
Είναι 50άρα, αλλά νέα πρέπει να ήταν και το πρώτο μουνί!
Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο πλαδαρό σώμα και βυζάρες. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα!
Έγινε μια πολύ καλή κατάθεση!
Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.
Τσάρκα σήμερα το μεσημέρι στα σπιτάκια του 20ρικου. Τίποτα το αξιοσημείωτο!
Η μόνη καινούρια που είδα είναι η Μία κοντούλα λατίνα σκουρόδερμη στο Φυλής 71 όροφος. Αδιάφορη για τα γούστα μου!
Κατάθεση στη μιλφάρα ΉΡΑ στο Αγκύρας 9.
Είναι 50άρα, αλλά νέα πρέπει να ήταν και το πρώτο μουνί!
Πολύ ωραίο πρόσωπο, λίγο πλαδαρό σώμα και βυζάρες. Πρόγραμμα ελεύθερη φλογέρα!
Έγινε μια πολύ καλή κατάθεση!
Μαζί της η Νατάσσα Πεταλούδα . Ήμουνα κάποτε παιδί κι αυτή μουνάρα. Πάνε οι εποχές δόξας του Φυλής 71.
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.792
- Πόντοι
- 13.636
Ναι σωστά. Καμία σχέση οι δύο κοπέλες. Αλλά και οι δύο πολύ καλές.Ναι Μία είπε φίλε μου, τώρα θυμήθηκα (μα όνομα είναι κι αυτό)...Τελικά καμιά σχέση με την Μαριάννα που είχες πάει, σωστά?
Καλύτερη σίγουρα η Μαριάννα, αν είναι ξεκούραστη.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
να μιλάς για τον εαυτό σου εμείς είμαστε αδύνατοιΠροβολή συνημμένου 1246688
πας μεσα λες καλημερα η καλησπερα αναλογως, σου απανταει η τσατσα βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικα
Μετα βγαινει η κοπελα και σου λεει τι κανεις καυλιαρη θες να γαμηθεις;
Εσυ αμα θες δινεις τα χρηματα και μπαινεις στο δωματιακι
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.623
- Πόντοι
- 5.631
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαιΗ Νατασσα η θρυλικη ειναι ακομη στον στίβο? Σέ τι κατασταση βρισκεται.Καποτε ηταν απιστευτη.
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα
Και διηγώντας τα να κλαίς...
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα
Και διηγώντας τα να κλαίς...
Την είδα πριν από μια εβδομάδα και τρόμαξα να την γνωρίσω αν και είχα πάει για αυτήν.
Φυσικά και δεν πέρασα!
Πέρασμα με Ελένη Αλκαμενους 113, ελεύθερο στοματικό, χωρίς κωλο στα 20€, με κωλο 30€. Τίμιο, αξίζει τα λεφτά του για όσους γουστάρουν BBW. Τιμήθηκε και θα ξανατιμηθει. Ήταν με Ειρήνη η οποια έκανε και αυτή ελεύθερο στοματικό, σώμα με καμπύλες και πιο εμφάνισιμη άπο την Ελένη αντικειμενικά. Θα τιμηθεί και αυτή μέσα στη βδομάδα. Απογευματινή βάρδια αυτές. Προτάσεις για γκαυλιαρες BBW?
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.789
- Πόντοι
- 46.232
καλημέρα, για σήμερα αναφέρεσαι?Πέρασμα με Ελένη Αλκαμενους 113, ελεύθερο στοματικό, χωρίς κωλο στα 20€, με κωλο 30€. Τίμιο, αξίζει τα λεφτά του για όσους γουστάρουν BBW. Τιμήθηκε και θα ξανατιμηθει. Ήταν με Ειρήνη η οποια έκανε και αυτή ελεύθερο στοματικό, σώμα με καμπύλες και πιο εμφάνισιμη άπο την Ελένη αντικειμενικά. Θα τιμηθεί και αυτή μέσα στη βδομάδα. Απογευματινή βάρδια αυτές. Προτάσεις για γκαυλιαρες BBW?
αυτή η Ειρήνη είναι καινούργια κοπέλα ή η Ήρα η ξανθιάμιλφογκιλφ με τα μπούτιακυτταρίτιδας? συνήθως τα πρωινά δουλεύει η γκιλφ Αλινα με το κοντο μαλλί και τις βυζάρες μόνη της ή με κάποια ακόμη κοπέλα ειδικά από τότε που ο οίκος συνεργάζεται με τα Αγκύρας 9 και 12α ,επίσης ο οίκος τα Σάββατα λόγω λαϊκής είναι κλειστός ,αν θές δώσε μάς τα φώτα σου.
Τελευταία τροποποίηση:
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;Πέρασμα με Ελένη Αλκαμενους 113, ελεύθερο στοματικό, χωρίς κωλο στα 20€, με κωλο 30€. Τίμιο, αξίζει τα λεφτά του για όσους γουστάρουν BBW. Τιμήθηκε και θα ξανατιμηθει. Ήταν με Ειρήνη η οποια έκανε και αυτή ελεύθερο στοματικό, σώμα με καμπύλες και πιο εμφάνισιμη άπο την Ελένη αντικειμενικά. Θα τιμηθεί και αυτή μέσα στη βδομάδα. Απογευματινή βάρδια αυτές. Προτάσεις για γκαυλιαρες BBW?
Θα πρότεινα Νάνσι, Κωνσταντινουπόλεως 166Α
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
Καλημέρα τρισμεγιστε Smirni! Απόγευμα βρήκα τις συγκεκριμένες κοπέλες, Πέμπτη γύρω στις 19.00. Την Ήρα δεν την γνωρίζω για να απαντήσω, αυτή η Ειρήνη ήταν Milf με καμπύλες και λίγο μεγάλο κωλο που ίσως να είναι και πειραγμενος και είχε λίγη κυτταρίτιδα. Έχω καιρό να πάω εκεί οπότε δε ξέρω αν είναι καινούργια κοπέλα. Παλιότερα εκεί πήγαινα για την Όλγα τη Ρωσίδα θωρηκτό BBW που ακόμα την ψάχνω...καλημέρα, για σήμερα αναφέρεσαι?
αυτή η Ειρήνη είναι καινούργια κοπέλα ή η Ήρα η ξανθιάμιλφογκιλφ με τα μπούτιακυτταρίτιδας? συνήθως τα πρωινά δουλεύει η γκιλφ Αλινα με το κοντο μαλλί και τις βυζάρες μόνη της ή με κάποια ακόμη κοπέλα ειδικά από τότε που ο οίκος συνεργάζεται με τα Αγκύρας 9 και 12α ,επίσης ο οίκος τα Σάββατα λόγω λαϊκής είναι κλειστός ,αν θές δώσε μάς τα φώτα σου.
Σε ευχαριστώ πολύ Αρχηγέ, θα περάσω να τιμήσω κάποια από τις προτάσεις σού μεσα στο Σαββατοκύριακο και θα ενημερώσω! Κάλο γαμησιατικο σκ!Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Τώρα αυτό το ρωτάς σοβαρά, ή μας τρολάρεις;;;;καλησπερα, καλο σκ. νταρντανα ετσι ψηλη bbw που βρισκουμε; ευχαριστω
Anal popcorn
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 1.336
Γειά σου φίλε και καλώς ήρθεςΠαιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Θα πάς στην διεύθυνση Φιλιππίδου 11, θα προτιμήσεις το ισόγειο αφού έχει τα καλύτερα κορίτσια.
Αφού επιλέξεις κοπέλα θα ζητήσεις από την τσαχπινα τσατσά να σε προετοιμάσει
Πήγες στο 27 ? Ξέρεις ποια είναι?Οριστικό τέλος από την Ειρήνη Δ22 σύμφωνα την τσα2.
Δυστυχως την πιστολιασα πριν μια βδομάδα λόγο κόσμου.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις