Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 374 άτομα (41 μέλη και 333 επισκέπτες)

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Τωρα πρωϊνη
Διδυμου 22 κατω Μαριαννα μονη της
22 πανω Αννα μιλφ νταρντανέ και Στελλα στεγνο μιλφ
8α Αννα κοντουλα νεαρή δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις (προθυμη αλλα με δυσκολεψε λιγο η κρεμα που έβαλε)

kavliarhssss

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2023
Like
374
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά..ξερουμε αν η τζεσικα από φυλης έχει σταματήσει η έχει μεταφερθεί αλλου;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Οριστικό τέλος από την Ειρήνη Δ22 σύμφωνα την τσα2.
Δυστυχως την πιστολιασα πριν μια βδομάδα λόγω κόσμου.
Τι εννοείς φίλε μου οτι η τσατσά σου είπε οτι σταμάτησε και δεν θα ξανα δουλέψει?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Τωρα πρωϊνη
Διδυμου 22 κατω Μαριαννα μονη της
22 πανω Αννα μιλφ νταρντανέ και Στελλα στεγνο μιλφ
8α Αννα κοντουλα νεαρή δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις (προθυμη αλλα με δυσκολεψε λιγο η κρεμα που έβαλε)
κάηκε το Ειρηνάκι, του δώσαμε το
μουνί στο χέρι! :confused:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;
Θα πρότεινα Νάνσι, Κωνσταντινουπόλεως 166Α
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
....(....άλλος Σωτηρακόπουλος μας βρήκε....)..!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Γειά σου φίλε και καλώς ήρθες
Θα πάς στην διεύθυνση Φιλιππίδου 11, θα προτιμήσεις το ισόγειο αφού έχει τα καλύτερα κορίτσια.
Αφού επιλέξεις κοπέλα θα ζητήσεις από την τσαχπινα τσατσά να σε προετοιμάσει
Να τον κεράσει και λίγη γονορροια όπως είχε κεράσει παλαιότερο συναγωνιστή....

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.528
Πόντοι
201

Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Και πως θα την βγάλει ρε μύστη; Με κουτάλι θα την μαζέψει, ή θα βάλει ηλεκτρική σκούπα στη μουναρα της;

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μύστες έχω έλλειψη μαύρης σοκολάτας μου είπε ο γιατρός αυτό παίρνει γιατρειά μόνο όταν Γυρίσει το Μαύρο άτι εν ονόματι Μπιουτι.Οποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι να ενημερώσει όταν επιστρέψει. Ευχαριστώ

Tsontos

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κολωνου30β η Άννα το νταρμτανομιλφ δουλεύει ακόμα και αν ναι τι ωρες

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
47
Like
5.621
Πόντοι
5.631
Διπλή κατάθεση σήμερα με βροχερό καιρό!
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας:2funny:
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.:heavymetalbig:
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...

Εγγρ.
5 Οκτ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα συνπηδηχτές. Ερχόμενος από επαρχία και με μηδενική εμπειρία σε μπουρδέλα χρειάζομαι τα φώτα σας για την πρώτη μου εμπειρία στην πρωτεύουσα. Θα ήθελα να μου προτείνετε σίγουρα ένα αξιοπρεπές μέρος που να μην είναι τίγκα σε Πακιστανούς που γαμανε ( μη κολλήσουμε και τίποτα). Ψάχνω γενικά κοπέλες με πιασίματα όχι όμως χοντρές. Αν υπάρχει και κανένα αρρωστακι νυμφομανης να πέφτει και κανένα χαστούκι ακόμα καλύτερα. Η ηλικία δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Επίσης να ρωτήσω τι παίζει με την ώρα; Αν εγώ θέλω να γαμησω για 20 λεπτά χωρίς να χυσω πχ θεωρείται μια συνεδρία; Πώς κοστολογείται δηλαδή; Επίσης σχόλια και συμβουλές για έναν πρωτάρη σαν εμένα καλοδεχούμενα. Να στε καλα!

mexico1

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
828
Πόντοι
81
Καλημέρα τρισμεγιστε Smirni! Απόγευμα βρήκα τις συγκεκριμένες κοπέλες, Πέμπτη γύρω στις 19.00. Την Ήρα δεν την γνωρίζω για να απαντήσω, αυτή η Ειρήνη ήταν Milf με καμπύλες και λίγο μεγάλο κωλο που ίσως να είναι και πειραγμενος και είχε λίγη κυτταρίτιδα. Έχω καιρό να πάω εκεί οπότε δε ξέρω αν είναι καινούργια κοπέλα. Παλιότερα εκεί πήγαινα για την Όλγα τη Ρωσίδα θωρηκτό BBW που ακόμα την ψάχνω...
Η Όλγα έχει σταματήσει τύπε

• Λύπη
Αντιδράσεις: Kaulis
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom