midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.365
- Πόντοι
- 3.656
Οχι δεν ισχύειΚαλησπέρα δουλεύει δεύτερη βάρδια η Ήρα στο άγκυρας 9; Ισχύει ότι είναι καυλιάρα;
Οχι δεν ισχύειΚαλησπέρα δουλεύει δεύτερη βάρδια η Ήρα στο άγκυρας 9; Ισχύει ότι είναι καυλιάρα;
Μητσο θα πάω τώρα βράδυ αφού λες ότι θα είναι μέχρι της 5.Ξανα κατάθεση στη λατινα Βάνα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Πολυ εμφανίσιμη και με ελεύθερο τσιμπούκι!
Θα ειναι εκει μεχρι 5 το πρωί. Τσατσα η Αγαπη γκιλφ πρωην εργαζόμενη στο Ιασωνος 20α.
Αν ήταν σκινυ καλό δρόμοΚαι μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Η σκινυ Ναταλιτσα απο Ιασωνος 27 υπόγειο παντρεύτηκε με Έλληνα πελάτη ειναι έγκυος και σταματησε οριστικά οπως ειπε η τσατσα. Εμενα θα μου λείψει πολυ το κορίτσι και της εύχομαι καλα γεννητουρια.
Εχει παει στην χώρα της και θα κάτσει εναν μήνα εκεί οπως μου είπε την τελευταία φορά που την γαμησα στο Γκάζι που δούλευε συνήθως δουλεύει Λιοσίων
Βάρδια?Και διάσπαρτα Τατουάζ στα χέρια όπως θα έλεγε και ο Τιτάνας!!!![]()
Μηπως εννοεις τσατσα η Δαναη Γκιλφ?Ξανα κατάθεση στη λατινα Βάνα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Πολυ εμφανίσιμη και με ελεύθερο τσιμπούκι!
Θα ειναι εκει μεχρι 5 το πρωί. Τσατσα η Αγαπη γκιλφ πρωην εργαζόμενη στο Ιασωνος 20α.
Επρεπε να το ειχα διαβασει γιατι την ωρα που το εγραφες ειχα κατεβει και γω Μεταξουργειο εχοντας διαβασει την χθεσινη ενημερωση και πηγα στοχευμενα κολωνου 45 πρωτο δεξι για την Αλινα...εφαγα ομως ακυρο καθως η Αλινα ειχε ρεπο και ηταν η Ντανιελα στην θεση της...αυριο ομως οπως ειπε η τσατσα θα ειναι κανονικα η Αλινα 17:00 - 23:00 περιπου οποτε βλεπουμε αυριο...εαν την πετυχω θα ανεβασω και κριτικη...Νωριτερα σήμερα το απόγευμα στη 2η βάρδια στο Μεταξουργείο.
Κολωνου 45 πρώτο δεξι Ντανιελα, πιτσιρικα λατινα με απλο.
Ιασωνος 44 νεο μεσαιο Στελλα ομορφη κοπελα νεαρη αλβανίδα με απλο. Θα δοκιμαστεί συντομα.
Εγω θυμαμαι που μου ελεγε οτι δεν θελει να παντρευτει χαχαχα βρε πως αλλαζουν οι καιροι...Κριμα ομως γιατι ηταν οντως πολυ δυνατο πετιτ...τωρα το "σταματησε οριστικα" ειναι βαρια δηλωση, ο χρονος θα δειξει...αλλωστε...μια φορα πουτανα, για παντα πουτανα...Και μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Η σκινυ Ναταλιτσα απο Ιασωνος 27 υπόγειο παντρεύτηκε με Έλληνα πελάτη ειναι έγκυος και σταματησε οριστικά οπως ειπε η τσατσα. Εμενα θα μου λείψει πολυ το κορίτσι και της εύχομαι καλα γεννητουρια.
Παιδί μου απο πού μας ήρθες? Από τη Ρώ ή απο την πινέζα?Υπάρχει η δυνατότητα να μείνω για 2 γύρους; Η να αλλάξω κοπέλα μετά τον 1ο γύρο; Επίσης σε ποια ποσά κυμαίνονται;
Οταν τελειώσεις με την πρώτη κ έχει κ δεύτερη κοπέλα ο οίκος λες να περάσει η επόμενη αφού σκάσεις το χρήμα πρώτα!Υπάρχει η δυνατότητα να μείνω για 2 γύρους; Η να αλλάξω κοπέλα μετά τον 1ο γύρο; Επίσης σε ποια ποσά κυμαίνονται;
Είναι απο τον Αύγουστο στην γύρα των Μ.Α21-Ι20, είναι αρκετά "κλασσάτο" μωρό για τους οίκους που δουλεύει.Μεγάλου αλεξάνδρου 21 ισόγειο.
Βάνα πανέμορφη λατίνα αδύνατη με πεταχτό κώλο και ελεύθερο τσιμπούκι στο μενού. Πέρασα αρκετά καλά μαζί της λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα αξίζετι να δοκιμάσετε.
Το έχω ξαναπεί, είναι ίσως ο ποιο δημοφιλής οίκος για τα πάκια.Αναμενω να δοκιμάσω κι εγώ τώρα! Αλλά ρε μάγκες είμαι ο μόνος λευκός και καθαρός! Όλοι βρωμανε εδώ! Τι φάση (πρώτη φορά έρχομαι να δώσω στο μεταξι).
Ψηλή γεματούλα νταρντανέ με 1,5άρι στήθος γλυκούλα και κάποια ακμή στα μάγουλα, χαιρετάει και στα Ελληνικά?Φυλής 71 Λουνα λατινα , απλό πρόγραμμα.
Δανάη, ναί κάνει και την τσατσά πλέον, καλύτερα γιατί την 1 φορά που την πήρα μου ζάλισε τ'αρχίδια που ήθελα μόνο κώλο.Ξανα κατάθεση στη λατινα Βάνα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Πολυ εμφανίσιμη και με ελεύθερο τσιμπούκι!
Αν ισχύει, κρίμα, μεγάλη ξενέρα, αλλά ελπίζω να μας τρολλάρεις εσύ ή η τσατσά.Και μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Η σκινυ Ναταλιτσα απο Ιασωνος 27 υπόγειο παντρεύτηκε με Έλληνα πελάτη ειναι έγκυος και σταματησε οριστικά οπως ειπε η τσατσα. Εμενα θα μου λείψει πολυ το κορίτσι και της εύχομαι καλα γεννητουρια.
Μια χαρά είναι η τύπισσα αλλά πολύ ανοιχτομούναΤωρα η Στελλα στο Ι44 ειναι οντως ωραιο μελαχρινο Αλβανικο καυλακι με μαυριδερη επιδερμιδα, εχω ηδη παει 4 φορες μαζι της, πολυ καλη
Δεν τη νοιαζει η δε νιωθει?Πέρασμα κατά τις 10:00 σημερα το πρωί από τον οίκο Βέργας 6Α και την Μπαρμπορα. Δεν είχε κόσμο. Ένας στο δωμάτιο και μετά η σειρά μου. Ξεκίνησε με νιαουρισματα, χάδια και νάζι. λεπτά γαμαγα κωλο μουνι μια το ένα μια το άλλο . Κάναμε 69 και ακολούθησε διατρητικο καυλι στον κωλο όπου και τελειωσα μέσα στην καποτα στην κωλοτρυπίδα της. Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου, πολύ καλή, ευγενική, την κανόνιζα και αυτή. Στο τέλος η Μπαρμπορα μου είπε ότι θα έχει περίοδο σε δύο μέρες. Υπεροχη όπως κάθε φορά. Μέχρι τις δύο το μεσημέρι δουλεύει. Καλή συνέχεια.
Το έλεγα και εγώ μια μέρα στα ρεμάλια. Δεν θα κρατηθώ και θα περάσω...το πα το κάνα...επιστροφή από Μετάξι και Ιάσωνος ΔΙΠΛΑ από το πορνομωλ όπου σοδομισα την καυλιάρα τρανς. Για τρανς τέτοιο κορμί και για 10 ευρώ είναι κλοπή. Θα επιστρέψω Μετάξι βραδάκι να ρίξω έναν στη Λατίνα Νικόλ ή τη Λατίνα Βάνα!
κριτική δεν θα γράψω, θα πω πως κάνει καλό τσιμπούκι, ο κωλος έχει θέα ποίημα, είναι γενικά ευγενική ψυχή, θεωρώ πως θέλει να δουλεύει με στάνταρ κόσμο, με μένα το προσπάθησε να ξαναπάω, και λογικά...Το έλεγα και εγώ μια μέρα στα ρεμάλια. Δεν θα κρατηθώ και θα περάσω...
Τώρα περιμένουμε κριτική...
"Ήταν δέσμευση Έγινε πράξη "![]()
Τη νοιάζει, λάθος εγγραφή από εμένα. Θέλω να το διορθώσω αλλά δε το βρίσκω. Ευχαριστώ για την επισήμανσηΔεν τη νοιαζει η δε νιωθει?