Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 291 άτομα (36 μέλη και 255 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.370
Πόντοι
17.885
το πα το κάνα...επιστροφή από Μετάξι και Ιάσωνος ΔΙΠΛΑ από το πορνομωλ όπου σοδομισα την καυλιάρα τρανς. Για τρανς τέτοιο κορμί και για 10 ευρώ είναι κλοπή. Θα επιστρέψω Μετάξι βραδάκι να ρίξω έναν στη Λατίνα Νικόλ ή τη Λατίνα Βάνα!

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Πέρασμα κατά τις 10:00 σημερα το πρωί από τον οίκο Βέργας 6Α και την Μπαρμπορα. Δεν είχε κόσμο. Ένας στο δωμάτιο και μετά η σειρά μου. Ξεκίνησε με νιαουρισματα, χάδια και νάζι. λεπτά γαμαγα κωλο μουνι μια το ένα μια το άλλο . Κάναμε 69 και ακολούθησε διατρητικο καυλι στον κωλο όπου και τελειωσα μέσα στην καποτα στην κωλοτρυπίδα της. Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου, πολύ καλή, ευγενική, την κανόνιζα και αυτή. Στο τέλος η Μπαρμπορα μου είπε ότι θα έχει περίοδο σε δύο μέρες. Υπεροχη όπως κάθε φορά. Μέχρι τις δύο το μεσημέρι δουλεύει. Καλή συνέχεια.
Δεν τη νοιαζει η δε νιωθει?

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
20.544
Πόντοι
13.636
το πα το κάνα...επιστροφή από Μετάξι και Ιάσωνος ΔΙΠΛΑ από το πορνομωλ όπου σοδομισα την καυλιάρα τρανς. Για τρανς τέτοιο κορμί και για 10 ευρώ είναι κλοπή. Θα επιστρέψω Μετάξι βραδάκι να ρίξω έναν στη Λατίνα Νικόλ ή τη Λατίνα Βάνα!
Το έλεγα και εγώ μια μέρα στα ρεμάλια. Δεν θα κρατηθώ και θα περάσω... :takethis:

Τώρα περιμένουμε κριτική...
"Ήταν δέσμευση Έγινε πράξη ":worship:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
96
Like
11.370
Πόντοι
17.885
Το έλεγα και εγώ μια μέρα στα ρεμάλια. Δεν θα κρατηθώ και θα περάσω... :takethis:

Τώρα περιμένουμε κριτική...
"Ήταν δέσμευση Έγινε πράξη ":worship:
κριτική δεν θα γράψω, θα πω πως κάνει καλό τσιμπούκι, ο κωλος έχει θέα ποίημα, είναι γενικά ευγενική ψυχή, θεωρώ πως θέλει να δουλεύει με στάνταρ κόσμο, με μένα το προσπάθησε να ξαναπάω, και λογικά...:fuck2:

Dimp107

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
6
Like
676
Πόντοι
361
Τη νοιάζει, λάθος εγγραφή από εμένα. Θέλω να το διορθώσω αλλά δε το βρίσκω. Ευχαριστώ για την επισήμανση
μπορει και να μη τη νοιαζει με βαση τα ακαποτα που εκανε καποτε... Τελος παντων, κατω αριστερα απο το ποστ σου εχει 3 επιλογες, αναφορα, επεξεργασια και διαγραφη κανε επεξεργασια, η ο,τι θελεις...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.767
Πόντοι
46.232
Η τσατσά δεν ενόχλησε καθόλου, πολύ καλή, ευγενική, την κανόνιζα και αυτή. Στο τέλος η Μπαρμπορα μου είπε ότι θα έχει περίοδο σε δύο μέρες. Υπεροχη όπως κάθε φορά. Μέχρι τις δύο το μεσημέρι δουλεύει. Καλή συνέχεια.
μέχρι σχετικά πρόσφατα εργαζόταν στο Μεταξουργειο ως κοπέλα

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.767
Πόντοι
46.232
Ψηλή γεματούλα νταρντανέ με 1,5άρι στήθος γλυκούλα και κάποια ακμή στα μάγουλα, χαιρετάει και στα Ελληνικά?
Ψηλή δε θα την έλεγα, μετρίου αναστηματος γύρω στο 1.70 ,δε μίλησε καθόλου μόνο χαμογέλασε
Screenshot_20241007_144636.jpg

WASP4

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
224
Πόντοι
1
μπορει και να μη τη νοιαζει με βαση τα ακαποτα που εκανε καποτε... Τελος παντων, κατω αριστερα απο το ποστ σου εχει 3 επιλογες, αναφορα, επεξεργασια και διαγραφη κανε επεξεργασια, η ο,τι θελεις...
Δε μπορώ να κάνω ξανά τροποποίηση, έκανα ήδη μια, φαίνεται κάτω δεξιά ότι έχει τροποποιηθεί

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.124
Πόντοι
1.936
Το σ/κ το εριξα στα πιπινια και επισκεφτηκα το Διδ8 οροφος.Σαββατο πρωι Αννα και Κυριακη απογευμα Βανεσσα.
Ωραια κοριτσακια νεαρας ηλικιας με μικρα σφριγγιλα μουνακια στα οποια επεσα σαν λιμασμενος.Απο υπηρεσιες οχι σπουδαια πραγματα.Οριακα ξεπετατζουδες θα ελεγα αλλα για 20 ευρω δεν προκειται κανεις της ηλικιας μου και εμφανισης μου να μπορεσει να χωσει αλλου την μουσουδα του και το παπαρι του σε τετοιο αντιτιμο.Εμφανισιακα θα ψηφιζα Βανεσσα καθ'οτι πιο ψηλη πιο κωλαρα με ωραιες μεγαλες θηλες στα ελαφρψς πεσμενα βυζια της.Ωραια προσωπα και τα δυο, μελαχρινες.Η Αννα πιο κοντουλα με ελαφρως πεσμενο κωλαρακι μικρα βυζακια ,κοντουλα.Τα μουνακια τους πεντακαθαρα και ροδαλα.Χαρηκα μουνοζουμο.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.403
Πόντοι
5.631
Το σ/κ το εριξα στα πιπινια και επισκεφτηκα το Διδ8 οροφος.Σαββατο πρωι Αννα και Κυριακη απογευμα Βανεσσα.
Ωραια κοριτσακια νεαρας ηλικιας με μικρα σφριγγιλα μουνακια στα οποια επεσα σαν λιμασμενος.Απο υπηρεσιες οχι σπουδαια πραγματα.Οριακα ξεπετατζουδες θα ελεγα αλλα για 20 ευρω δεν προκειται κανεις της ηλικιας μου και εμφανισης μου να μπορεσει να χωσει αλλου την μουσουδα του και το παπαρι του σε τετοιο αντιτιμο.Εμφανισιακα θα ψηφιζα Βανεσσα καθ'οτι πιο ψηλη πιο κωλαρα με ωραιες μεγαλες θηλες στα ελαφρψς πεσμενα βυζια της.Ωραια προσωπα και τα δυο, μελαχρινες.Η Αννα πιο κοντουλα με ελαφρως πεσμενο κωλαρακι μικρα βυζακια ,κοντουλα.Τα μουνακια τους πεντακαθαρα και ροδαλα.Χαρηκα μουνοζουμο.
Η Βανέσσα στο Διδύμου 8 δουλεύει?
Είναι καινούρια?

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Πέρασμα κατά τις 10:00 σημερα το πρωί από τον οίκο Βέργας 6Α και την Μπαρμπορα.

Παρολο που το μουνι της εχει απειρα χιλιομετρα παραμενει με ωραια αισθηση..

Λες και ειναι φτιαγμενο μονο γιαυτο..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.767
Πόντοι
46.232
αναφέρεσαι στη Βανέσα από Χωματιανου 11α και αυτή (κ μετά για λίγο Φυλής 69β),επέστρεψε?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Επρεπε να το ειχα διαβασει γιατι την ωρα που το εγραφες ειχα κατεβει και γω Μεταξουργειο εχοντας διαβασει την χθεσινη ενημερωση και πηγα στοχευμενα κολωνου 45 πρωτο δεξι για την Αλινα...εφαγα ομως ακυρο καθως η Αλινα ειχε ρεπο και ηταν η Ντανιελα στην θεση της...αυριο ομως οπως ειπε η τσατσα θα ειναι κανονικα η Αλινα 17:00 - 23:00 περιπου οποτε βλεπουμε αυριο...εαν την πετυχω θα ανεβασω και κριτικη...

Τωρα η Στελλα στο Ι44 ειναι οντως ωραιο μελαχρινο Αλβανικο καυλακι με μαυριδερη επιδερμιδα, εχω ηδη παει 4 φορες μαζι της, πολυ καλη

Συμπληρωνοτας μπηκα και σε μερικα ακομα λιγο πριν την ληξη της απογευματινης βαρδιας

Περδικας 1 γωνια σκαλια τσατσος ο ασπρομουσατος γκει ο Μιχαλης και κοπελα η αδυνατουλα Μπελλα...βγηκε βιαστικα απο το σαλονι για να μπει σε δωματιο...δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι η Αλβανιδα Μπελλα που περισυ δουλευε νυχτα στο Λεωνιδου 28 και ειχε σταματησει εδω και πολλους μηνες...θα ξαναπαω να σιγουρευτω οτι ειναι αυτη...κατεβαινοντας τα σκαλια πετυχα και την Ελληνιδα ξανθια Ρεα οπου πηγαινε να αλλαξει την Μπελλα.

Περδικας 3 (με εισοδο και απο ΜΑ) η νταρντανο-Ρωσιδα Μπιανκα η αλλιως η "αρνητρια της πιπας" οπως ειχε γραψει και ο @Milfomaniac ....τσατσα η περιβοητη ξανθια σπασαρχιδω η Νελλη, η οποια ομως ηταν πολυ ηρεμη σημερα...και πολυ περιποιημενη χαχαχα

Ιασωνος 44 το πρωτο δεξια με τα σκαλακια η επισης Νταρντανο-Ουκρανεζα η Μιλανα, με φουλ δωματια

ΜΑ 22 ισογειο μια μετριας εμφανισης στρουμπουλουλα Μολδαβεζα η Μαριαννα, την ειχα πετυχει παλια και στο Ιασωνος 31 ισογειο νυχτα...δεν μιλαει και δεν καταλαβαινει λεξη Ελληνικα, δεν ειχα ξαναπαει μαζι της και ειπα να δοκιμασω, μετρια και τυπικα πραματα...
Πολύ κρίμα για την Ναταλία που σταμάτησε ήταν πολύ καλό.να είναι καλά όπως λέει και ο Dmtrsxxx καλα γεννητουρια.αλλα ευκαιρία να πάω στην Νέλλη για να μαλώσουμε πάλι να μου φύγει ο θυμός για την Ναταλία.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.081
Πόντοι
41.129
Κατάθεση πιο πριν στην όμορφη και λυγεροκορμη Μπαρμπαρα στο Ιασωνος 20γ με κόστος 10 ευρω για απλο πρόγραμμα.

Screenshot_20241007_164951_Samsung Internet.jpg

Στην οδο Κεραμεικου ενας δυστυχος έκλαιγε τα 10.000 ευρω που ειχε σε πλαστικη σακουλα στο πισω κάθισμα.
Κλαματα, λιποθυμίες,αστυνομιες τον λυπήθηκα...

20241007_170752.jpg

Καλο βραδι !

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.124
Πόντοι
1.936
αναφέρεσαι στη Βανέσα από Χωματιανου 11α και αυτή (κ μετά για λίγο Φυλής 69β),επέστρεψε?
Θα σε γελασω.Ειχα να παω χρονια πολλα στο Διδ8 οροφο και στην Χωματιανου ειχα παει μονο Αντριαννα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η Βανέσσα στο Διδύμου 8 δουλεύει?
Είναι καινούρια?
Πρωτη φορα τη βλεπω και ειχα να παω πολλα χρονια στον οροφο του Διδ8

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.574
Πόντοι
2.036
Το τσιμπουκι τους είναι ακα?

Model88

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Έχει πάει κανείς με την Αλεξάνδρα MILF από το Βέργας 2; Είναι Ελληνίδα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom