Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.030
- Πόντοι
- 746
Είναι στα Λιοσίων 73!Το κοντοπουτανο η εμμυ απο φυλης που διάλεγε ηλικιακα τους πελάτες έχει σταματήσει?
Είναι στα Λιοσίων 73!Το κοντοπουτανο η εμμυ απο φυλης που διάλεγε ηλικιακα τους πελάτες έχει σταματήσει?
Την ώρα που πήγα ήταν κλειστό το 27β. Δεν ξέρω αν άνοιξε για τρίτη β.Η Εμμανουέλα από Φώκαιας 27 που έχει χαθεί ??? Δεν την πέτυχες εχθές ?
Δεν εννοεί αυτή της Λιοσίων, αλλά την πρώην κοκκινομάλα από το φ66α,φ69β,φωκ13β. Όντως αυτή δεν την έχω πετύχει τώρα τελευταία.Είναι στα Λιοσίων 73!
Οχι καμια σχεση ουτε στο σωμα ουτε και στον χαρακτηραΤην Αλίνα απο ΜΑ 21?
Νομιζω εκεινη η Αλινα η ψηλη πηγε στο Ιασωνος 20 ισογειο πρωι απογευμαΤην Αλίνα απο ΜΑ 21?
Τι λέτε και οι δύο σας η Αλινα από το Μ.Α ειναι στην χωρα της εδω και καιρό αλλά θα γυρίσει κάποια στιγμή πίσω!Νομιζω εκεινη η Αλινα η ψηλη πηγε στο Ιασωνος 20 ισογειο πρωι απογευμα
Πόσο καιρό είναι στη χώρα της φίλε μου?Τι λέτε και οι δύο σας η Αλινα από το Μ.Α ειναι στην χωρα της εδω και καιρό αλλά θα γυρίσει κάποια στιγμή πίσω!
Ειναι 3 βδομάδες σίγουρα μπορεί και παραπάνωΠόσο καιρό είναι στη χώρα της φίλε μου?
Λεω για μια που την είχα πετύχει στο φυλής ή 71 ή 69. Δεν θυμάμαι σε ποιο απο τα 2 αλλα ήταν ισόγειο και είχε γινει ντορος εδω μέσα επειδή δεν πήγαινε με μεγαλύτερουςΔεν εννοεί αυτή της Λιοσίων, αλλά την πρώην κοκκινομάλα από το φ66α,φ69β,φωκ13β. Όντως αυτή δεν την έχω πετύχει τώρα τελευταία.
Εκτός άν αυτή πήγε Λιοσίων, αυτό δεν το γνωρίζω.
Ναι οκ αυτήν λέω κι εγώ και δεν την έχω δει καιρό τώρα.Λεω για μια που την είχα πετύχει στο φυλής ή 71 ή 69. Δεν θυμάμαι σε ποιο απο τα 2 αλλα ήταν ισόγειο και είχε γινει ντορος εδω μέσα επειδή δεν πήγαινε με μεγαλύτερους
19
Αλινα απο φιλλιπιδου ?Την Αλίνα απο ΜΑ 21?
Ιάσωνος 37 ισόγειο αφιξη Ελενας..
Τραβελι με μεγαλο λατιν κωλο και τεράστιο πλαστικό βυζί.
άλλη Έμμυ λέει!Είναι στα Λιοσίων 73!