Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 294 άτομα (26 μέλη και 268 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.427
Πόντοι
5.631
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.427
Πόντοι
5.631
Γιατί σπαμαρετε το νήμα;
Αν δεν έχετε κάτι να πείτε απλά μην γράφετε τίποτα.
Συγγνώμη που δεν γράφουμε όλη μέρα ενημερώσεις και κριτικές για να τα βρίσκεις έτοιμα!!!
Τράβα και πες μας εσύ τι παίζει τώρα στην πιάτσα και μετά να εκφράζεις άποψη...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Ξανα κατάθεση στη λατινα Βάνα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Πολυ εμφανίσιμη και με ελεύθερο τσιμπούκι!
Θα ειναι εκει μεχρι 5 το πρωί. Τσατσα η Αγαπη γκιλφ πρωην εργαζόμενη στο Ιασωνος 20α.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Πέρασμα πριν την λήξη της πρωινής βάρδιας από Φυλής. Βόλτα, όχι γαμησι. Σκοτωμα ώρας. Εντύπωση μου έκανε εμφανισιακά η Λουσία η Λατίνα στο Φυλής 71Α (τρελός πάτος και κορμάρα φατσαρα δονταρες μουναρα κωλαθρα) και στο Διδυμου 8 η Μολδάβα Άννα. Μπιμπελακι. Καμία σχέση αυτές οι δύο εμφανισιακά αλλά με μαγνήτισαν. Όχι δεν γάμησα. Κομμένα αυτα. Από βδομαδα στοχεύω να συνουσιαστω με δύο αγαπημένες call. Highlight της βόλτας μου εκείνη την ώρα έβγαινε η Τζέσικα πιπαρες και την πήρε ο αγαπητικός της ή ο νταβάς της ή στ'αρχιδια μου οποίος και να ήταν, με ένα σκουτερακι σαν βέσπα και έφυγαν. Μεσ'τη τρελή χαρά η Τζέσικα. Αβαφη, πιασμένα τα μαλλιά κοτσο. Μέσα στον οίκο με χαμηλό φωτισμό και καυλοεσωρουχα μουναρα, έξω με τζιν και αβαφη αδιαφορη. Ρε τι γκόμενες δίνουμε αξία.... Βέβαια αυτό ισχύει με την πλειοψηφία των κορασίδων που εργάζονται πλην των μισων Λατίνων κοριτσιων που και αβαφες είναι υπερμουναρες (αλλά και υπερφολαρες).

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Και μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Η σκινυ Ναταλιτσα απο Ιασωνος 27 υπόγειο παντρεύτηκε με Έλληνα πελάτη ειναι έγκυος και σταματησε οριστικά οπως ειπε η τσατσα. Εμενα θα μου λείψει πολυ το κορίτσι και της εύχομαι καλα γεννητουρια.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ξανα κατάθεση στη λατινα Βάνα στο Μ.Α 21 ισόγειο. Πολυ εμφανίσιμη και με ελεύθερο τσιμπούκι!
Θα ειναι εκει μεχρι 5 το πρωί. Τσατσα η Αγαπη γκιλφ πρωην εργαζόμενη στο Ιασωνος 20α.
Μητσο θα πάω τώρα βράδυ αφού λες ότι θα είναι μέχρι της 5.

Ξέρεις αν κάνει έξτρα μέσα ; Με χρήματα φυσικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.198
Πόντοι
3.656
Και μια είδηση που θα στεναχωρήσει πολλούς. Η σκινυ Ναταλιτσα απο Ιασωνος 27 υπόγειο παντρεύτηκε με Έλληνα πελάτη ειναι έγκυος και σταματησε οριστικά οπως ειπε η τσατσα. Εμενα θα μου λείψει πολυ το κορίτσι και της εύχομαι καλα γεννητουρια.
Αν ήταν σκινυ καλό δρόμο

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.332
Πόντοι
486
Εχει παει στην χώρα της και θα κάτσει εναν μήνα εκεί οπως μου είπε την τελευταία φορά που την γαμησα στο Γκάζι που δούλευε συνήθως δουλεύει Λιοσίων

Και διάσπαρτα Τατουάζ στα χέρια όπως θα έλεγε και ο Τιτάνας!!! :woldman:
Βάρδια?:)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.106
Πόντοι
41.129
Νωριτερα σήμερα το απόγευμα στη 2η βάρδια στο Μεταξουργείο.

Κολωνου 45 πρώτο δεξι Ντανιελα, πιτσιρικα λατινα με απλο.

Κολωνου 45 μεσαιο Λαρισα, ακυρη με παραπανισια κιλα.

Κολωνου 45 ευθεία Εμμανουελα με απλο.

Κολωνου 30 1ος οροφος Ρίτα η μουνάρα με καλωτικο σεξυ πρόσωπο και κορμαρα απλο στα 20 ευρω.

Κολωνου 32 γωνια Λάουρα, ξανθια νεαρη με απλό.

Ιασωνος 20γ τρεις λατινες που δε μου αρεσε καμμία τους. Κοντες με παραπανισια κιλα και ακυρα μουτρα.

Ιάσωνος 19 κατω Ντιάνα χοντρή κοντη με απλο.

Ιασωνος 30 οροφος Ζωιτσα και Σονια.

Ιασωνος 44 ευθεια διάδρομος σημερα ηταν η Κορινα. Ξανθια κοντη χοντρη δούλευε πολυ καιρό στο Περδικα 1 σκαλες .

Ιασωνος 44 νεο μεσαιο Στελλα ομορφη κοπελα νεαρη αλβανίδα με απλο. Θα δοκιμαστεί συντομα.

Μ.Α 21 ισόγειο Βανα λατινα αρκετα όμορφη με ελεύθερο τσιμπουκι.

Μ.Α 28 αριστερό Ντιάνα ομορφη αδυνατη Μολδαβα με ελεύθερο τσιμπούκι. Δινει και βαθια γλωσσοφιλα με γεύση πουτσιλας.

Απο το σαλόνι του Μ.Α 28 εβγαλα αυτή τη φώτο.

IMG-6073365fe4c4838ce3b8b95c7a302842-V.jpg

Μετα πηγα γαμησα τη Βανα στο Μ.Α 21 ισόγειο και εφαγα ενα παγωτάκι για να παρω ενεργεια.

IMG-6b3fe241c34712ed8f552a5bc2c1e2e5-V.jpg

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
Μηπως εννοεις τσατσα η Δαναη Γκιλφ?

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
Νωριτερα σήμερα το απόγευμα στη 2η βάρδια στο Μεταξουργείο.

Κολωνου 45 πρώτο δεξι Ντανιελα, πιτσιρικα λατινα με απλο.

Ιασωνος 44 νεο μεσαιο Στελλα ομορφη κοπελα νεαρη αλβανίδα με απλο. Θα δοκιμαστεί συντομα.
Επρεπε να το ειχα διαβασει γιατι την ωρα που το εγραφες ειχα κατεβει και γω Μεταξουργειο εχοντας διαβασει την χθεσινη ενημερωση και πηγα στοχευμενα κολωνου 45 πρωτο δεξι για την Αλινα...εφαγα ομως ακυρο καθως η Αλινα ειχε ρεπο και ηταν η Ντανιελα στην θεση της...αυριο ομως οπως ειπε η τσατσα θα ειναι κανονικα η Αλινα 17:00 - 23:00 περιπου οποτε βλεπουμε αυριο...εαν την πετυχω θα ανεβασω και κριτικη...

Τωρα η Στελλα στο Ι44 ειναι οντως ωραιο μελαχρινο Αλβανικο καυλακι με μαυριδερη επιδερμιδα, εχω ηδη παει 4 φορες μαζι της, πολυ καλη

Συμπληρωνοτας μπηκα και σε μερικα ακομα λιγο πριν την ληξη της απογευματινης βαρδιας

Περδικας 1 γωνια σκαλια τσατσος ο ασπρομουσατος γκει ο Μιχαλης και κοπελα η αδυνατουλα Μπελλα...βγηκε βιαστικα απο το σαλονι για να μπει σε δωματιο...δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω οτι ειναι η Αλβανιδα Μπελλα που περισυ δουλευε νυχτα στο Λεωνιδου 28 και ειχε σταματησει εδω και πολλους μηνες...θα ξαναπαω να σιγουρευτω οτι ειναι αυτη...κατεβαινοντας τα σκαλια πετυχα και την Ελληνιδα ξανθια Ρεα οπου πηγαινε να αλλαξει την Μπελλα.

Περδικας 3 (με εισοδο και απο ΜΑ) η νταρντανο-Ρωσιδα Μπιανκα η αλλιως η "αρνητρια της πιπας" οπως ειχε γραψει και ο @Milfomaniac ....τσατσα η περιβοητη ξανθια σπασαρχιδω η Νελλη, η οποια ομως ηταν πολυ ηρεμη σημερα...και πολυ περιποιημενη χαχαχα

Ιασωνος 44 το πρωτο δεξια με τα σκαλακια η επισης Νταρντανο-Ουκρανεζα η Μιλανα, με φουλ δωματια

ΜΑ 22 ισογειο μια μετριας εμφανισης στρουμπουλουλα Μολδαβεζα η Μαριαννα, την ειχα πετυχει παλια και στο Ιασωνος 31 ισογειο νυχτα...δεν μιλαει και δεν καταλαβαινει λεξη Ελληνικα, δεν ειχα ξαναπαει μαζι της και ειπα να δοκιμασω, μετρια και τυπικα πραματα...

Τελευταία τροποποίηση:

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.150
Πόντοι
3.436
Εγω θυμαμαι που μου ελεγε οτι δεν θελει να παντρευτει χαχαχα βρε πως αλλαζουν οι καιροι...Κριμα ομως γιατι ηταν οντως πολυ δυνατο πετιτ...τωρα το "σταματησε οριστικα" ειναι βαρια δηλωση, ο χρονος θα δειξει...αλλωστε...μια φορα πουτανα, για παντα πουτανα...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Χθες κατά τις 03:30 τα ξημερώματα ελάχιστοι οίκοι ανοιχτοί στο μετάξι και γενικά ερημιά στην πιάτσα πλην από κάτι παρέες πιτσιρικάδων.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.644
Πόντοι
2.036

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.416
Πόντοι
2.836
Υπάρχει η δυνατότητα να μείνω για 2 γύρους; Η να αλλάξω κοπέλα μετά τον 1ο γύρο; Επίσης σε ποια ποσά κυμαίνονται;
Οταν τελειώσεις με την πρώτη κ έχει κ δεύτερη κοπέλα ο οίκος λες να περάσει η επόμενη αφού σκάσεις το χρήμα πρώτα!
Αν δεν υπάρχει δεύτερη κοπέλα ή η δεύτερη είναι σε δωμάτιο κ είσαι φουλ ανεβασμένος πάρε την τσατσά να τη βολέψεις.......

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Αξίζει στο φυλής 70 κάτι δεν θυμάμαι ποιο αυτή η περιβόητη Βίκυ που έχει πάρει κιλά;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.392
Πόντοι
2.036
Μεγάλου αλεξάνδρου 21 ισόγειο.

Βάνα πανέμορφη λατίνα αδύνατη με πεταχτό κώλο και ελεύθερο τσιμπούκι στο μενού. Πέρασα αρκετά καλά μαζί της λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα αξίζετι να δοκιμάσετε.
Είναι απο τον Αύγουστο στην γύρα των Μ.Α21-Ι20, είναι αρκετά "κλασσάτο" μωρό για τους οίκους που δουλεύει.

Αναμενω να δοκιμάσω κι εγώ τώρα! Αλλά ρε μάγκες είμαι ο μόνος λευκός και καθαρός! Όλοι βρωμανε εδώ! Τι φάση (πρώτη φορά έρχομαι να δώσω στο μεταξι).
Το έχω ξαναπεί, είναι ίσως ο ποιο δημοφιλής οίκος για τα πάκια.

Φυλής 71 Λουνα λατινα , απλό πρόγραμμα.
Ψηλή γεματούλα νταρντανέ με 1,5άρι στήθος γλυκούλα και κάποια ακμή στα μάγουλα, χαιρετάει και στα Ελληνικά?

Δανάη, ναί κάνει και την τσατσά πλέον, καλύτερα γιατί την 1 φορά που την πήρα μου ζάλισε τ'αρχίδια που ήθελα μόνο κώλο.

Αν ισχύει, κρίμα, μεγάλη ξενέρα, αλλά ελπίζω να μας τρολλάρεις εσύ ή η τσατσά.

Τωρα η Στελλα στο Ι44 ειναι οντως ωραιο μελαχρινο Αλβανικο καυλακι με μαυριδερη επιδερμιδα, εχω ηδη παει 4 φορες μαζι της, πολυ καλη
Μια χαρά είναι η τύπισσα αλλά πολύ ανοιχτομούνα :cheesy:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom