Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει ακόμα η Εμμανουέλα από Φώκαιας 27...έχω περάσει 2 φορές βραδυνή βάρδια και δεν την έχω βρει
Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!Διπλή κατάθεση σήμερα με βροχερό καιρό!
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά
Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!
Πριν 3-4 εβδομάδες ήταν εκεί. Ίσως να πήρε και άδεια γιατί δεν πήρε όλο το καλοκαίρι;; Ανοίγει μετά τις12 συνήθωςΚαλησπέρα παιδιά..ξερουμε αν η τζεσικα από φυλης έχει σταματήσει η έχει μεταφερθεί αλλου;
o συνάδελφος έχει κάποιο δίκιο.Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Έτσι..Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Αυτό που έγραψα δεν αφορά τις προτιμήσεις σου γιατί εννοείται ότι ο καθένας ότι γουστάρει. Αφορά το σχόλιο σου για το που θα βρεις γυναίκες BBW. Ακριβώς στο προηγούμενο σχόλιο έχω απαντήσει που θα βρει σε κάποιον άλλο που ρώτησε ακριβως το ίδιο.ο καθενας οτι γουσταρει
εχεις δικιο. εγω προσωπικα δεν ρωταω μονο αλλα και γραφω. απλα σημερα δεν κοιταξα πιο πισω. ολα καλα ομως υγειαΑυτό που έγραψα δεν αφορά τις προτιμήσεις σου γιατί εννοείται ότι ο καθένας ότι γουστάρει. Αφορά το σχόλιο σου για το που θα βρεις γυναίκες BBW. Ακριβώς στο προηγούμενο σχόλιο έχω απαντήσει που θα βρει σε κάποιον άλλο που ρώτησε ακριβως το ίδιο.
Δηλαδή δεν μπηκες στο κόπο να διαβάσεις ούτε τα τελευταία σχόλια. Μπήκες έκανες την ερώτησή σου και περιμένεις μόνο την απάντηση . Σου το λέω χιουμοριστικα, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Είναι λοιπόν κάποιοι και δεν αναφέρομαι σε εσένα που μπαίνουν για να κάνουν μόνο ερωτήσεις . Οι οποίες τις περισσότερες φορές έχουν απαντηθεί, απλώς δεν μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν 2-3 σελίδες πιο πάνω. Κοιτάνε μονο την πάρτη τους και μας ζαλίζουν τα ουμπαλα με πράγματα που αναφέρονται σχεδόν καθημερινά. Δεν λέω να μην ρωτάνε κάποια πράγματα αλλά όχι τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε βαρεθεί
Αναμενω να δοκιμάσω κι εγώ τώρα! Αλλά ρε μάγκες είμαι ο μόνος λευκός και καθαρός! Όλοι βρωμανε εδώ! Τι φάση (πρώτη φορά έρχομαι να δώσω στο μεταξι).Μεγάλου αλεξάνδρου 21 ισόγειο.
Βάνα πανέμορφη λατίνα αδύνατη με πεταχτό κώλο και ελεύθερο τσιμπούκι στο μενού. Πέρασα αρκετά καλά μαζί της λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα αξίζετι να δοκιμάσετε.
Ξέρεις μέχρι τι ώρα θα κάτσει;Στο Ιάσωνος 44 με το μακρύ διαδρομο είναι τώρα η λατίνα Εσμεράλδα από το Φωκέας 13 κοντή με πολύ ωραίο κορμί και σπυράκια στη μούρη.
Πέρασα δωμάτιο και την γάμησα όπου είχαμε ένα ατύχημα έσπασε η καπότα έκανε μπαμ χαρακτηριστικά όπως είπε στην τσατσά και τα εφαγε όλα φρέσκα μέσα στη μήτρα , εφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας να πάει να πλυθεί.
Όλα καλά...
Λογικα ολη τη 2η βαρδια μεχρι 2300Ξέρεις μέχρι τι ώρα θα κάτσει;
Πω πω καλά εχω να την δω πανω απο 12 χρονια στο Φυλης τοτε πηγαινα σχεδον καθε μερα δεν μπορουσα να κρατηθω λιγο ιδιοτροπη καμια φορα αλλα μουναρα. Εχουν περασει και τα χρονια πρεπει να ειναι 50+ και ισως θα επρεπε να ειχε σταματησει να μην ξεφτιλιζεται αλλο. Τεσπα να ειναι καλά. Ευχαριστω φιλε μουΚαλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα
Και διηγώντας τα να κλαίς...
Μυστη δεν μας τα λες καλά θα πηγαίνουμε Μεταξουργείο και θα περπαταμε κολλημένοι τοίχο τοίχο μην μας μπει καμιά ψωλη στον κωλο απο το πουθενα με σενα που κυκλοφορεις εκεί!Στο Ιάσωνος 44 με το μακρύ διαδρομο είναι τώρα η λατίνα Εσμεράλδα από το Φωκέας 13 κοντή με πολύ ωραίο κορμί και σπυράκια στη μούρη.
Πέρασα δωμάτιο και την γάμησα όπου είχαμε ένα ατύχημα έσπασε η καπότα έκανε μπαμ χαρακτηριστικά όπως είπε στην τσατσά και τα εφαγε όλα φρέσκα μέσα στη μήτρα , εφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας να πάει να πλυθεί.
Όλα καλά...
Αυτη η Αλινα στο Κολωνου 45 μηπως ειναι μια ξανθια Ουκρανεζα με πιασιματα? Ειχε χαθει εδω και καποιους μηνεςΚολωνου 45 Αλινα , στο μεσαίο Ντανιέλα και στο ευθεία Εμμανουέλα με ωραίο κορμί αλλά απλο πρόγραμμα.