Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 301 άτομα (40 μέλη και 261 επισκέπτες)

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
169
Πόντοι
0
Ξέρεις κάνεις αν δουλεύει ακόμα η Εμμανουέλα από Φώκαιας 27...έχω περάσει 2 φορές βραδυνή βάρδια και δεν την έχω βρει

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Διπλή κατάθεση σήμερα με βροχερό καιρό!
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας:2funny:
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.:heavymetalbig:
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...
Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631
Το καλύτερο γαμησι και το μεγαλύτερο λιώσιμο σε PS5 γίνεται όταν βρέχει αδερφέ! Ειδικά όταν ρίχνει καρέκλες και οι οίκοι της ακολασίας είναι άδειοι!
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου!
Όταν ο κόσμος χαλαρώνει, ο μπουρδελιάρης ξεφυτρώνει :uzi:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.491
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα παιδιά..ξερουμε αν η τζεσικα από φυλης έχει σταματήσει η έχει μεταφερθεί αλλου;
Πριν 3-4 εβδομάδες ήταν εκεί. Ίσως να πήρε και άδεια γιατί δεν πήρε όλο το καλοκαίρι;; Ανοίγει μετά τις12 συνήθως

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.737
Πόντοι
2.846
Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
o συνάδελφος έχει κάποιο δίκιο.
Ναι μεν τα κορίτσια δεν μπορούν χωρίς λίπανση με τόσους που δέχονται κάθε μέρα, από την άλλη όμως προφυλακτικό + λιπαντικό = πιθανότητα αερογαμίας κατακόρυφα αυξημένη.
Δεν είναι κρίμα να γαμάς ένα όμορφο κορίτσι και να μην αισθάνεσαι τίποτα;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.144
Πόντοι
41.129
Live τώρα από φυλής.

Φυλής 59 όροφος κλειστό.

Φυλής 59 ισόγειο νικόλ λατίνα με μεγάλο κώλο εγγυημένο γαμήσι είπε η υπηρεσία αλλά δεν την πιστεύω.

Φυλής 71 ισόγειο λατίνα σάρα δεν την είδα.

Γωνία φωκέας και αχαρνών πέτυχα της λατίνες από φωκέας 13 σαμάνθα και εσμεράλδα.

Έπιασα κουβέντα με την εσμεράλδα και μου είπε ότι πάνε να γαμηθούνε στο μεταξουργείο. Δυστυχώς η εσμεράλδα δεν ξέρει καλά αγγλικά οπότε δεν ένιωθε να μου πει πού ακριβώς πάω τώρα να τα αλωνίσω να τις βρω να τις πάρω παρτούζα και τις δύο.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
159
Like
20.400
Πόντοι
32.478
ο καθενας οτι γουσταρει
Αυτό που έγραψα δεν αφορά τις προτιμήσεις σου γιατί εννοείται ότι ο καθένας ότι γουστάρει. Αφορά το σχόλιο σου για το που θα βρεις γυναίκες BBW. Ακριβώς στο προηγούμενο σχόλιο έχω απαντήσει που θα βρει σε κάποιον άλλο που ρώτησε ακριβως το ίδιο.
Δηλαδή δεν μπηκες στο κόπο να διαβάσεις ούτε τα τελευταία σχόλια. Μπήκες έκανες την ερώτησή σου και περιμένεις μόνο την απάντηση . Σου το λέω χιουμοριστικα, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Είναι λοιπόν κάποιοι και δεν αναφέρομαι σε εσένα που μπαίνουν για να κάνουν μόνο ερωτήσεις . Οι οποίες τις περισσότερες φορές έχουν απαντηθεί, απλώς δεν μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν 2-3 σελίδες πιο πάνω. Κοιτάνε μονο την πάρτη τους και μας ζαλίζουν τα ουμπαλα με πράγματα που αναφέρονται σχεδόν καθημερινά. Δεν λέω να μην ρωτάνε κάποια πράγματα αλλά όχι τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε βαρεθεί

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.144
Πόντοι
41.129
Μεγάλου αλεξάνδρου 21 ισόγειο.

Βάνα πανέμορφη λατίνα αδύνατη με πεταχτό κώλο και ελεύθερο τσιμπούκι στο μενού. Πέρασα αρκετά καλά μαζί της λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα αξίζετι να δοκιμάσετε.

donp4679

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
8
Like
300
Πόντοι
280
Αυτό που έγραψα δεν αφορά τις προτιμήσεις σου γιατί εννοείται ότι ο καθένας ότι γουστάρει. Αφορά το σχόλιο σου για το που θα βρεις γυναίκες BBW. Ακριβώς στο προηγούμενο σχόλιο έχω απαντήσει που θα βρει σε κάποιον άλλο που ρώτησε ακριβως το ίδιο.
Δηλαδή δεν μπηκες στο κόπο να διαβάσεις ούτε τα τελευταία σχόλια. Μπήκες έκανες την ερώτησή σου και περιμένεις μόνο την απάντηση . Σου το λέω χιουμοριστικα, δεν παίρνεις χαμπάρι τίποτα. Είναι λοιπόν κάποιοι και δεν αναφέρομαι σε εσένα που μπαίνουν για να κάνουν μόνο ερωτήσεις . Οι οποίες τις περισσότερες φορές έχουν απαντηθεί, απλώς δεν μπαίνουν στο κόπο να διαβάσουν 2-3 σελίδες πιο πάνω. Κοιτάνε μονο την πάρτη τους και μας ζαλίζουν τα ουμπαλα με πράγματα που αναφέρονται σχεδόν καθημερινά. Δεν λέω να μην ρωτάνε κάποια πράγματα αλλά όχι τα ίδια και τα ίδια. Έχουμε βαρεθεί
εχεις δικιο. εγω προσωπικα δεν ρωταω μονο αλλα και γραφω. απλα σημερα δεν κοιταξα πιο πισω. ολα καλα ομως υγεια

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.144
Πόντοι
41.129
Στο Ιάσωνος 44 με το μακρύ διαδρομο είναι τώρα η λατίνα Εσμεράλδα από το Φωκέας 13 κοντή με πολύ ωραίο κορμί και σπυράκια στη μούρη.

Πέρασα δωμάτιο και την γάμησα όπου είχαμε ένα ατύχημα έσπασε η καπότα έκανε μπαμ χαρακτηριστικά όπως είπε στην τσατσά και τα εφαγε όλα φρέσκα μέσα στη μήτρα , εφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας να πάει να πλυθεί.

Όλα καλά...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.688
Πόντοι
736
Μεγάλου αλεξάνδρου 21 ισόγειο.

Βάνα πανέμορφη λατίνα αδύνατη με πεταχτό κώλο και ελεύθερο τσιμπούκι στο μενού. Πέρασα αρκετά καλά μαζί της λεπτομέρειες στην κριτική σίγουρα αξίζετι να δοκιμάσετε.
Αναμενω να δοκιμάσω κι εγώ τώρα! Αλλά ρε μάγκες είμαι ο μόνος λευκός και καθαρός! Όλοι βρωμανε εδώ! Τι φάση (πρώτη φορά έρχομαι να δώσω στο μεταξι).

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Στο Ιάσωνος 44 με το μακρύ διαδρομο είναι τώρα η λατίνα Εσμεράλδα από το Φωκέας 13 κοντή με πολύ ωραίο κορμί και σπυράκια στη μούρη.

Πέρασα δωμάτιο και την γάμησα όπου είχαμε ένα ατύχημα έσπασε η καπότα έκανε μπαμ χαρακτηριστικά όπως είπε στην τσατσά και τα εφαγε όλα φρέσκα μέσα στη μήτρα , εφυγε από το δωμάτιο τρέχοντας να πάει να πλυθεί.

Όλα καλά...
Ξέρεις μέχρι τι ώρα θα κάτσει;

ΝΙΡΕΥΣ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
411
Πόντοι
20
Καλύτερα φίλε μου μη πας! Δουλεύει πια ως Βικτώρια, αλλά καμμία σχέση με αυτό που θυμάσαι:cry:
Το μουνάκι που δούλευε (προ αμνημονεύτων χρόνων) στο Φυλής 71 και γινότανε χαμός (μετά άρχισε τα studio), δεν έχει σχέση με τη μπαλότσα του σήμερα :walkingpenis:
Και διηγώντας τα να κλαίς...
Πω πω καλά εχω να την δω πανω απο 12 χρονια στο Φυλης τοτε πηγαινα σχεδον καθε μερα δεν μπορουσα να κρατηθω λιγο ιδιοτροπη καμια φορα αλλα μουναρα. Εχουν περασει και τα χρονια πρεπει να ειναι 50+ και ισως θα επρεπε να ειχε σταματησει να μην ξεφτιλιζεται αλλο. Τεσπα να ειναι καλά. Ευχαριστω φιλε μου

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20

Όλα καλά...
Μυστη δεν μας τα λες καλά θα πηγαίνουμε Μεταξουργείο και θα περπαταμε κολλημένοι τοίχο τοίχο μην μας μπει καμιά ψωλη στον κωλο απο το πουθενα με σενα που κυκλοφορεις εκεί!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.144
Πόντοι
41.129
Πιο πριν στο Μεταξι ...

Κολωνου 48 δεξι Πάολα νταρντανα με ελεύθερο τσιμπούκι δε μου αρεσε...

Κολωνου 48 αριστερό μια ξανθιά χοντρή δε θυμάμαι ονομα.

Κολωνου 45 Αλινα , στο μεσαίο Ντανιέλα και στο ευθεία Εμμανουέλα με ωραίο κορμί αλλά απλο πρόγραμμα.

Καταθεση πριν λίγο στη Ζωίτσα στο Ιάσωνος 30 οροφος. Μαζι της και η κωλαρου Σόνια. Πολυ τσιριδα στο δωμάτιο και οι δυο τους.

Το πρωί κατέθεσα και στην μαυρη Μαρια στο Ιάσονος 39...
Η Μαρια δουλεύει χωρίς υπηρεσία οπότε οταν μπαίνει δωματιο κλειδώνει την εξώπορτα. Ειναι πολυ ρομαντικο να ξέρεις οτι μεσα στον οίκο εισαι μονο εσυ και η πουτανα...

Οπότε αν δείτε φως απεξω και κλειδωμένη πορτα εξω απλα περιμένετε.

Εχτες κατέθεσα και στην Ρωσίδα Χριστινα στο Ιάσονος 39 πάνω αριστερά. Ισχύει οτι ισχύει και με την Μαρία . Πιο πριν ειχα καταθέσει στην Κάρμεν στο Περδίκα 3 οπου την ξεμουνιασα....

Μετα πηγα καρφί για Αγαπη Μ.Α 21 αλλα η τσατσά ειπε οτι ειναι στην πατριδα της.

Παρακαλούμε το Ιασωνος 43 να πληρώσει το λογαριασμό του νερού.

Συνημμένα

• Screenshot_20241005_222323_Viber.jpg
    Screenshot_20241005_222323_Viber.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 34

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.144
Πόντοι
41.129
Νωρίτερα σήμερα στην οδό φυλης για τους φιλους του ειδους.

Φυλης 99 Χαρά ,αυριο απόγευμα θα είναι η Σαμπρίνα.

Στο Μεταξουργείο σήμερα 1η βάρδια.
Έλενα, τραβελι με λάτιν κωλο πλαστικό βυζί και ξανθο καρε μαλλι..
Πιπα κωλος το μενου.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
41
Like
11.152
Πόντοι
3.436
Κολωνου 45 Αλινα , στο μεσαίο Ντανιέλα και στο ευθεία Εμμανουέλα με ωραίο κορμί αλλά απλο πρόγραμμα.
Αυτη η Αλινα στο Κολωνου 45 μηπως ειναι μια ξανθια Ουκρανεζα με πιασιματα? Ειχε χαθει εδω και καποιους μηνες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom