You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
kavliarhssss
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2023
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα παιδιά..ξερουμε αν η τζεσικα από φυλης έχει σταματήσει η έχει μεταφερθεί αλλου;
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Τι εννοείς φίλε μου οτι η τσατσά σου είπε οτι σταμάτησε και δεν θα ξανα δουλέψει?Οριστικό τέλος από την Ειρήνη Δ22 σύμφωνα την τσα2.
Δυστυχως την πιστολιασα πριν μια βδομάδα λόγω κόσμου.
donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 303
- Πόντοι
- 280
σοβαρα γτΤώρα αυτό το ρωτάς σοβαρά, ή μας τρολάρεις;;;;
Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 161
- Like
- 20.516
- Πόντοι
- 32.478
Κάποιο θέμα έχεις τότεσοβαρα γτ
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
κάηκε το Ειρηνάκι, του δώσαμε τοΤωρα πρωϊνη
Διδυμου 22 κατω Μαριαννα μονη της
22 πανω Αννα μιλφ νταρντανέ και Στελλα στεγνο μιλφ
8α Αννα κοντουλα νεαρή δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις (προθυμη αλλα με δυσκολεψε λιγο η κρεμα που έβαλε)
μουνί στο χέρι!
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.790
- Πόντοι
- 13.636
Μιλάς με γρίφους Γέροντα...Τι εννοείς φίλε μου οτι η τσατσά σου είπε οτι σταμάτησε και δεν θα ξανα δουλέψει?
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 281
- Πόντοι
- 20
Δςν τον κατάλαβα καλα για αυτό τον ξανα ρώτησαΜιλάς με γρίφους Γέροντα...
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
....(....άλλος Σωτηρακόπουλος μας βρήκε....)..!Ποια είναι αυτή η Ειρήνη;;; Μήπως εννοείς την Ήρα;;;
Θα πρότεινα Νάνσι, Κωνσταντινουπόλεως 166Α
Πάολα Κολωνού 48
Ρωξάνα Αγκύρας 9
Βικτώρια Βέργας 6Α
Ζάνα Κολωνού 11
Μαργαρίτα Ιάσονος 1Β
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Να τον κεράσει και λίγη γονορροια όπως είχε κεράσει παλαιότερο συναγωνιστή....Γειά σου φίλε και καλώς ήρθες
Θα πάς στην διεύθυνση Φιλιππίδου 11, θα προτιμήσεις το ισόγειο αφού έχει τα καλύτερα κορίτσια.
Αφού επιλέξεις κοπέλα θα ζητήσεις από την τσαχπινα τσατσά να σε προετοιμάσει
donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 303
- Πόντοι
- 280
ο καθενας οτι γουσταρειΚάποιο θέμα έχεις τότε
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 201
8α Αννα κοντουλα νεαρή δοκιμαστηκε με μετριες εντυπωσεις (προθυμη αλλα με δυσκολεψε λιγο η κρεμα που έβαλε)
Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.145
- Πόντοι
- 3.236
Η τραβελωτσατσα?Η τσατσά προσφέρει, δωρεάν, στα Φιλιππίδου!
donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 9
- Like
- 303
- Πόντοι
- 280
nnΗ τραβελωτσατσα?
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.917
- Πόντοι
- 9.846
Και πως θα την βγάλει ρε μύστη; Με κουτάλι θα την μαζέψει, ή θα βάλει ηλεκτρική σκούπα στη μουναρα της;Εγώ το ξεκαθαρίζω από το σαλόνι πως αν δεν βγάλει την κρέμα δεν πρόκειται να περάσω.
Φοράω που φοράω τα κωλολάτεξ, αν είναι να βάζει και η άλλη ένα κιλό κρέμα τότε καλύτερα να βαρέσω μία μαλακία, περισσότερα θα νιώσω.
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 47
- Like
- 5.619
- Πόντοι
- 5.631
Διπλή κατάθεση σήμερα με βροχερό καιρό!
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά
Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...
Η βροχή με περιόρισε και έτσι έριξα άγκυρα στην Αγκύρας
Κατάθεση πρώτη Αναστασία στο Αγκύρας 12. Μιλφάκι της διπλανής πόρτας. Το ρουφάει το κοκτέιλ με αγάπη και στοργή.
Πέρασμα απέναντι στο Αγκύρας 9 και επαναληπτική στη τρελοπενηντάρα Ήρα με το όμορφο πρόσωπο και τις κυτταριδομπουτάρες!
Η τύπισσα είναι τρελοκομείο...
Τη γάμησα δυνατά και η μπουταροκωλάρα της ακουγότανε σα γουδοχέρι που χτυπάει τη σκορδαλιά
Αυτό το Παρασκευοσάββατο είχα όρεξη για μιλφέιγ! Από βδομάδα πάλι πιπινάκια...
Συνέχεια στις καυλοκριτικές που θα ανεβάσω...
Υποσαχάριος Μπονόμπο
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2024
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα συνπηδηχτές. Ερχόμενος από επαρχία και με μηδενική εμπειρία σε μπουρδέλα χρειάζομαι τα φώτα σας για την πρώτη μου εμπειρία στην πρωτεύουσα. Θα ήθελα να μου προτείνετε σίγουρα ένα αξιοπρεπές μέρος που να μην είναι τίγκα σε Πακιστανούς που γαμανε ( μη κολλήσουμε και τίποτα). Ψάχνω γενικά κοπέλες με πιασίματα όχι όμως χοντρές. Αν υπάρχει και κανένα αρρωστακι νυμφομανης να πέφτει και κανένα χαστούκι ακόμα καλύτερα. Η ηλικία δε με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Επίσης να ρωτήσω τι παίζει με την ώρα; Αν εγώ θέλω να γαμησω για 20 λεπτά χωρίς να χυσω πχ θεωρείται μια συνεδρία; Πώς κοστολογείται δηλαδή; Επίσης σχόλια και συμβουλές για έναν πρωτάρη σαν εμένα καλοδεχούμενα. Να στε καλα!
mexico1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 828
- Πόντοι
- 81
Η Όλγα έχει σταματήσει τύπεΚαλημέρα τρισμεγιστε Smirni! Απόγευμα βρήκα τις συγκεκριμένες κοπέλες, Πέμπτη γύρω στις 19.00. Την Ήρα δεν την γνωρίζω για να απαντήσω, αυτή η Ειρήνη ήταν Milf με καμπύλες και λίγο μεγάλο κωλο που ίσως να είναι και πειραγμενος και είχε λίγη κυτταρίτιδα. Έχω καιρό να πάω εκεί οπότε δε ξέρω αν είναι καινούργια κοπέλα. Παλιότερα εκεί πήγαινα για την Όλγα τη Ρωσίδα θωρηκτό BBW που ακόμα την ψάχνω...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις