Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 65
- Like
- 21.008
- Πόντοι
- 13.636
Λες να βγήκε η τσατσά σαλόνι?Όχι ρε συ μια χαρά είναι και έχει κσι ένα κωλαράκι ποίημα
Λες να βγήκε η τσατσά σαλόνι?Όχι ρε συ μια χαρά είναι και έχει κσι ένα κωλαράκι ποίημα
ακριβως .... εγω οταν πηγα για την ειρηνη πριν γινει viral, οι περισσοτεροι εκει μεσα θελαν να περασουν με την Μαριαννα. Εγω ευχαριστως θα την επερνα ξανα αλλα εφαγα μπαν λογω μεγαλης πουτσας (ισως το μονο της αρνητικο για εμας του προικισμενουςΑν και το νικ σου λέει μύστης ...όσον αφορά τη Μαριάννα μάλλον δε ...η Μαριάννα είχε και έχει δουλειά σταθερά χρόνια τώρα
Σώπα βρε....το μουνί και το πιγαδι δεν χαλάνεΠόρνε μου τα έχουν ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕΙ και τα δύο κορίτσια, περισσότερο την Ειρήνη,
αλλά και την Μαριάννα. Οι κριτικές με τις 'πικάντικες λεπτομέρειες' έχουν δημιουργήσει
'χιονοστιβάδα πόρνων' και τα κορίτσια είναι κοντά στο να τα 'φτύσουν'.
Γύρισε η Μαρίνα που ήταν πρωινή παλιότερα;Απόγευμα Πέμπτη 03.10.2024
πήρα την Μαρίνα ρωσόφωνη στο Φωκαίας 17 πάνω
και μετά τη Λίζα τη Ρουμούνα στο Φωκαίας 19
Καλά πέρασα, και με τις δύο, και υπήρχε και μια Κάρλα στο Φωκαίας 19
Τι εντυπώσεις υπάρχουν για την Κάρλα ;
Τρώγοντας έρχεται η όρεξη, είναι καλή η Κάρλα να την πάρουμε και αυτή;
Και σήμερα πρωί εκεί ήταν όσες έχουν τριχωτού μουνακι εάν μπορείτε ενημερωνετεΠροχθές Τρίτη ήταν εκεί, στις 14:00...
Λες να κάτσει καιρό;Προχθές Τρίτη ήταν εκεί, στις 14:00...
Ποιός να ξέρει;Λες να κάτσει καιρό;
πας μεσα λες καλημερα η καλησπερα αναλογως, σου απανταει η τσατσα βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικαΠαιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Υπάρχει η δυνατότητα να μείνω για 2 γύρους; Η να αλλάξω κοπέλα μετά τον 1ο γύρο; Επίσης σε ποια ποσά κυμαίνονται;Προβολή συνημμένου 1246688
πας μεσα λες καλημερα η καλησπερα αναλογως, σου απανταει η τσατσα βρε καλως τα παιδια τα ζουμπουρλουδικα
Μετα βγαινει η κοπελα και σου λεει τι κανεις καυλιαρη θες να γαμηθεις;
Εσυ αμα θες δινεις τα χρηματα και μπαινεις στο δωματιακι
Οτι γουσταρεις κανειςΥπάρχει η δυνατότητα να μείνω για 2 γύρους; Η να αλλάξω κοπέλα μετά τον 1ο γύρο; Επίσης σε ποια ποσά κυμαίνονται;
Τα μπουρδέλα δουλεύουν με κάρτα όπως της τράπεζες με νούμερο.αν έχεις και εξουσιοδότηση ακόμα καλύτερα.Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Τίποτα ρε φίλε δεν κάνεις.πας μέσα βλέπεις αν σου αρέσει η κοπέλα δίνεις το χρηματικό ποσό και περνάς.απλα.Παιδιά καλημέρα. Ήρθα Αθήνα για σπουδές από επαρχία και ψαχνομαι γενικά θέλω λίγη βοήθεια να μου πει κάποιος πως δουλεύουν τα μπουρδέλα κτλ. Ευχαριστώ
Μη λες τέτοια φίλε θα αρχίσουν τις ουρές για καφέ από αύριοΠρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Μόνο η Μαριάννα διαθέσιμη
Την Ειρήνη την πονάει το μουνάκι της λέει και δεν μπορεί...
Εν τω μεταξύ στο il Toto δίπλα δουλεύει ένα κοριτσάκι γλυκά
Ας πιω ένα καφέ να παρηγορηθω..
Καλά γαμησια σε όλους!
Ποιο ειναι το il toto με τον καφε?Πρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Καλά γαμησια σε όλους!
γαμηθηκες με το il toto... οκ το καταλαβαμε οτι εχεις ποσοστο εκει. θα παμε να παρουμε καφε να σε στηριξουμεΠρωινό πέρασμα από διδύμου 22 και μαντεψτε....
Καλά γαμησια σε όλους!