Παρότι είπα θα πάρω ρεπό χθές η πουτάνα η τύχη δεν με άφησε, βρέθηκα να περνάω από π.καραισκάκη και είπα να ενδώσω...
Έριξα έναν στην Μαρία Ι39 (6) αλλά δεν μου έφτασε, οπότε αφού γύρισα αρκετά σπίτια, σιχάθηκα από τα πολλά πάκια και πήγα στα Μαραθώνος.
Στο 1ο γωνία με Αχιλλέως ημι-υπόγα ήταν η Ρωσίδα Γιάννα (η τσατσά την είπε Άννα η ίδια λέει Γιάννα), όμορφη αδύνατη 20κάτι, ξανθούλα με κλασικό 1,5άρι στήθος, απλό.
Στο 2ο ένα σκουρόχρωμο κοντοπούτανο με σγουρό μαλλί ομορφούλικο με πεταχτό κώλο, Μαρσέλα, απλό.
*εδώ να πω πως όταν έμπαινα έφευγε ένας τύπος ~40χρ. , ~1.65, χοντρούλης με γυαλιά και μάλλον καραφλίτσα , σορτσάκι κόκκινο/φανέλα γκρί βρώμικη, ΒΡΏΜΑΓΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΑΛΌΝΙ πραγματικά χωρίς πλάκα πνίγηκα από την μπόχα ήταν λες και ήταν στέρεο αυτό που αναδυόταν από τον τύπο, όταν λέω στην τσατσά "τι τον άφησες αυτόν να περάσει" μου απαντάει "εδώ τους δεχόμαστε όλους, δεν ντροπιάζουμε κανέναν, πάω να ανοίξω να ξεβρωμίσει" χαχαχαχαχ.
Στο 3ο και τελευταίο η Μόνικα, σλάβα σίγουρα, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με πιασιματάκια όσο πρέπει , μάλλον 2+ στήθος και ωραία μπούτια/κώλο, απλό + ελ.στομ.
Βγήκα έξω, το σκέφτηκα γιατί και οι 3 ήταν πολύ γαμεύσιμες για τα γούστα μου και αποφάσισα να πάω στην Γιάννα, κορμάκι φοιτήτριας χωρού θα έλεγα, όμορφο πρόσωπο, ωραίο κωλαράκι όλα σφιχτά, καλή Ρώσικη πίπα αλλά μικρής διάρκειας και μηδενική διάθεση στα υπόλοιπα, όλα μόνος μου τα έκανα, αλλά όταν την έβαλα στα 4, έβαλε μαξιλάρι από κάτω και στήθηκε τέλεια με τα πόδια ανοιχτά όσο μπορούσε, ωραία θέα και στον καθρέφτη, δεν γκρίνιαξε και παρότι άργησα να τελειώσω με περίμενε ~2 λεπτά μετά το χτύπημα πόρτας και δεν σηκώθηκε αμέσως, πρέπει να ήταν διπλοβάρδια και τα είχε φτύσει.