Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 406 άτομα (39 μέλη και 367 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Πρόσχαρο αλβανικό μουνακι η Ράνια δεν το κλαψα δεν πήγα και στα ουράνια... Ράνια ή Ειρήνη από Διδύμου σε μούρη;
Ράνια ή Ειρήνης
Αλβανία ή Μολδαβία
Σε πρόσωπο Ράνια....

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
296
Πόντοι
0
Όπως έχω γράψει σε ενημέρωση πολλούς μήνες πίσω ,αφού δούλεψε μετα για λίγο Ιάσωνος 37α και Κολωνού 45 αριστερα διάδρομος ευθεία, γύρισε στη πατρίδα της.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν το γνώριζα αυτό, να σε καλά !

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλημερα μύστες μου
Πέρασμα πριν από λίγο από δίδυμου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Καραούλι

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Έχουν στύση ενέδρα.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
IMG_9805.jpeg
μετά από ένα σπέσιαλ γαμησι κε Ειρήνη επιβάλλετε !!!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
618
Πόντοι
81
Καλημέρα σας πέρασα με την Λίζα από Φώκαιας 19 με πολύ καλή διάθεση και να με γλύφει παντού μου φάνηκε και λίγο ρομαντική
Χθες που πέρασα στο σαλόνι ήταν έτοιμη να την πάρει ο ύπνος...η δε τσα2 μασουλαγε μια φρατζολα ψωμί δίχως αύριο, λέω τι ζω ρε πουστη μου!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Παρότι είπα θα πάρω ρεπό χθές η πουτάνα η τύχη δεν με άφησε, βρέθηκα να περνάω από π.καραισκάκη και είπα να ενδώσω...

Έριξα έναν στην Μαρία Ι39 (6) αλλά δεν μου έφτασε, οπότε αφού γύρισα αρκετά σπίτια, σιχάθηκα από τα πολλά πάκια και πήγα στα Μαραθώνος.

Στο 1ο γωνία με Αχιλλέως ημι-υπόγα ήταν η Ρωσίδα Γιάννα (η τσατσά την είπε Άννα η ίδια λέει Γιάννα), όμορφη αδύνατη 20κάτι, ξανθούλα με κλασικό 1,5άρι στήθος, απλό.

Στο 2ο ένα σκουρόχρωμο κοντοπούτανο με σγουρό μαλλί ομορφούλικο με πεταχτό κώλο, Μαρσέλα, απλό.
*εδώ να πω πως όταν έμπαινα έφευγε ένας τύπος ~40χρ. , ~1.65, χοντρούλης με γυαλιά και μάλλον καραφλίτσα , σορτσάκι κόκκινο/φανέλα γκρί βρώμικη, ΒΡΏΜΑΓΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΑΛΌΝΙ πραγματικά χωρίς πλάκα πνίγηκα από την μπόχα ήταν λες και ήταν στέρεο αυτό που αναδυόταν από τον τύπο, όταν λέω στην τσατσά "τι τον άφησες αυτόν να περάσει" μου απαντάει "εδώ τους δεχόμαστε όλους, δεν ντροπιάζουμε κανέναν, πάω να ανοίξω να ξεβρωμίσει" χαχαχαχαχ.

Στο 3ο και τελευταίο η Μόνικα, σλάβα σίγουρα, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με πιασιματάκια όσο πρέπει , μάλλον 2+ στήθος και ωραία μπούτια/κώλο, απλό + ελ.στομ.

Βγήκα έξω, το σκέφτηκα γιατί και οι 3 ήταν πολύ γαμεύσιμες για τα γούστα μου και αποφάσισα να πάω στην Γιάννα, κορμάκι φοιτήτριας χωρού θα έλεγα, όμορφο πρόσωπο, ωραίο κωλαράκι όλα σφιχτά, καλή Ρώσικη πίπα αλλά μικρής διάρκειας και μηδενική διάθεση στα υπόλοιπα, όλα μόνος μου τα έκανα, αλλά όταν την έβαλα στα 4, έβαλε μαξιλάρι από κάτω και στήθηκε τέλεια με τα πόδια ανοιχτά όσο μπορούσε, ωραία θέα και στον καθρέφτη, δεν γκρίνιαξε και παρότι άργησα να τελειώσω με περίμενε ~2 λεπτά μετά το χτύπημα πόρτας και δεν σηκώθηκε αμέσως, πρέπει να ήταν διπλοβάρδια και τα είχε φτύσει.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Πριν καμια ωρα περιπου λιγο πριν ληξει η απογευματινη βαρδια στο ΜΑ 21, πετυχα 2 λατινοκωλαρες, στο ισογειο η μελαμψη μελαχρινη Κλαρα με τα μακρια ποδια και στο οροφο η γνωστη σε ολους μας Αγαπη...με την Κλαρα δεν ειχα ξαναπαει και δεν ηθελα να ρισκαρω καθως ειχα μοναχα ενα 10ευρω, οποτε διαλεξα την σιγουρη λυση της Αγαπης η οποια μου φανηκε οτι εχει ακομα πιο πολλα τατου, ειδικα το αριστερο της χερι ειναι τιγκα, επισης στο προσωπο δεν εχει την ακμη που ειχε πριν μερικους μηνες αλλα κατι περιεργες πως να το πω, σκιες ή μαυριλες... τελος παντων....φευγοντας στην Ακουμινατου παλι ενα πρεζονι μαλλον υπο την επιρεια της σισας εβλεπε τους παντες σαν φανταστικους εχθρους και εκτοξευε απειλες κραυγαζοντας, ξαφνικα ορμηξε σε μια παρεα τουριστων οι οποιο εντρομοι το εβαλαν στα ποδια....
Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγει :cheesy:
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.
Έχουν στύση ενέδρα.
Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσω :cheesy:

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.387
Πόντοι
1.011
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτική

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.466
Πόντοι
201
τους είδα κι εγώ. Ο μέσος όρος ηλικίας σήμερα που επιτέλους είπα να δοκιμάσω, ήταν γύρω στα 60. Λεπτομέρειες στην κριτική

60+ οπότε τι έχουν να χάσουν;
Άσε που μετά από κάποια ηλικία όσο και να προσέχεις σου σηκώνεται πιο δύσκολα. Επομένως φταίνε και αυτά τα ελεεινά κινέζικα προφυλακτικά.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
τελικα αυτη η ειρηνα τι επιπεδου ειναι? Επιπεδου στουντιο? Επιπεδου στριπ?

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
678
Πόντοι
361
Την τελευταία φορά που πήρα την Αγάπη στο πάνω, ενώ είχα πει δεν ξαναπάω εκεί ο μαλάκας, την φώναζε στο 7λεπτο ο John Stamos, ξενέρωσα και το έκανα θέμα και έφυγα άχυστος, από τότε η αγάπη με αποφεύγει :cheesy:

Τα ίδια κάνουν με Σαμπίνα,Ειρήνα κλπ. κλπ.

Η έκανες λογοπαίγνιο ή δεν ξέρεις ορθογραφία, δεν μπορώ να αποφασίσω :cheesy:
Όπως κατάλαβες το πρώτο.αν σε βολεύει και συγνώμη.

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Καλημέρα μύστες..Έξω από το Διδ.22 πολλή κινητικότητα, 4 μηχανάκια απ'έξω..Προφανώς Ειρήνη..
Φωκαίας 19 ,Ναταλία..Σχόλασε η Λίζα;
Φωκαίας 13,κλειστά και τα δύο..
Φωκαίας 17α..Αλεξάνδρα, βυζαρού μελαχρινή 30άρα, τα πάντα εκτός πρωκτικό.. Φωκαίας 17 όροφος..Κλεοπάτρα και Ρίτα, σεξυ χειμώδεις, με υπερβύζους..Φωκαίας 25 όροφος..Αληθία (;)..Πιπινάκι γάλακτος, απλό πρόγραμμα..Φωκαίας 27 σκαλάκια ,Γιελένα, μέτρια προμίλφ..
Φωκαιας 27 όροφος, μαυρούλα με βυζάρες, μπουτάρες..Καλό πρόγραμμα, δεν μου είπε όνομα..
Να γαμάτε καλά μύστες..

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Αν και τον τίτλο Hoover τον έχουμε αποδώσει στην Σόνια Φ84α λόγω της ιδιαίτερης μασαζόπιπας

Υπάρχει διαρκής ανταγωνισμός μεταξύ των επαγγελματιών για το ποιά κάνει το καλύτερο ακάποτο τελειωτικό τσιμπούκι!

Η απουσία της Εβελίνας από τους οίκους ηδονής έχει γίνει ιδιαίτερα αισθητή!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom