Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
778
Πόντοι
81
Ρε μάγκες τι κραξιδι πέφτει απέναντι για το νήμα...

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.366
Πόντοι
446
Πάλι θα αναφέρω τον κύριο Γιάννη, ο οποίος πρέπει να γίνει μέλος της παρέας μας :grouphug:.

Ο κύριος Γιάννης υποστηρίζει ότι οι μποτανες κάνουν σχέσεις με τριτοκοσμικά ζώα/σκουπίδια για να αισθανθούν οι ίδιες ότι δεν έχουν πιάσει τον απόλυτο πάτο. Την απόλυτη ξεφτίλα. :rose:

Κι όταν τις παρατάνε ακόμα και τα σκουπίδια της κοινωνίας, χώνονται βαθύτερα στον κοινωνικό βόθρο. :rockon:

Όλοι οι άνθρωποι έχουν μια φωτεινή και μια σκοτεινή πλευρά που τους ακολουθεί σε όλη τους τη ζωή.

Όσον αφορά τις πουτάνες, ο μεγαλύτερος εχθρός τους είναι ο κακός ο εαυτός τους!

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
299
Πόντοι
0
Συναγωνιστές καλησπέρα, ψάχνω μία συγκεκριμένη κοπελιά που δούλευε πρωινή βάρδια Κολωνού 32Γ υπόγειο.

Κοντούλα αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά, ο Τσάτσος την παρουσίαζε ότι είναι από Ταϊλάνδη, με όνομα Λίλυ.

Έχω να την πετύχω αρκετό διάστημα και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορεί να γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει .

Αδερφέ @n.smirni76 εσύ πιθανώς να ξέρεις για ποια λέω;;

Σας Ευχαριστώ πολύ.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
43
Like
11.621
Πόντοι
3.436
Πριν καμια ωρα περιπου λιγο πριν ληξει η απογευματινη βαρδια στο ΜΑ 21, πετυχα 2 λατινοκωλαρες, στο ισογειο η μελαμψη μελαχρινη Κλαρα με τα μακρια ποδια και στο οροφο η γνωστη σε ολους μας Αγαπη...με την Κλαρα δεν ειχα ξαναπαει και δεν ηθελα να ρισκαρω καθως ειχα μοναχα ενα 10ευρω, οποτε διαλεξα την σιγουρη λυση της Αγαπης η οποια μου φανηκε οτι εχει ακομα πιο πολλα τατου, ειδικα το αριστερο της χερι ειναι τιγκα, επισης στο προσωπο δεν εχει την ακμη που ειχε πριν μερικους μηνες αλλα κατι περιεργες πως να το πω, σκιες ή μαυριλες... τελος παντων....φευγοντας στην Ακουμινατου παλι ενα πρεζονι μαλλον υπο την επιρεια της σισας εβλεπε τους παντες σαν φανταστικους εχθρους και εκτοξευε απειλες κραυγαζοντας, ξαφνικα ορμηξε σε μια παρεα τουριστων οι οποιο εντρομοι το εβαλαν στα ποδια....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Πήγα χθες Σάββατο πρωί και ρώτησα αν θα είναι η Μιχαέλα στο Φ11 ισογειο. Η τσατσά (η γνωστή ανάγωγη, χρόνια τώρα) μου είπε είναι στη πατρίδα της. Σήμερα δουλεύει κανονικά!!!
Το γράφω για να πω πόσο αξιόπιστες είναι οι πληροφορίες των τσατσάδων:uzi:
Οι τσατσαδες είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Δεν πρόκειται να σου πούνε ποτέ την αλήθεια για κοπέλα που δεν δουλεύουν μαζί. Μην νομίζεις ότι έχουν περισσότερο μυαλό από τις κοπέλες. Τα ίδια και χειρότερα.

Ρε μάγκες τι κραξιδι πέφτει απέναντι για το νήμα...
Μην δίνεις σημασία. Τα 2 άτομα προσπαθούν να φανούν 10. Ούτε με τον ταξιτζή...

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
465
Πόντοι
300
Πρόσχαρο αλβανικό μουνακι η Ράνια δεν το κλαψα δεν πήγα και στα ουράνια... Ράνια ή Ειρήνη από Διδύμου σε μούρη;
Η Ράνια που σε παει στα ουράνια δεν ειναι Ρουμάνα;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
Συναγωνιστές καλησπέρα, ψάχνω μία συγκεκριμένη κοπελιά που δούλευε πρωινή βάρδια Κολωνού 32Γ υπόγειο.

Κοντούλα αδύνατη με ασιατικά χαρακτηριστικά, ο Τσάτσος την παρουσίαζε ότι είναι από Ταϊλάνδη, με όνομα Λίλυ.

Έχω να την πετύχω αρκετό διάστημα και είπα να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορεί να γνωρίζει και έχει την ευγενή καλοσύνη να απαντήσει .

Αδερφέ @n.smirni76 εσύ πιθανώς να ξέρεις για ποια λέω;;

Σας Ευχαριστώ πολύ.
Όπως έχω γράψει σε ενημέρωση πολλούς μήνες πίσω ,αφού δούλεψε μετα για λίγο Ιάσωνος 37α και Κολωνού 45 αριστερα διάδρομος ευθεία, γύρισε στη πατρίδα της.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.726
Πόντοι
6.495
Πρόσχαρο αλβανικό μουνακι η Ράνια δεν το κλαψα δεν πήγα και στα ουράνια... Ράνια ή Ειρήνη από Διδύμου σε μούρη;
Ράνια ή Ειρήνης
Αλβανία ή Μολδαβία
Σε πρόσωπο Ράνια....

ΚΡΗΤΙΚΟΣ97

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
299
Πόντοι
0
Όπως έχω γράψει σε ενημέρωση πολλούς μήνες πίσω ,αφού δούλεψε μετα για λίγο Ιάσωνος 37α και Κολωνού 45 αριστερα διάδρομος ευθεία, γύρισε στη πατρίδα της.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση δεν το γνώριζα αυτό, να σε καλά !

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλημερα μύστες μου
Πέρασμα πριν από λίγο από δίδυμου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.050
Πόντοι
19.505
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Πάνω στην γωνία αχαρνων περίμενε ένας μπάρμπας κοιτάζοντας την πόρτα της δίδυμου 22 ανάμεσα στα μπουρδελα απέναντι στον τοίχο ήταν άλλοι 2 και στο στενάκι αλκοβιαδου άλλος 1 … ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑΣ
Καραούλι

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
790
Πόντοι
361
Καλημερα μύστες μου
Αντίκρισα το εξής
Έχουν στύση ενέδρα.

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
IMG_9805.jpeg
μετά από ένα σπέσιαλ γαμησι κε Ειρήνη επιβάλλετε !!!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
778
Πόντοι
81
Καλημέρα σας πέρασα με την Λίζα από Φώκαιας 19 με πολύ καλή διάθεση και να με γλύφει παντού μου φάνηκε και λίγο ρομαντική
Χθες που πέρασα στο σαλόνι ήταν έτοιμη να την πάρει ο ύπνος...η δε τσα2 μασουλαγε μια φρατζολα ψωμί δίχως αύριο, λέω τι ζω ρε πουστη μου!

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.679
Πόντοι
2.036
Παρότι είπα θα πάρω ρεπό χθές η πουτάνα η τύχη δεν με άφησε, βρέθηκα να περνάω από π.καραισκάκη και είπα να ενδώσω...

Έριξα έναν στην Μαρία Ι39 (6) αλλά δεν μου έφτασε, οπότε αφού γύρισα αρκετά σπίτια, σιχάθηκα από τα πολλά πάκια και πήγα στα Μαραθώνος.

Στο 1ο γωνία με Αχιλλέως ημι-υπόγα ήταν η Ρωσίδα Γιάννα (η τσατσά την είπε Άννα η ίδια λέει Γιάννα), όμορφη αδύνατη 20κάτι, ξανθούλα με κλασικό 1,5άρι στήθος, απλό.

Στο 2ο ένα σκουρόχρωμο κοντοπούτανο με σγουρό μαλλί ομορφούλικο με πεταχτό κώλο, Μαρσέλα, απλό.
*εδώ να πω πως όταν έμπαινα έφευγε ένας τύπος ~40χρ. , ~1.65, χοντρούλης με γυαλιά και μάλλον καραφλίτσα , σορτσάκι κόκκινο/φανέλα γκρί βρώμικη, ΒΡΏΜΑΓΕ ΌΛΟ ΤΟ ΣΑΛΌΝΙ πραγματικά χωρίς πλάκα πνίγηκα από την μπόχα ήταν λες και ήταν στέρεο αυτό που αναδυόταν από τον τύπο, όταν λέω στην τσατσά "τι τον άφησες αυτόν να περάσει" μου απαντάει "εδώ τους δεχόμαστε όλους, δεν ντροπιάζουμε κανέναν, πάω να ανοίξω να ξεβρωμίσει" χαχαχαχαχ.

Στο 3ο και τελευταίο η Μόνικα, σλάβα σίγουρα, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με πιασιματάκια όσο πρέπει , μάλλον 2+ στήθος και ωραία μπούτια/κώλο, απλό + ελ.στομ.

Βγήκα έξω, το σκέφτηκα γιατί και οι 3 ήταν πολύ γαμεύσιμες για τα γούστα μου και αποφάσισα να πάω στην Γιάννα, κορμάκι φοιτήτριας χωρού θα έλεγα, όμορφο πρόσωπο, ωραίο κωλαράκι όλα σφιχτά, καλή Ρώσικη πίπα αλλά μικρής διάρκειας και μηδενική διάθεση στα υπόλοιπα, όλα μόνος μου τα έκανα, αλλά όταν την έβαλα στα 4, έβαλε μαξιλάρι από κάτω και στήθηκε τέλεια με τα πόδια ανοιχτά όσο μπορούσε, ωραία θέα και στον καθρέφτη, δεν γκρίνιαξε και παρότι άργησα να τελειώσω με περίμενε ~2 λεπτά μετά το χτύπημα πόρτας και δεν σηκώθηκε αμέσως, πρέπει να ήταν διπλοβάρδια και τα είχε φτύσει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom