Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 350 άτομα (26 μέλη και 324 επισκέπτες)

ak45

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Πέρασα και εγω προαντιπροχτές και μόλις ανοιξα την πόρτα μου ήρθε μια μυρωδιά απο πουτσιλα, χυσιλα, γεροντιλα, ειχε μαζεύτει ολο το εφκα εκει μεσα.

Προφανώς κάποιοι ασυγκράτητοι αρχίζουν και χύνουν από το σαλόνι!

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.142
Πόντοι
1.336
Καλησπερα πανω στην συγγρου παιζει τιποτα;
Τραβελόπιατσα,στρίπ κλπ.,μερικά στούντιο και μασατζίδικα. Πάντως όχι μπουρδέλα.

Οπότε ψάξε στά αντίστοιχα νήματα.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.422
Πόντοι
3.436
Πριν καμια ωρα περιπου στο Μεταξουργειο, εδω και 3-4 μερες εχει αναμενο φωτακι το Ακουμηνατου το ισογειο το προτελευταιο πριν την γωνια με την Δεληγιωργη, μπαινω τελικα να δω και ηταν ενα μελαχρινο τραβελι, συνεχισα και τελικα μπηκα Ιασωνος 36 και τιμησα για πολλοστη φορα την Ξανθια Ρωσιδα ψηλη μιλφαρα την Ελενα....ξερετε εκει που μεχρι προσφατα ειχε μια πολυ ομορφη νεαρη μελαχρινη τσατσα την Λιζα για την οποια ο Dmtrsxxx ειχε αναφερθει παλαιοτερα..αποψε ομως υπηρεσια ηταν η κοντοπουτανη επισης ξανθια μιλφαρα με τα τεραστια βυζια η Μολδαβεζα Ναταλια η οποια μεχρι και πριν 1 μηνα δουλευε στο Κολωνου 47 οροφος για οσους την ηξεραν....μου ειπε οτι πλεον εχει σταματησει οριστικα...ας το πιστεψουμε ο χρονος θα δειξει....

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Διδύμου 22 πρωινή βάρδια
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!

Amor2033

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2024
Like
146
Πόντοι
0
Συγγνώμη αλλά εσύ φίλε που άρχισες την διαφηση για την Ειρήνη,!!! Ας μην έχεις γράψει τοσες λεπτόμεριες!!! Σε λίγο θα βαρεθεί και αυτή όπως είχε γίνει με όλες τις καλές που έχουν περάσει από την Πιάτσα! Το έχω δει αυτό το έργο πολλές φορές!!
Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!
Αυιοι που έχουν το σίτε κερδίζουν λεφτά! Μήπως και αυτοί που έχουν τίτλους έχουν όφελος??? Μια ευγενική ερώτηση!

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.756
Πόντοι
201
Έχω περάσει μια φορά μαζί της πριν να γίνει η μεγάλη καμπάνια για την Ειρήνη του 22! Και είναι αλήθεια ότι το έχει πολυ!! Δεν θα πω λεπτομερείς! Αλλά μετά δεν ξανά πέρασα ξανά γιατί αυτό έχει γίνει σιχαμαρα!!! Όπως με την Ειρηνα στο Φώκαιας 27!! Όπως είχα περάσει λίγες φορές με την Ειρηνα του 27! Δεν μπορώ να περιμένω μια ώρα να περάσω και ας είναι η κοπέλα πορν σταρ !! Υπάρχουν και άλλες που μπορείς να περάσεις καλά μαζί τους χωρίς ταλαιπωρία!!!

Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το έαν μπορείς να γαμήσεις ή όχι κάποια που έχει άλλα δωμάτια πρώτα.
Μετά από αυτή τη σπουδαία συμβολή θα σκεφτούμε μήπως σε κάνουμε και τιμημένο!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.318
Πόντοι
13.636

Βέβαια το νήμα είναι για διαφήμιση! Και απαιτεί να γράφουν και λεπτομέρειες! Αλλιώς δεν γίνεσαι και Σπουδαίος!!! Έχω μια απορία!!! Τι κερδιζουν όλοι που αυτοί που γράφουν και έχουν έχουν τίτλοι όπως ανώτερος, Σπουδαίος κτλ!!!
Αυιοι που έχουν το σίτε κερδίζουν λεφτά! Μήπως και αυτοί που έχουν τίτλους έχουν όφελος??? Μια ευγενική ερώτηση!
Άλλος ένας που κάνει ερωτήσεις και απαντάει ο Ίδιος ο Εαυτός του.
Ρε πάτε καλά???

Θα σου πρότεινα να φορέσεις καλά αθλητικά παπούτσια και να βγεις στην Ενημέρωση.
Τις απορίες που έχεις μπορείς να τις συζητάς με τους φίλους σου.
Εδώ είναι Ημερήσια Ενημέρωση!
Φιλικά.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.150
Πόντοι
41.129
Άλλος ένας που κάνει ερωτήσεις και απαντάει ο Ίδιος ο Εαυτός του.
Ρε πάτε καλά???

Θα σου πρότεινα να φορέσεις καλά αθλητικά παπούτσια και να βγεις στην Ενημέρωση.
Τις απορίες που έχεις μπορείς να τις συζητάς με τους φίλους σου.
Εδώ είναι Ημερήσια Ενημέρωση!
Φιλικά.

Απλα ξεχνάει να αλλάξει κλωνοπροφιλ πριν απαντήσει σαν αλλο μελος... Ειναι ξεχασιαρης..

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.858
Πόντοι
206
Κατάθεση σε Μάιρα φυλής 69 οροφος.. πρωινή βάρδια..τι γλώσσα τι καύλα τι βυζάρες τι καρφώματα πολύ καλή συνιστώ ανεπιφύλακτα..μιλφακι δυνατό με καλό κορμι

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.357
Πόντοι
7.621
Εγώ γράφω τις εμπειρίες μου, δεν κάνω σε καμμιά διαφήμιση!!!
Ωραίοι είστε μερικοί που δεν προσφέρετε τίποτα και κριτικάρετε τους άλλους....
:hammer:

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.268
Πόντοι
2.836

Εσύ είσαι παλικάρι μου μεγάλο ταλέντο, πας οσονούπω για αποφοίτηση.

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486
Ο μαλακας που εχει επιγνωση οτι ειναι μαλακας ειναι σαφως ανωτερος με τον μαλακα που εχει αγνοια της μαλακιας που τον δερνει
Η άγνοια είναι ευλογία αγαπητέ....σκέψου όλους τους παντρεμένους του μπου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
237.565
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Τίνα καστανή κοπέλα με καρέ μαλλί, ψιλοκανονικο σώμα, 2 5αρι βυζι, πολλά τατουάζ με πιο χαρακτηριστικα αυτά και στους δύο τετρακεφαλους μηριαίους, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Μόνικα ψηλή κοπέλα με καστανο ανοιχτό μαλλί, κανονικό σώμα, 1,5άρι βυζί, κωλαρα, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α κλειστό.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Φωτεινή ξανθια γκιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα, 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Ναταλία ξανθιά μιλφ παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Έλενα μελαχρινή μιλφ με πειραγμένα χείλη, παχουλη με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.318
Πόντοι
13.636
Live Μεταξουργείο :rockon:

Ιάσονος 39 (2)
Επιστροφή μετά από καιρό
Νικόλ Μολδαβή σε απλό πρόγραμμα.
Γνωστή από την θητεία της σε Λιοσίων, Κροκεών, επαρχίες...
Με νεύρα. Δεν ήταν καλή.
Έχει πάρει και αρκετά κιλά...
:jade:

Μέγα Αλέκου 21
Κάτω Μπάρμπα και Σάρα λατίνες σε απλό.
Επάνω.
Αγάπη και Αλεξάνδρα λατίνες, επίσης απλό.
Δεν είχα δει την Αγάπη.
Είδα μια με σαγόνι Γμοχ και ίσως μια από τις πιο άσχημες κωλάρες που έχω δει (όλη πλαστική) :assshake:
Τώρα αν σας αρέσει πάσο.!

Μέγα Αλέκου 22
Επάνω κλειστά.
Κάτω ανοιχτά με κλειδωμένη πόρτα... :truce:

Συνημμένα

• IMG_20241002_114940.jpg
    IMG_20241002_114940.jpg
    4,6 MB · Εμφανίσεις: 16
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom