Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 366 άτομα (23 μέλη και 343 επισκέπτες)
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.404
Πόντοι
7.621
Σας έχει τύχει να ξεχάσουν να σας πάρουν λεφτά σε μπουρδελο;
Σόρρυ για το :offtopic:
Έχει τύχει να δώσω 20ρικο και μετά από λίγο να μπει η κοπέλα και να μου πει πως το έβαλαν στο μηχάνημα και μάλλον είναι πλαστό:new_shocked:
Το βάζω πίσω στο πορτοφόλι και το ξαναβγάζω και της το δίνω:headbaning2:

Και μου λέει "Μπράβο,αυτό είναι μια χαρά":uglystupid::uglystupid::uglystupid:

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
752
Πόντοι
361
Έχει τύχει να δώσω 20ρικο και μετά από λίγο να μπει η κοπέλα και να μου πει πως το έβαλαν στο μηχάνημα και μάλλον είναι πλαστό:new_shocked:

Και δεν της είπες την τύφλα σου?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.046
Πόντοι
3.246

• Χαχα
Αντιδράσεις: nick9x

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
190
Πόντοι
0
Έχω βρει πάνω σε κομοδίνο στο μεταξουρι πριν καμία 10αρια χρόνια πορτοφόλι από Τάνα και το άνοιξα είχε ταυτότητα και 80€ της πήρα τα 40€ και το άφησα πάλι εκεί που ήταν, ζήτησα από τσατσά να αλλάξω δωμάτιο γτ θέλω να έχει καθρέφτη και με άλλαξε δεν ξέρω τι έγινε η κοπέλα ήρθε κανονικά στο δωμάτιο είχε άλλη αδρεναλίνη η φάση όμως μετά πήγα και φυλής αφού έβαλα και ένα 10ρικο βενζίνη καλό κέρασμα βγήκε

Τελευταία τροποποίηση:

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
33
Like
1.648
Πόντοι
1.071
Μετά από 3 προσπάθειες πέτυχα τζανινα!! Μάγκες ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε 2 βάρδια στην φυλης! Όχι απαραίτητα σε σοσιαλ κλπ εξαρτάτε τι ψάχνει ο καθένας αλλά ευχαριστήθηκα ΜΟΥΝΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΟ! ακολουθεί κριτική του μπόνους επεισοδίου

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
76
Πόντοι
0
Ξερετε ποτε θα δουλέψει η μπαρμπαρα? Κάθε πρωί μπαίνω ενημέρωση να δω αν δουλεύει γτ θέλω να αδειασωωωω. Σε λίγο θα μπυ φτασει στο πιγουνι και δεν θέλω να ρισκάρω με καποιο αλλο κοριτσι

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.813
Πόντοι
201
μ χει τυχει το αλλο,πριν κανα μηνα περιπου,φυλης 86 πανω,ειχε 2 κοπελες,μπαινω ,γαμαω,τελειωνω κ την ωρα π ντυνομουν μπαινει η αλλη κοπελα μεσα κ της λεω ο μαλακας οτι περασα με την αλλη κ την εδιωξα,στο επομενο δευτερολεπτο ειπα τι εκανα ο μαλακας

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.813
Πόντοι
201
Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
LIZA1.jpg
LIZA2.jpg
LIZA3.jpg
LIZA5.jpg

LIZA6.jpg
πηγα μεταξι την προηγουμενη βδομαδα,ειχα πολυ καιρο να παω,μπηκα σε μερικα κ ειχα κανει lock αυτην κ μια πιτσιρικα ιασωνος,τελικα πηρα την Λιζα,μ τραβηξαν τα βυζομπαλα,λιγο τα τατου κ λιγο το προσωπο,κωλος μετριος,περασα αρκετα καλα,την ξαναπηρα μετα απο 5 μερες κ ξενερωσα,μπηκε μεσα απευ8ειας,ουτε καν ειχα βγαλει τα ρουχα μ κ η τσατσα την φωναξε 2 φορες πριν το δεκαλεπτο,φευγοντας μ λεει αν 8ελω κ αλλο,οχι της ειπα,αμα ειναι να πληρωνουμε για 6-7 λεπτα οχι ευχαριστω,εφυγα αχυστος

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
33
Like
1.648
Πόντοι
1.071
πηγα μεταξι την προηγουμενη βδομαδα,ειχα πολυ καιρο να παω,μπηκα σε μερικα κ ειχα κανει lock αυτην κ μια πιτσιρικα ιασωνος,τελικα πηρα την Λιζα,μ τραβηξαν τα βυζομπαλα,λιγο τα τατου κ λιγο το προσωπο,κωλος μετριος,περασα αρκετα καλα,την ξαναπηρα μετα απο 5 μερες κ ξενερωσα,μπηκε μεσα απευ8ειας,ουτε καν ειχα βγαλει τα ρουχα μ κ η τσατσα την φωναξε 2 φορες πριν το δεκαλεπτο,φευγοντας μ λεει αν 8ελω κ αλλο,οχι της ειπα,αμα ειναι να πληρωνουμε για 6-7 λεπτα οχι ευχαριστω,εφυγα αχυστος
Την επόμενη φορά να πας με ξίφος οξω με το καλημέρα και να της πεις "για χτυπά τώρα να δούμε ποιος θα προλάβει"

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
329
Πόντοι
20
Σε μενα έτυχε πριν δύο μήνες να βρω ενα ταλιρο κάτω στο δωμάτιο Ιάσονος 39 στο υπόγειο οταν δούλευε μια πιτσιρικά λατινα και έπαιρνε 15 μου βγηκε 10 το γαμησι κλαιν μπροστά σε αυτα που εχουμε χαλάσει ολοι μας εδω μέσα ουτε θελω να το σκέφτομαι!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.522
Πόντοι
3.656
Σιμφονω απόλυτα για την Ράνια.ειναι απόλυτα ξυγημενη και υπέρ μούνα και ένα από τα στάνταρ μου
Ρανια???
Εθνικότητα ηληκια???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σε μενα έτυχε πριν δύο μήνες να βρω ενα ταλιρο κάτω στο δωμάτιο Ιάσονος 39 στο υπόγειο οταν δούλευε μια πιτσιρικά λατινα και έπαιρνε 15 μου βγηκε 10 το γαμησι κλαιν μπροστά σε αυτα που εχουμε χαλάσει ολοι μας εδω μέσα ουτε θελω να το σκέφτομαι!
Φίλε αν έχεις καλοσύνη
Ιάσονος 39 μουχε πέσει όντως
εμένα μου είχε πέσει είχα μπει πριν από σένα
Στείλτο μου σε pausafe

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
695
Πόντοι
81
Ρανια???
Εθνικότητα ηληκια???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πρόκειται για την κλασική που σε πάει στα ουράνιο σύμφωνα με τον Τσάτσο, γύρω στα 27 από Αλβανία, καλός και τίμιος χαρακτήρας.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.989
Πόντοι
19.505
Χτες βράδυ ήρεμη τσάρκα λόγω χρόνου, αλλά η κατάσταση απογοητευτική στη Φυλής και στα πέριξ. Αν θα μπορούσα να θυμηθώ μία τριάδα που εμφανισιακά τουλάχιστον είναι αξιομνημόνευτη -χωρίς να ξέρω για υπηρεσίες- είναι το έπιπλο Κίρα στο Λιοσίων 73, η λατίνα Μαριάννα στο Φυλής 71 κάτω και η Γιάννα το πιπίνι από Μαραθώνος άκρη δεξιά.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.916
Πόντοι
736
Συναγωνιστές σήμερα γιορτάζει ένα στανταράκι πολλών από εδώ μέσα το Μπαρμποράκι ( Η Βαρβάρα ) να το χαιρόμαστε το κορμί που το έχουμε ξετινάξει στο κάρφωμα !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom