agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
Τι θέλεις; Για λεγεΣου έχω το Απόλυτο Αξύριστο αιδίο. Χρόνια Αξύριστο.
(θα πρέπει βέβαια να στάξεις κάτι για την πληροφορία...)
Τι θέλεις; Για λεγεΣου έχω το Απόλυτο Αξύριστο αιδίο. Χρόνια Αξύριστο.
Θέλω να φάω ένα αξύριστο μουνιΣου έχω το Απόλυτο Αξύριστο αιδίο. Χρόνια Αξύριστο.
Από τι ώρα πιάνει βάρδια η τζανινα ?Φωκαιας 25
Τζανινα και Σαρα.
Επιλεχθηκε Τζανινα.Καλο γαμησι,καλο τσιμπουκι,προθυμια να ευχαριστησει τον πελατη.Σε οποιν δεν τον πειραζει το ντακφεης με τα πρισμενα χειλη,ειναι πειρασμος.Βυζαρες,κωλαρα,ωραιο κορμι γεματο.Ευχαριστιεσαι γυναικα.
Δευτερη συνηθως.Από τι ώρα πιάνει βάρδια η τζανινα ?
Τι θέλεις; Για λεγε
Άντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!Θέλω να φάω ένα αξύριστο μουνι
ΠεριμένουμεΆντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!
(σε p. m.)
Άντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!
(σε p. m.)
Άντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!
(σε p. m.)
ΑναμενουμεΆντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!
(σε p. m.)
Το θετικό είναι ότι σε άφησε να της τον χώσεις στο πάτο...Χθεσινή ξενερα με Ιβανα από 27... μπαίνει μέσα χαμογελάει....αλλά μετά της κόπηκαν τα γέλια γιατί πνίγηκε με παλαμάρι... γύρισμα στα τέσσερα κάρφωμα στη κωλαράκι που την είχε γρασάρισμα μπαίνοντας... 20-25 Πουτσίνι και τελείωμα βαθιά.... η ξενερα;;; τον έβγαλα με Μερέντα...
Aν εισαι τεραστιος και εισχωρησες σε υπερβαλον μηκος, λογικο ακουγεταιΧθεσινή ξενερα με Ιβανα από 27... μπαίνει μέσα χαμογελάει....αλλά μετά της κόπηκαν τα γέλια γιατί πνίγηκε με παλαμάρι... γύρισμα στα τέσσερα κάρφωμα στη κωλαράκι που την είχε γρασάρισμα μπαίνοντας... 20-25 Πουτσίνι και τελείωμα βαθιά.... η ξενερα;;; τον έβγαλα με Μερέντα...
Πήγα και εγώ χθες, με το που μπήκε μέσα ήθελε γλυψιμο στην μουναρα της και της είπα οκ αν γλύψει και εκείνη (69). Πέρα από την φάτσα σε πρήζει να τελειώσεις και ότι πονάει...Φωκαιας 25
Τζανινα και Σαρα.
Επιλεχθηκε Τζανινα.Καλο γαμησι,καλο τσιμπουκι,προθυμια να ευχαριστησει τον πελατη.Σε οποιν δεν τον πειραζει το ντακφεης με τα πρισμενα χειλη,ειναι πειρασμος.Βυζαρες,κωλαρα,ωραιο κορμι γεματο.Ευχαριστιεσαι γυναικα.
....και τι να κανει αλλο?Η δουλεια τους ειναι.Πήγα και εγώ χθες, με το που μπήκε μέσα ήθελε γλυψιμο στην μουναρα της και της είπα οκ αν γλύψει και εκείνη (69). Πέρα από την φάτσα σε πρήζει να τελειώσεις και ότι πονάει...
Απλά την γράφεις στα αρχιδια σου, το καταλαβαίνει και εκείνη και κάθεται μέχρι να τελειώσεις.
Απλά να μην πρήζει στα 5 λεπτά....και τι να κανει αλλο?Η δουλεια τους ειναι.
χαχαχα καλο αλλα καπη οχι νοσοκομειοΜα τι λες;
Κλείνουν τα νοσοκομεία;
με 42.000 εγω θα κερναγα 10 μισαωρα στους παιχτεςΆντε επειδή κέρδισα χθες 42.000 € στο στοίχημα θα σας δώσω πληροφορίες δωρεάν!!!
(σε p. m.)
Όχι άλλα μου έχει τύχει καλύτερο. Της δίνω το δεκαρικο και όταν έρχεται η κοπέλα μου δίνει ρέστα 40€....Σας έχει τύχει να ξεχάσουν να σας πάρουν λεφτά σε μπουρδελο;
γνωστη κωλοτρυπιδα! εαν ειναι η melani δυστυχως εχει γυρισει στην πατριδα της!! Εαν δεν ειναι αυτη πολυ θα ηθελα να μαθω και εγω εαν μπορεις να μου πεις! <3
...μερικες φορες πιστευω οτι οι καλες κριτικες ή θετικα σχολια που ανεβαζουμε,ανεβαζουν το επιπεδο της φεροτονινης στα κεφαλακια των εκδιδομενων κοριτσιων και αρχιζουν να μαλακιζουν το θεμα της συμπεριφορας τους με αποτελεσμα την κακονομια στις προσφερομενες υπηρεσιες.Απλά να μην πρήζει στα 5 λεπτά