Απογευματινή τσάρκα, στην βροχερή Αθήνα, το περασμένο Σάββατο. Πήγα καρφωτός στο Φυλής 84Α, για την Ράνια, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και υπήρχε χαρτί, το οποίο ενημέρωνε ότι ήταν κλεισμένη για μισή ώρα.
Τσέκαρα το ρολόι και διαπίστωσα ότι ήθελε ένα εικοσάλεπτο, μέχρι της 17:30. Έτσι, αποφάσισα να "σκοτώσω" την ώρα μου, πηγαίνοντας στοχευμένη τσάρκα στα γειτονικά "σπιτάκια":
Φυλής 71Β: Δύο κοπέλες, η Μάγια από την Βραζιλία και η Βικτώρια από την Βενεζουέλα. Μέτριες και οι δύο, δεν με έπεισαν για να περάσω. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 69Β: Λάνα, η γνωστή Ρωσίδα. Μαζί της δούλευε και η Βίκυ, η οποία επέστρεψε στην απογευματινή βάρδια. Περίμενα στο σαλόνι και εκείνη την ώρα, η Βίκυ, άλλαζε για να αναλάβει. Όταν βγήκε, για σαλονάρισμα, την παρατήρησα και διαπίστωσα ότι πάει καλύτερα. Δεν ήταν τόσο πρησμένη, όσο τις άλλες φορές και το σώμα της ήταν απλά juicy. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 69Α: Μαρία, γνωστή και ως Φολό-Μαρία. Εμφανίσιμη, νεαρή κοπέλα, αλλά με πολύ άσχημες κριτικές. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 67: Έλλη, νεαρή εμφανίσιμη, με καλό σώμα. Η φυσιογνωμία της ήταν πολύ γνωστή, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ από που την ήξερα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Φυλής 65Β: Χριστίνα, η Τσέχα. Όμορφη γυναίκα, ξανθιά με ωραίο σώμα. Είναι καυλιάρα, η ρουφιάνα και προς στιγμήν σκέφτηκα να περάσω μαζί της. Όμως, επικράτησε η λογική, αφού θυμήθηκα, όταν την είχα γαμήσει κάποτε, ότι ήταν φυγόπονη. Έτσι, αφού την καυλάντισα λίγο στο σαλόνι, έφυγα από τον οίκο. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Φυλής 65Α: Μπέτι, αραπίνα από την Γκάνα. Νόστιμο πρόσωπο, τριάρια βυζιά και τροφαντό σώμα. Της ζήτησα να μου δώσει ένα μωρομάντιλο, γιατί ήθελα να κατουρήσω έξω. Περιμένοντας την, βγήκε Αλβανός συναγωνιστής από το δωμάτιο και έβριζε στην γλώσσα του. Μάλλον τον φόλιασε! Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό στο στήθος.
Φυλής 84Α: Ράνια, ψηλή εμφανίσιμη Αλβανίδα, με ωραίο σωματάκι και νόστιμο πρόσωπο. Όταν βγήκα από το 65Α, είδα τον Βασίλη να βρίσκεται στην είσοδο. Όταν τον ρώτησα, εάν άνοιξε, αυτός μου απάντησε θετικά. Μπήκα στον οίκο, ζήτησα να πάω τουαλέτα και αφού φρεσκαρίστηκα, πλήρωσα και πέρασα στο δωμάτιο. Μετά από λίγα λεπτά ήρθε η Ράνια. Μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και με ρώτησε πως θέλω την πίπα. Της απάντησα, χωρίς προφυλακτικό και αφού μου καθάρισε τον πούτσο, με ένα μωρομάντιλο, ξεκίνησε μία απολαυστική τσιμπουκάρα. Έγλυφε όλο το καυλί με πάθος και ενίοτε έκανε και deep throat. Μόλις έγινα τούρμπο, της είπα να στηθεί στα τέσσερα. Αυτή το έκανε, βάζοντας gel στο μουνί της. Αφού στήθηκε, κάρφωσα το καυλί μου, στην μουνάρα της και άρχισα να την γαμάω δυνατά. Την πηδούσα γρήγορα και βίαια, κοιτάζοντας το θέαμα στον καθρέφτη. Μετά από λίγα λεπτά, άγριου γαμησιού, έχυσα δυνατά. Έμεινα για λίγο μέσα της, μέχρι να στραγγίξω, αγκομαχώντας. Σηκώθηκα και πήγα στον νιπτήρα, για να πλυθώ. Αντάλλαξα κάποιες κουβέντες, με την Ράνια, την αποχαιρέτησα με ένα φιλί στο μάγουλο και έφυγα από τον οίκο, αφού ντύθηκα, ευχαριστώντας τον Βασίλη, τον πιο ξηγημένο τσάτσο της πιάτσας. Η Ράνια είναι ένα ωραίο μουνί, το οποίο εκπέμπει αρκετή καύλα. Είναι επαγγελματίας, βάζει τα όρια της, αλλά είναι τίμια στο κρεβάτι. Επίσης, είναι καλός χαρακτήρας και δεν υπάρχει περίπτωση, να μην περάσεις καλά μαζί της. Είναι από τις λίγες κοπέλες, οι οποίες τιμούν το 20άρικο και είναι απολύτως δικαιολογημένα, τα μισάωρα και τα πολύωρα ραντεβού μαζί της.
Φεύγοντας, από την πιάτσα, η βροχή είχε ξεκινήσει να πέφτει πάλι, ασταμάτητα. Αποφάσισα να επιστρέψω, στην περιοχή μου, με το λεωφορείο, καθώς είχα βαρεθεί το Μετρό. Όπως περίμενα, στην στάση, ακούστηκε από το κινητό μου ενας απόκοσμος ήχος. Ήταν το γνωστό μήνυμα, της Πολιτικής Προστασίας, το οποίο ενημέρωνε για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα. Επιβιβάστηκα στο λεωφορείο, έκατσα σε μία θέση και παρατηρούσα, από το παράθυρο, την βροχή ενώ παράλληλα σκεφτόμουν, με αφορμή το μήνυμα του 112, ότι σχεδόν σε όλη την πόλη υπήρχαν απαγορευτικές πινακίδες και από πίσω ένα κράτος, το οποίο δεν ενημερώνει, τον Πολίτη, αλλά τον φοβερίζει. Ο τρόπος που το κάνει, δεν είναι για να σε προστατέψει, αλλά για να σου φυτέψει έναν αστυνομικό, βαθιά μέσα στο μυαλό σου. Κλείνω την ενημέρωση, με το μάθημα της ημέρας: Όλοι οι άνθρωποι φοβόμαστε. Πρέπει να είσαι τρελός, για να μην φοβάσαι. Ο "Παλιός" σας ενημερώνει, ότι το 85% των φόβων σας είναι υπερβολικοί και δεν πρόκειται να συμβούν ποτέ. Όσον αφορά το υπόλοιπο 15%, εάν ποτέ συμβούν, δεν θα έχουν την μορφή και την ένταση, που τόσο πολύ φοβάστε. Αυτή ήταν η τελευταία μου ενημέρωση, στο forum, καθώς θα ακολουθήσει μια περίοδος μακράς αποχής. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά!