donp4679
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 11
- Like
- 415
- Πόντοι
- 291
Ιασωνος 1Α ΑλεξανδραΚαλησπέρα σε όλους. Μάγκες που είναι τα μεγαλύτερα βυζία στην Αθήνα; Θέλω να είναι σούπερ μεγκα μεγάλα ακόμα και αν είναι χοντρή. Ευχαριστώ
Ιασωνος 1Α ΑλεξανδραΚαλησπέρα σε όλους. Μάγκες που είναι τα μεγαλύτερα βυζία στην Αθήνα; Θέλω να είναι σούπερ μεγκα μεγάλα ακόμα και αν είναι χοντρή. Ευχαριστώ
Πήγαινε στην κυρά-Σονια Φ84 όροφος το πρωί που δίνει σίγουρα, αλλά μην της πιάσεις τα μαλλιά τσαντίζεται!Ενταξε
και συ τετοιος είσαι ? με πειράζεις ?
Ελα ειμαι ετοιμος να παρω την ομπρελα πειτε τπτ.
ενας που ειχε παρει ακαποτα μια απο κωλο πριν μερικες μερες ας στειλει π.μ
δεν με ενδιαφερει το ακα κωλο να δινει.
η και κωλοδαχτυλο εστω.
π.μ και δεν λεω τπτ σε κανεναν μονος μου παω.
θα κατεβω εγω οποιος δωσει πληροφορια θα του κανω ενημερωση σε οποιον οικο θελει
Έχεις π.μΚαλησπερα σε όλους.
Ας πει κάποιος για κανα κουλούρι να κατεβω για επιθεώρηση σημερα 2η βαρδια.φυλης ή μεταξι
Εκτος απο Ιωαννα λειβαδιώτισα,, ειρηνη φυλης,στελλα φυλης,κατερινα πολωνεζα, μπαρμπορα (που δεν ειναι 2η βαρδια οκ)
και σε π.μ αν θέλει.
Ευχαριστω
Αυτή δεν ήταν στο πορνομολ δεξιά κάτω;
Συναγωνιστή, η Μάγια είναι αυτή με τα πολλά τατουάζ;Απογευματινή τσάρκα, στην βροχερή Αθήνα, το περασμένο Σάββατο. Πήγα καρφωτός στο Φυλής 84Α, για την Ράνια, αλλά η πόρτα ήταν κλειστή και υπήρχε χαρτί, το οποίο ενημέρωνε ότι ήταν κλεισμένη για μισή ώρα.
Φυλής 71Β: Δύο κοπέλες, η Μάγια από την Βραζιλία και η Βικτώρια από την Βενεζουέλα. Μέτριες και οι δύο, δεν με έπεισαν για να περάσω. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
πάντα 2η βάρδια δουλεύει, το πρόγραμμα που κάνει είναι απλό με τελειωτικό στο στήθος.Καλησπέρα! Η μπετι η μαυρουλα από το 65 έχουμε κάποια έξτρα πληροφορία βάρδια κτλ ? Γουστάρω πολύ μαυρουλες Ευχαριστώ πολύ!
αν και νεαρή δε θα την έλεγα (είναι γύρω στα 30)η φυσιογνωμία της λογικά σου είναι γνωστή γιατί δουλεύει Φυλής κοντά 5-6 χρόνια(αν θυμάμαικαλά), ξεκίνησε από Φυλής 71α συνήθως 3η βάρδια ενώ δούλευε πολλές φορές και στη 2η συνήθως μαζί με τη Μαίρη την άλλη Ρουμάνα με τον ωραίο κώλο, στη συνέχεια (με διάφορα διαλείμματα βέβαια)δούλεψε στην αλυσίδα 65α,65β,84α ,για λίγο στο Φώκαιας 13 ισόγειο,ύστερα πήγε στο Φυλής 71 ,ενώ εδώ και περίπου 11 μήνες δουλεύει στο 67.Φυλής 67: Έλλη, νεαρή εμφανίσιμη, με καλό σώμα. Η φυσιογνωμία της ήταν πολύ γνωστή, αλλά δεν μπορούσα να θυμηθώ από που την ήξερα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Έχεις δίκιο ως προς το άλλο άτομο. Δεν θέλω όμως να αδικήσω και να πω ότι τραβήχτηκε για λόγους διαφήμισης. Γιατί ο πραγματικός σκοπός μπορεί να είναι για την κάβλα μας. Και είμαι σίγουρος ότι πολλοί την χαρήκαμε.Αν γνωρίζει κάποιος από φωτογρηση θα καταλάβει ότι η φώτο έχει τραβηχτεί από άλλο άτομο και μάλλον για διαφήμιση!
Άμα ήξερα θα το είχα ξεσκίσει. Αδίστακτα.Που το βρισκω αυτο το κωλοτρυπιδι????????????
Στείλε κ σε μένα αν δεν σου κάνει κόπο συναγωνιστή!Έχεις π.μ
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά; Δουλεύει ακόμη; Το όνομα της ; ΕυχαριστώΤελευταια φορα που την ειχα δει ηταν αξυριστη, με τριχες και στην κολοτρυπίδα. Εντελως αντιαισθητικό.
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά; Σε ποιο σπίτι;
μπορώ να μυρίσω αυτές τις φωτογραφίες
Ρε Νιαμου
χθεσινη καταθεση απογευματινη βαρδυα,Ιασονος 44 τερμα δεξια με τα σκαλακια,στην Μπιανκα,ψηλη busty Mολδαβη με αφελειες.
Στο προγραμμα ακαποτο μπουκιτσι Ιαπωνιας,μουνοτρυπα,και full access θεα στην φιλτροχοανη που εχει για κωλοτρυπιδα
Προαναγγελω τον τιτλο της κριτικης
'Νεος Σταθμος Μετρο Στην Ιασονος'
τυποι να κατεβαινετε αφοβα Μεταξουργειο,η περιοχη λαμπει τις τελευταιες ημερες
Αλλά γι’ αυτό δε μου λέει κανείς, για να μην το ξεκωλιάσω! Τέτοιοι είστε…Άμα ήξερα θα το είχα ξεσκίσει. Αδίστακτα.
Έμαθες κάτι για την Ηλέκτρα;Την Ηλέκτρα την είχα γαμήσει πριν από χρόνια, στην Φιλιππίδου. Γνωρίζει κανείς, που δουλεύει αυτή την περίοδο;