Reuzel
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.878
- Πόντοι
- 486
Μπα, γύρισε;Φ65β Κορίνα.
Μπα, γύρισε;Φ65β Κορίνα.
Ποια είναι αυτή ρε φίλε;
Μπα, γύρισε;Φ65β Κορίνα.
Ναι.Μπα, γύρισε;
Καλησπέρα. Είσαι λεβεντιά. Στείλε μου πληροφορίες πού μπορώ να το βρω το κοκοράκι αυτό.Καλό σας βράδυ παίδες και τα χεράκια έξω από το πάπλωμα σήμερα!!
Άμα δεν λες στοιχεία, είναι σαν να μην το έγραψες καν!Τραγικοί όσοι αντιλαμβάνονται ότι κοπέλα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και παρολαυτα γαμάνε σαν τα ζώα.
Απορώ πραγματικά τί σκέφτεστε μερικοί.
Από επίσκεψη σήμερα σε σπίτι που επίτηδες δεν θα αναφέρω ακριβή όδο και αριθμό.
Στη ΒαρβάκειοΚαλησπέρα. Είσαι λεβεντιά. Στείλε μου πληροφορίες πού μπορώ να το βρω το κοκοράκι αυτό.
κολαρακι ήθελα να γράψω. ΧαχαχαΣτη Βαρβάκειο
Έχεις προσωπικό μήνυμαΤραγικοί όσοι αντιλαμβάνονται ότι κοπέλα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και παρολαυτα γαμάνε σαν τα ζώα.
Υπαρχει εγκυος σε μπουρδελο?Τραγικοί όσοι αντιλαμβάνονται ότι κοπέλα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και παρολαυτα γαμάνε σαν τα ζώα.
οχι ακομα ανοιχτο ενιαΔεν εχει κλεισει αυτό?
Μήπως να εννοεί την Χριστίνα από Άγκυρας???Τραγικοί όσοι αντιλαμβάνονται ότι κοπέλα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και παρολαυτα γαμάνε σαν τα ζώα.
Και όμως υπάρχει νανοπούτανο Κολωνού 45 που έχει τρία στη σειρά ζήτημα να είναι 1,50 όχι παραπάνω, δουλεύει βράδυ και τώρα εκεί θα είναι όνομα δε θυμάμαι το κορυφαίο είναι ότι έχει τατουάζ στη κωλοτρυπα και μεγάλο κιόλας δεν το έχω ξαναδεί τατουάζ πάνω στην κωλοτρυπιδα.Συμπολεμιστές???Ρώτησα κ χτες αλλά μάλλον δεν θα βρω....Κοντοπουτανο ψάχνω περί 1.30---1.40...Σαν νάνος....Όσο πιο κοντό,,τόσο πιο καλό....
γραψε που ειναι να μην παμε , μπορει να μην το εχουμε καταλαβει οτι ειναι εγκυος, στειλε πμ αμα θεςΤραγικοί όσοι αντιλαμβάνονται ότι κοπέλα είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης και παρολαυτα γαμάνε σαν τα ζώα.
Αδερφέ σε ευχαριστώ,,,1.50 ,,ψηλό είναι!!!!!!!,...Οπότε βραδάκια εεε...θα το επισκεφτώ κ θα αναρτήσω την εμπειρία μου με τον εν λόγω Κοντοπουτανο...Και όμως υπάρχει νανοπούτανο Κολωνού 45 που έχει τρία στη σειρά ζήτημα να είναι 1,50 όχι παραπάνω, δουλεύει βράδυ και τώρα εκεί θα είναι όνομα δε θυμάμαι το κορυφαίο είναι ότι έχει τατουάζ στη κωλοτρυπα και μεγάλο κιόλας δεν το έχω ξαναδεί τατουάζ πάνω στην κωλοτρυπιδα.
Καλημέρα θα ήθελα και εγώ πληροφορίες για αυτό το κουλούριΑυτή δεν ήταν στο πορνομολ δεξιά κάτω;
Καλημέρα φίλε μου,θα ήθελα πληροφορίες για αυτό το κολοτροπιδι,θέλω να το περάσω λίγο κολαούζο