Χαχαχα και τη ώρα τελειώνει η 1η??μόλις τελειώσει η 1η
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 481
120Πόσα πλήρωσες για 1 ώρα;
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 79
- Like
- 12.733
- Πόντοι
- 12.421
Τσάρκα σήμερα βραδάκι 2η βάρδια με φιλαράκι!!!
Αγκύρας 12 Χριστίνα ένα μπαζάκι που περπάταγε σαν συγκαμένη
Αγκύρας 9 η καινούρια Όλγα. Κάναμε τσάρκα και επέστρεψα και την πήρα. Μιλφάκι καστανό με μέτριο πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα. Ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζάκι άσσος με 1.5. Τη πήρα με καλές εντυπώσεις, πλην όμως κάποιους αστερίσκους
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Φυλής 71 ισόγειο Άννα με ξανθό μπουκλέ μαλλί ομορφούλα και μια άλλη που πρόλαβα να δω μόνο τη πλάτη. Ελεύθερη φλογέρα εδώ
Φυλής 71 όροφος δύο λάτιν μοσχαράκιακαι η ομορφούλα Βερόνικα. Δυστυχώς ανέκφραστη
Φωκαίας 13 ισόγειο η υπηρεσία μας είπε ότι έχει καινούρια κοπέλα 2η μέρα Ελλάδα. Βγήκε η Αλίνα από Φωκαίας 25 όροφο και Φυλής 59 όροφο
Φωκαίας 19 Λίζα που μασούσε τσίχλα με νορμάλ. Αυτό το ψευτομάγκικο στυλ με απωθεί...
Φωκαίας 25 όροφος Αλεξάνδρα τσιμπουκλού
Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα, Τζανίνα και ο Τρύφωνας
Φωκαίας 27 όροφος 4 λατίνες.
Μια ασχημούλα, Νικόλ, Τατιάνα και μια γλυκούλα καινούρια ( δεν θυμάμαι όνομα)
Αγκύρας 12 Χριστίνα ένα μπαζάκι που περπάταγε σαν συγκαμένη
Αγκύρας 9 η καινούρια Όλγα. Κάναμε τσάρκα και επέστρεψα και την πήρα. Μιλφάκι καστανό με μέτριο πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα. Ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζάκι άσσος με 1.5. Τη πήρα με καλές εντυπώσεις, πλην όμως κάποιους αστερίσκους
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...
Φυλής 71 ισόγειο Άννα με ξανθό μπουκλέ μαλλί ομορφούλα και μια άλλη που πρόλαβα να δω μόνο τη πλάτη. Ελεύθερη φλογέρα εδώ
Φυλής 71 όροφος δύο λάτιν μοσχαράκιακαι η ομορφούλα Βερόνικα. Δυστυχώς ανέκφραστη
Φωκαίας 13 ισόγειο η υπηρεσία μας είπε ότι έχει καινούρια κοπέλα 2η μέρα Ελλάδα. Βγήκε η Αλίνα από Φωκαίας 25 όροφο και Φυλής 59 όροφο
Φωκαίας 19 Λίζα που μασούσε τσίχλα με νορμάλ. Αυτό το ψευτομάγκικο στυλ με απωθεί...
Φωκαίας 25 όροφος Αλεξάνδρα τσιμπουκλού
Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα, Τζανίνα και ο Τρύφωνας
Φωκαίας 27 όροφος 4 λατίνες.
Μια ασχημούλα, Νικόλ, Τατιάνα και μια γλυκούλα καινούρια ( δεν θυμάμαι όνομα)
Τελευταία τροποποίηση:
Μήτσος Μπάμπολας
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 79
- Like
- 12.733
- Πόντοι
- 12.421
Αλλαγή πλεύσης για Μεταξοσκώληκες...
Κολωνού 53 Λίζα όμορφη κοπέλα, υπερβολικά πολλά τατού. Γρήγορα έμπαινε κι έβγαινε απ' τα δωμάτια...
Κολωνού 47 η κυρα-Ελένη με Χριστουγεννιάτικα αυτάκια που αναβοσβήνουν
Μεγ. Αλεξάνδρου 15 μια ομορφούλα λίγο αφρατούλα, νομίζω Ντιάνα
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 το πρώτο. Ντιάνα μιλφάκι, μέτρια εμφανισιακά με ελεύθερη φλογέρα
Μεγ. Αλεξάνδρου το δεύτερο Νατάσσα, ψιλομπαζάκι με απλό
Ιάσονος 43 τέσσερις εργαζόμενες. Ιωάννα μπαζόλα με φουλ, Στέλλα η καυλιάρα, ένα τσιγκάνικο μπάζο με μεσοφόρι και η θεία Ελένη που έχει αλλεργία στις καπότες
Κολωνού 53 Λίζα όμορφη κοπέλα, υπερβολικά πολλά τατού. Γρήγορα έμπαινε κι έβγαινε απ' τα δωμάτια...
Κολωνού 47 η κυρα-Ελένη με Χριστουγεννιάτικα αυτάκια που αναβοσβήνουν
Μεγ. Αλεξάνδρου 15 μια ομορφούλα λίγο αφρατούλα, νομίζω Ντιάνα
Μεγ. Αλεξάνδρου 28 το πρώτο. Ντιάνα μιλφάκι, μέτρια εμφανισιακά με ελεύθερη φλογέρα
Μεγ. Αλεξάνδρου το δεύτερο Νατάσσα, ψιλομπαζάκι με απλό
Ιάσονος 43 τέσσερις εργαζόμενες. Ιωάννα μπαζόλα με φουλ, Στέλλα η καυλιάρα, ένα τσιγκάνικο μπάζο με μεσοφόρι και η θεία Ελένη που έχει αλλεργία στις καπότες
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 213
- Like
- 13.029
- Πόντοι
- 31.618
Μια ώρα με την Ντάρια και έφυγες αχυστος;;Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).
Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).
Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.
10/10
Δεν ήθελες να τελιοσεις;;;
Γιατί η Ντάρια μπορεί να σε τελιοσει στο πεντάλεπτο
PsoLeeSin1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.187
- Πόντοι
- 481
Δεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.Μια ώρα με την Ντάρια και έφυγες αχυστος;;
Δεν ήθελες να τελιοσεις;;;
Γιατί η Ντάρια μπορεί να σε τελιοσει στο πεντάλεπτο
Ισως φταιει η αγωγη που κανω με Ζolotrin εδω και λιγο καιρο.
Geroxekoutis
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 30
- Like
- 19.774
- Πόντοι
- 4.646
Η ΤίναΡε παιδιά, την τρομερή πίπα την κάνει η Τίνα ή η Κωνσταντίνα στη Β7;
Εμένα ο τσατσός Διδύμου 22 είπε η Ειρήνη από 6 Γενάρη
Μπορεί και να ισχύει...
Τώρα βέβαια αυτά που λένε οι υπηρεσίες είναι 50-50 αλήθεια-ψέματα...
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.119
- Πόντοι
- 3.656
Πες το ρε φιλεΑν πας με γυφτσσα αλλάζει η τύχη σου λένε
Αυτό έφταιγε 50 χρόνια... Τελικά
Να το δώσουμε δεν υπάρχει θέμα. αλλά να αξίζουν οι κοπέλες για το 15αρη. Καλημέρα.Καλημέρα σας
Τελικά στο μετάξι πάνε να περάσουν το 15€ ;;;;
Πολύ πρωϊνή και σύντομη τσάρκα στο Μαγικό Μετάξι.
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : H Υπερφουλαρισμένη χαμογελαστή Άννα. Για σκεφτείτε πόσες γυναίκες μικρότερες σε ηλικία, πιο όμορφες τρώνε πουτσιές από πιτσιρικάδες και μεσήλικες βιτσιόζους ,ενώ τις πληρώνουν κιόλας!!
Ιάσωνος 1Γ : Μια αδύνατη ,με οδοντοστοιχία σίγουρα πολύ αραιωμένη για πιπέτες βελούδινες. Ορεξάτη αλλά και πνιγμένη στο τσιγάρο.
Λεωνίδου 28 Α Ισόγειο : H Ελε΄νη και αναμονή για Βαλεντίνα. Κα΄ποιο πρωί θα βγάλω γούστα στην κωλ΄άρα της και στην αλλήθωρη φάτσα της. Θετική αύρα έχει.
Πιο κα΄τω δεν κατέβηκα, ελάχιστα ανοικτά . Όταν μου ε΄ρθει η όρεξη και δοκιμάσω παρακμή και τρασ , θα ενημερώσω πάραυτα
Ιάσωνος 1Β Αριστερά : H Υπερφουλαρισμένη χαμογελαστή Άννα. Για σκεφτείτε πόσες γυναίκες μικρότερες σε ηλικία, πιο όμορφες τρώνε πουτσιές από πιτσιρικάδες και μεσήλικες βιτσιόζους ,ενώ τις πληρώνουν κιόλας!!
Ιάσωνος 1Γ : Μια αδύνατη ,με οδοντοστοιχία σίγουρα πολύ αραιωμένη για πιπέτες βελούδινες. Ορεξάτη αλλά και πνιγμένη στο τσιγάρο.
Λεωνίδου 28 Α Ισόγειο : H Ελε΄νη και αναμονή για Βαλεντίνα. Κα΄ποιο πρωί θα βγάλω γούστα στην κωλ΄άρα της και στην αλλήθωρη φάτσα της. Θετική αύρα έχει.
Πιο κα΄τω δεν κατέβηκα, ελάχιστα ανοικτά . Όταν μου ε΄ρθει η όρεξη και δοκιμάσω παρακμή και τρασ , θα ενημερώσω πάραυτα
Τελευταία τροποποίηση:
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
Στοχευμένη βόλτα χθες κατά τις 8:30 για ιβανα από δίδυμο 27 πρώτη φορά. Την είδα να βαριέται πάρα πολύ και να είναι πάρα πολύ κουρασμένη. Σε συνδιασμό με τα 2 δωμάτια αναμονή δεν έφυγα. Πήγα έριξα ένα καλό γλυψιμο και μια καλή πούτσα στη τζανινα και ξαλαφρωσα
Υγ μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
Υγ2 δεν γίνεται να φωνάζεις και να προσποιήσε τόσο πολύ στο γλυφομούνι σε βαθμό τσοντας, και όταν στον βάζω να κάνεις το πολύ κανέναν αναστεναγμό
Αυτά από μένα καλά γαμησια
Υγ μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
Υγ2 δεν γίνεται να φωνάζεις και να προσποιήσε τόσο πολύ στο γλυφομούνι σε βαθμό τσοντας, και όταν στον βάζω να κάνεις το πολύ κανέναν αναστεναγμό
Αυτά από μένα καλά γαμησια
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.466
- Πόντοι
- 19.236
Αν εννοείς για την Τζανίνα, πάντα έτσι ήταν. Τρελή Καύλα!!!μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
Όσοι την έχουμε προλάβει και πιο νεαρή έχουμε περάσει "πάρα πολύ καλά".
Συνεχίζει και είναι δύναμη.
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
Ναι μύστη για τζάνινα λέωΑν εννοείς για την Τζανίνα, πάντα έτσι ήταν. Τρελή Καύλα!!!
Όσοι την έχουμε προλάβει και πιο νεαρή έχουμε περάσει "πάρα πολύ καλά".
Συνεχίζει και είναι δύναμη.
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
SLIM SHADY
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 12.350
- Πόντοι
- 2.536
Μακριά από την Σάρα, βρωμάει φόλα από χιλιόμετρα.Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.470
- Πόντοι
- 2.036
Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).
Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).
Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.
10/10
Και εγώ θα ρώταγα πώς άντεξες να μην τελειώσεις, η αλήθεια είναι πώς η αγωγή σου έχει τέτοιες συνέπειες, παίζει τεράστιο ρόλο και η "ψυχική/εγγεφαλική κάυλα" , μου έχει συμβεί και εμένα 2-3 φορές στην ζωή μου να είμαι τεντωμένος και να μην τελειώνω, αλλά έφαγα γκρίνια και τις 3 φορές ... όχι συγχαρητήριαΔεν μπορουσα να τελειωσω, αλλα παραδοξως δεν μου πεφτε.
Ισως φταιει η αγωγη που κανω με Ζolotrin εδω και λιγο καιρο.
Ναι, κακό γιατί θα περάσει και το 30 στα υπόλοιπα μετά.Καλημέρα σας
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 201
Την πήρα μια φορά μόνη της. Δεν θα την έλεγα φόλα. Αλλά δεν θα την έκανα κ στάνταρ για να πω την αλήθειαΜακριά από την Σάρα, βρωμάει φόλα από χιλιόμετρα.
Αν το περάσουν, τότε τα Φυλής κλπ θα το πανε 25.Καλημέρα σας
*** ε το είπε και ο από πάνω. Αλλά όχι 30 μαζεμένο, είναι βαρύ
1. γίνεται σε κάποιες λίγες. δεν είναι κόλπο.Υγ μια ερώτηση ρε μύστες, γίνεται κάποιες να κατεβάζουν υγρά τόσο γρήγορα και εύκολα? Υπάρχει κάποιο κόλπο?
2. γίνεται και είναι συνηθισμένο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 13K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 47K