η λογικη μου λεει 20 ξεπετα 50 μιλφαρες 150 πιπινια φρεσκαεκανα το μηνυμα συνεχομενο πανω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 2.471
Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακηςΝα το δώσουμε δεν υπάρχει θέμα. αλλά να αξίζουν οι κοπέλες για το 15αρη. Καλημέρα.
Morty love Jessica
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.049
- Πόντοι
- 2.471
Δεν ξέρω αν δουλεύει η άντρεα φυλής 54 (όχι αυτό με την ροζ πόρτα )Καλησπέρα κύριοι
Απογευματινή βάρδια στη Φυλής υπάρχει κάποια Λατίνα ( τελευταία κου έχει κολλήσει στο μυαλο) που να ΜΗΝ είναι φόλα? Ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει εκείνες τις ώρες, είμαι θαμώνας των βραδινων ωραρίων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ο Πάκης θα πάει με τα 10€και μέχρι τα 15€.για παραπάνω χλομό το βλέπω.αλλα μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μετάξι.Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακης
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.535
- Πόντοι
- 14.615
Μαραθώνος & Αχιλλέως
Καλούτσικη η Λίνα, ωστόσο το έντονο άρωμά της για να φύγει από πάνω μου χρειάζεται αμμοβολή.
Επίσης, σε πολλές γυναίκες η όσφρησή τους έχει διαστραφεί από τα αρώματα των απορρυπαντικών, με αποτέλεσμα να επιλέγουν αρώματα σώματος που θυμίζουν Ariel και Casoline.
Καλούτσικη η Λίνα, ωστόσο το έντονο άρωμά της για να φύγει από πάνω μου χρειάζεται αμμοβολή.
Επίσης, σε πολλές γυναίκες η όσφρησή τους έχει διαστραφεί από τα αρώματα των απορρυπαντικών, με αποτέλεσμα να επιλέγουν αρώματα σώματος που θυμίζουν Ariel και Casoline.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 5.171
- Πόντοι
- 5.435
Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς αν ΠΣΚ θα δουλεύει η Μπαρμπορα ?
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 25.930
- Πόντοι
- 21.636
Με καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν.Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.

(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!)

Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.504
- Πόντοι
- 201
Περιμένουμε ενημέρωση μύστη. Καλά γαμησιαΜε καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!)![]()
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 746
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου! Μαζί και η κορινα η οποία έχει πολύ καυλωτικο εμφάνιση! Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα περάσει καλά ή μέτρια πριν κάνα χρόνο, αλλιώς θα περνούσα σήμερα μιας και με καυλωσε! Έχουμε καμία πρόταση για απογευματινή; Σκέφτομαι να πάω μετάξι Κολωνου 53 για εκείνη την λιζα που γράφουν ύμνους να δω τι παίζει!
Pa Luki Luk
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 72
- Like
- 25.930
- Πόντοι
- 21.636
Να περάσεις είναι καλή.πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!

Και όταν θα πηδάς να θυμάσαι ότι την είχε πάρει και ο Τεράστιος @yorkie και μάλιστα δύο φορές αν δεν κάνω λάθος.

Katourokavlas
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.759
- Πόντοι
- 1.960
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.
Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....
Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.
![]()
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 259.077
- Πόντοι
- 46.232
Γύρισε η Μπιουτυ??ωραία νέα, βασικά δεν νομίζω ότι την εκθειαζουν για το σώμα αλλά για τις υπηρεσίες.πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 4.269
- Πόντοι
- 731
Μάγκες θέλω να πω κάτι για την Ιβάννα που πέρασα πριν. Πραγματικά σήμερα τη λυπήθηκα…Ηταν εντελώς στον κόσμο της. Εκεί που μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και κοίταγε κάτι στα νύχια της….Μετά έλεγε κάτι αλλοπρόσαλλα. Τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου απαντάει «καμιά μέρα δεν είμαι καλά….»
Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς
Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.126
- Πόντοι
- 746
Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!
Τι ύψος έχει δηλαδή;Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 18.560
- Πόντοι
- 3.246
κανονικό 1.70 εκείΤι ύψος έχει δηλαδή;
panta_sikomenos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 770
- Πόντοι
- 81
Στο Μεταξουργείο οταν μας της πασαρουν για Ιταλίδες ειναι ολες Αλβανιδες στάνταρ αυτόΛοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 15K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις