Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (3 μέλη και 61 επισκέπτες)

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Να το δώσουμε δεν υπάρχει θέμα. αλλά να αξίζουν οι κοπέλες για το 15αρη. Καλημέρα.
Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακης

Morty love Jessica

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
36
Like
2.049
Πόντοι
2.471
Καλησπέρα κύριοι
Απογευματινή βάρδια στη Φυλής υπάρχει κάποια Λατίνα ( τελευταία κου έχει κολλήσει στο μυαλο) που να ΜΗΝ είναι φόλα? Ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει εκείνες τις ώρες, είμαι θαμώνας των βραδινων ωραρίων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Δεν ξέρω αν δουλεύει η άντρεα φυλής 54 (όχι αυτό με την ροζ πόρτα )

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
998
Πόντοι
361
Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακης
Ο Πάκης θα πάει με τα 10€και μέχρι τα 15€.για παραπάνω χλομό το βλέπω.αλλα μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μετάξι.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.535
Πόντοι
14.615
Μαραθώνος & Αχιλλέως
Καλούτσικη η Λίνα, ωστόσο το έντονο άρωμά της για να φύγει από πάνω μου χρειάζεται αμμοβολή.
Επίσης, σε πολλές γυναίκες η όσφρησή τους έχει διαστραφεί από τα αρώματα των απορρυπαντικών, με αποτέλεσμα να επιλέγουν αρώματα σώματος που θυμίζουν Ariel και Casoline.

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
5.171
Πόντοι
5.435
Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.

Tsotso_Gelato

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς αν ΠΣΚ θα δουλεύει η Μπαρμπορα ?

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
72
Like
25.930
Πόντοι
21.636
Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.
Με καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν. :rockon:
(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!) :hi:

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.504
Πόντοι
201
Με καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν. :rockon:
(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!) :hi:
Περιμένουμε ενημέρωση μύστη. Καλά γαμησια

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.126
Πόντοι
746
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου! Μαζί και η κορινα η οποία έχει πολύ καυλωτικο εμφάνιση! Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα περάσει καλά ή μέτρια πριν κάνα χρόνο, αλλιώς θα περνούσα σήμερα μιας και με καυλωσε! Έχουμε καμία πρόταση για απογευματινή; Σκέφτομαι να πάω μετάξι Κολωνου 53 για εκείνη την λιζα που γράφουν ύμνους να δω τι παίζει!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.269
Πόντοι
731
Πέρασμα με Τζανινα από Φ25. Ήταν μαζί με τη γνωστή φόλα Σάρα. Η Τζανινα διαφορετική από τη Σάρα είχε καλύτερη συμμετοχή και σε φτιάχνει αλλά όχι κάτι το εξωπραγματικό ώστε να με κάνει να περάσω ξανά.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.269
Πόντοι
731
Δεύτερος γύρος για τελείωμα και τώρα Ευρωλίγκα!
Οι γνωστές θα καταλάβουν
image.jpg

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    962 KB · Εμφανίσεις: 27

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
72
Like
25.930
Πόντοι
21.636
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!
Να περάσεις είναι καλή. :fuck1:
Και όταν θα πηδάς να θυμάσαι ότι την είχε πάρει και ο Τεράστιος @yorkie και μάλιστα δύο φορές αν δεν κάνω λάθος. :rockon:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
11
Like
3.759
Πόντοι
1.960
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.

Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....

Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.

666 insert coin.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
259.077
Πόντοι
46.232
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!
Γύρισε η Μπιουτυ??ωραία νέα, βασικά δεν νομίζω ότι την εκθειαζουν για το σώμα αλλά για τις υπηρεσίες.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
15
Like
4.269
Πόντοι
731
Μάγκες θέλω να πω κάτι για την Ιβάννα που πέρασα πριν. Πραγματικά σήμερα τη λυπήθηκα…Ηταν εντελώς στον κόσμο της. Εκεί που μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και κοίταγε κάτι στα νύχια της….Μετά έλεγε κάτι αλλοπρόσαλλα. Τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου απαντάει «καμιά μέρα δεν είμαι καλά….»

Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.126
Πόντοι
746
Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
2.192
Πόντοι
441
Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!
Τι ύψος έχει δηλαδή;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
770
Πόντοι
81
Στο Μεταξουργείο οταν μας της πασαρουν για Ιταλίδες ειναι ολες Αλβανιδες στάνταρ αυτό

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom