Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (11 μέλη και 349 επισκέπτες)

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
1.505
Πόντοι
201
Δεν έκανα νύξη δεν μιλάει ούτε αγγλικά, αλλά πιστεύω ότι θα έδινε με το ανάλογο αντίτιμο. Εδώ έχει τατουάζ στην κωλοτρυπα κώλο θα έδινε με λίγο παζάρι κάνα 10ρικο το πολύ θα το έδινα για να την ξεκολιασω. Έτσι έχω πάρει μία χοντρουλα την Ντιανα Ιάσονος 19Α κατω για λίγο από κώλο με +5 ευρώ.
Ο κουλουραςςςςς

Τελευταία τροποποίηση:

tsamp

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2011
Like
2
Πόντοι
0
Συναγωνιστές σήμερα γιορτάζει ένα στανταράκι πολλών από εδώ μέσα το Μπαρμποράκι ( Η Βαρβάρα ) να το χαιρόμαστε το κορμί που το έχουμε ξετινάξει στο κάρφωμα !!!
Να το χαιρόμαστε το κορίτσι αλλά έχει χαθεί 2 βδομάδες τώρα. Την περασμένη βδομάδα κλειστό και αυτή τη βδομάδα απούσα. Ελπίζω να επανέλθει σύντομα!

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
335
Πόντοι
20
Χτες βράδυ ήρεμη τσάρκα λόγω χρόνου, αλλά η κατάσταση απογοητευτική στη Φυλής και στα πέριξ. Αν θα μπορούσα να θυμηθώ μία τριάδα που εμφανισιακά τουλάχιστον είναι αξιομνημόνευτη -χωρίς να ξέρω για υπηρεσίες- είναι το έπιπλο Κίρα στο Λιοσίων 73, η λατίνα Μαριάννα στο Φυλής 71 κάτω και η Γιάννα το πιπίνι από Μαραθώνος άκρη δεξιά.
Φίλε μου Μυστη και η Σαμπινα ειναι πολυ εμφανισημη στο βεργας 7 που πλέον ειναι η μόνη που μπαίνω ενώ ποιο πριν και στην Μαριάννα αλλά τελευταία μου είπε η τσατσά οτι έχει φύγει στην χώρα της κριμα και ηταν πολυ δυνατό!

Mitsaras29

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2015
Κριτικές
30
Like
1.391
Πόντοι
1.011
Καλησπέρα, συναγωνιστή.
Ναι, η Μάγια είναι η μελαχρινή τύπισσα με τα πολλά τατουάζ. Πρέπει να γνωρίζεις, εσύ και οι υπόλοιποι, ότι σχεδόν όλες οι Λατίνες, όταν τους πεις για έξτρα χρήματα, off the record, κάνουν πολλά εξτραδάκια, τα οποία δεν ανακοινώνονται στο σαλόνι.
το συγκεκριμένο το ανακοίνωσε κανονικά η τσατσα στο σαλόνι, χωρίς να μου πει όμως κόστος, είπε "αυτά θα τα πείτε με την κοπέλα μέσα"

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
659
Πόντοι
80
Αναμένοντας της τρελό ιβανκα με τον φίλο μου τον σκύλο !!

Συνημμένα

• 17333332133946174642677089099195.jpg
    17333332133946174642677089099195.jpg
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 8

johnvironas

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2023
Like
659
Πόντοι
80
Αναμένοντας της τρελό ιβανκα με τον φίλο μου τον σκύλο !!
Ε λοιπόν αφού μου γυαλίσε την κωλοτρυπα ανεβαίνει από πάνω και ταυτόχρονα της χώνω ένα δάχτυλο στον κωλο μετά δεύτερο και έγινε μούσκεμα η τρύπα της
Της λέω γυρνά μου λέει δεν θέλω κωλο και μπαπ της τον σφηνωνω
Πιστονιασα και για την προηγούμενη φορά!
Σε ευχαριστώ ημιτρελη Ιβανκα!
Χρόνος παραμονής 10'
Καλά γαμησια αδέρφια

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
7
Like
453
Πόντοι
300
Ένας συναγωνιστής ανέφερε σε κριτική της Ρωξάνης από Άγκυρας 9/12 ότι σταμάτησε το άθλημα και ξεκίνησε να εργάζεται σαν τσατσά. Ξέρει κανείς αν ισχύει;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.187
Πόντοι
41.129
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.

Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....

Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.

εικόνα_Viber_2024-12-04_20-56-59-578.jpg

PsoLeeSin1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2023
Κριτικές
4
Like
1.031
Πόντοι
361
Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).

Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).

Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.

10/10

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446

Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).

Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.

10/10

Πόσα πλήρωσες για 1 ώρα;

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
715
Πόντοι
81
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.

Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....

Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.

εικόνα_Viber_2024-12-04_20-56-59-578.jpg
καλέ εδώ φαίνεται να έχει μπράτσο σαν τον Σουγκλάκο...

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.451
Πόντοι
7.621
Τσάρκα σήμερα βραδάκι 2η βάρδια με φιλαράκι!!!

Αγκύρας 12 Χριστίνα ένα μπαζάκι που περπάταγε σαν συγκαμένη:tooth:
Αγκύρας 9 η καινούρια Όλγα. Κάναμε τσάρκα και επέστρεψα και την πήρα. Μιλφάκι καστανό με μέτριο πρόσωπο και γυμνασμένο σώμα:bigdick:. Ωραίο κωλαράκι και μικρό βυζάκι άσσος με 1.5. Τη πήρα με καλές εντυπώσεις, πλην όμως κάποιους αστερίσκους
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Φυλής 71 ισόγειο Άννα με ξανθό μπουκλέ μαλλί ομορφούλα :wanker:και μια άλλη που πρόλαβα να δω μόνο τη πλάτη. Ελεύθερη φλογέρα εδώ
Φυλής 71 όροφος δύο λάτιν μοσχαράκια:turkydance:και η ομορφούλα Βερόνικα. Δυστυχώς ανέκφραστη:jerking:

Φωκαίας 13 ισόγειο η υπηρεσία μας είπε ότι έχει καινούρια κοπέλα 2η μέρα Ελλάδα. Βγήκε η Αλίνα από Φωκαίας 25 όροφο και Φυλής 59 όροφο:thefinge:

Φωκαίας 19 Λίζα που μασούσε τσίχλα με νορμάλ. Αυτό το ψευτομάγκικο στυλ με απωθεί...

Φωκαίας 25 όροφος Αλεξάνδρα τσιμπουκλού

Φωκαίας 25 ισόγειο Σάρα, Τζανίνα και ο Τρύφωνας:gay:

Φωκαίας 27 όροφος 4 λατίνες.
Μια ασχημούλα, Νικόλ, Τατιάνα και μια γλυκούλα καινούρια ( δεν θυμάμαι όνομα)

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
53
Like
6.451
Πόντοι
7.621
Αλλαγή πλεύσης για Μεταξοσκώληκες...

Κολωνού 53 Λίζα όμορφη κοπέλα, υπερβολικά πολλά τατού. Γρήγορα έμπαινε κι έβγαινε απ' τα δωμάτια...

Κολωνού 47 η κυρα-Ελένη με Χριστουγεννιάτικα αυτάκια που αναβοσβήνουν:crazy::crazy::crazy:

Μεγ. Αλεξάνδρου 15 μια ομορφούλα λίγο αφρατούλα, νομίζω Ντιάνα

Μεγ. Αλεξάνδρου 28 το πρώτο. Ντιάνα μιλφάκι, μέτρια εμφανισιακά με ελεύθερη φλογέρα

Μεγ. Αλεξάνδρου το δεύτερο Νατάσσα, ψιλομπαζάκι με απλό

Ιάσονος 43 τέσσερις εργαζόμενες. Ιωάννα μπαζόλα με φουλ, Στέλλα η καυλιάρα:erection:, ένα τσιγκάνικο μπάζο με μεσοφόρι:confused: και η θεία Ελένη που έχει αλλεργία στις καπότες:skull-and-crossbones::skull-and-crossbones::skull-and-crossbones:

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.240
Πόντοι
31.618

10/10
Μια ώρα με την Ντάρια και έφυγες αχυστος;;
Δεν ήθελες να τελιοσεις;;;
Γιατί η Ντάρια μπορεί να σε τελιοσει στο πεντάλεπτο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom