You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ότι και να πούμε όταν ο άλλος έχει ανάγκη να πάει με κοπέλα(και ειδικά σε τέτοιο σπίτι) θα το δώσει.Oι υπηρεσιες δε θα αλλαξουν. Μονο η τιμη. Μην δινεται 15
dimi7064i
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.714
- Πόντοι
- 731
Να πας καλα θα περασειςΣημερα λεω για απογευμα ναταλι απο Φωκαίας 27Β επισκεψη και κριτικη μετα.
Να πας καλα θα
Να πας καλα θα περαοι
ολες οι πληροφοριες αυτο λενε καλο μλφ της αρεσει το κρεαςΝα πας καλα θα περασεις
ΔιστυχωςΌτι και να πούμε όταν ο άλλος έχει ανάγκη να πάει με κοπέλα(και ειδικά σε τέτοιο σπίτι) θα το δώσει.
Διστυχως
πιστευω οτι και μονο λογο υγειας καθαριοτητας αξιζει το 20ΕΌτι και να πούμε όταν ο άλλος έχει ανάγκη να πάει με κοπέλα(και ειδικά σε τέτοιο σπίτι) θα το δώσει.
GiorgosM145
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 10
- Like
- 14.477
- Πόντοι
- 2.546
Δοκιμασες?δοκίμασε κανένας την καινούργια μαριάννα στα λιοσίων 73; ή τουλάχιστoν μια περιγραφή εμφανισιακά. thanks
Εννοείται ότι Φυλλίς στο 20αρικο είναι πολύ καλύτερα.δεν το συζητάμε αυτό.πιστευω οτι και μονο λογο υγειας καθαριοτητας αξιζει το 20Ε
Εννοείται ότι Φυλλίς στο 20αρικο είναι πολύ καλύτερα.δεν το συζητάμε αυτοχι μονο απο καθαριοτητα αλλα και απο υπηρεσιες γυναικες εμφανισημες
εκανα το μηνυμα συνεχομενο πανωΕννοείται ότι Φυλλίς στο 20αρικο είναι πολύ καλύτερα.δεν το συζητάμε αυτό.
η λογικη μου λεει 20 ξεπετα 50 μιλφαρες 150 πιπινια φρεσκαεκανα το μηνυμα συνεχομενο πανω
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.747
- Πόντοι
- 1.071
Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακηςΝα το δώσουμε δεν υπάρχει θέμα. αλλά να αξίζουν οι κοπέλες για το 15αρη. Καλημέρα.
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.747
- Πόντοι
- 1.071
Δεν ξέρω αν δουλεύει η άντρεα φυλής 54 (όχι αυτό με την ροζ πόρτα )Καλησπέρα κύριοι
Απογευματινή βάρδια στη Φυλής υπάρχει κάποια Λατίνα ( τελευταία κου έχει κολλήσει στο μυαλο) που να ΜΗΝ είναι φόλα? Ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει εκείνες τις ώρες, είμαι θαμώνας των βραδινων ωραρίων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ο Πάκης θα πάει με τα 10€και μέχρι τα 15€.για παραπάνω χλομό το βλέπω.αλλα μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το μετάξι.Μου φαίνεται και εμένα ότι πάνε να μας το περάσουν αυτο! Ναι μεν οκ 15€ αλλά να βλέπονται και λίγο και εδώ που τα λέμε πάει ο κάθε πακης πρεζακης
Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.010
- Πόντοι
- 14.615
Μαραθώνος & Αχιλλέως
Καλούτσικη η Λίνα, ωστόσο το έντονο άρωμά της για να φύγει από πάνω μου χρειάζεται αμμοβολή.
Επίσης, σε πολλές γυναίκες η όσφρησή τους έχει διαστραφεί από τα αρώματα των απορρυπαντικών, με αποτέλεσμα να επιλέγουν αρώματα σώματος που θυμίζουν Ariel και Casoline.
Καλούτσικη η Λίνα, ωστόσο το έντονο άρωμά της για να φύγει από πάνω μου χρειάζεται αμμοβολή.
Επίσης, σε πολλές γυναίκες η όσφρησή τους έχει διαστραφεί από τα αρώματα των απορρυπαντικών, με αποτέλεσμα να επιλέγουν αρώματα σώματος που θυμίζουν Ariel και Casoline.
Kerveras
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Κριτικές
- 91
- Like
- 4.372
- Πόντοι
- 5.435
Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Tsotso_Gelato
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2023
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας, γνωρίζει κανείς αν ΠΣΚ θα δουλεύει η Μπαρμπορα ?
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.190
- Πόντοι
- 19.236
Με καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν.Όχι δεν αξίζει. Εκτός ότι δεν κάνουν λεσβιακό, εκτός ότι χρεώνουν 40, ότι κάνει καλά το κάνει η Τζανίνα. Η άλλη είναι μόνο για παρέα.
(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!)
Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.369
- Πόντοι
- 201
Περιμένουμε ενημέρωση μύστη. Καλά γαμησιαΜε καύλωσες με αυτά και με αυτά και θα τις πάρω παρτούζα να δω μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
(Επειδή είναι και οι δύο "ανώμαλες", πιστεύω ότι αν τις πετύχω χαλαρές και στο σωστό timing θα γίνει της πουτάνας!!!)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις