Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 179 άτομα (17 μέλη και 162 επισκέπτες)

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου! Μαζί και η κορινα η οποία έχει πολύ καυλωτικο εμφάνιση! Δεν μπορώ να θυμηθώ αν είχα περάσει καλά ή μέτρια πριν κάνα χρόνο, αλλιώς θα περνούσα σήμερα μιας και με καυλωσε! Έχουμε καμία πρόταση για απογευματινή; Σκέφτομαι να πάω μετάξι Κολωνου 53 για εκείνη την λιζα που γράφουν ύμνους να δω τι παίζει!

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.714
Πόντοι
731
Πέρασμα με Τζανινα από Φ25. Ήταν μαζί με τη γνωστή φόλα Σάρα. Η Τζανινα διαφορετική από τη Σάρα είχε καλύτερη συμμετοχή και σε φτιάχνει αλλά όχι κάτι το εξωπραγματικό ώστε να με κάνει να περάσω ξανά.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.714
Πόντοι
731
Δεύτερος γύρος για τελείωμα και τώρα Ευρωλίγκα!
Οι γνωστές θα καταλάβουν
image.jpg

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    962 KB · Εμφανίσεις: 10

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.190
Πόντοι
19.236
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!
Να περάσεις είναι καλή. :fuck1:
Και όταν θα πηδάς να θυμάσαι ότι την είχε πάρει και ο Τεράστιος @yorkie και μάλιστα δύο φορές αν δεν κάνω λάθος. :rockon:

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.211
Πόντοι
1.960
Επισκεψη και απο εμενα στην Μαριγκονα των φτωχων στο Κολωνου 53.

Ο φωτισμος χαλια δε βοηθουσε καθολου, παρτε μονο μια μικρη γευση απο τις βυζαρες της....

Σημερα δεν ειχα πολλες καυλες ....την γαμησα μονο 3 φορες.

666 insert coin.jpg

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.727
Πόντοι
46.232
πέρασα να δω μπιουτυ που εκθείαζαν πολλοί αλλά ρε μάγκες τα βυζια είναι λίγο σαν ξεφούσκωτα ίσως επειδή έχασε κιλά και ο κωλος ναι μέν τούμπανο αλλά θύμιζε γορίλα χωρίς ίχνος ρατσιστικού περιεχομένου!
Γύρισε η Μπιουτυ??ωραία νέα, βασικά δεν νομίζω ότι την εκθειαζουν για το σώμα αλλά για τις υπηρεσίες.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.714
Πόντοι
731
Μάγκες θέλω να πω κάτι για την Ιβάννα που πέρασα πριν. Πραγματικά σήμερα τη λυπήθηκα…Ηταν εντελώς στον κόσμο της. Εκεί που μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και κοίταγε κάτι στα νύχια της….Μετά έλεγε κάτι αλλοπρόσαλλα. Τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου απαντάει «καμιά μέρα δεν είμαι καλά….»

Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.756
Πόντοι
736
Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
778
Πόντοι
81
Λοιπόν πέρασα με Λινά από κολωνου 53! Συνοπτικά ο χώρος για κλάματα το δωμάτιο σαν αππθηκη! Η υπηρεσία καλουλα ψιλομαγκακι μας έλεγε για τις γκόμενες της! Η κοπέλα κοντή σλατινα που λένε κι οι νεότεροι ! Βλεφαρίδες υαλορουνικο βυζαρες πολλά τατου νυχαρες στενό κωλαρακι μικρό! Πίπα πολύ μέτρια και ολιγοδευτερολεπτη! Στήσιμο στα 4 δεν κλέβει αλλά δεν έχεις και τρελή θέα μιας και δν έχει κωλαρα! Ιεραποστολικό όπου σε κοιτάει στα μάτια ! Αγνυμμαστη γενικά αλλά ωραίες φυσικές βυζαρες! Πολύ τίμια ειδικά αν θα ήταν 10ρικο κι όχι 15αρι ! Ιταλίδα ποτέ εκτός κι αν άνοιξαν παράρτημα στο Μπερατι!
Τι ύψος έχει δηλαδή;

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
369
Πόντοι
20
Στο Μεταξουργείο οταν μας της πασαρουν για Ιταλίδες ειναι ολες Αλβανιδες στάνταρ αυτό

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.690
Πόντοι
4.646
Περασμα με Νταρια, Αγκυρας 9 σε προγραμμα 1 ωρας(κραξτε με, στα αρχιδια μου).

Απο τα καλυτερα γαμησια που χω κανει. Εφυγα αχυστος αλλα μονιμος καυλωμενος στον αγωνα, 1 ωρα μονο πουτσα και τιποτα αλλο.
Μουσκεμα, ιδρωτας παντου να σταζω πανω της, στα σεντονια, στα μαξιλαρια(ελπιζω να καθαρησε η τσατσα γιατι λυπαμαι τον επομενο αν μπηκε εκει μεσα ετσι).

Καπου στο 40λεπτο αρχισε να γελαει, γιατι τελειωσε 2 φορες και γω ακομα εδεινα...Λει μετα "ο δικος μου το πολυ 15-20 λεπτα αντεχει." Εκει αρχισα να δεινω ακομα πιο πολυ.

10/10
Μύστη, μήπως πήρες και κώλο? Ή τουλάχιστον τον προσφέρει στο μονοωρο πρόγραμμα (όπως έδινε κάποτε στο Λαγουμιτζή)? :zfuck:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.459
Πόντοι
41.129

Eμενα μου εχει πει οτι ειναι απο Καζασκταν

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.438
Πόντοι
3.436
Μάγκες θέλω να πω κάτι για την Ιβάννα που πέρασα πριν. Πραγματικά σήμερα τη λυπήθηκα…Ηταν εντελώς στον κόσμο της. Εκεί που μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και κοίταγε κάτι στα νύχια της….Μετά έλεγε κάτι αλλοπρόσαλλα. Τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου απαντάει «καμιά μέρα δεν είμαι καλά….»

Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς
Έτσι είναι κ σε μένα ή συμπεριφορά της κ σύμφωνα με τα λεγόμενα η πιο σωστά γραφόμενα των μελών του sait έτσι ειναι στην πλοιοψηφία.
Σιγουρα κάτι συμβαίνει δεν έχω δει άλλη εκδιδόμενη να φέρεται ετσι.
Με την συμπεριφορά της αυτή είναι λίγο επικυνδυνο κ για εμάς, κάποια στιγμή στην πιπα με πήραν τα κοφτερά της δόντια που είναι σαν νιστερια κ για κλάσματα δευτερόλεπτου φοβήθηκα αντε λέω να με δαγκώσει κ να κόψει κάποιο κομμάτι από το όργανο το σοβαρό...
Αν κ σε κάποια κρίσιμα σημεία του αγώνα επιβάλει η λογική της.

Gio399

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Όποιος ξέρει κάτι παραπάνω για μπούτι από φυλής 65 ας πιεί!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
69
Like
22.190
Πόντοι
19.236
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom