Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 263 άτομα (17 μέλη και 246 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Παρασιου 36 1ος όροφος Μαρία η "τρελοκοτσιδου" ξανθιά κοντή γκιλφ με κανονικό σώμα, 2αρι βυζι,ο τσάτσος με την αλογοουρά δεν ανακοίνωσε πρόγραμμα, η Μαρία η ίδια είπε να περάσω και μέσα θα μου κάνει ότι θέλω, θα με πάει στο παράδεισο....,ο τσάτσος είπε ότι Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο δουλεύει μαζί με τη Μαρία και η Γιάννα.

Παρισιού 36 2ος όροφος Νίκη ξανθιά μιλφογκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασιματα αρκετά, 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Περγάμου 27 Ειρήνη κοντή παχουλη γκιλφ με άσπρο κοντό μαλλί φράντζα, 2αρι βυζι , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
φώτο από το σαλόνι σε χριστουγεννιατικο mood
20241208_121944.jpg

Αλκαμένους 113 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδυμου 8α Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδυμου 8β Ελένη και Βερονικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδυμου 18 ισόγειο & 20 κλειστά.

Διδυμου 22 ισόγειο Άνετα, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 27 Βικτώρια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.203
Πόντοι
4.115
Καλησπέρα συναγωνιστές,στοχευμένη καταδρομική στην οδός αμαρτίας ,Διδύμου 22,στο μιλφάκι που ακούει στο όνομα Στέλλα.
Προκειτε για ένα πετίτ μιλφακι ξανθό,με κανονικό σώμα αλλά χαλαρό λόγο ηλικίας (45+),σήμερα εμφανίστηκε με μαύρες ζαρτιέρες και μπότες μέχρι το γόνατο.
Είναι η δεύτερη φορά που περνάω μαζί της γιατί μια ισον καμια.Στο δωμάτιο μόνο το σουτιέν έβγαλε,τις είπα να βγάλει και το κάτω και η απάντηση της ήταν αρνητική,το τραβηξε στην άκρη όταν ηταν να μπω.
Η πίπα πολυ καλή με πέρασμα από μπάλες ,στο σεξ δέχεται πιστόλιασμα.
Για μένα πάντα,η κοπέλα δεν είναι για άλλη επίσκεψη,το εικοσάρικο δε το έκλαψα και αυτό επειδή η πιπα ήταν καλή.
Καλη συνέχεια και καλές τσάρκες!!!

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760
Καμμενο εικοσαρικο στην πατσαβουρα Στελλα και ευχομαι να το φαει στα φαρμακα.Ειχα σκοπο να την παρω αλλα εκανα μαλακια και το αντιτιμο ηταν ενα χαμενο 20ευρω και μιση ωρα αναμονη καθ'οτι η βυζου Αννετα δεν προλαβαινε τα δωματια.Ξενερωσα τελειως οταν αρνηθηκε να βγαλει το βρακι της και απλα το τραβηξε στο πλαϊ και καλα επειδη φοραει ζαρτιερες.Μαλακιες....ξεπετατζου για θανατο η πλισε.Την εδιωξα εννοειται και εφυγα πικραμενος κατευθυνομενος στπ βρωμοφαγειο του Αριστου επι Αχαρνων 85.Αασα πρωτου καψω το εικοσαρικο στο Διδ22 ειχα περασει απο Αγκυρας 9 οπου ηταν η Ολγα γνωστη και μη εξαιρετεα με την ασχημη οδοντοστοιχια και μια σχεδον κουτση με εμφανεστατο προβλημα στο αριστερο ισχυο.

oti na nai

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
2.203
Πόντοι
4.115
Καμμενο εικοσαρικο στην πατσαβουρα Στελλα και ευχομαι να το φαει στα φαρμακα.Ειχα σκοπο να την παρω αλλα εκανα μαλακια και το αντιτιμο ηταν ενα χαμενο 20ευρω και μιση ωρα αναμονη καθ'οτι η βυζου Αννετα δεν προλαβαινε τα δωματια.Ξενερωσα τελειως οταν αρνηθηκε να βγαλει το βρακι της και απλα το τραβηξε στο πλαϊ και καλα επειδη φοραει ζαρτιερες.Μαλακιες....ξεπετατζου για θανατο η πλισε.Την εδιωξα εννοειται και εφυγα πικραμενος κατευθυνομενος στπ βρωμοφαγειο του Αριστου επι Αχαρνων 85.Αασα πρωτου καψω το εικοσαρικο στο Διδ22 ειχα περασει απο Αγκυρας 9 οπου ηταν η Ολγα γνωστη και μη εξαιρετεα με την ασχημη οδοντοστοιχια και μια σχεδον κουτση με εμφανεστατο προβλημα στο αριστερο ισχυο.
Συν του ότι στη πίπα της κάθετε σε σημείο έτσι ώστε να μη μπορείς να πιάσεις τίποτα.
Οταν τις είπα ελα λιγο πιο δω να χαϊδέψω το κωλαράκι σου μου έδωσε αρνητική απάντηση οπως μου έδωσε οταν τις είπα να βγάλει το βρακί της.
Δυστυχώς συναγωνιστή δε πρόλαβες να διαβάσεις πιο πανω αυτο που έγραψα γι'αυτή.
Όπως προανέφερα μόνο για τσιμπουκια είναι και για τίποτα άλλο.

Rodney

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
12
Like
79
Πόντοι
10
ωσε ποτέ το αποφεύγε

Ρε φίλε την αδικείς λίγο τη Στέλλα νομίζω, την πήρα πριν μισή ώρα. Οκ έχεις δίκιο με το βρακί, δεν το βγάζει αλλά σε μένα τόβγαλε μόλις της είπα θέλω νε σε χύσω στον κώλο σίγουρα από φόβο μην το λερώσω άσχημα και χρειασθεί να αλλάξει βρακί. Εμένα με ξενέρωσε έτσι όπως φώναζε, ήταν τελείως νούμερο και δεν μπορούσα να χάσω ενώ είχα καβλώσει τούρμπο με αποσυντόνιζε. Τεσπα επειδή μαρεσουν τα σκίνυ ίσως εγώ ξαναπάω και της δώσω μόνο πιπα να μη μιλάει. Βέβαια δεν τα παίρνει στο στόμα (πρόβλημα), θα δείξει

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
11.816
Πόντοι
3.760
Ρε φίλε την αδικείς λίγο τη Στέλλα νομίζω, την πήρα πριν μισή ώρα. Οκ έχεις δίκιο με το βρακί, δεν το βγάζει αλλά σε μένα τόβγαλε μόλις της είπα θέλω νε σε χύσω στον κώλο σίγουρα από φόβο μην το λερώσω άσχημα και χρειασθεί να αλλάξει βρακί. Εμένα με ξενέρωσε έτσι όπως φώναζε, ήταν τελείως νούμερο και δεν μπορούσα να χάσω ενώ είχα καβλώσει τούρμπο με αποσυντόνιζε. Τεσπα επειδή μαρεσουν τα σκίνυ ίσως εγώ ξαναπάω και της δώσω μόνο πιπα να μη μιλάει. Βέβαια δεν τα παίρνει στο στόμα (πρόβλημα), θα δείξει
... μπααα απο μενα ειναι οχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συν του ότι στη πίπα της κάθετε σε σημείο έτσι ώστε να μη μπορείς να πιάσεις τίποτα.
Οταν τις είπα ελα λιγο πιο δω να χαϊδέψω το κωλαράκι σου μου έδωσε αρνητική απάντηση οπως μου έδωσε οταν τις είπα να βγάλει το βρακί της.
Δυστυχώς συναγωνιστή δε πρόλαβες να διαβάσεις πιο πανω αυτο που έγραψα γι'αυτή.
Όπως προανέφερα μόνο για τσιμπουκια είναι και για τίποτα άλλο.
Ναι,οντως.Αποφευγει χουφτωματα,γλειψιματα και αλλα προκαταρκτικα.Φιλια ουτε για πλακα.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
295
Πόντοι
21
Μια τσαμπουκαλου μουνιτσα μελαμψή που δούλευε μαζί με μια Μαρία στο φυλής 69 που είναι αυτή έχουμε καμία πληροφορία? πέρυσι ήταν συχνά εκεί, επίσης μια Λίζα από φυλής 84 κ αυτή χάθηκε ήταν προπερσυ καλοκαίρι εκεί συχνά μια ωραία με καθαρά ελληνικά..
σφηνάκι live επιγραμματικα

Διδυμου 8α Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδυμου 8β Ελένη και Βερονικα, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδυμου 18 ισόγειο & 20 κλειστά.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 27 Βικτώρια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.916
Πόντοι
5.827
Πέρασα και την είδα, μοιάζει καταπληκτικά με μία Βραζιλιάνα που δούλευε στα Λιοσίων 73, αν δεν είναι η ίδια.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.962
Πόντοι
6.495
Φίλε είσαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι γκαστρωμενη;
Ετιμήθει Κριστίνα πιο πολύ από περιέργεια και για ενημέρωση στους παίκτες.
Δεν είναι έγγυος απλά κάποιο πρόβλημα και έχει μεγάλη κοιλιά...το στήθος δεν έβγαζε γάλα. Στα τέσσερα διαπιστώθηκε έντονη σκολίωση αφού η σπονδυλική στήλη της έγερνε δεξιά. Δόντια σάπια. Στα θετικά τα μαύρα μακριά μαλλιά στα οποία δέχεται τράβηγμα ελαφρύ στα 4. Επίσης πίπα με περιποίηση στις μπάλες κατόπιν υπόδειξης. Γενικά μια απλή δοκιμή για το παλμαρέ που δεν αξίζει να επαναληφθεί, αν και τελείωσα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
Πέρασα και την είδα, μοιάζει καταπληκτικά με μία Βραζιλιάνα που δούλευε στα Λιοσίων 73, αν δεν είναι η ίδια.
λατινα είναι πάντως, πως την έλεγαν αυτή που σου θυμίζει από τα Λ73?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
κοίτα να δεις μπορεί και να είναι η ίδια και η Μερλιν ήταν καστανοξανθη και με σώμα προς το νταρντανε και την Αννετα ο τσάτσος τη παρουσιάζει σα Βραζιλιανα.... :thumbsup:,βέβαια η Μέρλι ηταν νομίζω από Βενεζουέλα και σα να μου φαίνεται ότι η Αννετα έχει μεγαλύτερο στήθος.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Αγκυρας 9 οπου ηταν η Ολγα γνωστη και μη εξαιρετεα με την ασχημη οδοντοστοιχια και μια σχεδον κουτση με εμφανεστατο προβλημα στο αριστερο ισχυο.
:tooth::tooth::tooth:
Χριστίνα. Η κουτσή!!!

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
25.198
Πόντοι
19.236
Ρε φίλε την αδικείς λίγο τη Στέλλα

Βέβαια δεν τα παίρνει στο στόμα (πρόβλημα), θα δείξει
Η Στέλλα έχει φάει άκυρο από εμένα από εποχή που δούλευε Μεταξουργείο.
Το πρόγραμμα της δεν είναι ελεύθερο τελειωτικό στόμα?
Γιατί λες ότι δεν τα παίρνει?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.916
Πόντοι
5.827
κοίτα να δεις μπορεί και να είναι η ίδια και η Μερλιν ήταν καστανοξανθη και με σώμα προς το νταρντανε και την Αννετα ο τσάτσος τη παρουσιάζει σα Βραζιλιανα.... :thumbsup:,βέβαια η Μέρλι ηταν νομίζω από Βενεζουέλα και σα να μου φαίνεται ότι η Αννετα έχει μεγαλύτερο στήθος.
Α οκ, άμα δεν είναι η ίδια, να την πάρω. Επειδή με Μερλι δεν είχα περάσει καλά.

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.491
Πόντοι
4.646
Oλες οι γνωστές της απογευματινής βάρδιας στη θέση τους, εξαιρετικά δύσκολο το πάρκινγκ. Τεράστιες ουρές για τη Ράνια, όπου ο κυρ Βασίλης "υπενθύμισε" πως για να πάει κάποιος στα ουράνια η ελάχιστη χρέωση είναι μισή ώρα παραμονή στο δωμάτιο. Προσωπικά κατέθεσα στην Ντάρια. Καλή τσάρκα σύντροφοι συναγωνιστές!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
253.389
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 Λίζα η "Ιταλίδα" ,μελαχρινή κοντή με 3αρια βυζια, πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα στα 15 ευρώ.

Κολωνού 48 νέο Εύα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Ελένη ξανθιά γκιλφ νταρντανα, με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Λίζα καστανοξανθη κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα ξανθιά γκρανι νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθιά γκρανι με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα Εσμεραλδα καστανή κοντή λατίνα με μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπράτσο ψηλά κσι πάνω από το στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Βερονικα μελαχρινή λατίνα, παχουλη με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία Λαρίσα από "Ρωσία "( 100% είπε η υπηρεσία, δεν είναι από Ουκρανία) μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασιματακια 1.5-2αρι βυζί και Εμιλυ από "Ισπανία" μελαχρινή σώμα με πιασίματα 3.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
φώτο από το σαλόνι του οίκου
20241208_213953.jpg

Κολωνού 32α Λάουρα με ξανθοκαστανο μαλλί, ψιλολιγνη με 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ 2 λατίνες, Μπέλα καστανή χοντρή, με 2.5αρι σύν βυζί και Αντζι μελαχρινή κοντή χοντρή με 3αρι συνβυζί,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες, Λούνα μελαχρινή σώμα με πιασίματα ωραίο κωλο 2αρι βυζι και Καρολίνα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζί, τατουάζ στο αριστερό χέρι και πάνω από το δεξί μπούτι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β κλειστά.

Κολωνού 30α Αννα νταρντανοπαχουλη κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά (μελαχρινή και η ουρά ξανθιά),με 2αρι βυζι και Σοφία λατίνα, παχουλη με 2.5αρι βυζι ,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 11α ισόγειο Ρόζα μελαχρινή πια κοπέλα , με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.916
Πόντοι
5.827
όπου ο κυρ Βασίλης "υπενθύμισε" πως για να πάει κάποιος στα ουράνια η ελάχιστη χρέωση είναι μισή ώρα παραμονή στο δωμάτιο
Δηλαδή από μισάωρο και πάνω δέχονται μόνο;

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
652
Πόντοι
81
Oλες οι γνωστές της απογευματινής βάρδιας στη θέση τους, εξαιρετικά δύσκολο το πάρκινγκ. Τεράστιες ουρές για τη Ράνια, όπου ο κυρ Βασίλης "υπενθύμισε" πως για να πάει κάποιος στα ουράνια η ελάχιστη χρέωση είναι μισή ώρα παραμονή στο δωμάτιο. Προσωπικά κατέθεσα στην Ντάρια. Καλή τσάρκα σύντροφοι συναγωνιστές!
ωραιος για την ενημέρωση.
υ.γ
και οσο συνεχίζουμε να την αναφέρουμε καθε μερα οι ουρες θα μεγαλώνουν.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom