Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 69
- Like
- 22.190
- Πόντοι
- 19.236
Καλύτερα, αν την "πήρες", γράψε "κριτική".Live: μπούτι από Κένυα τώρα στο φυλής 65 την πείρα θα ανέβει κρητική
Καλύτερα, αν την "πήρες", γράψε "κριτική".Live: μπούτι από Κένυα τώρα στο φυλής 65 την πείρα θα ανέβει κρητική
....πεταμενο τριανταρι.Σαρα μπορει να ειναι μοντελε κορμι αλλα δεν εχει την γκαυλα της αλλης της πουτανοφατσας.Πετα ενα σαρανταρι καλυτερα στη τζανινα να της δωσεις το μουνι στο χερι και να ευχαριστηθεις τα ζουμια της.Ναι μύστη για τζάνινα λέω
Σκέφτομαι πολύ σοβαρά παρτουζα τζανινα Σάρα. Θεωρείς αξίζει?
Η Ιβανα ειναι σαλεμενη καιρο τωρ;.Αλλα αν την πετυχεις στα καλα της οταν δεν ρεταρει ετσι κανει και γαμω τα γαμησια.Μουνι,κωλο,ενιοτε τα καταπινει κιολας.Τωρα το τι δαιμονες κουβαλαει μεσα της δεν θα μαθουμε ποτε λογικα.Μάγκες θέλω να πω κάτι για την Ιβάννα που πέρασα πριν. Πραγματικά σήμερα τη λυπήθηκα…Ηταν εντελώς στον κόσμο της. Εκεί που μου έπαιρνε πίπα, σταμάτησε και κοίταγε κάτι στα νύχια της….Μετά έλεγε κάτι αλλοπρόσαλλα. Τη ρωτάω αν είναι καλά. Μου απαντάει «καμιά μέρα δεν είμαι καλά….»
Γενικώς σε όλη την συνεδρία ήτανε lost in space. Εγώ προσωπικά δεν ξαναπάω μαζί της. Ενιωσα ότι εκμεταλλεύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος προφανώς να μην έχει επίγνωση του τι κάνει ή γιατι το κάνει. Δεν ξέρω πως είναι η συμπεριφορά της σε εσάς
Holα ίσον Φόλα αδελφεΚαλησπέρα κύριοι
Απογευματινή βάρδια στη Φυλής υπάρχει κάποια Λατίνα ( τελευταία κου έχει κολλήσει στο μυαλο) που να ΜΗΝ είναι φόλα? Ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει εκείνες τις ώρες, είμαι θαμώνας των βραδινων ωραρίων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Μια Καρολίνα π δεν ξέρει ελληνικά με σιδεράκια , πολύ καλή με έξτρα στο δωμάτιο , την έχω χάσει οποίος την ξέρει ας στείλει πμΚαλησπέρα κύριοι
Απογευματινή βάρδια στη Φυλής υπάρχει κάποια Λατίνα ( τελευταία κου έχει κολλήσει στο μυαλο) που να ΜΗΝ είναι φόλα? Ρωτάω καθώς δεν γνωρίζω τι παίζει εκείνες τις ώρες, είμαι θαμώνας των βραδινων ωραρίων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Γιατι ρε παιδια, αναλογικα τοσο βγαινει το κοστος, που το κακο αμα περναει καλα μαζι της.Άμα πάνε και δίνουν 120€ για νταριες τανιες και ελενες σε λίγο θα μας παρουσιάζουν τις κοπέλες θα δίνουμε 30 και θα μας λένε ίσα ίσα μύρισε το και φύγε
Γιατι ρε παιδια, αναλογικα τοσο βγαινει το κοστος, που το κακο αμα περναει καλα μαζι της.
1 60 με το ζόρι.κανονικό 1.70 εκεί
Τατζικιστάν είπεEμενα μου εχει πει οτι ειναι απο Καζασκταν
Είναι από ΓκάναΌποιος ξέρει κάτι παραπάνω για μπούτι από φυλής 65 ας πιεί!
Την είδα κι εγώ προχθές τη Χριστίνα και περπάταγε σαν χεσμένηΗ Κριστινα που δουλεύει στα Αγκύρας 9,12 είναι έγκυος και δουλεύει.
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
Άσε που γέρνει δεξιά, λες και έχει πάρει σασί.
Έφαγα κσι την φόλα μου από την Βικτώρια που δούλευαν μαζί και όλα καλά.
Θα ανεβάσω κριτική το πρωί
εχουμε λεπτομεριες για την συγκεκριμενη; γιατι ερχομαι απο βορεια....Την είδα κι εγώ προχθές τη Χριστίνα και περπάταγε σαν χεσμένη
Δεν τη πρόσεξα στη κοιλιά...
ρε σεις δεν είναι έγκυος η Χριστίνα έτσι είναι το σκαρί της, κάποιο πρόβλημα έχει, άμα ήταν έγκυος πάντως θα ήταν πάνω από 10 μηνών..Η Κριστινα που δουλεύει στα Αγκύρας 9,12 είναι έγκυος και δουλεύει.
Δεν πάμε καλά μου φαίνεται.
Άσε που γέρνει δεξιά, λες και έχει πάρει σασί.
Έφαγα κσι την φόλα μου από την Βικτώρια που δούλευαν μαζί και όλα καλά.
Θα ανεβάσω κριτική το πρωί
Δίκιο έχεις αλλά αυτό δεν είναι απλη κοιλίτσα. Καλύτερα να ήταν χοντρή, πιο ωραία θα έδειχνε. Όταν την είδα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δεν είναι έγκυος. Μόνο όταν είδα τις ημερομηνίες στις ενημερώσεις σου πείστικα.ρε σεις δεν είναι έγκυος η Χριστίνα έτσι είναι το σκαρί της, κάποιο πρόβλημα έχει, άμα ήταν έγκυος πάντως θα ήταν πάνω από 10 μηνών..