nikoskkk1985
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι ώρα ξεκινάει;Πήγαινε κατα τις οχτω παρά τέταρτο το πρωί να πιάσεις σειρα για Ειρήνη γιατι μετά θα πλακώσουν οι αγαπουληδες.
Τι ώρα ξεκινάει;Πήγαινε κατα τις οχτω παρά τέταρτο το πρωί να πιάσεις σειρα για Ειρήνη γιατι μετά θα πλακώσουν οι αγαπουληδες.
Λέγε ρε καύλεα ξέρεις τι ώρα ανοίγει?Πήγαινε κατα τις οχτω παρά τέταρτο το πρωί να πιάσεις σειρα για Ειρήνη γιατι μετά θα πλακώσουν οι αγαπουληδες.
Όταν πάει(3 φορές τη βδομάδα), γύρω στις 1300Μύστες ερώτηση η Τάνια από Διδυμου 27 τι ώρες πιάνει βάρδια ? Για να πάω στοχευμένα αύριο . Ευχαριστώ
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου παω σε μια τακτικά και μου τα λεει όλα δεν θέλω να αναφέρω όνομα για πολλούς λόγους η οποία τον συντηρεί κιόλας και να πεις ότι ειναι κανα χάλι μαύρο που δεν βρίσκει γκομενο να πω οκ. ισα ισα ειναι ωραία και το ποιο αστείο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ο τυπάς θέλει και μωρό μαζι της ενω δεν δουλεύει!
Τι να πει κανείς ο κοσμος κουβαλαει μεγάλη τρέλα!
Μια χαράκμην περιμένεις τίποτα ουάου καταστάσεις… μια συμπαθητική ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο δέρμα, εμφάνιση λίγο παραπάνω από το μέσο όρο που απλά είναι ευγενική και υπομονετική… την έχω πάρει πάνω από 50 φορές μόνο και μόνο ανυπαρξίας αξιόλογων εναλλακτικών στην απογευματινή βάρδια το ίδιο πιστεύω και πολλοί συναγωνιστές
Το πιστεύωΚάποια τσατσά μου είχε πει κάποτε ότι όλες οι πουτάνες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβική τους ηλικία.
Καμιά φυσιολογική γυναίκα δεν μπορεί να εργαστεί σαν πουτάνα και όσες το κάνουν από μεγάλη ανάγκη εγκαταλείπουν το επάγγελμα σε λιγότερο από ένα χρόνο (λόγια τσατσάς).
Το κορίτσι δουλεύει 10 το πρωί με 5 το απόγευμα!Λέγε ρε καύλεα ξέρεις τι ώρα ανοίγει?
Για κοίταξε πιο προσεκτικά. ...@n.smirni76 ενημέρωση χωρίς τη λέξη "αμφότερες" δεν είναι ενημέρωση! Μήπως είσαι άρρωστος; Δέκατα;;!!
Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.
Όποιος δεν την έχει πατήσει σε μπουρδέλο κοινός πουτανοκαψουρα δεν μπορεί να καταλάβει.Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου
Έχει αρκετές νορμάλ. Μην είσαι απόλυτοςΑν ήταν πραγματικά ωραίες και νορμάλ δεν θα τις εύρισκες να εργάζονται στο Μεταξουργείο όπου πάει ο κάθε άπλυτος Ασιάτης και γαμάει με 10 ευρώ!
Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!Έχει αρκετές νορμάλ. Μην είσαι απόλυτος
Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...Κάποια τσατσά μου είχε πει κάποτε ότι όλες οι πουτάνες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβική τους ηλικία.
Καμιά φυσιολογική γυναίκα δεν μπορεί να εργαστεί σαν πουτάνα και όσες το κάνουν από μεγάλη ανάγκη εγκαταλείπουν το επάγγελμα σε λιγότερο από ένα χρόνο (λόγια τσατσάς).