Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 190 άτομα (19 μέλη και 171 επισκέπτες)

eLmatad9r

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
1
Μύστες ερώτηση η Τάνια από Διδυμου 27 τι ώρες πιάνει βάρδια ? Για να πάω στοχευμένα αύριο . Ευχαριστώ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου παω σε μια τακτικά και μου τα λεει όλα δεν θέλω να αναφέρω όνομα για πολλούς λόγους η οποία τον συντηρεί κιόλας και να πεις ότι ειναι κανα χάλι μαύρο που δεν βρίσκει γκομενο να πω οκ. ισα ισα ειναι ωραία και το ποιο αστείο της ολης υπόθεσης ειναι οτι ο τυπάς θέλει και μωρό μαζι της ενω δεν δουλεύει!

Τι να πει κανείς ο κοσμος κουβαλαει μεγάλη τρέλα!

Κάποια τσατσά μου είχε πει κάποτε ότι όλες οι πουτάνες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβική τους ηλικία.

Καμιά φυσιολογική γυναίκα δεν μπορεί να εργαστεί σαν πουτάνα και όσες το κάνουν από μεγάλη ανάγκη εγκαταλείπουν το επάγγελμα σε λιγότερο από ένα χρόνο (λόγια τσατσάς).

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
168
Πόντοι
0
μην περιμένεις τίποτα ουάου καταστάσεις… μια συμπαθητική ξανθιά κοπελίτσα με ωραίο δέρμα, εμφάνιση λίγο παραπάνω από το μέσο όρο που απλά είναι ευγενική και υπομονετική… την έχω πάρει πάνω από 50 φορές μόνο και μόνο ανυπαρξίας αξιόλογων εναλλακτικών στην απογευματινή βάρδια το ίδιο πιστεύω και πολλοί συναγωνιστές
Μια χαράκ
Κάποια τσατσά μου είχε πει κάποτε ότι όλες οι πουτάνες έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από την εφηβική τους ηλικία.

Καμιά φυσιολογική γυναίκα δεν μπορεί να εργαστεί σαν πουτάνα και όσες το κάνουν από μεγάλη ανάγκη εγκαταλείπουν το επάγγελμα σε λιγότερο από ένα χρόνο (λόγια τσατσάς).
Το πιστεύω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
τώρα live

Κολωνού 53 κλειστό.

Κολωνού 48 νέο Εύα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί μέχρι τους ώμους, χοντρή με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Κολωνού 48 Βίκυ μελαχρινή κοπέλα με ίσιο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα μέ πιασίματα, 2 5αρι συν βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Ζάνα ξανθιά γκρανι νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Ελένη ξανθιά γκρανι με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά 1η πόρτα Λαρίσα μελαχρινή κοπέλα χοντρουλα με 2αρι βυζι και Ντανιελα λατίνα με καστανο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 45 αριστερά 2η πόρτα δεξιά Αντρέα μελαχρινή λατίνα παχουλη με 3αρι βυζι και πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνου 45 διάδρομος ευθεία Εμμανουέλα λατίνα μελαχρινή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, κανονικό σώμα, 2 5αρι βυζι, διάσπαρτα μικρά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32α Λάουρα με ξανθοκαστανο μαλλί, ψιλολιγνη με 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Βαλεντινα λατίνα, μελαχρινή πάρα πολύ μακρύ μαλλί, ψηλή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι, πάρα πολλά τατουάζ, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β Μόνικα, μελαχρινή κοντή λατίνα μιλφ με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι, τατουαζ ανάμεσα στα βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος ανοιχτό το φως κλειδωμένη η πόρτα.

Κολωνού 30β 2ος όροφος Νιοολ καστανή νταρντανα λατίνα, με 2 5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Ντάρια ξανθοκαστανη κοπέλα με γυαλάκια, ψιλοκανονικο σώμα, 2αρι συν βυζι και Μαρία λατίνα, μελαχρινή παχουλη με 3αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, υπηρεσία η θρυλική Κατερίνα.

Κολωνού 11β κλειστό.

Κολωνού 11α ισόγειο Ρόζα καστανή κοπέλα κοντουλα με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 & 17 κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22α & 22β κλειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο 2 λατινες Σάρα μελαχρινή ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι και Αγάπη μελαχρινή με κανονικό σώμα πεταχτώ κώλο 2 5αρι βυζι, τατουάζ σε όλο το αριστερό τηεμς χέρι και 3-4 μικρότερα στο υπόλοιπο σώμα, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Αλεξάνδρα λατίνα μελαχρινή κοντή με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, σώμα με πιασιματα , 2αρι συν βυζί, τατουάζ στη δεξιά κλειδα και στα χέρια, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25αρια κλειστά.

Μεγαλου 28α αριστερά Ντιαννα καστανοξανθη λεπτή μιλφ με 2αρι βυζι, τατουάζ στη δεξιά ωμοπλάτη και Φωτεινή μελαχρινή νταρντανοπαχουλη μιλφ με 3αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α)Εμμανουέλα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η γνωστή ξανθιά βυζοτσατσα δε με άφηνε να φύγω, μέχρι που τη χούφτωσα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Νίκη καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα , 2 5αρι βυζί, α σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα παχουλη μιλφ με 2.5αρι συν βυζι, τατουάζ που πιάνει σχεδόν όλο το δεξί χέρι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Μεγαλου Αλεξάνδρου και Περδικκα 1 όροφος Μόνικα μελαχρινή κοντή μιλφ με κανονικό σώμα 1.5άρι συν βυζι, πιρσινγκ στη μύτη, απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3α (που έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά)Εμμανουέλα καστανή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2 5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, η γνωστή ξανθιά βυζοτσατσα δε με άφηνε να φύγω, μέχρι που τη χούφτωσα.

Περδικκα 3β κλειστό.

Ares2024

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2024
Like
519
Πόντοι
81
Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.703
Πόντοι
46.232

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Για τη Βικυ που λετε αδερφια την ειχα και εγω στανταρακι οσο δουλευε στο Βεργας στον οροφο, ειχα κολησει μαζι της γιατι ηταν τρελο μουνι και πηγαινα καθε εβδομαδα σχεδον, μου ειχε πει μαλιστα οτι εχει και παιδι, μετα εφυγε για Ιταλια και τον ειχα πιει κανονικα, πηγαινα συνεχεια και ρωταγα την τσατσα ποτε θα γυρισει, οταν τελικα γυρισε και ειχε δουλεψει αρχικα στην Κολωνου και τωρα στο 69 δεν πηγα να τη δω ουτε προκειτε να παω, κακο πραγμα η πουτανοκαψουρα ουτε στον χειροτερο εχθρο σου

Αν την δεις τώρα που είναι φουσκωμένη σαν μπαλόνι θα δυσκολευτείς πολύ να την γνωρίσεις και θα σου φύγει εντελώς η καψούρα που είχες μαζί της.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.267
Πόντοι
32.478
Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ιάσονος 44 Μπιάνκα, αφρατουλα με μαλλί σαν της Κλεοπάτρας. Μου άρεσε και πέρασα. Πίπα με το ζόρι ι30 δευτερα, συνέχισε της λέω. Κάνει άλλο τόσο, της λέω κι άλλο γιατί μου είχε σηκωθεί 50%. Είπε κάτι στην γλώσσα της, και έφυγε τσαντισμένη. Το χέρι της τσατσάς ξεπροβαλε στην πόρτα με το δεκαευρο. Ντύθηκα και έφυγα. Κάτι έχουν πάντως τα κορίτσια. Δεν είναι νορμάλ.

Αν ήταν πραγματικά ωραίες και νορμάλ δεν θα τις εύρισκες να εργάζονται στο Μεταξουργείο όπου πάει ο κάθε άπλυτος Ασιάτης και γαμάει με 10 ευρώ!

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.088
Πόντοι
31.618
Όποιος δεν την έχει πατήσει σε μπουρδέλο κοινός πουτανοκαψουρα δεν μπορεί να καταλάβει.
Παγιός κανόνας κάθε φορά διαφορετική ας είναι φόλα ας είναι χοντρή και άσχημη.η σηχνή επαφή με ένα μουνακι όμορφο που κάνει και καλό κρεβάτι οδηγεί σε σινεσθηματα .
Άσε που δεν έχει και νόημα.
Αν είναι να πας στην ίδια βρες μια κανονική κοπέλα παντρέψουν κάνε κάνα παιδί και θα είσαι και ο πρώτος μάγκας.
Ιδαλος ο βούρκος έχει κανόνες

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.267
Πόντοι
32.478

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Ο χρυσός κανόνας για να μην καψουρεύεσαι είναι να πηγαίνεις κάθε εβδομάδα με τουλάχιστον 2 διαφορετικές πουτάνες που δεν είναι γριές, άσχημες ή ψυχρές!

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Έχει αρκετές νορμάλ. Μην είσαι απόλυτος
Δεν πληρώνω για να γαμήσω μια νορμάλ πουτάνα που δεν είναι συγχρόνως και ωραία!

Τις άσχημες γυναίκες τις γαμάω τσάμπα και όποτε θέλω!

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446

Ναι, σίγουρα είναι ένα επάγγελμα που θέλει μια ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση...
Αλλά τότε πως δικαιολογείται η λαϊκή παροιμία: "Σταματάει η πουτάνα το γαμήσι;" (το γαμήσι έχει την έννοια του πληρωμένου sex) που σίγουρα δεν βγήκε τυχαία... Πολλές είναι αυτές που συνεχίζουν για αρκετά χρόνια από μεγάλη ανάγκη...

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.088
Πόντοι
31.618
Πρέπει να αντιλαμβάνεστε την επίσκεψη στο μπουρδέλο σαν επίσκεψη σε κομοτηριο.
Είναι επαγκελματικα σιναλαγη.
Δεν σας περιποιητε η κομοτρια επειδή σας αγαπά

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom