Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 98 άτομα (10 μέλη και 88 επισκέπτες)

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ερωτηση προς τους εμπειρους των καταδρομικων στα σπιτια, αμα κολλησεις κατι απο ελευθερο στοματικο το καταλαβαινεις;
Επισης ποσο επικυνδινο πιστευετε οτι ειναι να δινουμε τσιμπουκια ακα.
Ευχαριστω οποιον απαντησει εκ των προτερων.
Αν κόλλησες κάτι στείλε μου σε προσωπικο μύνημα τι συμπτώματα έχεις και θα σου πω τι θα κάνεις ακριβώς.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.407
Πόντοι
201
Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.

Ένιωσα λες και με περιγράφεις :smiling-face-with-heart-eyes:
*Εγώ πάντως γουστάρω όταν η άλλη με σιχαίνεται αλλά επειδή τσίμπησε το 20ρικο πρέπει να με ανεχτεί.

Aggelioforos1992

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2023
Like
1.817
Πόντοι
206
Καλημέρα έχει κάποιος έμπειρος με την μιλφαρα από φυλής 69α την Μαιρα?? μελαχρινή με βυζάρες... @n.smirni76 έχεις πάρει εσύ αρχηγέ?

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.801
Πόντοι
1.446
Μερικές ενδεικτικές κριτικές για την Ειρήνη απ όταν δουλευε Μεταξουργειο, αν σου αρέσει πέρνα να την δοκιμάσεις, γενικά είναι τίμια με φανατικό κοινό όσο δουλευε Μεταξουργειο όπου την έκλειναν από μισάωρο ως ώρα, αρκετοί από τους πελάτες της κάνουν το ίδιο και στο Αλκιβιαδου.
και επειδή σε αυτό τον οίκο έχεις πάρει και την Ειρήνη/Εβελίνα κατά την άποψή μου η Ειρήνη από το Μεταξουργειο είναι καλύτερη.
Σε ευχαριστώ πολύ n.smirni, για την κατατοπιστική σου απάντηση...

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.851
Πόντοι
1.056
Σε μπουρδέλο δεν έχω δει ασιάτισσα.
Καπου στην φυλης (δεν θυμαμαι νουμερο) υπαρχει η Αννα ταϊ..
εφόσον γαμάω υπερβολικα σπάνια πλέον σε οικους
Και εγω τους εχω αρραιωσει αλλα ειναι δυσκολο να τους κοψεις γιατι εχουν φοβερο vfm..

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καπου στην φυλης (δεν θυμαμαι νουμερο) υπαρχει η Αννα ταϊ..

Και εγω τους εχω αρραιωσει αλλα ειναι δυσκολο να τους κοψεις γιατι εχουν φοβερο vfm..
Ότι έχουν έχουν αναμφισβήτητα. Απλά μακριά από ακα πίπες στα δέλα. Άποψη μου. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Στανταρακια όλοι έχουμε - έχουνε. Υπάρχουν κοπέλες με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα και είναι πολύ επιμελής σε όλα τα της υγείας τους.

• Like
Αντιδράσεις: Bile

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Ξέρει κανείς αν δουλεύει η Σάννυ στο Φώκαιας 13?

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.390
Πόντοι
2.036
Εντωμεταξυ χθες απόγευμα που έκανα τσάρκα στη Φυλής ήταν δύο τσιγγανακια ασπριδερουτσικα στη γωνία Φώκαιας Φυλής στα σκαλάκια υπόγειο. Ένα τσουπωτο (μέτριο) κι ένα απίστευτο μικρούλι με κορμάκι όνειρο. Αλλά επειδή μυριστηκα τσιγγανορουμανοκατάσταση δε μπήκα εννοείται. Όχι ρε και τσιγγάνα... Αλλά ήταν μπιμπελακι τρελό.
μήπως ήταν αυτές οι τσιγγάνες από φωκαίας 7 υπόγα;

Ρε συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς ? το έχω άχτι να πάρω όμορφη τσιγγάνο-γύφτισσα έστω μία φορά, μπορεί βέβαια να έχω ήδη πάρει κάποια 2 χρόνια στα μπουρδέλα αλλά θα ήταν εν αγνοία μου και χωρίς pedigree :cheesy:
Υ.Γ. λέτε αυτό το "άχτι" να πηγάζει από την "Ερατώ" που έπαιζε όταν ήμουν πιτσιρίκος ?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρε συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς ? το έχω άχτι να πάρω όμορφη τσιγγάνο-γύφτισσα έστω μία φορά, μπορεί βέβαια να έχω ήδη πάρει κάποια 2 χρόνια στα μπουρδέλα αλλά θα ήταν εν αγνοία μου και χωρίς pedigree :cheesy:
Όχι και δεν πρόκειται. Εγώ πάντως.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Παίδες καλημέρα... είδα 2 πολύ καλά πετιτ κορίτσια στα Μαραθωνος 59 (την Ειρήνη) και 59Α (την Άννα ακόμα πιο πετιτ...) ... έχουμε καμία εμπειρία ή θα φολιαστω?!?!?

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Λοιπόν εγώ της είχα παίξει άλλη μπινια. Της λέω θα μείνω, αλλά με τον όρο ότι θα μπει στο δωμάτιο και θα παίρνει μάτι. Και το έκανε ρε παιδιά. Μπήκε και μας έβλεπε να πηδιομαστε με την κορασίδα. Η δε ταναπου της έλεγε να πάρει μέρος στο μαμησι, αλλά η Νελλη δεν....
Ωραίο σκηνικό!!!!

Pirkavlosxxx

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Έχει τίποτα πολύ καλό για σήμερα φυλής και πέριξ??

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μιλανα, καστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα, 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιρινα/Ειρήνη ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ χελιδόνι στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.

Μαραθωνος 59α Ντιαννα/Άννα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με λεπτόωραίοκορμί,1.5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Λίλυ μελαχρινή μιλφ σώμα με πολλά πιασίματα μπουταρες, 3.5-4αρια βυζια,αμ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Ιωαννίνων 5 Έλενα μελαχρινή μιλφ με πειραγμένα χείλη, παχουλη με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Μιλανα, καστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα, 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιρινα/Ειρήνη ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ χελιδόνι στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.

Μαραθωνος 59α Ντιαννα/Άννα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με λεπτόωραίοκορμί,1.5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Λίλυ μελαχρινή μιλφ σώμα με πολλά πιασίματα μπουταρες, 3.5-4αρια βυζια,αμ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος

Ιωαννίνων 5 Έλενα μελαχρινή μιλφ με πειραγμένα χείλη, παχουλη με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Αυτή η Αννα/Ντιαννα Μαραθωνος... είναι αυτή που είχες κάνει κριτική τον Αύγουστο? Θυμάσαι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ, σώμα με πολλά πιασίματα κυρίως στα πόδια 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό ,η Αννουλα θα λείπει τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα.

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα 2αρι βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73α κλειστό.
20240925_124600.jpg

Εξηκιου 18 ,18α & 18γ κλειστά.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερα Τζούλια καστανή κοπέλα παχουλη, με 4αρια συν βυζια, μέ ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 3 δεξιά Λάουρα μελαχρινή ψηλή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ελένη ξανθιά νταρντανοχοντρή με 3.5αρι βυζί, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 6α Μπαρμπορα μιλφ μέ καστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ σκορπιο πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, είπε θα κάτσει μέχρι 1400 αλλά δε το βλέπω...όλα τα δωμάτια πιασμένα και περίμεναν για να περάσουν άλλοι 5....

Βεργας 6β κλειστό.

Βεργας 7 πάνω Κωνσταντίνα, μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με τεράστια κωλαρα 3. 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο Αννα ξανθοκαστανη μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Τροφωνιου 11αρια κλειστά.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα μέ αρκετά πιασίματα, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.489
Πόντοι
731
συνέχεια live

Βεργας 6α Μπαρμπορα μιλφ μέ καστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ σκορπιο πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, είπε θα κάτσει μέχρι 1400 αλλά δε το βλέπω...όλα τα δωμάτια πιασμένα και περίμεναν για να περάσουν άλλοι 5....
Περνάει ακόμα η μπογιά της.

panta_sikomenos1

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
281
Πόντοι
20
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! Και πέρυσι είχε παχύνει και είχε κάνει μπάκα, με αποτέλεσμα να την ακυρώσω, από στανταράκι. Την πήρα ξανά, μόνο όταν επανήλθε σε φυσιολογικό επίπεδο. Το θέμα, με αυτή, είναι ότι πέφτει σε εμφάνιση και κάνει περικοπές, στο πρόγραμμά της, αντί να το εμπλουτίσει, για να ισοφαρίσει το "balance". Το πάχος της, πιθανόν, πρέπει να προέρχεται από κατανάλωση αλκοόλ. Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν. Για αυτό είναι τόσο ψυχρή. Τι συναισθήματα να έχει, αυτή η γυναίκα, όταν περνάει τόσο άσχημα στην ζωή της.
Όντως πολυ όμορφη Ρωσίδα για τα δεδομένα της φυλης και στο 20ρικο βέβαια ολα αυτα πριν παχυνει
Θυμάμαι να την γαμαω κοιταζωντας την απο τον καθρέφτη και έλεγα στον εαυτό μου τι μουνι γαμαω με 20 ευρώ μόνο γιατί κακά τα ψέματα για να γαμησεις ενα τέτοιο μουνι έξω πρεπει να χαλάσεις πολλά λεφτά!

Ολα αυτα Βέβαια πριν πάρει τα κιλά!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom