Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 31.082
- Πόντοι
- 9.846
45+ και άσχημη η Σοφία στο Χωματιανου. Απλά είναι αδύνατη. Δε τη γαμαγα ούτε με σφαίρες.
Αν κόλλησες κάτι στείλε μου σε προσωπικο μύνημα τι συμπτώματα έχεις και θα σου πω τι θα κάνεις ακριβώς.Ερωτηση προς τους εμπειρους των καταδρομικων στα σπιτια, αμα κολλησεις κατι απο ελευθερο στοματικο το καταλαβαινεις;
Επισης ποσο επικυνδινο πιστευετε οτι ειναι να δινουμε τσιμπουκια ακα.
Ευχαριστω οποιον απαντησει εκ των προτερων.
Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.
Σε ευχαριστώ πολύ n.smirni, για την κατατοπιστική σου απάντηση...Μερικές ενδεικτικές κριτικές για την Ειρήνη απ όταν δουλευε Μεταξουργειο, αν σου αρέσει πέρνα να την δοκιμάσεις, γενικά είναι τίμια με φανατικό κοινό όσο δουλευε Μεταξουργειο όπου την έκλειναν από μισάωρο ως ώρα, αρκετοί από τους πελάτες της κάνουν το ίδιο και στο Αλκιβιαδου.
και επειδή σε αυτό τον οίκο έχεις πάρει και την Ειρήνη/Εβελίνα κατά την άποψή μου η Ειρήνη από το Μεταξουργειο είναι καλύτερη.![]()
Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείο
Όλες οι κριτικές για την Ειρήνη - Μεγάλου Αλεξάνδρου 28Α (Μπουρδέλα) Μεταξουργείοwww.bourdela.com
καλή είναι έστω για μια φορά παρτηνΡε παιδιά μόνο εμένα δεν μου έχει κάνει το κλικ;
Καπου στην φυλης (δεν θυμαμαι νουμερο) υπαρχει η Αννα ταϊ..Σε μπουρδέλο δεν έχω δει ασιάτισσα.
Και εγω τους εχω αρραιωσει αλλα ειναι δυσκολο να τους κοψεις γιατι εχουν φοβερο vfm..εφόσον γαμάω υπερβολικα σπάνια πλέον σε οικους
Ότι έχουν έχουν αναμφισβήτητα. Απλά μακριά από ακα πίπες στα δέλα. Άποψη μου. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Στανταρακια όλοι έχουμε - έχουνε. Υπάρχουν κοπέλες με ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα και είναι πολύ επιμελής σε όλα τα της υγείας τους.Καπου στην φυλης (δεν θυμαμαι νουμερο) υπαρχει η Αννα ταϊ..
Και εγω τους εχω αρραιωσει αλλα ειναι δυσκολο να τους κοψεις γιατι εχουν φοβερο vfm..
Εντωμεταξυ χθες απόγευμα που έκανα τσάρκα στη Φυλής ήταν δύο τσιγγανακια ασπριδερουτσικα στη γωνία Φώκαιας Φυλής στα σκαλάκια υπόγειο. Ένα τσουπωτο (μέτριο) κι ένα απίστευτο μικρούλι με κορμάκι όνειρο. Αλλά επειδή μυριστηκα τσιγγανορουμανοκατάσταση δε μπήκα εννοείται. Όχι ρε και τσιγγάνα... Αλλά ήταν μπιμπελακι τρελό.
μήπως ήταν αυτές οι τσιγγάνες από φωκαίας 7 υπόγα;
Αυτές ναι.
Όχι και δεν πρόκειται. Εγώ πάντως.Ρε συναγωνιστές, έχει δοκιμάσει κανείς ? το έχω άχτι να πάρω όμορφη τσιγγάνο-γύφτισσα έστω μία φορά, μπορεί βέβαια να έχω ήδη πάρει κάποια 2 χρόνια στα μπουρδέλα αλλά θα ήταν εν αγνοία μου και χωρίς pedigree![]()
Ωραίο σκηνικό!!!!Λοιπόν εγώ της είχα παίξει άλλη μπινια. Της λέω θα μείνω, αλλά με τον όρο ότι θα μπει στο δωμάτιο και θα παίρνει μάτι. Και το έκανε ρε παιδιά. Μπήκε και μας έβλεπε να πηδιομαστε με την κορασίδα. Η δε ταναπου της έλεγε να πάρει μέρος στο μαμησι, αλλά η Νελλη δεν....
Αυτή η Αννα/Ντιαννα Μαραθωνος... είναι αυτή που είχες κάνει κριτική τον Αύγουστο? Θυμάσαι?τώρα live
Μαραθωνος 59 αριστερά Μιλανα, καστανη κοπελίτσα με κανονικό σώμα, 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.
Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιρινα/Ειρήνη ξανθοκαστανη με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, τατουάζ χελιδόνι στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε σήμερα.
Μαραθωνος 59α Ντιαννα/Άννα μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, με λεπτόωραίοκορμί,1.5άρι βυζί, απλό πρόγραμμα.
Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.
Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.
Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Ιωαννίνων 3 ισόγειο Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι , αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Ιωαννίνων 3 όροφος Βικτώρια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Λίλυ μελαχρινή μιλφ σώμα με πολλά πιασίματα μπουταρες, 3.5-4αρια βυζια,αμ σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος
Ιωαννίνων 5 Έλενα μελαχρινή μιλφ με πειραγμένα χείλη, παχουλη με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Περνάει ακόμα η μπογιά της.συνέχεια live
Βεργας 6α Μπαρμπορα μιλφ μέ καστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα, 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ σκορπιο πίσω χαμηλά στη μέση, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, είπε θα κάτσει μέχρι 1400 αλλά δε το βλέπω...όλα τα δωμάτια πιασμένα και περίμεναν για να περάσουν άλλοι 5....
Αφού είναι ίσως η πιο εμφανίσιμη που δίνειΠερνάει ακόμα η μπογιά της.