Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 317 άτομα (28 μέλη και 289 επισκέπτες)

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.885
Πόντοι
31.618
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Δεν είσαι στο σωστό μέρος του σάιτ για να ρωτήσεις τέτοιες πληροφορίες.
Αν και σου προτηνω αυτά να τα ρωτάς σε π.μ.
Ιδαλος οι κανίβαλοι θα σε κατασπαράξουν

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
2.836

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.300
Πόντοι
2.836
Η πνευματικη τους σταθμη?
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.
Επίσης άλλη εξαίρεση αποτελούν οι μικρές σε ηλικία μανούλες.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
769
Πόντοι
81
Κάτω του μηδενός.....με εξαίρεση αυτές που έχουν στρατηγικό σκοπό κ μυαλό να κάνουν τη δουλειά για κάποια χρόνια κ να σταματήσουν.Να κάνουν αποταμίευση για κάποιο μελλοντικό σκοπό.
Επίσης άλλη εξαίρεση αποτελούν οι μικρές σε ηλικία μανούλες.
Μικρες σε ηλικια μανουλες, που γαμιονταν ασυστολα στην πατριδα τους και μετα εγιναν πουτανες να τα βγαλουν περα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.176
Πόντοι
2.846

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.223
Πόντοι
4.926
Καλησπέρα στους απανταχού μύστες!! Τι ακριβώς περιέχει το αυταρχικό πρόγραμμα και ποιες κοπέλες είναι καλές σε αυτό? Θέλω να δοκιμάσω πώς είναι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Καλημέρα, συναγωνιστή.
Το αυταρχικό πρόγραμμα περιλαμβάνει φουλ περιποίηση. Νορμάλ σεξ, πρωκτικό και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό. Μετά το τέλος, συνήθως, νιώθεις μία ερυθρότητα στην περιπρωκτική περιοχή, αλλά είναι απολύτως φυσιολογικό.

Donald Trump

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
0
Θυμάται κανείς την Ριτα ελληνίδα πατρινια πιτσιρίκα με γυαλιά στο μεταξουργείο; Δούλευε κολωνου 27 και απέναντι
Εγώ την θυμάμαι, είχε κολάρα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγώ την θυμάμαι, είχε κολάρα .
Έχω να την δω από το 2019

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.335
Πόντοι
19.505
Ευχαριστω φιλε μου και ναι εχεις δικιο
Η Τζένιφερ
-Τζενιφερ λατινα (ασπρη) μονο για πιπα αλλα τοσο πιπαρα που την κατατασσει στην 3η θεση της βαθμολογιας-μαζι με την Σαρα λατινα κωλαρα ωραιο δερμα απαλο σχεδον οσο πρεπει.
Αμφοτερες σε ελευθερο στοματικο
Και τελειωτικο με εξτραδακια σαν τσοντες τα πηρανε και οι 2 στο στομα.
Σε ποιον οίκο συναγωνιστή;

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.198
Πόντοι
19.236
Έλα φίλε μου να σου πω γιατί σε έχουν πάρει στο ψιλό τα παιδιά.
Σέβομαι ότι είσαι νέος και δεν γνωρίζεις αλλά από την άλλη μπορείς να διαβάσεις και στο Google...

Λοιπόν αυταρχικό είναι να σε δουλέψει με δάχτυλο ή δάχτυλα η γυναίκα στον κώλο ή να σου βάλει και κανά ματσούκι 20cm στον κώλο και αυτό ή να σου περάσει strap on και αυτό στον κώλο.
Κάποιες αυτό το πρόγραμμα το ξεκινάνε με ρομαντικό Γλυφοκώλι!!!

Bambaataa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2021
Like
1.784
Πόντοι
201
Έχεις ακούσει την παροιμία που λέει....... οποίος πηδάει πολλά παλούκια, στο τέλος κάποιο του μπαίνει ??? Ε, λοιπόν στο αυταρχικό......σου μπαίνουν όλα τα παλούκια.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
210
Like
12.885
Πόντοι
31.618
Κύριοι κ κύριες καλησπέρα. Μια ερώτηση που αφορά κ τη κοινότητα κ των ιδιοκτητών θελω να θίξω αν παρακολουθείται το νήμα, κυρίως ακόμα από τις υπηρεσίες γτ για εκείνες πρόκειται. Μπαίνει ένας κυριος ομιλητικός με τη καλησπέρα του εννοώ πρώτος, όμορφα κ χωρίς ύφος. Στο πλυθηντικο μιλάω πάντα κ στις κοπέλες κ στις υπηρεσίες. Βγαίνουν τα κορίτσια κ πραγματικα κοιμούνται όρθια. Όμορφα χαιρετάω αφου ευχαριστήσω κ τις δυο κ απαντάνε λες κ είμαι κανένα τσουτσέκι που πηγε να κάνει τη βόλτα του μόνο λες κ δεν έχουμε δει γυμνά κορίτσια στη ζωή μας. Το χρόνο μου πηγα να φάω στο να γυρίζω. Κ όλες από την αρχή με τη μουρη μεχρι το πάτωμα κ να μιλάνε λες κ είναι πλέον κάποια αγκαρια. Μιλάω για Φωκαίας κ επειδη ξενέρωσα γυρνώντας σταμάτησα για χωματιανου κ όλες ρε παιδί μου αναγωγές. Το να τους μιλάει κάποιος σκεφτηκα σεβαστικα το περνούν σαν ειρωνία; Δλδ τις κάναμε ζώα, σα να παμε να τον χώσουμε απλα καπου κ να φύγουμε; Κ κθλ παιδεία η σεβασμός; Αυτά… λυπαμαι, δε περασα πουθενά σήμερα τελικά. Ήταν μεγάλη παρασκευη για όλους Αθήνα μαλλον σημερα
Όταν περνάνε κάθε μέρα τόσοι ματάκιδες που τα περνούν όλα με τη σειρά και δεν γαμανε πουθενά και η κοπέλα βγενει χαμογελαστή στο σαλόνι και από τα οχτώ άτομα που κάθονται δεν μπενει κανένας στο δοματιο Ε τότε κι αυτές αναπτήσουν μια τέτοια συμπεριφορά.
Αν μπεις μια δύο μαζί της αλοιος θα σε βλέπει.
Καλός ειρθε το δολάριο.

Ripper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
20
Like
604
Πόντοι
311
Παρασκευή απόγευμα γεμάτο κόσμο οι δρόμοι και στην Διδύμου αμολανε αητό. Όλα κλειστά εκτός από το 16 και το 20. Μήπως η 2η βάρδια ξεκινάει στις 6 και όχι στις 5 ?

Τελευταία τροποποίηση:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.745
Πόντοι
3.760
Παρασκευή απόγευμα γεμάτο κόσμο οι δρόμοι και στην Διδύμου αμολανε αητό. Όλα κλειστά εκτός από το 16 και το 20. Μήπως η 2η βάρδια ξεκινάει στις 6 και όχι στις 5 ?
Η διδυμου αργοπεθαινει.Τα τσιμπουκαδικα εχουν ελλειψη προσωπικου.Με λιγες εξαιρεσεις οπως Τανια Βικτωρια στο 27 και Ελενη με Βερονικα στο 8 ισογειο,δουλεια δεν γινεται.Υπαρχουν διατωντες αστερες τυπου Ειρηνης και Μαριαννας αλλα λειπουν αρκετα μερικες φορες.Καλο θα ηταν οι ιδιοκτητες να βρουν προσωπικο γαμευσιμο και προθυμο.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
24.198
Πόντοι
19.236
Καλησπέρα τι κάνεις είμαι ο τζιμακος ξαναεφτιαξα προφίλ γιατί έφαγα Μπαν στο άλλο.
Μπερδεύτηκες τύπε... :confused:

Μάλλον θα νόμιζες ότι είσαι σε προσωπική συνομιλία...

Εγώ σε αγαπάω πάντως.
Αλλά μην μας πεις μετά ότι σε μπερδεύουμε με άλλον, σε παρακαλώ πολύ.

Rodi23

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους , Φωκαίας 27 Β ξέρουμε τι ώρα ανοίγει ; 20:40 και είναι κλειστό..

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
176
Like
35.751
Πόντοι
32.548
IMG_5855.jpeg

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
7.288
Πόντοι
2.036
Τέλος 2ης βάρδιας., Λιοσίων 73 πάνω Πάολα,Νικόλ και Έμμυ , δεν πέρασα γιατί η ψηλή Ρωσίδα τσατσά όταν πήγα να της πω πως θέλω Πάολα με το χέρι στο πορτοφόλι μου είπε όχι τώρα, καθαρίζω κάτσε έξω θα έρθω... με άσχημο τρόπο και ύφος, να πάει να γαμήθει που θα της δώσω και τα € μου.

Πήγα Ιωαννίνων 3 όπου πέρασα με άλλη Πάολα , μπαμπάτσικη Λατίνα που με αυτό που φόραγε δεν φαίνονταν οι ουλές από τις πλαστικές, είχε καλή διάθεση όμως και το ποιο σφιχτό μουνί που έχω πετύχει σε οίκο, τόσο που άρχισα να αναρωτιέμαι αν είναι εγχειρισμένη τράννυ
Πλατσουροκωλάρα στα 4, έχυσα έναν κουβά και συνέχισα να δίνω για κάνα λεπτό ακόμα , η τσατσά χτύπησε στα 10' μπάμ.

Φωκαίας 17, Λίζα και Κάρλα όμορφες Ρουμάνες ψηλές.

Φώκαιας 27 όροφο οι 3 Λατίνες , Τατιάνα, Νικόλ και η χοντρούλα, είχαν ξαπλώσει στο κρεβάτι στο 1ο δωμάτιο και βλέπανε tv η τσατσά κοιμόταν.

Διδύμου 8 η Άννα σε 2η βάρδια αντί πρωί , κουρασμένη.

Αυτά θυμάμαι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
246.997
Πόντοι
46.232
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom