Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 355 άτομα (42 μέλη και 313 επισκέπτες)

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
887
Πόντοι
371
Καλημέρα στην παρέα
Χθεσινή κατάθεση στην Κίρα με καλές εντυπώσεις όπως πάντα κιας λένε μερικοί ότι είναι κρύα.δεν φεύγεις ποτέ αχυστος.
Θα ακολουθήσει κριτική.
Καλή Κυριακή

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.755
Πόντοι
3.760
Πριν λίγο...
:uzi::uzi::uzi:

Οδός Φωκαίας :smitten:

Φωκαίας 13 υπόγειο
Ιζαμπέλα Λατίνα (φόλα) σε απλό πρόγραμμα με προφυλακτικό όπως είπε η τσατσά.
Έφυγα από το δωμάτιο κάπως έτσι πάλι.. :zombie:
Τι αστέρι (φόλα) είσαι εσύ παιδάκι μου!!!
(στο συρτάρι του κομοδίνου βρήκα και δύο χαρτάκια... Ένα με το τηλέφωνο ενός Γιώργου :jerking: και ένα με email :jerking:...
Ρε βάλτε μυαλό.. :uglystupid:)

Φωκαίας 27 Όροφος
Τέσσερις Λατίνες σε ελεύθερο τελειωτικό σώμα και 69.
Τατιάνα, Νικόλ, Έμυλη (νομίζω) και μια καινούρια η Κατερίνα πολύ δυνατή (νταρντάνα).
Μαζί τους και το "γατί" Βερόνικα όπως είπε η τσατσά σε φουλ πρόγραμμα και όλα χωρίς Καπότα!!! :rockon::rockon::rockon:

Ακολουθεί φώτο από το ρομαντικό γατί!!!
Ήρθε και μου τρίφτηκε λες και ήθελε να περάσω μαζί του... :confused:
....ψαχνεις και τα συρταρια συναδελφε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.086
Πόντοι
46.232

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.086
Πόντοι
46.232
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Αλεξάνδρα, καστανήμιλφ, σώμαμεπιασιματακια, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο Μαρία καστανοξανθη κοπελίτσα, κοντουλα με κανονικό σώμα, μικρό βυζί, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Λίνα, ξανθιά μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζί, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α Βίκυ , καστανή παχουλη, μπουτου, με 2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Αλεξάνδρα καστανή χοντρή γκιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β κλειστό.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νανσυ μιλφ με πολύ κοντό καστανο μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι και Σαμπινα ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι,μ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 3 ισογείου Ντιαννα ξανθιά κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με σχεδόν 3αρι βυζι και Ελένη ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα, 3αρι συν βυζι ,άμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Ιωαννίνων 3 όροφος Άννα ξανθιά μιλφ, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Ελένη μελαχρινή νταρντανα μιλφογκιλφ, με 3αρι συν βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.086
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α Όλγα ξανθιά κοντή μιλφ, σώμα με πολλά πιασίματα κυρίως στα πόδια ,2αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Χωματιανου 11β Αντριανα μελαχρινή με κανονικό σώμα,ωραίο πεταχτο κωλαράκι, 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 73β Μισέλ μελαχρινή λατινα ,με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα και Εμμι ξανθό κοντοπουτανο ζυμαράκι, σώμα με πιασιματα, 2αρι συν βυζι,τατουάζ ψηλά στα αριστερά πλευρά, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα .

Λιοσιων 73α Κιρα, καστανοξανθη κοπελιτσα, πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Παολα λατινα ,μελαχρινό πολύ κοντό λεπτό σαμιαμηδι με 1.5αρι βυζί,σε απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 &18α κλειστά.

Εξηκιου 18γ Άννα καστανή μιλφ σώμα με πιασίματα, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α Νατάσα μελαχρινό ψιλολιγνο τραβελι, με πρωκτικο.

Λιοσιων 79β κλειστό.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα, ξανθιά μιλφ νταρντανοπαχουλη με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Κάτι, μελαχρινή λατινα με κανονικό σώμα, ωραίο πεταχτο κώλο, 2-2.5αρι βυζι και Γιάννα/Άννα καστανοξανθη κοντή πολύ λεπτή με μικρό βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 3 αριστερα το κλασσικό επιδαπεδιο λαμπατέρ να κλείνει την είσοδο.

Βεργας 6α Βικτόρια, ξανθιά νταρντανοχοντρη με 4αρια βυζια, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Βεργας 6β Άννα ξανθιά μιλφ, νταρντανα με 3αρι βυζι, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα

Βεργας 7 Ναταλί "Τσιαντακης " καστανή χοντρή γκιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 7 υπόγειο κλειστό.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, 2 5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Όλγα γκρανι με ξανθοπλατινε μαλλί, σώμα με αρκετά πιασίματα κυρίωςστη κοιλιά, σχεδόν 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Τροφωνιου 13 κλειστό.

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
211
Πόντοι
31
Ποιότης και καλτιλα μεταξουργείου με παολα Κολωνου 48
IMG_1739.jpeg
γυρισε η Ρουμάνα ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.086
Πόντοι
46.232
live Διδυμου επιγραμματικα

Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, στις 1500 θα έρθει η Ιβανκα.

Διδυμου 22 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Αννετα καστανοξανθη, σώμα προς το νταρντανε, 3αρι συν βυζί (με επιφύλαξη σιλικονατο),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Διδυμου 22 όροφος κλειστό.

Διδυμου 20 Ελένη, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Διδυμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, από πρόγραμμα.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β Βερονικα και Ελένη, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Διδυμου 8α Άννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.223
Πόντοι
4.926
Σε ποια βάρδια αναφέρεσαι συναγωνιστή και τι ώρες δουλεύει η Ελένη στο Κολωνού 47,?
Δεύτερη, απογευματινή, βάρδια.
Μου είπε η ίδια, φεύγοντας, ότι δουλεύει 18:00-23:00.

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
769
Πόντοι
81
<<Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, στις 1500 θα έρθει η Ιβανκα.>> Mηπως μπορειται να κανετα μια περιγραφη για Βικτωρια και Ιβανκα?

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.150
Πόντοι
201
<<Διδυμου 27 Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, στις 1500 θα έρθει η Ιβανκα.>> Mηπως μπορειται να κανετα μια περιγραφη για Βικτωρια και Ιβανκα?

Υπάρχουν στις κριτικές του μπουρδέλου!

manosnikolaou

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
923
Πόντοι
361
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Ρε φίλε μας κάνεις να σου πούμε πράγματα που δεν τα θέλουμε. Και εγώ αλλά και συναγωνιστές εδώ μεσα.ξεκίνησε από Αθήνα μέχρι Κομοτηνή υπάρχουν πάρα πολλά.και για να σε διευκολύνω στα μπουρδέλα υπάρχει ένα φως αναμένω από έξω. εκεί είναι.και το μεγαλύτερο είναι στην Αθήνα και λέγετε Βουλή.

Τελευταία τροποποίηση:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.223
Πόντοι
4.926
Αφού είσαι πρωτάρης και άβγαλτος, σου δίνω δύο επιλογές:
Α. Αγκύρας 1
Β. Φυλής 99

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
77
Like
12.137
Πόντοι
12.421
Αφού είσαι πρωτάρης και άβγαλτος, σου δίνω δύο επιλογές:
Α. Αγκύρας 1
Β. Φυλής 99
Να προσθέσω εγώ και τα
Πιπίνου 54
Καλλιφρονά 12
Ζεστασιά και προδέρμ:tooth::tooth:
Σιγουριά και ελαφρότητα :tooth::tooth:

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
10.755
Πόντοι
3.760
Η Βικτωρια ειναι μελαχρινη γκαγκαλω νταρντανοκοπελα με κωλαρα για φαπες καο 2μισαρια βυζια.Εχει ελαφρως τριχωτο μουνι σαν πηγαδι κανει τελειωτικο στο στομα και την γαμας οπως θες χωρις μα και μου.Κωλο δεν κανει.
Η αλλη η Ιβανα ειναι μοα μισοτρελη που παιζει να περασεις υπεροχα ή παιζει και να σε αφησει με το πουλι στο χερι.Ευπαρουσιαστη με τρωφαντο κωλο,ξανθια με ωραιο στηθος.Προγραμμα αναλογως τα κεφια της.Σε αλλους δινει και κωλο.

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Καλησπέρα μάγκες! Να πω κι εγώ για την Ιβάκνα από Δ. 27, κατόπιν δεύτερης επίσκεψης σήμερα. Όμορφη κοπέλα θα έλεγα, γύρω στα 35, ξανθούλα με μαλλί λίγο κάτω από τους ώμους, στήθος μικρό αλλά στητό. Είχε ζέστα στο δωμάτιο, χαμήλωσα και λιγάκι το φως. Όταν ήρθε η Ιβάνκα η πρώτη της δουλειά, αφού με χαιρέτισε, ήταν να βάλει κρέμα εμπρός και πίσω και στη συνέχεια ξεκίνησε ακά πίπα (χωρίς να ρωτήσει, για τους ενδιαφερόμενους).

Στο μεταξύ, είχα δει νωρίτερα τα ωραία της πατουσάκια, που αντί να τρέχουνε γυμνά στα πράσινα λιβάδια της πατρίδας της, να πατάνε στα βρόμικα πατώματα, να έχουν κάτι μικρά γρομπαλάκια, μπαλάκια μαύρα από τις βρομιές κάτω :smiling-face-with-heart-eyes:. Σκέφτηκα να τα αποκολλήσω , αλλά δεν το τόλμησα τελικά :think:

Όλο χαζογέλαγε η Ιβάνκα, κόπηκε η φάση 3-4 φορές από τα γέλια της, ενώ εγώ είχα βεντουζάρει και με ρομαντικά γλωσσόφιλλα της έκανα καλύτερο καθαρισμό στόματος κι από το ΙΚΑ, μπορεί να της ξεκόλλησα και τίποτα θήκες :confused:

Έτσι με βρήκε το τέλος, ντύθηκα, έφυγα, έκανε και κρύο, είδα κι έναν μπάρμπα να φεύγει, όλο μπαρμπάδια πετυχαίνω τελευταία στα σπιτάκια. Δύο οκέι προς καλές συνερεύσεις με μια όμορφη κοπέλα, που μου φαίνεται στη ζαλούρα της για ωραίο τυπάκι, δεν ξέρω, όμως, αν θα υπάρξει και τρίτη.. :boobies:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom