Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 266 άτομα (29 μέλη και 237 επισκέπτες)

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
72
Like
26.162
Πόντοι
21.636
νταξει εσύ μπορεί να τα κάνεις όλα....η Αλεξάνδρα πάντως κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος
Και αυτό αν όλα είναι καλά και δεν έχει ψυχολογικά...
Τελευταία φορά δεν ήθελε τελειωτικό σώμα με τίποτα.

Gxamos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
17.809
Πόντοι
2.521
Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
567τυ.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
543
Like
84.742
Πόντοι
47.129
....
Τύποι η Μάγια στο Φ71 σκαλάκια πρωι είναι πολύ δυνατό εργαλείο.
Την πήρα σήμερα και έπαθα πλάκα.
Βραζιλιάνα με πολύ ωραίο προσωπο, πολλά τατου και ωραίο σωμα..
Στον αγωνιστικό χώρο κατηγορία εσκορτ.
Απορώ πώς δεν έχει αναφερθεί τπτ ακόμα εδώ.

αγαπουληδες / μοναχοφαηδες.... εχει γεμισει το σαητ απο δαυτους...
ρισπεκτ που ενημερωσες.... εγω δεν πηγαινω συχνα σε αυτο τον οικο , εχω αρθριτιδα και δε μπορω να ανεβαινω σκαλες.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
299
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Θα δεις πο
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;

Kάνοοντας μια βολτα στο δρομο, θα συναντησουμε πολλες ειρηνες, και δε θα θελουν 20 ευρω για 10 λεπτα. Αλλα ειμαστε απροσαρμοστοι και παμε στ ετοιμα.
Αυτές να δεις πόσο απροσαρμοστες είναι και πάμε στα έτοιμα δυστυχώς

Gim52

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2023
Like
68
Πόντοι
0

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
44
Like
12.691
Πόντοι
3.760
Δεν της άρχισε φίλτατε,από την αρχή που εμφανίστηκε στο 22, έκανε βίζιτες και εκτός οίκου.... καυλωμένη κάργα,και τιμές προσιτές!!! Αμφιβάλλω αν την ξαναδούμε στους οίκους .
Δεν την ηξερα και προ Διδυμου 22 για να πψ την αληθεια και η εμπειριες μου μαζι της ηταν μια μαπα και μια καλουτσικη.
Θα ηθελα να την συναντησω ξανα παντως.

Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
30
Like
10.505
Πόντοι
4.646
Η Αλεξάνδρα δεν κάνει τα πάντα. Προσφέρει νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Δεν φιλάει, δεν τα παίρνει στο στόμα και δεν κάνει πρωκτικό. Επίσης, νομίζω πως δεν γλύφει αρχίδια.
Εχω προσπαθήσει να τη δωροδοκίσω για κατάποση και κώλο. Δεν το διαπραγματεύεται για κανένα ποσό.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
217
Like
13.451
Πόντοι
31.618
Να μου επιτρέψετε να πω κάτι
Επειδή πολλές φοτογραφιες βγήκαν με κολοτριπιδες,αυτό είναι παράνομο και δεν είναι σωστό για την κοπέλα.
Και κολοτριπιδα και μουνι έχουν όλες οι εκδιδόμενες σιμασια έχει ποια συμπεριφορά και πόσο καλές υπηρεσίες έχει.
Αυτές οι φωτογραφίες δεν προσφέρουν τίποτα στην ενοιμεροση που έχουν ανάγκη οι πελάτες.

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
72
Like
26.162
Πόντοι
21.636
Να μου επιτρέψετε να πω κάτι
Επειδή πολλές φοτογραφιες βγήκαν με κολοτριπιδες,αυτό είναι παράνομο και δεν είναι σωστό για την κοπέλα.
Και κολοτριπιδα και μουνι έχουν όλες οι εκδιδόμενες σιμασια έχει ποια συμπεριφορά και πόσο καλές υπηρεσίες έχει.
Αυτές οι φωτογραφίες δεν προσφέρουν τίποτα στην ενοιμεροση που έχουν ανάγκη οι πελάτες.
Είναι η προσωπική σας άποψη αυτή μεσιέ???
:think:
Μα τι λες;
Κλείνουν τα νοσοκομεία;
Γηροκομεία μάλλον θέλεις να πεις..
:hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom