Κάτσε γιατί σε λίγο θα γαμήσεις και μας...Πέρασμά απο Ιάσωνος 37 ισόγειο ψάχνοντας τη Βανέσσα. Η υπηρεσία μου είπε οτι ειναι γκαστρωμενη.
Κολωνου 45 πρώτη πορτα αριστερά Ντανιέλα σεξυ σκουρόχρωμο λατινικό πιπινι στα 10ε.
Μ.Α 21 οροφος Αγάπη απο Ιασωνος 20β.
Την γαμησα για αλλη μια φορά στα τέσσερα θωπευοντας τα τουρλωτα κωλομερια της.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μεταΑυτή η παπαριά με τις Fanta για τα ακα πηδήματα, πρέπει να τελειώσει..
Παίρνουμε στο λαιμό μας πιτσιρικάδες...
Ημεδαπος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.402
- Πόντοι
- 3.436
Κακοπροαιρετο δεν είναι από κανένα, αστευομαστε από ενα αστείο που ξεκίνησε με τις Fanta από παλια κ συνεχίζεται κ πρέπει να σταματήσει εννοείται κάποια στιγμή.Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μετα
Στο θέμα μας κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος στο ελεύθερο στοματικό άλλο να πάει κάποιος με κάποια πρεζου, εκεί αλλαζουν τα δεδομένα εκεί.
Όλα τα ζευγάρια που βλέπουμε στο δρόμο κ καλά γνωριμία τα φτιάχνουμε κ όπου καταλήξει δεν το πιστεύω να βάζουν προφυλακτικό στο στοματικό, η θα πει κάποιος άλλο η εκδιδομενη.
Βεβαια ο καθένας έχει τη δική του γνώμη για αυτό κ είναι σεβαστή, σε γενικές γραμμές ειναι μια συζήτηση που δεν οδηγεί σε κάποιο stantar συμπέρασμα.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Ναι όντως. Τσιγγανορουμανακια.Λογικά είδες τις δύο Ρουμάνες που δουλεύουν εκεί τη Τζούλια και Βανέσα.
Milou 77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 481
Δώσε όσα ακα μπουκια γουστάρεις δεν παθαίνεις τίποταΚοιτα και Τετε καλυτεροι, δεν κανει για αντι ποτενσε
Milou 77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 481
Πέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.Κοιτα και Τετε καλυτεροι, δεν κανει για αντι ποτενσε
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Τετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιωνΠέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.
Milou 77
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.364
- Πόντοι
- 481
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώραΤετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιων
Einai sto domatio
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2020
- Like
- 586
- Πόντοι
- 81
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρ
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα
Ισως υπαρχει μια λεπτη γραμμη σε αυτο, πχ απο λιοσιων θυμαμαι μια ιζαμπελα που της τον ειχα δωσει αυτη τα καταπινε απο ολους και δεν ειχα παθει κατι αλλα θα μπορουσε να παθω τι να πω, η πχ εχουμε την κιρα τωρα απο εμφανιση θα ελεγα φαινεται καθαρη αλλα κανει ακα αρα πως να κρινω, αλλα εκτιμω την προσπαθεια σου και προσπαθω να πιασω τι λες οποτε σε ευχαριστω και ευχομαι καλη πορεια στο γιουροπα για τα 100 χρονιαΠάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα
Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.581
- Πόντοι
- 4.646
Ναι, είναι πόρνη "εξ εφεδρείας".Εγώ έχω χάσει επεισόδια, είδα ότι η Μπαρμπορα επανήλθε από την αποστρατεία. Εμπρός λοιπόν καλά μου πόδια.
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.498
- Πόντοι
- 2.836
Πέρασμα σήμερα από Φυλής κ πέριξ 2 βάρδια από 17:00 κ μετα
Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη
Φ 74 Μάγια χοντρη
Φ84Α Ράνια ουράνια κ το ποίημα από τον μπαρμπα Βασίλη
Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα
Φ65 Α κορινα η μικρή Ρουμάνα
Φ65Β Νικόλ με γεμάτο σαλόνι εθνικότητα?
Φ67 περίμεναν κοπέλα την Έλενη μιλφ με τις βυζάρες... την έχω πάρει παλιά....
Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα
Φ69Α Μαρία τσεχα στον αγώνα
Φ71Β περίμεναν κοπέλα
Φ61Α closed
Φιλιπιδου Πάνω μια μιλφαρα ξανθιά δεν είπε όνομα ο τσάτσος επέμεναν να περάσω έκανα τριπλα κ έφυγα....
Φιλιπιδου κάτω μια λατίνα δεν θυμάμαι όνομα. Η Αννα κου σε ένα μήνα θα γυρίσει ρώτησα την 2τσα
Φ13 closed
Φωκαίας 17Α Μικαελα
Φωκαίας 17B Μαρίνα ρωσιδα με χειλάκια σαν του ροφού των 10 κg
Φ19 Κάρλα Ρουμάνα λεπτοκαμωμενο σωματάκι γυφτορουμανακι μαυριδερο Η λιζα που λέτε άφαντη??? Γιαυτη πήγα να τσεκάρω στον οικο τούτο...
Φ25 Α Αλεξάνδρα κ Αλινα ρωσιδια. Αλεξάνδρα με τατουάζ πολλά τιμήθηκε θα ενημερώσω σχετικά.
Φ25 Β Τζανίνα Ρουμάνα επιστροφή...έχει δοκιμαστεί παλιά αλλά σήμερα δεν την είδα ήταν μέσα κ έδινε πόνο
Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι
Φ27B σκαλακια Ηλέκτρα με ομιλία κ βάδισμα σαν να καίει κάρβουνο βρεγμένο.....
Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα
Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη
Φ 74 Μάγια χοντρη
Φ84Α Ράνια ουράνια κ το ποίημα από τον μπαρμπα Βασίλη
Φ65 Α κορινα η μικρή Ρουμάνα
Φ65Β Νικόλ με γεμάτο σαλόνι εθνικότητα?
Φ67 περίμεναν κοπέλα την Έλενη μιλφ με τις βυζάρες... την έχω πάρει παλιά....
Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα
Φ69Α Μαρία τσεχα στον αγώνα
Φ71Β περίμεναν κοπέλα
Φ61Α closed
Φιλιπιδου Πάνω μια μιλφαρα ξανθιά δεν είπε όνομα ο τσάτσος επέμεναν να περάσω έκανα τριπλα κ έφυγα....
Φιλιπιδου κάτω μια λατίνα δεν θυμάμαι όνομα. Η Αννα κου σε ένα μήνα θα γυρίσει ρώτησα την 2τσα
Φ13 closed
Φωκαίας 17Α Μικαελα
Φωκαίας 17B Μαρίνα ρωσιδα με χειλάκια σαν του ροφού των 10 κg
Φ19 Κάρλα Ρουμάνα λεπτοκαμωμενο σωματάκι γυφτορουμανακι μαυριδερο Η λιζα που λέτε άφαντη??? Γιαυτη πήγα να τσεκάρω στον οικο τούτο...
Φ25 Α Αλεξάνδρα κ Αλινα ρωσιδια. Αλεξάνδρα με τατουάζ πολλά τιμήθηκε θα ενημερώσω σχετικά.
Φ25 Β Τζανίνα Ρουμάνα επιστροφή...έχει δοκιμαστεί παλιά αλλά σήμερα δεν την είδα ήταν μέσα κ έδινε πόνο
Φ27B σκαλακια Ηλέκτρα με ομιλία κ βάδισμα σαν να καίει κάρβουνο βρεγμένο.....
Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.498
- Πόντοι
- 2.836
Συνέχεια της τσαρκας 2 βάρδια
Χωματιανου 11B Αλεξάνδρα με βυζαρες Ουκρανή
Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα με ωραία μάτια μικρό βυζί ωραίο σωματάκι κοντούλα
Εξηκιου 1 ανοιχτό με ένα τραβελι μέσα με φουλ . Περιμενα με έναν μπαρμπα ο μπάρμπας με το κράνος στο χερι. Φύγαμε κ οι δύο μου λεει ο τυπος τραβεστί......γελάω κ του λεω είσαι γατος το κατάλαβες....μου κορναρισε με τη μηχανή κ έγινε καπνός.... μπάρμπας ο καμικάζι
Λιωσιων 72αρια Στο ένα μια λατίνα Μερλι κ στο άλλο η Εύα Ρωσίδα με τα μεγάλα μασταρια μελαχρινή
Βεργας 7 υπόγειο Τίνα μεγάλα μασταρια σε πτώση κ τονάζ αρκετο πάνω της
Βεργας 7 (σαμπινοσπιτο) Μελίνα
Βεργας 3 Σαμπρινα μεγάλο βυζι πιασίματα
Ντανιέλα αρκετά λεπτή σκελετός θα έλεγα αρκετά όμορφη Ρωσίδα με κοντό αγορές μαλι.οι λάτρες ας τρέξουν
Κ μια γιαννα που δεν την είδα.. . Ήταν δωμάτιο
Βεργας 2 μια κοντη δεν είπε όνομα μελαχρινή με πιασίματα καλό βυζι ήταν η Μαρτα?
Βεργας 6 Α Κορινα Μολδαβία το μωρο.....ξανθιά ασπρο δερματακι κοντούλα πολύ ωραιο σώμα δοκιμάστηκε με παρα πολυ καλες εντυπώσεις!!!
Δυδυμου 20 Είχε φύγει η κοπέλα.....ήταν η Ελένη σύμφωνα με τον τσατσο
Δυδυμου 22 Μαρίνα κ Μαριάννα 2 ξανθιές η πρώτη μιλφαρα κ η δεύτερη νεώτερη...
Αλκαμενους 113
Ρωσιδα Αλινα που παίζει μπάλα κ στα δύο της Αγκυρας 12 κ 9 του ίδιου ομίλου. 28 χρ δοκιμάστηκε κ θα ενημερώσω.
Καλό βράδυ σε όλους καλές τσαρκες κ καλά βόλια!!!
Χωματιανου 11B Αλεξάνδρα με βυζαρες Ουκρανή
Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα με ωραία μάτια μικρό βυζί ωραίο σωματάκι κοντούλα
Εξηκιου 1 ανοιχτό με ένα τραβελι μέσα με φουλ . Περιμενα με έναν μπαρμπα ο μπάρμπας με το κράνος στο χερι. Φύγαμε κ οι δύο μου λεει ο τυπος τραβεστί......γελάω κ του λεω είσαι γατος το κατάλαβες....μου κορναρισε με τη μηχανή κ έγινε καπνός.... μπάρμπας ο καμικάζι
Λιωσιων 72αρια Στο ένα μια λατίνα Μερλι κ στο άλλο η Εύα Ρωσίδα με τα μεγάλα μασταρια μελαχρινή
Βεργας 7 υπόγειο Τίνα μεγάλα μασταρια σε πτώση κ τονάζ αρκετο πάνω της
Βεργας 7 (σαμπινοσπιτο) Μελίνα
Βεργας 3 Σαμπρινα μεγάλο βυζι πιασίματα
Ντανιέλα αρκετά λεπτή σκελετός θα έλεγα αρκετά όμορφη Ρωσίδα με κοντό αγορές μαλι.οι λάτρες ας τρέξουν
Κ μια γιαννα που δεν την είδα.. . Ήταν δωμάτιο
Βεργας 2 μια κοντη δεν είπε όνομα μελαχρινή με πιασίματα καλό βυζι ήταν η Μαρτα?
Βεργας 6 Α Κορινα Μολδαβία το μωρο.....ξανθιά ασπρο δερματακι κοντούλα πολύ ωραιο σώμα δοκιμάστηκε με παρα πολυ καλες εντυπώσεις!!!
Δυδυμου 20 Είχε φύγει η κοπέλα.....ήταν η Ελένη σύμφωνα με τον τσατσο
Δυδυμου 22 Μαρίνα κ Μαριάννα 2 ξανθιές η πρώτη μιλφαρα κ η δεύτερη νεώτερη...
Αλκαμενους 113
Ρωσιδα Αλινα που παίζει μπάλα κ στα δύο της Αγκυρας 12 κ 9 του ίδιου ομίλου. 28 χρ δοκιμάστηκε κ θα ενημερώσω.
Καλό βράδυ σε όλους καλές τσαρκες κ καλά βόλια!!!
Τελευταία τροποποίηση:
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! .....Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.
Θα διαφωνήσω μαζί σου! Οι περισσότερες γυναίκες και ιδίως οι πουτάνες αγαπάνε πολύ τα ζώα!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.402
- Πόντοι
- 46.232
στο 66δ η Τζαμαϊκανή ΈμμυΦ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη
λογικά στο 86α όροφο όχι 84β
Σάρα στο 27α υπόγειο
λογικά το Σοφακι
Τελευταία τροποποίηση:
Rodos 87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 6
- Like
- 623
- Πόντοι
- 300
Διπλή κατάθεση σήμερα 1η στην ειρήνη από διδύμου, μας πήρε όλους που περιμέναμε δεν ακύρωσε κανέναν, δεκτική στο γαμησει και φαίνεται να το γουστάρει, ειδικά το γλυψιμο που αναφέρθηκε δείνει ρέστα και μουνοζουμο σφηνάκι για μας τους διψασμένους, φιλιά δεν έδωσε ούτε 69 έκανε αλλά τον έφαγε καλά. 2η στο μετάξι από τον οίκο στην Κολωνού 30Α εάν δεν κάνω λάθος στο prison μπουρδελακι θα σας γελάσω για το όνομα της κορασιδας, Ρουμάνα την έκανα με μαύρα μαλλιά και ρογα να κρέμας πουκάμισο, καλή πίπα μετά από πάνω μου να της γλείψω καλά καλά τις ρογες και τέλος στα 4 που κοπανηθηκε δυνατά όπου τελείωσα και με άφησε να στραγγιξω ικανοποιητικά. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.498
- Πόντοι
- 2.836
Αυτό το Σοφακι αξίζει?στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ
λογικά στο 86α όροφο όχι 84β
Σάρα στο 27α υπόγειο
λογικά το Σοφακι
Geroxekoutis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 24
- Like
- 11.800
- Πόντοι
- 3.236
Ρε μάγκες η φάντα τι φάση? Γιατι δε μας λέτε και στους υπόλοιπους?Άμα πας σε έναν Γιατρό θα σου απαντήσει κατάλληλα
Αλλά αν θες την γνώμη ενός έμπειρου εδώ μέσα
Αν κανεις ακαποτο τσιμπουκι πήγαινε στο περίπτερο και πάρε μια φαντα κόκκινη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για την Τζαμαικανή έχουμε κριτική?Αυτό το Σοφακι αξίζει?
Atridis
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 209
- Like
- 12.208
- Πόντοι
- 31.618
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.Οι περισσότερες Ρωσίδες καυλώνουν όταν κάποιος δεν τους δίνει καμιά σημασία και τις μεταχειρίζετε σαν σκεύη ηδονής!
Εμένα η Βίκυ στις αρχές που δεν της έδινα καμιά σημασία και την έβλεπα μια φορά τον μήνα όποτε έμπαινα στο δωμάτιο με πλάκωνε στα γλωσσόφιλα λες και ήταν η γκόμενά μου. Μετά που την γαμούσα πριν χύσω μου έβγαζε το προφυλακτικό χωρίς να με ρωτήσει και μου ρουφούσε τα χύσια μεχρι τελευταίας σταγόνας ενώ κάποιες φορές στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 τα κατάπινε!
Όταν άρχισα να την βλέπω κάθε 10 μέρες όλα τα παραπάνω σταμάτησαν εκτός από την ξεσκούφωτη πίπα.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε
Με άλλα λόγια, η Βίκυ πουλάει έρωτα σε πολλούς πελάτες που κυκλοφορούν με γεμάτο πορτοφόλι και όποιος αγοράσει από αυτήν τον μαδάει κανονικά και με το Νόμο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 10K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις