Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 305 άτομα (38 μέλη και 267 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.462
Πόντοι
46.232
live update επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα η παχουλη με τα γυαλάκια και τις βυζάρες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 18 ισόγειο, Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
65
Like
21.027
Πόντοι
13.636
Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Χριστίνα (από Βεργας 7 και Βεργας 7 υπόγειο, με τη κοιλίτσα),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Και έλεγα ποια να είναι αυτή η Χριστίνα...
Δυστυχώς για εμένα την έχω πληρώσει στο Βέργας... :headbang:
Φυλής 109α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.
Το άλογο? :think:

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
live update επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα η παχουλη με τα γυαλάκια και τις βυζάρες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 18 ισόγειο, Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περιεργο αδερφε γιατι περα
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ ,16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Ιβαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Διδυμου 22 κλειστά.

Διδυμου 20 3 κοπελες, Ελένη και Ντιαννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Σοφία (από Ιάσωνος 46 ,Φυλής 109β, Φωκαιας 13 ισόγειο, Φυλής 71α ,Διδυμου 22 ,Χωματιανου 11α κλπ)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β & 8α κλειστά.

Έλλης 3 Κρίστι γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Περιεργο ενω ανεβηκα για δ27 5:30 6 para δεν ειχε φως απ εξω ενω μεσα ειχε κ ηταν μονο το παραθυρακι ανοικτο. Στο δ18 πηγα για αλιονα κ ενω ειχε χαρτακι στην πορτα με το ονομα της μεσα ηταν αλλη,μαλλον ξεκιναει μετα τις 6

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.057
Πόντοι
1.046
Σήμερα είχα ρεπό και αφού έκανα κάποιες δουλειές που είχα είπα να περάσω μια μεσημεριανή βόλτα από τα τσιμπουκαδικα της οδού Διδύμου. Δεν είχα σκοπό να τα γυρίσω όλα έτσι σε δύο, τρία θα έμπαινα. Ξεκίνησα από το 27 όπου η υπηρεσία μου είπε πως είναι μόνο η Τάνια αλλά θα περιμένω γιατί έχει τρία δωμάτια και ακόμα ένα συναγωνιστή που περίμενε στο σαλόνι. Σκέφτηκα να περιμένω γιατί έχω να την γαμησω πάρα πολύ καιρό αλλά δεν. Έτσι πήγα στο 22, εκεί ο υπηρέτης μου παρουσίασε δύο κορίτσια. Πρώτα τη Στέλλα ξανθό αδύνατο μιλφ με μαύρα σέξι εσώρουχα και ζαρτιερες και μετά την Ανετα αν θυμάμαι καλά το όνομα, νταρντανα με κωλαρα και βυζους που αν είδα καλά έχει και σκουλαρίκι στη ρώγα. Ανακοίνωσε πως τα κάνουν όλα εκτός κωλου και ότι αμα γουστάρω κάνουν και παρτουζα. Πέρασα με την Στέλλα, την είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις όπως μου άφησε και σήμερα, πολύ καλή πίπα (για τα δικά μου γούστα) με σάλιο, πέρασε και μια βόλτα από τα παπάρια, έδειξε για άλλη μια φορά πως της αρέσει η πουτσα και γενικά είναι δεκτική σε λογικά πλαίσια.Πέρασα πολύ καλά συν του ότι είναι και πεντακάθαρη. Θα ξανά τιμηθεί.

ΥΓ 1.Η Ανετα μου έβγαλε κάτι το πρόστυχο και μπήκε στα υπόψη αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου.

ΥΓ 2. Ο υπηρέτης δεν ενόχλησε καθόλου, έκατσα μέσα στο δωμάτιο γεμάτο δεκάλεπτο και ούτε που ακούστηκε. Ωραίος ο παίχτης!

Να περνάτε καλά και καλά γαμησια!!!
IMG_20241127_163936.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom