Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (61 μέλη και 327 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.291
Πόντοι
46.232
live update επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα η παχουλη με τα γυαλάκια και τις βυζάρες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 18 ισόγειο, Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.211
Πόντοι
19.236
Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Χριστίνα (από Βεργας 7 και Βεργας 7 υπόγειο, με τη κοιλίτσα),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.
Και έλεγα ποια να είναι αυτή η Χριστίνα...
Δυστυχώς για εμένα την έχω πληρώσει στο Βέργας... :headbang:
Φυλής 109α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.
Το άλογο? :think:

Kavliego

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2019
Like
76
Πόντοι
0
live update επιγραμματικα

Φυλής 54α Μαρία λατίνα η παχουλη με τα γυαλάκια και τις βυζάρες, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Διδύμου 18 ισόγειο, Αλιόνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Περιεργο αδερφε γιατι περα
τώρα live επιγραμματικα

Αλκιβιάδου 16γ ,16β & 16α κλειστά.

Διδυμου 27 Ιβαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Διδυμου 22 κλειστά.

Διδυμου 20 3 κοπελες, Ελένη και Ντιαννα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο και Σοφία (από Ιάσωνος 46 ,Φυλής 109β, Φωκαιας 13 ισόγειο, Φυλής 71α ,Διδυμου 22 ,Χωματιανου 11α κλπ)με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Διδυμου 18 ισόγειο κλειστό.

Διδυμου 18 υπόγειο Κατερίνα, απλό πρόγραμμα.

Διδυμου 16 κλειστό.

Διδυμου 8β & 8α κλειστά.

Έλλης 3 Κρίστι γυρολόγος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.
Περιεργο ενω ανεβηκα για δ27 5:30 6 para δεν ειχε φως απ εξω ενω μεσα ειχε κ ηταν μονο το παραθυρακι ανοικτο. Στο δ18 πηγα για αλιονα κ ενω ειχε χαρτακι στην πορτα με το ονομα της μεσα ηταν αλλη,μαλλον ξεκιναει μετα τις 6

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.449
Πόντοι
1.046
Σήμερα είχα ρεπό και αφού έκανα κάποιες δουλειές που είχα είπα να περάσω μια μεσημεριανή βόλτα από τα τσιμπουκαδικα της οδού Διδύμου. Δεν είχα σκοπό να τα γυρίσω όλα έτσι σε δύο, τρία θα έμπαινα. Ξεκίνησα από το 27 όπου η υπηρεσία μου είπε πως είναι μόνο η Τάνια αλλά θα περιμένω γιατί έχει τρία δωμάτια και ακόμα ένα συναγωνιστή που περίμενε στο σαλόνι. Σκέφτηκα να περιμένω γιατί έχω να την γαμησω πάρα πολύ καιρό αλλά δεν. Έτσι πήγα στο 22, εκεί ο υπηρέτης μου παρουσίασε δύο κορίτσια. Πρώτα τη Στέλλα ξανθό αδύνατο μιλφ με μαύρα σέξι εσώρουχα και ζαρτιερες και μετά την Ανετα αν θυμάμαι καλά το όνομα, νταρντανα με κωλαρα και βυζους που αν είδα καλά έχει και σκουλαρίκι στη ρώγα. Ανακοίνωσε πως τα κάνουν όλα εκτός κωλου και ότι αμα γουστάρω κάνουν και παρτουζα. Πέρασα με την Στέλλα, την είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις όπως μου άφησε και σήμερα, πολύ καλή πίπα (για τα δικά μου γούστα) με σάλιο, πέρασε και μια βόλτα από τα παπάρια, έδειξε για άλλη μια φορά πως της αρέσει η πουτσα και γενικά είναι δεκτική σε λογικά πλαίσια.Πέρασα πολύ καλά συν του ότι είναι και πεντακάθαρη. Θα ξανά τιμηθεί.

ΥΓ 1.Η Ανετα μου έβγαλε κάτι το πρόστυχο και μπήκε στα υπόψη αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου.

ΥΓ 2. Ο υπηρέτης δεν ενόχλησε καθόλου, έκατσα μέσα στο δωμάτιο γεμάτο δεκάλεπτο και ούτε που ακούστηκε. Ωραίος ο παίχτης!

Να περνάτε καλά και καλά γαμησια!!!
IMG_20241127_163936.jpg

Outis2024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
1.107
Πόντοι
201
Σήμερα είχα ρεπό και αφού έκανα κάποιες δουλειές που είχα είπα να περάσω μια μεσημεριανή βόλτα από τα τσιμπουκαδικα της οδού Διδύμου. Δεν είχα σκοπό να τα γυρίσω όλα έτσι σε δύο, τρία θα έμπαινα. Ξεκίνησα από το 27 όπου η υπηρεσία μου είπε πως είναι μόνο η Τάνια αλλά θα περιμένω γιατί έχει τρία δωμάτια και ακόμα ένα συναγωνιστή που περίμενε στο σαλόνι. Σκέφτηκα να περιμένω γιατί έχω να την γαμησω πάρα πολύ καιρό αλλά δεν. Έτσι πήγα στο 22, εκεί ο υπηρέτης μου παρουσίασε δύο κορίτσια. Πρώτα τη Στέλλα ξανθό αδύνατο μιλφ με μαύρα σέξι εσώρουχα και ζαρτιερες και μετά την Ανετα αν θυμάμαι καλά το όνομα, νταρντανα με κωλαρα και βυζους που αν είδα καλά έχει και σκουλαρίκι στη ρώγα. Ανακοίνωσε πως τα κάνουν όλα εκτός κωλου και ότι αμα γουστάρω κάνουν και παρτουζα. Πέρασα με την Στέλλα, την είχα δοκιμάσει πριν αρκετό καιρό και μου είχε αφήσει καλές εντυπώσεις όπως μου άφησε και σήμερα, πολύ καλή πίπα (για τα δικά μου γούστα) με σάλιο, πέρασε και μια βόλτα από τα παπάρια, έδειξε για άλλη μια φορά πως της αρέσει η πουτσα και γενικά είναι δεκτική σε λογικά πλαίσια.Πέρασα πολύ καλά συν του ότι είναι και πεντακάθαρη. Θα ξανά τιμηθεί.

ΥΓ 1.Η Ανετα μου έβγαλε κάτι το πρόστυχο και μπήκε στα υπόψη αν και δεν είναι πολύ του γούστου μου.

ΥΓ 2. Ο υπηρέτης δεν ενόχλησε καθόλου, έκατσα μέσα στο δωμάτιο γεμάτο δεκάλεπτο και ούτε που ακούστηκε. Ωραίος ο παίχτης!

Να περνάτε καλά και καλά γαμησια!!!
IMG_20241127_163936.jpg
Αυτό το δωμάτιο είναι αξιοπρεπές, το άλλο νομίζω έχει τεράστια διαφορά προς το χειρότερο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.291
Πόντοι
46.232
ΥΓ 2. Ο υπηρέτης δεν ενόχλησε καθόλου, έκατσα μέσα στο δωμάτιο γεμάτο δεκάλεπτο και ούτε που ακούστηκε. Ωραίος ο παίχτης
IMG_20241127_163936.jpg
ο συγκεκριμένος τσάτσος όταν μαζεύεται κόσμος όλο λέει ότι δούλευε σε μπαρ στη Γερμανία και ανά τακτά διαστήματα επίσης λέει ότι εγώ δε χτυπάω πόρτες πριν τα 12 λεπτά και αυτό θα το κάνω μόνο αν η κοπέλα έχει και άλλο πελάτη για να ξέρει ότι θα πρέπει σιγά σιγά να τελειώνει

BOSCO

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
495
Πόντοι
21
Μετά από σχεδόν 1 χρόνο αποχή κατέβηκα ψάχνοντας να αναπληρώσω το κενό της λάνας από Βέργας 7 αλλά δυστυχώς έφυγα αχυστος καθώς τίποτα δεν μου έκανε κλικ , μόνο το κορμί της Αννίτας από φ86β και της μαυρης Έμμυ από φ66β.....
Αν κάποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για κανένα μωρακι με κορμί Αννίτας κ καλές υπηρεσίες ας Μ πει .
Σε αυτά που μπήκα λοιπόν...
Βεργας7 κάτω τίνα χοντρούλα συμπαθητική.
Πάνω Μελίνα αδιάφορη κ ένα υπερωκεάνιο ξανθό.
Λιοσίων 73 κάτω Κίρα ψυχρό ξανθό εργαλείο.
Φώκαιας 17 κάτω Μιχαέλα.
Φώκαιας 17 πάνω Μόνικα .
Φώκαιας 19 Κάρλα κ λιζα.
Φώκαιας 13 Σαμάνθα κ Αριέλ λατινες.
φυλης 66α Μαριάννα μαυρουλα αλλά εγώ τον έδινα στην υπηρεσία μαύρη κ αυτή.
Φυλης 66δ Έμμυ μαυρουλα.
Φυλης 74 αριστερά Γιάννα.
Δεξιά Άννα βγαλμένη από ταινία τρομου.
Φυλης 75 μπεττυ μαυρουλα.
Φυλης 84 Έμμα μαυρουλα.
Φυλής 67 Έλλη κ ελενα.
φυλης 71 β Κάρλα κ Βερόνικα.
Φυλης 71α λουίζα κ λωρα.
Φυλης 86β Αννίτα.
Φώκαιας 25 πάνω αλεξανδρα με στενό μαρκάρισμα.
Φώκαιας 27 Έμιλυ Νικόλ κ κατερινα λατινες αδιάφορες με την τσατσά να τους λέει να δείξουν λίγο δόντια στο σαλοναρισμα ενώ η ίδια είχε δύο τρία

Obi wan

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2024
Like
48
Πόντοι
0
Live ενημερωση
Κωνσταντινουπολεως 166α
Νανσυ μιλφ με μεγαλη κωλαρα κοκκινο ολοσωμο κορμακι και αλινα μετριου αναστηματος ψιλοαδιαφορη

Βεργας 7 πανω Σαμπινα με μακρυες κοτσιδες ψηλα πορνοτακουνα και δερματινο φορεμα.χωρις κοσμο.οσοι μυστες αγαπατε τρεξτε.
Βεργας 3 δυο γεματες η μια λατινα δεν συγκρατησα ονοματα

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
94
Πόντοι
0
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.015
Πόντοι
81
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Η Διδύμου είναι κάθετη της Αχαρνών.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.015
Πόντοι
81
Είναι το στενό ανάμεσα σε Φυλής και Αχαρνών;
Η Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;
Είχα πάει στο πρώτο και δεν υπήρχε κανένας οίκος

Η Διδύμου ξεκινά από Φυλής, διασχίζει την Αχαρνών, φτάνει Αλκιβιάδου και συνεχίζει ...

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
94
Πόντοι
0
Η Διδύμου ξεκινά από Φυλής, διασχίζει την Αχαρνών, φτάνει Αλκιβιάδου και συνεχίζει ...
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω , ότι πήγα στο ξεκίνημα της από φυλής μέχρι Αχαρνών , ήταν ένας πεζόδρομος και δεν υπήρχε κανένας οίκος . Μήπως λες ακόμα πιο κάτω , δηλαδή ανάμεσα σε Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom