Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 395 άτομα (47 μέλη και 348 επισκέπτες)

javajis_javajis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
3
Like
182
Πόντοι
0
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Χριστίνα (από Βεργας 7 και Βεργας 7 υπόγειο, με τη κοιλίτσα),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Αγκύρας 9 Βικτόρια απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Ροσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
βεργας 7 λετε την τινα την αλβανιδα με την τσιμπουκαρα που δουλευει 2η βαρδια; ή μια κοπέλα τρίτης βάρδιας που έχει χαθεί μήνες από την βέργας;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
49
Like
5.904
Πόντοι
5.631
Πολύ γρήγορη καταδρομή το μεσημέρι, σκαστός απ' το γραφείο!!!
Διδύμου 20 Ελένη ακαποτίδου και Ντιάνα. Φουλ και για τις δύο. Τσατσός ο Περικλής Περάκης:gay:
Διδύμου 22 ισόγειο Στέλλα η γνωστή και η καινούρια Αννέτα. Πρόκειται για μια μιλφ Βραζιλιάνα με πιασίματα, κυτταρίτιδα στο κώλο και τριάρια φτιαγμένα βυζιά:gumtits: με piercing. Έχει στυλ εργαζόμενης σε φούρνο η ψιλικατζίδικο και είναι πολύ ευχάριστη. Κάνει ελεύθερη φλογέρα με τελείωμα καταπιόνα:pipa1:. Κατάθεση εδώ με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
720
Πόντοι
361

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.131
Πόντοι
206
Μύστες ξέρει κανείς που χάθηκε η Φωτεινή από Διδυμου 27;
Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να πιτσιλίσω την ψυχω Ιβάνα ένας συναγωνιστής με μαγκούρα ρώτησε για τη φωτουλα ….η ευγενική τσατσα ανταπάντησε ότι έχει πάει Ουκρανία να κάνει μια επέμβαση , τώρα θα μου πεις πήγε Ουκρανία μέσα στον πόλεμο για επέμβαση ;;; Τι να σου πω … αυτο είπε …

tzonwick

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2024
Like
140
Πόντοι
0
Μετα απο πολλα χρονια απων απο το αθλημα,για διαφορους λογους, ειπα να ξεμυτισω για κανα παλιο στανταρακι...τι το ηθελα...παρα πολλη κινηση,μενω και πολυ μακρια,εκανα μιαμιση ωρα και φτανω Διδυμου 18 για την Αλιονα αλλα ηταν αλλη Αλιονα απο αυτην που εψαχνα και φευγω,παω στο 27,μου λεει ειναι η Ιβανα,κατσε να την δεις,περιμενω απο περιεργεια αν και δεν θα εμπαινα, περναει κανα 5λεπτο,αδειο τα μαγαζι και αυτη δεν ερχοταν,σηκωθηκα και εφυγα...αλλη μια ωρα για σπιτι. Πριν ξεκινησω με το αυτοκινητο απο εκει,περνω τηλεφωνο την Μαγια milf, που δεν την εχω συναντησει απο περιεργεια. Απαντησε το τηλεφωνο αλλα μου ειπε οτι σημερα ειναι κλεισμενη

amfi852

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
244
Πόντοι
21
Την προηγούμενη εβδομάδα και ενώ περίμενα να αδειάσει δωμάτιο να πιτσιλίσω την ψυχω Ιβάνα ένας συναγωνιστής με μαγκούρα ρώτησε για τη φωτουλα ….η ευγενική τσατσα ανταπάντησε ότι έχει πάει Ουκρανία να κάνει μια επέμβαση , τώρα θα μου πεις πήγε Ουκρανία μέσα στον πόλεμο για επέμβαση ;;; Τι να σου πω … αυτο είπε …
Πολλύ μοτυ άρεσε το <<Φωτούλα>> από τον παππού. Μπραβο παπου. Σας χαιρομαι που κανετε τσαρκες, καιδεν περιμενετε τον Αρχαγγελο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom