Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 375 άτομα (54 μέλη και 321 επισκέπτες)

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.015
Πόντοι
81
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω , ότι πήγα στο ξεκίνημα της από φυλής μέχρι Αχαρνών , ήταν ένας πεζόδρομος και δεν υπήρχε κανένας οίκος . Μήπως λες ακόμα πιο κάτω , δηλαδή ανάμεσα σε Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;

Ναι !

Elganador

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Οκτ 2022
Κριτικές
165
Like
32.324
Πόντοι
32.548
Εδώ έχουμε την Αουρόρα την συνταξιούχο
IMG_5925.jpeg

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
14.711
Πόντοι
4.926
Μία υποχρέωση, για την Σχολή μου, με οδήγησε χθες στην πιάτσα για μεσημεριανό scouting:

Κωνσταντινουπόλεως 128: Άννα, παχιά milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Η τιμή ξεκινάει από 50€ και ανεβαίνει. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Σαμπίνα, μπαμπάτσικη milf (όχι χοντρή), με πιασίματα, κωλάρα και συμπαθητική φυσιογνωμία. Σε μία φάση ψήθηκα, να περάσω μαζί της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κωνσταντινουπόλεως 166Β: Μπαμπάτσικη milf, με νόστιμο πρόσωπο, γνωστή από το Κολωνού 48. Την είχα πιπώσει, πριν από κάνα δύο χρόνια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.

Κολωνού 45:
Πρώτο δεξιά: Κλειστό
Δεύτερο δεξιά: Βερόνικα, πατσαβούρα Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ευθεία: Δύο κοπέλες, η Λαρίσα, με εμφάνιση για κλωτσιές και η Έμυ, γνωστό Λατινό-μπάζο με θητεία στο Φωκαίας 13. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Ιάσωνος 32: Λώρα, που δεν είναι άλλη, από την πρώην Λίλιαν του Ιάσωνος 1Γ. Μελαχρινή πατσαβούρα milf. Όταν μπήκα στο σαλόνι, ήταν μέσα στο κουζινάκι, μαζί με τον τσάτσο. Αυτός έβαζε μουσική, στο κινητό του και αυτή χόρευε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.

Μ. Αλεξάνδρου 15: Μαίρη, τσουπωτή πιτσιρίκα, με κωλάρα, βυζάρες και νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.

Γύρισα στην περιοχή μου και άραξα, με ένα φίλο, για καφέ. Επέστρεψα, το απόγευμα, ξανά στην πιάτσα και μπήκα στο Διδύμου 20: Δούλευαν τρεις κοπέλες. Η πρώτη ήταν η Ντιάνα, χοντρό μπάζο που μοιάζει με ιθαγενή, από κάποιο νησί της Πολυνησίας. Η δεύτερη ήταν η Ελένη, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα και η τρίτη ήταν η Σοφία, γνωστό milf από Ιάσωνος 46, Διδύμου 22 και Χωματιανού 11Α. Πέρασα μαζί της, αν και δεν λέει μία από εμφάνιση. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και άρχισε τα προκαταρκτικά. Φιλάκια στο σώμα και στο στόμα, χωρίς γλώσσα. Πέρασμα από μπάλες και τυπικό τσιμπούκι. Πέρασμα καπότας, όπου της έριξα κάποιες "σπρωξιές", ιεραποστολικά. Μόλις κατάλαβα, ότι έρχονταν το τέλος, έβγαλα το προφυλακτικό, σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, της έχωσα το καυλί μου στο στόμα της και πιέζοντας το κεφάλι της, έχυσα μέσα στο λαρύγγι της. Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο, ενώ αυτή παρέμεινε μέσα και έπλενε τα πόδια της, στον νιπτήρα (!).

Γύρισα σπίτι και τράβηξα μία μαλακία, καθώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από την "συνεδρία", με την Σοφία. Έψησα γαρίδες πανέ, τις οποίες συνόδεψα με ρύζι, χωριάτικη σαλάτα και φλογέρες με φέτα και μέλι. Έφαγα το δείπνο μου, βλέποντας το ματς Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις τελείωσα, έφτιαξα ένα χαμομήλι και έπαιξα το "Duke Nukem: Time to Kill", το αγαπημένο μου παιχνίδι, στο Playstation 1. Αφού "κάηκα", τρώγοντας παράλληλα Haribo βατόμουρα, μέχρι τα ξημερώματα, μπήκα για μπάνιο. Τράβηξα άλλη μία μαλακία, έκανα ένα ζεστό ντους, έγραψα την παρούσα ενημέρωση και κοιμήθηκα. Καλό ξημέρωμα, σε όλους!

Τελευταία τροποποίηση:

Pa Luki Luk

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
71
Like
23.213
Πόντοι
19.236
IMG_5922.jpeg
Εδώ έχουμε την Μικαέλα καινούργιο κορίτσι μελαχρινή ψηλή με μεγάλα φυσικά βυζιά
Λογικά θα είδες την Μιχαέλα, από Φιλλιπίδου 11 και Φωκαίας 27 υπόγειο εσχάτως.
Βυζί ψεύτικο και αηδιαστικό, κάποιες ουλές - τομές στα κωλομέρια. Μέσα προσπαθεί να αποφύγει και το ελεύθερο. Έχει δουλέψει και σε στούντιο.
:hi:

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.055
Πόντοι
3.691
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω , ότι πήγα στο ξεκίνημα της από φυλής μέχρι Αχαρνών , ήταν ένας πεζόδρομος και δεν υπήρχε κανένας οίκος . Μήπως λες ακόμα πιο κάτω , δηλαδή ανάμεσα σε Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;
Μεταξύ Αλκιβιάδου και Μιχάηλ Βόδα.

pipinoskistis

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
10.055
Πόντοι
3.691
Μόλις κατάλαβα, ότι έρχονταν το τέλος, έβγαλα το προφυλακτικό, σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, της έχωσα το καυλί μου στο στόμα της και πιέζοντας το κεφάλι της, έχυσα μέσα στο λαρύγγι της. Ντύθηκα…
Βάναυσο.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
258
Πόντοι
21
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Διδύμου είναι εκεί που έχει ένα σύννεφο από τους ναργιλέδες που φουμαρουν οι ανατολίτες,όπως συνεχίζεις προς τα κάτω της διδύμου θα δείς τα σπιτάκια όλο και κάποιο θα έχει φωτάκια αναμμένα , καλό βόλι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036
Μετά από σχεδόν 1 χρόνο αποχή κατέβηκα ψάχνοντας να αναπληρώσω το κενό της λάνας από Βέργας 7 αλλά δυστυχώς έφυγα αχυστος καθώς τίποτα δεν μου έκανε κλικ , μόνο το κορμί της Αννίτας από φ86β και της μαυρης Έμμυ από φ66β.....
Αν κάποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για κανένα μωρακι με κορμί Αννίτας κ καλές υπηρεσίες ας Μ πει .
Όχι πως είναι σουπερουάου αλλά, καλύτερες υπηρεσίες από της Αννίτας στο 20ρικο και με καλό κορμί, δεν είναι και εύκολο.
Τα έχουν πεί και οι άλλοι, αλλά έχει σπίτια απο το 8 (Φυλής) μέχρι το 27(αλκιβιάδου) απλά θα ήταν κλειστά...

• Like
Αντιδράσεις: BOSCO
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
65
Like
8.969
Πόντοι
12.421
Έλεος ρε τύπε!!!
Βάλε GPS και βρέστο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.170
Πόντοι
456
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Tα νούμερα στον πεζόδρομο, έκανες τον κόπο να τα κοιτάξεις; Προφανώς όχι, γιατί αν το έκανες, θα έβλεπες οτι "22" ΔΕΝ υπάρχει στο κομμάτι της Διδύμου μεταξύ Φυλής κι Αχαρνών. Η Διδύμου ΞΕΚΙΝΑ απο τη Φυλής, διασχίζει κάθετα την Αχαρνών και συνεχίζει. Τα όποια μπουρδέλα υπήρχαν κάπτε στα μικρά νούμερα της Διδύμου, είτε έχουν πλέον κλείσει (έχω να πετύχω ανοιχτό μπουρδέλο εκεί ΠΟΛΥ καιρό), είτε ανοίγουν αραιά και που.
Εδώ και πολλά χρόνια, η Διδύμου σαν μπουρδελόδρομος είναι μεταξύ Αχαρνών και όσο πάει.
Υ.Γ.
Το γεγονός και μόνο οτι πρέπει να εξηγήσει κάποιος το αυτονόητο, σε έναν άλλο ενήλικα άνθρωπο, για κάτι που οι πάντες που ζουν σε μια πόλη έχουν σα δεδομένο, με τρομάζει λιγάκι.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
353
Πόντοι
20
Η Άλινα απο Μ.Α 21 είναι ακόμη εκεί γιατί δεν την βρήκα Τετάρτη πρωί ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.899
Πόντοι
2.036

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.451
Πόντοι
1.046
Φίλε συναγωνιστή η Διδύμου έχει έξι με επτά μαγαζιά αν δεν κάνω λάθος. Από την μεριά που πήγες εσύ έχει ένα μαγαζί και αν περάσεις απέναντι έχει άλλους πέντε και ακόμα ένα στον τελευταίο πεζόδρομο το ακριτικό Διδυμου 27.

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
9.451
Πόντοι
1.046
ο συγκεκριμένος τσάτσος όταν μαζεύεται κόσμος όλο λέει ότι δούλευε σε μπαρ στη Γερμανία και ανά τακτά διαστήματα επίσης λέει ότι εγώ δε χτυπάω πόρτες πριν τα 12 λεπτά και αυτό θα το κάνω μόνο αν η κοπέλα έχει και άλλο πελάτη για να ξέρει ότι θα πρέπει σιγά σιγά να τελειώνει
Την ώρα που πήγα εγώ δεν είχε κόσμο και δεν περίμενα πολύ στο σαλόνι για να ταιριάξει να πιάσουμε τη συζήτηση, παντος του το δίνω γιατί ήταν σα να μην υπήρχε στο μαγαζί. Να σου κάνω και μια ερώτηση, ξέρεις τίποτα για την Ανετα;;;
Μου γυαλισε εχτές που την είδα αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.

tom3527

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Παίδες, ποια είναι η καλύτερη πίπα σε πρωινή βάρδια στα πέριξ της Φυλής;

Επίσης, τελειωτικό στο πρόσωπο παίζει ή όνειρο χειμερινής νυκτός;

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
94
Πόντοι
0
Tα νούμερα στον πεζόδρομο, έκανες τον κόπο να τα κοιτάξεις; Προφανώς όχι, γιατί αν το έκανες, θα έβλεπες οτι "22" ΔΕΝ υπάρχει στο κομμάτι της Διδύμου μεταξύ Φυλής κι Αχαρνών. Η Διδύμου ΞΕΚΙΝΑ απο τη Φυλής, διασχίζει κάθετα την Αχαρνών και συνεχίζει. Τα όποια μπουρδέλα υπήρχαν κάπτε στα μικρά νούμερα της Διδύμου, είτε έχουν πλέον κλείσει (έχω να πετύχω ανοιχτό μπουρδέλο εκεί ΠΟΛΥ καιρό), είτε ανοίγουν αραιά και που.
Εδώ και πολλά χρόνια, η Διδύμου σαν μπουρδελόδρομος είναι μεταξύ Αχαρνών και όσο πάει.
Υ.Γ.
Το γεγονός και μόνο οτι πρέπει να εξηγήσει κάποιος το αυτονόητο, σε έναν άλλο ενήλικα άνθρωπο, για κάτι που οι πάντες που ζουν σε μια πόλη έχουν σα δεδομένο, με τρομάζει λιγάκι.
Πήγα απλά μεταξύ φυλής και Αχαρνών , δεν είδα κάποιο και ξανά γύρισα φυλής για την υπόλοιπη ώρα .
Δεν γνώριζα ότι συνέχιζε μέχρι κάτω η δίδυμου , και δεν είχα και gps εκείνη την ώρα
Τόσο παράξενο σου φαίνεται δηλαδή ε;
Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι το παίζεις αινσταιν επειδή ξέρεις τις οδούς και τα μπουρδελα της Αθήνας, ενώ εγώ μένω πολύ πιο μακριά από εκεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
243.335
Πόντοι
46.232
Την ώρα που πήγα εγώ δεν είχε κόσμο και δεν περίμενα πολύ στο σαλόνι για να ταιριάξει να πιάσουμε τη συζήτηση, παντος του το δίνω γιατί ήταν σα να μην υπήρχε στο μαγαζί. Να σου κάνω και μια ερώτηση, ξέρεις τίποτα για την Ανετα;;;
Μου γυαλισε εχτές που την είδα αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.
δεν την έχω πάρει οπότε δεν έχω άποψη, μία φορά την έχω δει πριν λίγες μέρες τη 2η μέρα που δούλεψε

Ntinos678

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
178
Πόντοι
0
Σε λίγο κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω κοπέλα με βυζους ώστε να τις τα τιμήσω! Ακούω προτάσεις :tits:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom