Μία υποχρέωση, για την Σχολή μου, με οδήγησε χθες στην πιάτσα για μεσημεριανό scouting:
Κωνσταντινουπόλεως 128: Άννα, παχιά milf, από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Η τιμή ξεκινάει από 50€ και ανεβαίνει. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κωνσταντινουπόλεως 166Α: Σαμπίνα, μπαμπάτσικη milf (όχι χοντρή), με πιασίματα, κωλάρα και συμπαθητική φυσιογνωμία. Σε μία φάση ψήθηκα, να περάσω μαζί της. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κωνσταντινουπόλεως 166Β: Μπαμπάτσικη milf, με νόστιμο πρόσωπο, γνωστή από το Κολωνού 48. Την είχα πιπώσει, πριν από κάνα δύο χρόνια. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό, τελειωτικό.
Κολωνού 45:
Πρώτο δεξιά: Κλειστό
Δεύτερο δεξιά: Βερόνικα, πατσαβούρα Λατίνα. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ευθεία: Δύο κοπέλες, η Λαρίσα, με εμφάνιση για κλωτσιές και η Έμυ, γνωστό Λατινό-μπάζο με θητεία στο Φωκαίας 13. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Ιάσωνος 32: Λώρα, που δεν είναι άλλη, από την πρώην Λίλιαν του Ιάσωνος 1Γ. Μελαχρινή πατσαβούρα milf. Όταν μπήκα στο σαλόνι, ήταν μέσα στο κουζινάκι, μαζί με τον τσάτσο. Αυτός έβαζε μουσική, στο κινητό του και αυτή χόρευε. Νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό.
Μ. Αλεξάνδρου 15: Μαίρη, τσουπωτή πιτσιρίκα, με κωλάρα, βυζάρες και νόστιμο πρόσωπο. Νορμάλ και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα.
Γύρισα στην περιοχή μου και άραξα, με ένα φίλο, για καφέ. Επέστρεψα, το απόγευμα, ξανά στην πιάτσα και μπήκα στο Διδύμου 20: Δούλευαν τρεις κοπέλες. Η πρώτη ήταν η Ντιάνα, χοντρό μπάζο που μοιάζει με ιθαγενή, από κάποιο νησί της Πολυνησίας. Η δεύτερη ήταν η Ελένη, η γνωστή Γυφτό-Βουλγάρα και η τρίτη ήταν η Σοφία, γνωστό milf από Ιάσωνος 46, Διδύμου 22 και Χωματιανού 11Α. Πέρασα μαζί της, αν και δεν λέει μία από εμφάνιση. Μπήκε μέσα στο δωμάτιο, γδύθηκε και άρχισε τα προκαταρκτικά. Φιλάκια στο σώμα και στο στόμα, χωρίς γλώσσα. Πέρασμα από μπάλες και τυπικό τσιμπούκι. Πέρασμα καπότας, όπου της έριξα κάποιες "σπρωξιές", ιεραποστολικά. Μόλις κατάλαβα, ότι έρχονταν το τέλος, έβγαλα το προφυλακτικό, σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, της έχωσα το καυλί μου στο στόμα της και πιέζοντας το κεφάλι της, έχυσα μέσα στο λαρύγγι της. Ντύθηκα και βγήκα από το δωμάτιο, ενώ αυτή παρέμεινε μέσα και έπλενε τα πόδια της, στον νιπτήρα (!).
Γύρισα σπίτι και τράβηξα μία μαλακία, καθώς δεν έμεινα ικανοποιημένος από την "συνεδρία", με την Σοφία. Έψησα γαρίδες πανέ, τις οποίες συνόδεψα με ρύζι, χωριάτικη σαλάτα και φλογέρες με φέτα και μέλι. Έφαγα το δείπνο μου, βλέποντας το ματς Λίβερπουλ - Ρεάλ Μαδρίτης. Μόλις τελείωσα, έφτιαξα ένα χαμομήλι και έπαιξα το "Duke Nukem: Time to Kill", το αγαπημένο μου παιχνίδι, στο Playstation 1. Αφού "κάηκα", τρώγοντας παράλληλα Haribo βατόμουρα, μέχρι τα ξημερώματα, μπήκα για μπάνιο. Τράβηξα άλλη μία μαλακία, έκανα ένα ζεστό ντους, έγραψα την παρούσα ενημέρωση και κοιμήθηκα. Καλό ξημέρωμα, σε όλους!