pipinoskistis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 19.283
- Πόντοι
- 6.141
συνέχεια live
.
Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Καλές υπηρεσίες η Νάταλι!
συνέχεια live
.
Κολωνού 45 δεξια Νάταλι καστανοξανθη γκιλφ παχουλη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15€
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Χα , σας πρόλαβα ρε μουνια,, μια φορά πρόλαβα και εγώ κοπέλα πριν σκάσουν όλα τα λιγουρια τώρα.4 φορες τη γαμησα με το που επιασε ποστο !!!
Ίννα , Ρουμάνα , την πήρα χθες για να εκδικηθώ τον Ολυμπιακό, καλή είναι για 10€, δυνατός πάτος αλλά έχει πολλά σπυράκια.Νεκρά όλα σε φυλής και μετάξι …
Σε λίγα που μπήκα
Φ65 Ντιάνα
Κολωνου 30 erotic prison Latina Annabella 2,5αρια και τεράστια λατινοκωκαρα τίμιο για 10€ και άλλη ένα γκοθακι φάση χαμηλοκωλικο αλλά με ωραίες καμπύλες
Μου έβγαλε κάτι πιο teen gothaki ,εγώ θα την έπαιρνα για να βγάλω τις καυλες μου από τα χθεσινά γκοθακια ... Ο καθένας με τις καυλες του συναγωνιστή μουΧα , σας πρόλαβα ρε μουνια,, μια φορά πρόλαβα και εγώ κοπέλα πριν σκάσουν όλα τα λιγουρια τώρα.
Πήγα και χθες με την βροχή αλλά ήταν νωρίς ακόμα και δεν είχε ανοίξει, όπως έγραψα και η κοπέλα στον δίπλα οίκο που έχει είσοδο από Μ.Α είναι ωραία και κάπου την έχω ξαναδεί.
Ίννα , Ρουμάνα , την πήρα χθες για να εκδικηθώ τον Ολυμπιακό, καλή είναι για 10€, δυνατός πάτος αλλά έχει πολλά σπυράκια.
Μετά από τα 8 χρόνια φίλε!!!Εγώ πηγαίνω Καρολίνα παιδιά 7 χρόνια 1 φορά τη βδομάδα περιπου. Είμαι 33 χρόνων ξυρίζομαι πεντακαθαρος παντα πλυμενος παω, ποτέ δεν μου χει αναφέρει να κάνουμε χωρίς αν θελω. Ούτε με αφήνει να χυσω στόμα. Τώρα δεν ξερω,
Ίννα , Ρουμάνα , την πήρα χθες για να εκδικηθώ τον Ολυμπιακό, καλή είναι για 10€, δυνατός πάτος αλλά έχει πολλά σπυράκια.
Καλή πίπα αλλά...κ ακαποτο γαμησι, οπότε άκυροΚαλές υπηρεσίες η Νάταλι!
Διδυμου 27 μεσημερι προς απογευμα συνηθως.Πολλες φορες το καταστημα δεν κανει δευτερη βαρδια.Που βρίσκουμε την Ιβάνα και το Κουλουράκι της?
Αν εννοεις ρομαντικο ερωτα δεν ξερω να απαντησω.Σε πολυ δικους της πελατες παντως κανει ακομα ελευθερο στοματικο τελειωτικο.σιγά μην εννοούσε πίπα
Διδυμου 27 ,1500-2200 δουλεύει,2 μέρες τη βδομάδα έχει ρεπό, πρωκτικό δεν ανακοινώνεται να ξέρεις, απλά της το χώνεις.Που βρίσκουμε την Ιβάνα και το Κουλουράκι της?
σωστός ισχύειΣε πολυ δικους της πελατες παντως κανει ακομα ελευθερο στοματικο τελειωτικο.
Δε χρειάζεται περίοδο προσαρμογής ,έχει δουλέψει και πιο παλιά σε οίκο της Κολωνου κσι σε δύο στην Ιάσωνος, καθώς και σε στούντιο.Ως υπηρεσια δουλεψε για να εισαχτει ομαλα ως εκδιδομενη μάλλον.
Μς προυπηρεσια λοιπονΔε χρειάζεται περίοδο προσαρμογής ,έχει δουλέψει και πιο παλιά σε οίκο της Κολωνου κσι σε δύο στην Ιάσωνος, καθώς και σε στούντιο.
Εγώ πήγα να της τον χώσω και μου είπε όχιΔιδυμου 27 ,1500-2200 δουλεύει,2 μέρες τη βδομάδα έχει ρεπό, πρωκτικό δεν ανακοινώνεται να ξέρεις, απλά της το χώνεις.
Εχει γραφτει οτι ειναι στην πατριδα της <<η Φωτούλα>>Εχει πετύχει κανένας την Φωτεινή από δίδυμου 27 τώρα τελευταία ;
Τι θέλετε με τις γυφτισες??Αδερφε σε ποια διεύθυνση είναι η Αουρορα και αν ξέρεις τι βάρδιες δουλεύει .. Ευχαριστώ
Εθνικότητα η Λίζα?Καυλιάρα τσατσά από το Ιάσονος 36 βγήκε στο κουρμπέτι!!!
Τρέξτε να προλάβετε...για λίγες μέρες μόνο!!!
Πρόγραμμα απλό normal στα 15€
2η βάρδια
Κολονού 53
Όνομα: Λίζα !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η διεύθυνση είναι λάθος όμωςΔεν νομίζω ότι είναι πολλά για κάποιους που την είχαν άχτι όταν δούλευε υπηρεσία. Εξάλλου είναι κάβλα γυναίκα!
Και εύγε στον συναγωνιστή για την πληροφορία.