Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 16.844
- Πόντοι
- 3.246
τώρα με πιάνεις αδιάβαστο ζητώ συγγνώμηΧρειαζόμαστε και ωροσκόπο τύπε
τώρα με πιάνεις αδιάβαστο ζητώ συγγνώμηΧρειαζόμαστε και ωροσκόπο τύπε
ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΜ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΛΛΑ!!ωραια πισωκουνα,μας καβλωσες,π δουλευει το εργαλειο?αν 8ες κ σ πμ
αύριο το πρωί από τι ώρα μπορούμε να ξαναστειλουμε?ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΜ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΛΛΑ!!
ΜΟΛΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑ, ΓΙΑ ΔΕΣ!!!ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΠΜ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΛΛΑ!!
Και αυτό αν όλα είναι καλά και δεν έχει ψυχολογικά...νταξει εσύ μπορεί να τα κάνεις όλα....η Αλεξάνδρα πάντως κάνει ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος
Οποιος πρόλαβε στο 20αρικο πρόλαβε .Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
Τύποι η Μάγια στο Φ71 σκαλάκια πρωι είναι πολύ δυνατό εργαλείο.
Την πήρα σήμερα και έπαθα πλάκα.
Βραζιλιάνα με πολύ ωραίο προσωπο, πολλά τατου και ωραίο σωμα..
Στον αγωνιστικό χώρο κατηγορία εσκορτ.
Απορώ πώς δεν έχει αναφερθεί τπτ ακόμα εδώ.
Θα δεις ποΚαλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Αυτές να δεις πόσο απροσαρμοστες είναι και πάμε στα έτοιμα δυστυχώςKάνοοντας μια βολτα στο δρομο, θα συναντησουμε πολλες ειρηνες, και δε θα θελουν 20 ευρω για 10 λεπτα. Αλλα ειμαστε απροσαρμοστοι και παμε στ ετοιμα.
Τέτοιο κορίτσι στο 20αρικο σπάνιο. Δεν ξέρω που είναι κι τι κάνει . Ουδείς ξέρει .Οποιος πρόλαβε στο 20αρικο πρόλαβε .
Σύμφωνα με πληροφορίες του Τσάτσου είπε ότι θα έρθει τέλος ΔεκεμβρίουΠαίδες αν έχει κάποιος πληροφορίες για την ειρήνη θα το εκτιμούσα
Ευχαριστώ
Δεν την ηξερα και προ Διδυμου 22 για να πψ την αληθεια και η εμπειριες μου μαζι της ηταν μια μαπα και μια καλουτσικη.Δεν της άρχισε φίλτατε,από την αρχή που εμφανίστηκε στο 22, έκανε βίζιτες και εκτός οίκου.... καυλωμένη κάργα,και τιμές προσιτές!!! Αμφιβάλλω αν την ξαναδούμε στους οίκους .
Να τις προσαρμοσουμε!Θα δεις πο
Αυτές να δεις πόσο απροσαρμοστες είναι και πάμε στα έτοιμα δυστυχώς
Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
Ποια ειρηνη ειναι αυτη? Μηπως δεν ειναι απο διδυμου 22?
Αναμνηστική φωτό από Ιρίνα!
πότε θα γυρίσει ξέρουμε;
Σύμφωνα με πληροφορίες του Τσάτσου είπε ότι θα έρθει τέλος Δεκεμβρίου
Εχω προσπαθήσει να τη δωροδοκίσω για κατάποση και κώλο. Δεν το διαπραγματεύεται για κανένα ποσό.Η Αλεξάνδρα δεν κάνει τα πάντα. Προσφέρει νορμάλ πρόγραμμα και ελεύθερο στοματικό. Δεν φιλάει, δεν τα παίρνει στο στόμα και δεν κάνει πρωκτικό. Επίσης, νομίζω πως δεν γλύφει αρχίδια.