Χριστίνα φολαλερτ στο Άγκυρας...ξεγέλασμα αρκετά...φόραγε ένα φουστάνι ριχτό λέω δε Γαμβέτα....μπαίνει το βγάζει...ωχ γαμηθηκαμε λέω....πιπα free ρηχή.... ΣΤΑ τέσσερα διεκπαιρωτικο μη βλέπω τα δόντια της και δρόμο στα γρήγορα.... ούτε για Μεταξουργείο.....
Και μιας και βλέπω το επίπεδο και κατρακυλάει ρε μάγκες....για πείτε...! Έτσι που μπλέξαμε πως ξεμπλεκουμε;; όσο για Αννίτα...ενα θα πω... προ μια δεκαετία καλή για μια φορά.... τωρα; χωρίς να χαμογελάει βεβαια
Τύποι η Μάγια στο Φ71 σκαλάκια πρωι είναι πολύ δυνατό εργαλείο.
Την πήρα σήμερα και έπαθα πλάκα.
Βραζιλιάνα με πολύ ωραίο προσωπο, πολλά τατου και ωραίο σωμα..
Στον αγωνιστικό χώρο κατηγορία εσκορτ. Απορώ πώς δεν έχει αναφερθεί τπτ ακόμα εδώ.
αγαπουληδες / μοναχοφαηδες.... εχει γεμισει το σαητ απο δαυτους...
ρισπεκτ που ενημερωσες.... εγω δεν πηγαινω συχνα σε αυτο τον οικο , εχω αρθριτιδα και δε μπορω να ανεβαινω σκαλες.
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά θα πάω σήμερα σε μπουρδέλο. Κάποια συμβουλή; Κάποιο συγκεκριμένο; Είναι όλα σε μια γειτονιά; Θα το καταλάβω απο έξω η θα πρέπει να ξέρω συγκεκριμένα ότι είναι μπουρδέλο εκεί;
Δεν της άρχισε φίλτατε,από την αρχή που εμφανίστηκε στο 22, έκανε βίζιτες και εκτός οίκου.... καυλωμένη κάργα,και τιμές προσιτές!!! Αμφιβάλλω αν την ξαναδούμε στους οίκους .
Δεν την ηξερα και προ Διδυμου 22 για να πψ την αληθεια και η εμπειριες μου μαζι της ηταν μια μαπα και μια καλουτσικη.
Θα ηθελα να την συναντησω ξανα παντως.