Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (8 μέλη και 93 επισκέπτες)

pipinoskistis

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
30.199
Πόντοι
8.541
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω , ότι πήγα στο ξεκίνημα της από φυλής μέχρι Αχαρνών , ήταν ένας πεζόδρομος και δεν υπήρχε κανένας οίκος . Μήπως λες ακόμα πιο κάτω , δηλαδή ανάμεσα σε Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;
Μεταξύ Αλκιβιάδου και Μιχάηλ Βόδα.

pipinoskistis

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
30.199
Πόντοι
8.541
Μόλις κατάλαβα, ότι έρχονταν το τέλος, έβγαλα το προφυλακτικό, σηκώθηκα όρθιος στο κρεβάτι, της έχωσα το καυλί μου στο στόμα της και πιέζοντας το κεφάλι της, έχυσα μέσα στο λαρύγγι της. Ντύθηκα…
Βάναυσο.

AnaLogistis

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2023
Like
299
Πόντοι
21
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Διδύμου είναι εκεί που έχει ένα σύννεφο από τους ναργιλέδες που φουμαρουν οι ανατολίτες,όπως συνεχίζεις προς τα κάτω της διδύμου θα δείς τα σπιτάκια όλο και κάποιο θα έχει φωτάκια αναμμένα , καλό βόλι

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.243
Πόντοι
2.036
Μετά από σχεδόν 1 χρόνο αποχή κατέβηκα ψάχνοντας να αναπληρώσω το κενό της λάνας από Βέργας 7 αλλά δυστυχώς έφυγα αχυστος καθώς τίποτα δεν μου έκανε κλικ , μόνο το κορμί της Αννίτας από φ86β και της μαυρης Έμμυ από φ66β.....
Αν κάποιος μπορεί να δώσει πληροφορίες για κανένα μωρακι με κορμί Αννίτας κ καλές υπηρεσίες ας Μ πει .
Όχι πως είναι σουπερουάου αλλά, καλύτερες υπηρεσίες από της Αννίτας στο 20ρικο και με καλό κορμί, δεν είναι και εύκολο.
Ναι αυτό ακριβώς σου λέω , ότι πήγα στο ξεκίνημα της από φυλής μέχρι Αχαρνών , ήταν ένας πεζόδρομος και δεν υπήρχε κανένας οίκος . Μήπως λες ακόμα πιο κάτω , δηλαδή ανάμεσα σε Αχαρνών και Αλκιβιαδου ;
Τα έχουν πεί και οι άλλοι, αλλά έχει σπίτια απο το 8 (Φυλής) μέχρι το 27(αλκιβιάδου) απλά θα ήταν κλειστά...

• Like
Αντιδράσεις: BOSCO

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
119
Like
24.230
Πόντοι
26.376
Έλεος ρε τύπε!!!
Βάλε GPS και βρέστο

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456
Ρε παιδιά για το Διδύμου 22 που λέτε αρκετοί , είναι ένας πεζόδρομος κάθετα της Αλκιβιάδου;
Γιατί πήγα τις προάλλες Διδύμου που είναι κάθετα στην Φυλής και δεν υπήρχε κάποιος οίκος
Tα νούμερα στον πεζόδρομο, έκανες τον κόπο να τα κοιτάξεις; Προφανώς όχι, γιατί αν το έκανες, θα έβλεπες οτι "22" ΔΕΝ υπάρχει στο κομμάτι της Διδύμου μεταξύ Φυλής κι Αχαρνών. Η Διδύμου ΞΕΚΙΝΑ απο τη Φυλής, διασχίζει κάθετα την Αχαρνών και συνεχίζει. Τα όποια μπουρδέλα υπήρχαν κάπτε στα μικρά νούμερα της Διδύμου, είτε έχουν πλέον κλείσει (έχω να πετύχω ανοιχτό μπουρδέλο εκεί ΠΟΛΥ καιρό), είτε ανοίγουν αραιά και που.
Εδώ και πολλά χρόνια, η Διδύμου σαν μπουρδελόδρομος είναι μεταξύ Αχαρνών και όσο πάει.
Υ.Γ.
Το γεγονός και μόνο οτι πρέπει να εξηγήσει κάποιος το αυτονόητο, σε έναν άλλο ενήλικα άνθρωπο, για κάτι που οι πάντες που ζουν σε μια πόλη έχουν σα δεδομένο, με τρομάζει λιγάκι.

ΒιονικοΑΚ

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2023
Like
546
Πόντοι
80
Η Άλινα απο Μ.Α 21 είναι ακόμη εκεί γιατί δεν την βρήκα Τετάρτη πρωί ;

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
22
Like
9.243
Πόντοι
2.036

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.381
Πόντοι
2.246
Φίλε συναγωνιστή η Διδύμου έχει έξι με επτά μαγαζιά αν δεν κάνω λάθος. Από την μεριά που πήγες εσύ έχει ένα μαγαζί και αν περάσεις απέναντι έχει άλλους πέντε και ακόμα ένα στον τελευταίο πεζόδρομο το ακριτικό Διδυμου 27.

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
10.381
Πόντοι
2.246
ο συγκεκριμένος τσάτσος όταν μαζεύεται κόσμος όλο λέει ότι δούλευε σε μπαρ στη Γερμανία και ανά τακτά διαστήματα επίσης λέει ότι εγώ δε χτυπάω πόρτες πριν τα 12 λεπτά και αυτό θα το κάνω μόνο αν η κοπέλα έχει και άλλο πελάτη για να ξέρει ότι θα πρέπει σιγά σιγά να τελειώνει
Την ώρα που πήγα εγώ δεν είχε κόσμο και δεν περίμενα πολύ στο σαλόνι για να ταιριάξει να πιάσουμε τη συζήτηση, παντος του το δίνω γιατί ήταν σα να μην υπήρχε στο μαγαζί. Να σου κάνω και μια ερώτηση, ξέρεις τίποτα για την Ανετα;;;
Μου γυαλισε εχτές που την είδα αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.

tom3527

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2024
Like
3
Πόντοι
0
Παίδες, ποια είναι η καλύτερη πίπα σε πρωινή βάρδια στα πέριξ της Φυλής;

Επίσης, τελειωτικό στο πρόσωπο παίζει ή όνειρο χειμερινής νυκτός;

nightmoments15

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Like
102
Πόντοι
0
Tα νούμερα στον πεζόδρομο, έκανες τον κόπο να τα κοιτάξεις; Προφανώς όχι, γιατί αν το έκανες, θα έβλεπες οτι "22" ΔΕΝ υπάρχει στο κομμάτι της Διδύμου μεταξύ Φυλής κι Αχαρνών. Η Διδύμου ΞΕΚΙΝΑ απο τη Φυλής, διασχίζει κάθετα την Αχαρνών και συνεχίζει. Τα όποια μπουρδέλα υπήρχαν κάπτε στα μικρά νούμερα της Διδύμου, είτε έχουν πλέον κλείσει (έχω να πετύχω ανοιχτό μπουρδέλο εκεί ΠΟΛΥ καιρό), είτε ανοίγουν αραιά και που.
Εδώ και πολλά χρόνια, η Διδύμου σαν μπουρδελόδρομος είναι μεταξύ Αχαρνών και όσο πάει.
Υ.Γ.
Το γεγονός και μόνο οτι πρέπει να εξηγήσει κάποιος το αυτονόητο, σε έναν άλλο ενήλικα άνθρωπο, για κάτι που οι πάντες που ζουν σε μια πόλη έχουν σα δεδομένο, με τρομάζει λιγάκι.
Πήγα απλά μεταξύ φυλής και Αχαρνών , δεν είδα κάποιο και ξανά γύρισα φυλής για την υπόλοιπη ώρα .
Δεν γνώριζα ότι συνέχιζε μέχρι κάτω η δίδυμου , και δεν είχα και gps εκείνη την ώρα
Τόσο παράξενο σου φαίνεται δηλαδή ε;
Εμένα με τρομάζει το γεγονός ότι το παίζεις αινσταιν επειδή ξέρεις τις οδούς και τα μπουρδελα της Αθήνας, ενώ εγώ μένω πολύ πιο μακριά από εκεί

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
262.902
Πόντοι
46.232
Την ώρα που πήγα εγώ δεν είχε κόσμο και δεν περίμενα πολύ στο σαλόνι για να ταιριάξει να πιάσουμε τη συζήτηση, παντος του το δίνω γιατί ήταν σα να μην υπήρχε στο μαγαζί. Να σου κάνω και μια ερώτηση, ξέρεις τίποτα για την Ανετα;;;
Μου γυαλισε εχτές που την είδα αλλά δεν ήθελα να ρισκάρω.
δεν την έχω πάρει οπότε δεν έχω άποψη, μία φορά την έχω δει πριν λίγες μέρες τη 2η μέρα που δούλεψε

Ntinos678

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Like
416
Πόντοι
20
Σε λίγο κατεβαίνω Αθήνα και ψάχνω κοπέλα με βυζους ώστε να τις τα τιμήσω! Ακούω προτάσεις :tits:

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
208
Πόντοι
20
Ξέρω ότι θα γίνω κουραστικός και ότι θα φάω hate αλλά έχει κανείς το τηλεφωνακι από ειρήνη να κάνω μια δοκιμή?

javajis_javajis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
5
Like
249
Πόντοι
280
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Αγκύρας 12β Αντριαννα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Αγκύρας 12α Ντάρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό και Χριστίνα (από Βεργας 7 και Βεργας 7 υπόγειο, με τη κοιλίτσα),με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, κάνουν και παρτουζα.

Αγκύρας 9 Βικτόρια απλό πρόγραμμα και αυταρχικό και Ροσα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 105 αριστερά κλειστό.

Φυλής 105 δεξιά Κατερίνα λατινα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Φωτεινή, απλό πρόγραμμα.
Φυλής 109β Βικτόρια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
βεργας 7 λετε την τινα την αλβανιδα με την τσιμπουκαρα που δουλευει 2η βαρδια; ή μια κοπέλα τρίτης βάρδιας που έχει χαθεί μήνες από την βέργας;

Μήτσος Μπάμπολας

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
119
Like
24.230
Πόντοι
26.376
Πολύ γρήγορη καταδρομή το μεσημέρι, σκαστός απ' το γραφείο!!!
Διδύμου 20 Ελένη ακαποτίδου και Ντιάνα. Φουλ και για τις δύο. Τσατσός ο Περικλής Περάκης:gay:
Διδύμου 22 ισόγειο Στέλλα η γνωστή και η καινούρια Αννέτα. Πρόκειται για μια μιλφ Βραζιλιάνα με πιασίματα, κυτταρίτιδα στο κώλο και τριάρια φτιαγμένα βυζιά:gumtits: με piercing. Έχει στυλ εργαζόμενης σε φούρνο η ψιλικατζίδικο και είναι πολύ ευχάριστη. Κάνει ελεύθερη φλογέρα με τελείωμα καταπιόνα:pipa1:. Κατάθεση εδώ με σχετικά καλές εντυπώσεις.
Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
1.085
Πόντοι
361
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom