Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 377 άτομα (32 μέλη και 345 επισκέπτες)

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
668
Πόντοι
81
Πέρασμά απο Ιάσωνος 37 ισόγειο ψάχνοντας τη Βανέσσα. Η υπηρεσία μου είπε οτι ειναι γκαστρωμενη.

Κολωνου 45 πρώτη πορτα αριστερά Ντανιέλα σεξυ σκουρόχρωμο λατινικό πιπινι στα 10ε.

Μ.Α 21 οροφος Αγάπη απο Ιασωνος 20β.

Την γαμησα για αλλη μια φορά στα τέσσερα θωπευοντας τα τουρλωτα κωλομερια της.
Κάτσε γιατί σε λίγο θα γαμήσεις και μας...

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
586
Πόντοι
81
Αυτή η παπαριά με τις Fanta για τα ακα πηδήματα, πρέπει να τελειώσει..
Παίρνουμε στο λαιμό μας πιτσιρικάδες...
Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μετα

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Το δεχομαι το να με καυλαντισουν για να γελασουμε δεν εχω θεμα σε αυτο, θεμα εχω οταν ειναι κακοπροαιρετο και δεν λενε και αυτο που πρεπει μετα
Κακοπροαιρετο δεν είναι από κανένα, αστευομαστε από ενα αστείο που ξεκίνησε με τις Fanta από παλια κ συνεχίζεται κ πρέπει να σταματήσει εννοείται κάποια στιγμή.
Στο θέμα μας κατά την γνώμη μου δεν υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος στο ελεύθερο στοματικό άλλο να πάει κάποιος με κάποια πρεζου, εκεί αλλαζουν τα δεδομένα εκεί.
Όλα τα ζευγάρια που βλέπουμε στο δρόμο κ καλά γνωριμία τα φτιάχνουμε κ όπου καταλήξει δεν το πιστεύω να βάζουν προφυλακτικό στο στοματικό, η θα πει κάποιος άλλο η εκδιδομενη.
Βεβαια ο καθένας έχει τη δική του γνώμη για αυτό κ είναι σεβαστή, σε γενικές γραμμές ειναι μια συζήτηση που δεν οδηγεί σε κάποιο stantar συμπέρασμα.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.921
Πόντοι
9.846
Λογικά είδες τις δύο Ρουμάνες που δουλεύουν εκεί τη Τζούλια και Βανέσα.
Screenshot_20240925_190532_Chrome.jpg
Ναι όντως. Τσιγγανορουμανακια.

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.364
Πόντοι
481

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.364
Πόντοι
481
Κοιτα και Τετε καλυτεροι, δεν κανει για αντι ποτενσε
Πέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
586
Πόντοι
81
Πέρα από την πλάκα από ακα τσιμπούκι δεν έχω πάθει ποτέ τίποτα (δεν έχω δώσει λίγα) από γλυφομούνι έχω πάθει, από σεξ έχω τσιμπήσει κάτι ψιλά (ποτέ ακα με εκδιδόμενη) από τσιμπούκι ποτέ.
Τετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιων

Milou 77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
1.364
Πόντοι
481
Τετοια μου λετε και βλεπω να παιρνω διαρκειας στη λιοσιων
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
586
Πόντοι
81
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρ
Πάντα βάζε κ την προσωπική σου κρίση κ διαίσθηση για το που θα τον δώσεις. Μην τον βάλεις σε κανένα υπόνομο μέσα κ πεις ααα οκ δεν κολλάει... Τσεκαρε, σκαναρε, και όπου νιώθεις καλά προχώρα

Ισως υπαρχει μια λεπτη γραμμη σε αυτο, πχ απο λιοσιων θυμαμαι μια ιζαμπελα που της τον ειχα δωσει αυτη τα καταπινε απο ολους και δεν ειχα παθει κατι αλλα θα μπορουσε να παθω τι να πω, η πχ εχουμε την κιρα τωρα απο εμφανιση θα ελεγα φαινεται καθαρη αλλα κανει ακα αρα πως να κρινω, αλλα εκτιμω την προσπαθεια σου και προσπαθω να πιασω τι λες οποτε σε ευχαριστω και ευχομαι καλη πορεια στο γιουροπα για τα 100 χρονια

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.581
Πόντοι
4.646

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.498
Πόντοι
2.836
Πέρασμα σήμερα από Φυλής κ πέριξ 2 βάρδια από 17:00 κ μετα

Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη

Φ 74 Μάγια χοντρη

Φ84Α Ράνια ουράνια κ το ποίημα από τον μπαρμπα Βασίλη

Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα

Φ65 Α κορινα η μικρή Ρουμάνα

Φ65Β Νικόλ με γεμάτο σαλόνι εθνικότητα?

Φ67 περίμεναν κοπέλα την Έλενη μιλφ με τις βυζάρες... την έχω πάρει παλιά....

Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα

Φ69Α Μαρία τσεχα στον αγώνα

Φ71Β περίμεναν κοπέλα

Φ61Α closed

Φιλιπιδου Πάνω μια μιλφαρα ξανθιά δεν είπε όνομα ο τσάτσος επέμεναν να περάσω έκανα τριπλα κ έφυγα....

Φιλιπιδου κάτω μια λατίνα δεν θυμάμαι όνομα. Η Αννα κου σε ένα μήνα θα γυρίσει ρώτησα την 2τσα

Φ13 closed

Φωκαίας 17Α Μικαελα

Φωκαίας 17B Μαρίνα ρωσιδα με χειλάκια σαν του ροφού των 10 κg

Φ19 Κάρλα Ρουμάνα λεπτοκαμωμενο σωματάκι γυφτορουμανακι μαυριδερο Η λιζα που λέτε άφαντη??? Γιαυτη πήγα να τσεκάρω στον οικο τούτο...

Φ25 Α Αλεξάνδρα κ Αλινα ρωσιδια. Αλεξάνδρα με τατουάζ πολλά τιμήθηκε θα ενημερώσω σχετικά.

Φ25 Β Τζανίνα Ρουμάνα επιστροφή...έχει δοκιμαστεί παλιά αλλά σήμερα δεν την είδα ήταν μέσα κ έδινε πόνο

Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι

Φ27B σκαλακια Ηλέκτρα με ομιλία κ βάδισμα σαν να καίει κάρβουνο βρεγμένο.....
Απλό πρόγραμμα ανακοίνωσε η 2τσα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.498
Πόντοι
2.836
Συνέχεια της τσαρκας 2 βάρδια

Χωματιανου 11B Αλεξάνδρα με βυζαρες Ουκρανή

Χωματιανου 11Α Aλισα Ρωσίδα με ωραία μάτια μικρό βυζί ωραίο σωματάκι κοντούλα

Εξηκιου 1 ανοιχτό με ένα τραβελι μέσα με φουλ . Περιμενα με έναν μπαρμπα ο μπάρμπας με το κράνος στο χερι. Φύγαμε κ οι δύο μου λεει ο τυπος τραβεστί......γελάω κ του λεω είσαι γατος το κατάλαβες....μου κορναρισε με τη μηχανή κ έγινε καπνός.... μπάρμπας ο καμικάζι

Λιωσιων 72αρια Στο ένα μια λατίνα Μερλι κ στο άλλο η Εύα Ρωσίδα με τα μεγάλα μασταρια μελαχρινή

Βεργας 7 υπόγειο Τίνα μεγάλα μασταρια σε πτώση κ τονάζ αρκετο πάνω της

Βεργας 7 (σαμπινοσπιτο) Μελίνα

Βεργας 3 Σαμπρινα μεγάλο βυζι πιασίματα
Ντανιέλα αρκετά λεπτή σκελετός θα έλεγα αρκετά όμορφη Ρωσίδα με κοντό αγορές μαλι.οι λάτρες ας τρέξουν
Κ μια γιαννα που δεν την είδα.. . Ήταν δωμάτιο

Βεργας 2 μια κοντη δεν είπε όνομα μελαχρινή με πιασίματα καλό βυζι ήταν η Μαρτα?

Βεργας 6 Α Κορινα Μολδαβία το μωρο.....ξανθιά ασπρο δερματακι κοντούλα πολύ ωραιο σώμα δοκιμάστηκε με παρα πολυ καλες εντυπώσεις!!!

Δυδυμου 20 Είχε φύγει η κοπέλα.....ήταν η Ελένη σύμφωνα με τον τσατσο

Δυδυμου 22 Μαρίνα κ Μαριάννα 2 ξανθιές η πρώτη μιλφαρα κ η δεύτερη νεώτερη...

Αλκαμενους 113
Ρωσιδα Αλινα που παίζει μπάλα κ στα δύο της Αγκυρας 12 κ 9 του ίδιου ομίλου. 28 χρ δοκιμάστηκε κ θα ενημερώσω.

Καλό βράδυ σε όλους καλές τσαρκες κ καλά βόλια!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Όσον αφορά την Βίκυ, από Φυλής 69, ισόγειο, έχω να πω ένα μεγάλο κρίμα! .....Της δίνω, βέβαια, ένα δίκιο, καθώς είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα και η μοίρα την έστειλε να δουλεύει σε φθηνά μπουρδέλα. Εκεί, για δέκα ευρώ (το ποσό που της αναλογεί), αναγκάζεται να ανεχθεί τους πάντες: Άσχημους, χοντρούς, ψυχοπαθείς, κομπλεξικούς, βρωμιάρηδες, γέρους, ανώμαλους, μουνόπανα, συμπλεγματικούς και άλλα εξωτικά "φρούτα". Όλοι αυτοί οι πλεμπαίοι δεν την μετράνε για άνθρωπο, ενώ αυτή είναι υποχρεωμένη να τους γλύφει τα αρχίδια, να την χύνουν μέσα στο στόμα, να την γαμάνε σαν κτήνη και να βογγάνε, σαν ζώα, καθώς τελειώνουν.

Θα διαφωνήσω μαζί σου! Οι περισσότερες γυναίκες και ιδίως οι πουτάνες αγαπάνε πολύ τα ζώα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: T.D.7

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.394
Πόντοι
46.232
Φ66Α Νίκη κ μια από Τζαμάικα μαυρουλα μικροκαμωμενη

Φ84Β Μια λατίνα στον αγώνα δεν την είδα

Φ27B ισόγειο Σάρρα λεπτή γυφτορουμανακι
στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ

λογικά στο 86α όροφο όχι 84β

Σάρα στο 27α υπόγειο

Φ69Β 2 μολδαβες Έλενη ξανθιά με πιασιματακια κ μια μικροκαμωμενη μελαχρινή δεν θυμάμαι όνομα

λογικά το Σοφακι

Τελευταία τροποποίηση:

Rodos 87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2024
Κριτικές
6
Like
623
Πόντοι
300
Διπλή κατάθεση σήμερα 1η στην ειρήνη από διδύμου, μας πήρε όλους που περιμέναμε δεν ακύρωσε κανέναν, δεκτική στο γαμησει και φαίνεται να το γουστάρει, ειδικά το γλυψιμο που αναφέρθηκε δείνει ρέστα και μουνοζουμο σφηνάκι για μας τους διψασμένους, φιλιά δεν έδωσε ούτε 69 έκανε αλλά τον έφαγε καλά. 2η στο μετάξι από τον οίκο στην Κολωνού 30Α εάν δεν κάνω λάθος στο prison μπουρδελακι θα σας γελάσω για το όνομα της κορασιδας, Ρουμάνα την έκανα με μαύρα μαλλιά και ρογα να κρέμας πουκάμισο, καλή πίπα μετά από πάνω μου να της γλείψω καλά καλά τις ρογες και τέλος στα 4 που κοπανηθηκε δυνατά όπου τελείωσα και με άφησε να στραγγιξω ικανοποιητικά. Θα ακολουθήσει αναλυτική κριτική

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.498
Πόντοι
2.836
στο 66δ η Τζαμαϊκανή Έμμυ

λογικά στο 86α όροφο όχι 84β

Σάρα στο 27α υπόγειο

λογικά το Σοφακι
Αυτό το Σοφακι αξίζει?

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
11.800
Πόντοι
3.236
Άμα πας σε έναν Γιατρό θα σου απαντήσει κατάλληλα
Αλλά αν θες την γνώμη ενός έμπειρου εδώ μέσα
Αν κανεις ακαποτο τσιμπουκι πήγαινε στο περίπτερο και πάρε μια φαντα κόκκινη
Ρε μάγκες η φάντα τι φάση? Γιατι δε μας λέτε και στους υπόλοιπους?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτό το Σοφακι αξίζει?
Για την Τζαμαικανή έχουμε κριτική?

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.208
Πόντοι
31.618
Οι περισσότερες Ρωσίδες καυλώνουν όταν κάποιος δεν τους δίνει καμιά σημασία και τις μεταχειρίζετε σαν σκεύη ηδονής!

Εμένα η Βίκυ στις αρχές που δεν της έδινα καμιά σημασία και την έβλεπα μια φορά τον μήνα όποτε έμπαινα στο δωμάτιο με πλάκωνε στα γλωσσόφιλα λες και ήταν η γκόμενά μου. Μετά που την γαμούσα πριν χύσω μου έβγαζε το προφυλακτικό χωρίς να με ρωτήσει και μου ρουφούσε τα χύσια μεχρι τελευταίας σταγόνας ενώ κάποιες φορές στο Πιπίνου 118 και στο Βέργας 3 τα κατάπινε!

Όταν άρχισα να την βλέπω κάθε 10 μέρες όλα τα παραπάνω σταμάτησαν εκτός από την ξεσκούφωτη πίπα.
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Αυτό το κόλπο είναι αρχαίο.
Μέχρι να νομίσεις ότι κάτι τρέχει.
Έχω ακούσει για άτομα που πάνε κάθε μέρα και μιλάνε μόνο.
Δικαίωμα τους βεβεα.
Έχω πάθει κι εγώ ανάλογα ρεζιλικια.
Και όποιος δεν έπαθε δεν έμαθε

Με άλλα λόγια, η Βίκυ πουλάει έρωτα σε πολλούς πελάτες που κυκλοφορούν με γεμάτο πορτοφόλι και όποιος αγοράσει από αυτήν τον μαδάει κανονικά και με το Νόμο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom