Πλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψιαΚαλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ApollwnasNX
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2023
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Τι είναι ρε παιδιά η μπλέ φαντα ιατρικά εννοώ τι καλύτερο υπάρχειΠλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψια
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Εγω την εχω παρει τρεις φορες.Η πρωτη ηταν καλη ,ευχαριστηθηκα κοκκαλα,οι αλλες δυο θα ελεγα μετριες.Εγώ δεν πέρασα καλά μαζί σου . Απορώ για τον ντόρο
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Λαϊκο προσκυνημα στο ζαμπονακι Τανια της Διδυμου 27 εχθες κατα την πρωινη βαρδια.Μαζι της η Φωτεινη η αλογα η οποια ειχε αισθητα λιγοτερα δωματια απο την κοντουλα γεματουλα ξανθουλα αλλα παντα χογελαστη Τανια.Αναμονη δυο δωματια προκριμενου να απολαυσω ξεφορτωμα στο στοματακι της.Ακριβως πισω μου στο φευγα,αναχωρησε και η Φωτεινη.
Κάνουν χιούμορ ! Μην το κανεις!Τι είναι ρε παιδιά η μπλέ φαντα ιατρικά εννοώ τι καλύτερο υπάρχει
Mpooumpoukos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.414
- Πόντοι
- 2.036
Betadin σαπούνι ? από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει σκεύασμα που να κάνει για όλα τα μικρόβια (μύκητες, ιούς, βακτήρια) μαζί, ρώτα φαρμακείο, πάντως να έχεις σίγουρο πως αν ασχολείσαι καιρό, κάποιο δερματικό θα τσιμπήσεις κάποια στιγμή.Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
σαλιοΤι είναι ρε παιδιά η μπλέ φαντα ιατρικά εννοώ τι καλύτερο υπάρχει
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Βαζεις δυσκολα συναδελφε.Πηγαινε Καρολινα Φιλιπιδου 11.Σιγουρο χυσιμο.Δεν θα κλαψεις εικοσαρικοΚάτι αξιόλογο σε πρωινή βάρδια ρε παιδιά ; Έχει κάποιος υπόψιν;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα! Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο,που να μην την έχεις πάρει... Πρωινή βάρδια κάτι βρίσκεται, το βράδυ είναι που δεν έχει τίποτα.Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.545
- Πόντοι
- 1.071
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Αξίζει η Τζέσικα; Από ότι έχω καταλάβει δουλεύει περιστασιακά...Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Kamigawa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 1.526
- Πόντοι
- 201
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Πριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
Πετιτ μοντελε μωράκι, σκουροχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά, την είχα πετύχει αρχικά στο φυλης 59 πάνω και μετά στο Φωκαίας 19 βραδινές βάρδιες.Καμμία σχέση, του 84/65 είναι μοντελέ ή έστω λεπτή ξανθιά βαμμένη, με σιλικόνη το βυζί καλοσχηματισμένο και πηγαινοέρχεται Ρουμανία, η άλλη του Φιλιπ11 έχει τσιμπήσει κιλά, μελαχρινή κοντή συμπαθής πονηρόφατσα κλπ
Τώρα,για ποια Ντιάνα ρουμάνα και μάλιστα "πετίτ" στο φωκ19 έλεγε ο αρχικός παίκτης τρεις παραθέσεις πιο πίσω. ..δεν ξέρω. Υπήρχε μια ρουμάνα εκεί την άνοιξη δε θυμάμαι όνομα αλλά υπήρχε και η Κάρλα που όντως ήταν πετίτ.
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος να θυμάται καλύτερα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
η Τζέσικα γενικά κάνει μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα σταΠριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).
*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
δωμάτια…
kaizer1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
λες να ειναι μια Ναντια π γαμαγα πριν 6-7 χρονια στην Φωκαιας 7, εκανε φοβερες τρελες, με ειχε σταματησει να χαιρετησει εξω κ μετα ξαναμπηκε κ συνεχισαμε γαμησι , κ κοιταγε ποσο χυνω αν εχω παει αλλου, πηγαινα καθε εβδομαδαΠριν λίγο πέρασμα με Ναντια Ι30 παραλίγο τραγωδία η κοπέλα δε πάει καλά
Αρίστιππος
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2022
- Like
- 776
- Πόντοι
- 81
Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν το παρατήρησες, δεν ισχύει μόνο σε όσες δείχνουν ότι δεν θέλουν, αλλά και σε όσες δείχνουν ότι σε γουστάρουν και λες, τι έγινε τώρα;Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.
Από την άλλη πως μπορείς να βοηθήσεις; Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 76
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις