Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 373 άτομα (34 μέλη και 339 επισκέπτες)

jimis

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
771
Πόντοι
81
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψια

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936
Λαϊκο προσκυνημα στο ζαμπονακι Τανια της Διδυμου 27 εχθες κατα την πρωινη βαρδια.Μαζι της η Φωτεινη η αλογα η οποια ειχε αισθητα λιγοτερα δωματια απο την κοντουλα γεματουλα ξανθουλα αλλα παντα χογελαστη Τανια.Αναμονη δυο δωματια προκριμενου να απολαυσω ξεφορτωμα στο στοματακι της.Ακριβως πισω μου στο φευγα,αναχωρησε και η Φωτεινη.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.352
Πόντοι
726

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
Γρήγορη βόλτα στην πρωινή φυλης.
Φ65α κατια κ Χριστίνα τατου
Φ 65β Χριστίνα τσεχα
Φ 69α μαρια τσεχα
Φ 69β λανα
Φ 71 α λουσια αντζι κ Βαλεντίνα
Φ 84-86 κλειστα

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.414
Πόντοι
2.036
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Betadin σαπούνι ? από εκεί και πέρα δεν ξέρω αν υπάρχει σκεύασμα που να κάνει για όλα τα μικρόβια (μύκητες, ιούς, βακτήρια) μαζί, ρώτα φαρμακείο, πάντως να έχεις σίγουρο πως αν ασχολείσαι καιρό, κάποιο δερματικό θα τσιμπήσεις κάποια στιγμή.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.145
Πόντοι
1.936

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Έχουμε κανένα νέο που βρίσκεται η Λάουρα ;; Η κωλαρου;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Η πρωινή βάρδια από τα τεμάχια που είδα σε φυλής βέργας και πέριξ είναι για κλάμματα! Τσάμπα η γύρα
μες τον ήλιο τόσην ώρα… Γι αυτό έχουν δωμάτια κάτι Τάνιες και Τζέσικες τόσο καιρό πραγματικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ 20ΡΙΚΟ!
Καλησπέρα! Μάλλον εννοείς δεν υπάρχει κάτι καινούργιο,που να μην την έχεις πάρει... Πρωινή βάρδια κάτι βρίσκεται, το βράδυ είναι που δεν έχει τίποτα.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.545
Πόντοι
1.071
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.526
Πόντοι
201
Τζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;

Πριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).

*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.

gt3000

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καμμία σχέση, του 84/65 είναι μοντελέ ή έστω λεπτή ξανθιά βαμμένη, με σιλικόνη το βυζί καλοσχηματισμένο και πηγαινοέρχεται Ρουμανία, η άλλη του Φιλιπ11 έχει τσιμπήσει κιλά, μελαχρινή κοντή συμπαθής πονηρόφατσα κλπ

Τώρα,για ποια Ντιάνα ρουμάνα και μάλιστα "πετίτ" στο φωκ19 έλεγε ο αρχικός παίκτης τρεις παραθέσεις πιο πίσω. ..δεν ξέρω. Υπήρχε μια ρουμάνα εκεί την άνοιξη δε θυμάμαι όνομα αλλά υπήρχε και η Κάρλα που όντως ήταν πετίτ.
Ίσως κάποιος πιο έμπειρος να θυμάται καλύτερα.
Πετιτ μοντελε μωράκι, σκουροχρωμο δέρμα, μαύρα μαλλιά, την είχα πετύχει αρχικά στο φυλης 59 πάνω και μετά στο Φωκαίας 19 βραδινές βάρδιες.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Πριν λίγες ημέρες αυτή η μαλάκω με είχε και περίμενα 20 λεπτά + στο δωμάτιο ενώ την άκουγα να σαχλαμαρίζει μιλώντας αλβανικά με την Άντζελα(;) που παλαιότερα δούλευε στο 59 ισόγειο. Από αυτό και μόνο για εμένα είναι Χ (για πάντα).

*Προφανώς και πήρα πίσω το 20ρικο κάνοντας σαματά και διώχνοντας 2-3 πελάτες, μπουρδελιάρηδες είμαστε, όχι μαλάκες.
η Τζέσικα γενικά κάνει μεγάλα διαλείμματα ανάμεσα στα
δωμάτια…

kaizer1888

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Πριν λίγο πέρασμα με Ναντια Ι30 παραλίγο τραγωδία η κοπέλα δε πάει καλά
λες να ειναι μια Ναντια π γαμαγα πριν 6-7 χρονια στην Φωκαιας 7, εκανε φοβερες τρελες, με ειχε σταματησει να χαιρετησει εξω κ μετα ξαναμπηκε κ συνεχισαμε γαμησι , κ κοιταγε ποσο χυνω αν εχω παει αλλου, πηγαινα καθε εβδομαδα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.
Θα σου πω και κάτι που ίσως δεν το παρατήρησες, δεν ισχύει μόνο σε όσες δείχνουν ότι δεν θέλουν, αλλά και σε όσες δείχνουν ότι σε γουστάρουν και λες, τι έγινε τώρα;

Από την άλλη πως μπορείς να βοηθήσεις; Δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει κάτι η αστυνομία.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom