Toreto1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2022
- Like
- 134
- Πόντοι
- 0
Δυστυχώς υπάρχουν και αυτοι οι μαλάκες που τις δίνουν δικαιώματα, και χαλάνε και την πιάτσα..Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.
Στο παρελθόν, είχα ακούσει για τύπους, οι οποίοι έδιναν 5ευρα και 10ρικα, για να τους αφήνει η τσατσά να παίρνουν μάτι από την κλειδαρότρυπα.Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.
Στο παρελθόν, είχα ακούσει για τύπους, οι οποίοι έδιναν 5ευρα και 10ρικα, για να τους αφήνει η τσατσά να παίρνουν μάτι από την κλειδαρότρυπα.
έρχονται στο μυαλόΔεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.
Και αυτήν η καριόλα πάλι γιατί δεν τον αφήνει να περάσει ?? χαχα Έχουν τρελαθεί και οι γριές με τα ναυάγια που κυκλοφορούν έξω.Τυπαρα, εσυ που σχεδον εκλαιγες στην τσατσα της Τατιανας γιατι δεν σε αφηνε να περασεις, να ξερεις εισαι η ντροπη του αντρικου φυλου. Σε ακουγα μεσα απο το δωματιο την ωρα που της σουβλιζα στα τεσσερα το αξυριστο σαμπρελομουνι, και δεν μπορουσα να συγκρατηθω απτα γελια. Εδωσα εξτρα πιεση στο γαμησι για να σε κανω να ζηλεψεις, γκρεμισα το κρεβατι, ελπιζω να με ακουσες
Αμα κανεις ετσι για την 50χρονη θεια που χυνει στο στομα η μιση αθηνα με αντιτιμο ενα εφηβικο χαρτζιλικι, δεν θελω να μαθω ποσο ξεφτιλας μπορει να καταντησεις εαν εμφανιστει καμια σοβαρη γυναικα στη ζωη σου. χφτου
Οκτενιδινη για σώμα και χλωρεξιδίνη για το στόμα...Δηλαδή,οκτενισεπτ και Spray με χλωρεξιδίνη 0.20%Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και μενα σημερα μου ετυχε παρομοιο σκηνικο κατα τις 17:15 που πηγα επισης στη Τατιανα....αδειο το σαλονι μπαινω δωματιο να την περιμενω, μετα απο λιγο ανοιγει η εξωπορτα ακουσα λιγο εντονο διαλογο τσατσας/πελατη και στο διπλα μπαινει τελικα αλλος.... απο το κουζινακι ακουγονταν να μιλανε η τσατσα με την Τατιανα για κανα 5λεπτο τουλαχιστον στα Ρωσικα, τελικα ερχεται η Τατιανα και ξεκιναμε και την ωρα που την ειχα ιεραποστολικα ακουω την τσατσα να ανοιγει την πορτα στο διπλα δωματιο και να λεει "Ελα βγες εξω!" ρωταει ο αλλος "Μα γιατι να βγω?" και του λεει "Γιατι ετσι! Αντε ελα τωρα βγες"....και εφυγε τελικα...δεν ξερω τι και πως απλα το αναφερω....ισως να ηταν ο ιδιος που κλαιγοτανε και σε σενα...Τυπαρα, εσυ που σχεδον εκλαιγες στην τσατσα της Τατιανας γιατι δεν σε αφηνε να περασεις, να ξερεις εισαι η ντροπη του αντρικου φυλου. Σε ακουγα μεσα απο το δωματιο την ωρα που της σουβλιζα στα τεσσερα το αξυριστο σαμπρελομουνι, και δεν μπορουσα να συγκρατηθω απτα γελια. Εδωσα εξτρα πιεση στο γαμησι για να σε κανω να ζηλεψεις, γκρεμισα το κρεβατι, ελπιζω να με ακουσες
Αμα κανεις ετσι για την 50χρονη θεια που χυνει στο στομα η μιση αθηνα με αντιτιμο ενα εφηβικο χαρτζιλικι, δεν θελω να μαθω ποσο ξεφτιλας μπορει να καταντησεις εαν εμφανιστει καμια σοβαρη γυναικα στη ζωη σου. χφτου
Και ένας άλλος ήθελε να του φέρνει το κορίτσι το καλαθάκι με τις καπότες καπέλο.Εδώ ένας έδινε λεφτά για να αγοράζει τις χυμένες καπότες από τα καλαθάκια...
Γιατί ασχολείστε με μια 50+ ιερόδουλη της τάξεως του 3/10 από εμφάνιση; Και πολύ λέω....Και μενα σημερα μου ετυχε παρομοιο σκηνικο κατα τις 17:15 που πηγα επισης στη Τατιανα....αδειο το σαλονι μπαινω δωματιο να την περιμενω, μετα απο λιγο ανοιγει η εξωπορτα ακουσα λιγο εντονο διαλογο τσατσας/πελατη και στο διπλα μπαινει τελικα αλλος.... απο το κουζινακι ακουγονταν να μιλανε η τσατσα με την Τατιανα για κανα 5λεπτο τουλαχιστον στα Ρωσικα, τελικα ερχεται η Τατιανα και ξεκιναμε και την ωρα που την ειχα ιεραποστολικα ακουω την τσατσα να ανοιγει την πορτα στο διπλα δωματιο και να λεει "Ελα βγες εξω!" ρωταει ο αλλος "Μα γιατι να βγω?" και του λεει "Γιατι ετσι! Αντε ελα τωρα βγες"....και εφυγε τελικα...δεν ξερω τι και πως απλα το αναφερω....ισως να ηταν ο ιδιος που κλαιγοτανε και σε σενα...
3/10 η Τατιανα????????? ΧαχαχαχαΓιατί ασχολείστε με μια 50+ ιερόδουλη της τάξεως του 3/10 από εμφάνιση; Και πολύ λέω....
Σόρρυ, ήθελα να είμαι επιεικής.... Κρίμας είναι, το εφάπαξ βγάζει η θειτσα. Μην της το χαλάσω...3/10 η Τατιανα????????? Χαχαχαχα
Και ένας άλλος ήθελε να του φέρνει το κορίτσι το καλαθάκι με τις καπότες καπέλο.
Είναι μπαναρισμένος βέβαια.
Δεν ξέρω γιατί.
Το να έχεις ένα φετίχ που δεν βάζει σε κίνδυνο την σωματική ή ψυχική υγεία και την ανθρώπινη ζωή δεν είναι το ίδιο με ένα που την βλάπτει.Όπως βλέπουμε εμείς με αηδία κάτι τέτοιους, αντίστοιχα μας βλέπουν εμάς που πάμε στα μπουρδέλοι πολλοί και πολλές εκεί έξω.
Οπότε ας το καταπιούμε -pun intented- και όσο γίνεται ας μην κρίνουμε τα φετίχ του καθενός.