Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 196 άτομα (19 μέλη και 177 επισκέπτες)

bou-rookie

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Δες άλλο φαρμακείο ή πες στον δικό σου φαρμακοποιό να στο φέρει
Ιντερνετικά κοίταξα μόνο. Σίγουρα θα βρω αν ψάξω παραπάνω.
Περισσότερο ρώτησα για να ξέρω ποιες άλλες επιλογές έχουμε από παρόμοια αντισηπτικά για το σώμα.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
350
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν σήμερα δουλεύει η Σαμπινα ;;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Πώς έβγαλες συμπέρασμα ότι έχει AIDS καί υπατητιδα. Αν ξέρεις κάτι σιγουρα πες το νά προφυλαχθούμε νά μήν πάμε οκ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.

Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.792
Πόντοι
1.936
Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.
Τα κρεβατια των οροθετικων καθαριζονται σε αυτη την δοσολογια στα νοσοκομεια.
Μετα ειναι το Μπενταντιν διαλυμμα προεγχειριντικης απολυμανσης.Επισης σρα σουπερμαρκετ μπορεις να παρεις και Swaz σε συσκευασια 4lt.Δεν αφηνει αγιαννη τελευταιο αδιαλυτο.

bou-rookie

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.
Τα κρεβατια των οροθετικων καθαριζονται σε αυτη την δοσολογια στα νοσοκομεια.
Μετα ειναι το Μπενταντιν διαλυμμα προεγχειριντικης απολυμανσης.Επισης σρα σουπερμαρκετ μπορεις να παρεις και Swaz σε συσκευασια 4lt.Δεν αφηνει αγιαννη τελευταιο αδιαλυτο.
Για το τελευταίο που ανέφερες το Swaz αυτό προφανώς δεν είναι για το σώμα. Πως το εννοείς;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.800
Πόντοι
7.621
Επαναληπτική σήμερα στην Όλγα Φωκαίας 19. Μαζί της η Λίζα που βγάζει ένα στυλ ανακριτικό-ψαρωτικό και δεν με εμπνέει να περάσω. Σήμερα δεν είχε σκυλάδικα, μάλλον διαβάσανε τη κριτική :headbaning2:
Η Όλγα σήμερα πάρα πολύ καλή, δώσαμε ρέστα. Πιπάρα, δυνατό γαμήσι, στήσιμο στον καθρέφτη και ανακουφιστικό άδειασμα. Γεια σου κοπελάρα μου.
Στα υπόλοιπα μπουρδέλα τα ίδια και τα ίδια, καμία αλλαγή.
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.884
Πόντοι
4.646
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.
.................................................................
Ακριβώς γι αυτό το λόγο σταμάτησα να επισκέπτομαι την Κατερίνα, την ανώμαλη Πολωνέζα! Όσο και να μου ικανοποιούσε τα γούστα (εκτός από απροφυλακτο σεξ), δεν υπήρχε περίπτωση να μπλέξω περαιτέρω. Εξαίρεση, ίσως έκανα για την κόρη της αλλά και πάλι το θέμα περιπλέκεται χωρίς λόγο. :hi:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.800
Πόντοι
7.621
Θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος:
1) η Μπιάνκα από Φωκαίας 17 δουλεύει ή έχει φύγει?
2) η καινούρια Αλεξάνδρα (δεν την έχω δει) από Μαραθώνος/Βέργας3 αξίζει ή είναι κανένα χάλι?
Ευχαριστώ

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
59
Like
7.800
Πόντοι
7.621
Τύπος ναυάγιο Τιτανικός γύρω στα 50 σήμερα Φυλής ζητούσε στο σαλόνι τον αριθμό της κορασίδας για να μιλήσουνε(δεν αναφέρω όνομα, ίσως δεν θέλει η κοπέλα).
Εκείνη τον απέφυγε και πήγε κουζινάκι. Εκείνος κουτοπόνηρος προσπαθούσε να πείσει την υπηρεσία να του το δώσει, τον έκλασε κι εκείνη. Για να τη δελεάσει τότε της είπε "Σου αρέσουνε τα σεμεδάκια? Θα σου φέρω να στολίσεις το σπίτι σου":tooth::tooth::tooth:
Τον ξαπόστειλαν τσακ μπαμ!
yamato-sinking-ship.gif

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.113
Πόντοι
216
Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Μετά υπάρχει η λοσιόν,κάτι σαν σαπούνι χωρίς σαπούνι...Εγώ πάντως το οκτενισεπτ στο Ίλιον το βρήκα με την πρώτη...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.559
Πόντοι
19.485

Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
4
Like
808
Πόντοι
361
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
2.063
Πόντοι
441
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

Πριν λίγη ώρα ήμουν στην πιάτσα και στο συγκεκριμένο μπουρδέλο ήταν η Αναστασία με την εν λόγω Μερσίνη.
Η Μερσίνη είναι η Λώρα από το Μεταξουργείο, είχε δουλέψει στον όροφο της Κολωνού στα μεγάλα νούμερα, όπως επίσης και στα 44ρια της Ιάσωνος. Πριν χρόνια ήταν αξιοπρεπής επιλογή στο 10ρικό, για 20ρικο ούτε λόγος.

Η Μπιάνκα από Φωκαίας 17β είναι ψιλοφόλα, μπήκα σήμερα για την αφράτη κωλάρα της όμως μέσα είναι πολύ μέτρια. Ευτυχώς με αποζημίωσε η Καρολίνα από το ισόγειο της Φιλιππίδου. Κλασική αξία.

Κατά τα άλλα, έχει φακλανέψει η Λάνα και η Βίκυ από τα κεντρικά της Φυλής. Είχα να τις δω πάνω από χρόνο αφού δεν είχα κατέβει και σήμερα που έπεσα πάνω τους είδα πως έχουν στρογγυλεύσει. Το πιο ωραίο μουνί ήταν η Λίζα που αναφέρεις από Φωκαίας 19.

Thanasakis300

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.

Με ποιες τα χετε φτιάξει?!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.462
Πόντοι
3.436
Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Ισως να έχει καποιο βαρύ αφροδίσιο αλλά ίσως κ όχι.
Με όλη την δράση της που είναι γνωστή σε όλους μας αυξάνουν οι πιθανότητες, αλλά δεν το ξέρουμε σίγουρα ότι έχει κάτι, υποθέσεις κάνουμε μπορεί να μην έχει κ τίποτα κ να έχει κάτι κάποια άλλη κοπελιά που είναι υπερανο υποψίας.

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.401
Πόντοι
201
Η Κατερίνα η Πολωνέζα σε ποιον οίκο και σε ποια βάρδια δουλεύει?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.212
Πόντοι
9.846
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom