nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.738
- Πόντοι
- 6.495
Δες άλλο φαρμακείο ή πες στον δικό σου φαρμακοποιό να στο φέρειΤο αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Δες άλλο φαρμακείο ή πες στον δικό σου φαρμακοποιό να στο φέρειΤο αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Ιντερνετικά κοίταξα μόνο. Σίγουρα θα βρω αν ψάξω παραπάνω.Δες άλλο φαρμακείο ή πες στον δικό σου φαρμακοποιό να στο φέρει
Πώς έβγαλες συμπέρασμα ότι έχει AIDS καί υπατητιδα. Αν ξέρεις κάτι σιγουρα πες το νά προφυλαχθούμε νά μήν πάμε οκΑυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Για το τελευταίο που ανέφερες το Swaz αυτό προφανώς δεν είναι για το σώμα. Πως το εννοείς;Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.
Τα κρεβατια των οροθετικων καθαριζονται σε αυτη την δοσολογια στα νοσοκομεια.
Μετα ειναι το Μπενταντιν διαλυμμα προεγχειριντικης απολυμανσης.Επισης σρα σουπερμαρκετ μπορεις να παρεις και Swaz σε συσκευασια 4lt.Δεν αφηνει αγιαννη τελευταιο αδιαλυτο.
Ακριβώς γι αυτό το λόγο σταμάτησα να επισκέπτομαι την Κατερίνα, την ανώμαλη Πολωνέζα! Όσο και να μου ικανοποιούσε τα γούστα (εκτός από απροφυλακτο σεξ), δεν υπήρχε περίπτωση να μπλέξω περαιτέρω. Εξαίρεση, ίσως έκανα για την κόρη της αλλά και πάλι το θέμα περιπλέκεται χωρίς λόγο.Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.
.................................................................
Μετά υπάρχει η λοσιόν,κάτι σαν σαπούνι χωρίς σαπούνι...Εγώ πάντως το οκτενισεπτ στο Ίλιον το βρήκα με την πρώτη...Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.
Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.
Ααααα ρε συνάδελφε.μια από τα ίδια και εγώ πριν κάποιους μήνες.και ήθελα και δεν ήθελα.και ήθελε και δεν ήθελε.
Με ποιες τα χετε φτιάξει?!ναι αμέ...τα χω φτιάξει με Τάνα δύο φορές. Και με ήθελαν και έγινε φάση και με ήθελαν και δεν ήθελα και ήθελα και δεν με ήθελαν. Για μένα λογικό είναι να συμβεί...έχω 20 και βάλε χρόνια στα μπουρδέλα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αναπτυχθουν και άλλες ανθρώπινες σχέσεις πέραν από μια εμπορική συναλλαγή.
Ισως να έχει καποιο βαρύ αφροδίσιο αλλά ίσως κ όχι.Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Φώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.Η Κατερίνα η Πολωνέζα σε ποιον οίκο και σε ποια βάρδια δουλεύει?