oldboy
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 3.740
- Πόντοι
- 11.020
Φιλε σορρυ. Δεν πήγα κατά κει. Ήταν μίνι τσάρκαΤζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Φιλε σορρυ. Δεν πήγα κατά κει. Ήταν μίνι τσάρκαΤζέσικα ειδες αν δουλεύει όταν βολταρες;
Αδερφέ την πέτυχα πριν φυγω διακοπες ( τελος Ιουλίου ) σε ένα στην Άγκυρας δεν θυμάμαι νούμερο ….Βαζεις δυσκολα συναδελφε.Πηγαινε Καρολινα Φιλιπιδου 11.Σιγουρο χυσιμο.Δεν θα κλαψεις εικοσαρικο
Πλύσεις με μπλε φαντα πριν και μετά για απόλυτη αντισηψια
Καινούργια ήταν η τσατσά ;Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
............................
Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.
3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναωΚαλημέρα!
Φυλής 65 κάτω: Κάτια, Ντιάνα
Φυλής 65 άνω: Κορινα
Διδύμου το τέρμα κάτω η αλόγα Βικτώρια.
Φυλής στη θέση της η θεία Σόνια
Φυλής 84Α: Χριστίνα Ρουμάνα (με τα τατου).
Φυλής 59 κάτω: Μόνικα
Δίπλα από το 59 υπόγειο: Σολ
Φυλής 66Δ: Μαίρη χοντρή άσπρη, Άννα μαύρη.
Φώκαιας 13: Σύλβια
Φώκαιας 17 κάτω: Αλεξάνδρα
Φώκαιας 17 άνω: Κλεοπάτρα και Ρίτα
Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.
Φώκαιας 27 κάτω: Ελένη κλασική χειραψία.
Διδύμου 20: Ντιάνα
Διδύμου 8: Ελενη
Η Κορίνα κόντεψε να μου πάρει πίπα στο σαλόνι. Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ. Συνήθως σε αυτά επακόλουθο είναι η φόλα...!
Πακιστανοκαφετέρια Διδύμου με Αχαρνών επίνε μόνο του καφέ ένα τρελό μωράκι με μπουρκα. Κάπου στα 20 καλοκαίρια. Κορμάρα με τζιν κολλητό, σαγιονάρα στρινγκ τέλειο δαχτυλακι πιπίλα πεντικιούρ μανικιούρ, φάτσα 10αρι εκτυφλωτικό. Ω ρε φίλε και αυτή φουλ κωλο μόνο λόγω θρησκείας. Τι τυχεροί οι Πέρσες γαμω τη μπουτανα μου....
Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναω
Σε ποιο είναι η συγκεκριμένη;Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.
Ρεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.
Ααα ναι!!! Μύριζε το πρόσωπο της πουτσιλα 3/3 επίσης!! Την είχα ξεχάσει αυτή τη βρωμερη λεπτομέρεια...Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.Ρεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;
Από το Μάιο δουλεύει η Ρουμάνα ΛίζαΡεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αχ τι μου κάνεις τώρα...πρωινή μόνο; Δεν μπορώ να αντισταθώ σε Made in Romania...Από το Μάιο δουλεύει η Ρουμάνα Λίζα
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.
@n.smirni76 =
συνήθως δουλεύει διπλοβαρδια μαζί με την άλλη Ρουμάνα τη Κάρλα
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.