Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 107 άτομα (1 μέλη και 106 επισκέπτες)

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....

Κατεβαινω 5 παρα λ73β για να παρω την Εμμυ,σαλονι μαζευτηκαμε 3-4 οπου περιμεναμε.Η ωρα ειχε παει 5μιση και σαλοναρισαν 2 κοριτσια μια μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη με φυσικες βυζαρες μετριο σωμα λογω μικρης κοιλιτσας αλλα κωλαρα δυνατη.Ονομα αν κ ρωτησα 2 φορες δεν θυμαμαι,Καρλα,Μερλι κατι τετοιο.
Βαρεθηκα να περιμενω την Εμμυ και πηρα αυτη με τις βυζαρες.

Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Φοβερα φυσικα βυζια οπου κ περιποιηθηκα,πολυ καλη υγρη πιπα χωρις χερια οπου εφτυνε αραια κ που αλλα στο γαμησι πολυ χαλι.
Την εβαλα στα 4 οπου κουνιοταν τρελα και με αποσυντονιζε χοροπηδαγε σαν κατσικι,τη γυρναω ιεραποστολικο οπου κι εκει αρχιζε να κουνιεται κ δεν μα ρεσε,της περναω τα ποδια στον ωμο και ησυχασα,το μουνι της παντως πετρελαιοπηγη του Ιρακ πηγαδι κανονικο....

Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.127
Πόντοι
206
Βαζεις δυσκολα συναδελφε.Πηγαινε Καρολινα Φιλιπιδου 11.Σιγουρο χυσιμο.Δεν θα κλαψεις εικοσαρικο
Αδερφέ την πέτυχα πριν φυγω διακοπες ( τελος Ιουλίου ) σε ένα στην Άγκυρας δεν θυμάμαι νούμερο ….

Outis2024

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
602
Πόντοι
81
Πρώτη φορά είδα πακιδες να περιμένουν σαλοναρισμα Σαμπινας, ευτυχώς, πολύ ευγενικά υπηρεσία αλλά και το κορίτσι και προς τιμήν της, τους έδιωξαν. Ο ορισμός του μάθανε ότι γαμιομαστε πλακωσανε και οι γύφτοι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
............................
Καινούργια ήταν η τσατσά ;
Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις η άμεση απάντηση είναι : εσύ τι θα μου δώσεις ;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Καλημέρα!

Φυλής 65 κάτω: Κάτια, Ντιάνα

Φυλής 65 άνω: Κορινα

Διδύμου το τέρμα κάτω η αλόγα Βικτώρια.

Φυλής στη θέση της η θεία Σόνια

Φυλής 84Α: Χριστίνα Ρουμάνα (με τα τατου).

Φυλής 59 κάτω: Μόνικα

Δίπλα από το 59 υπόγειο: Σολ

Φυλής 66Δ: Μαίρη χοντρή άσπρη, Άννα μαύρη.

Φώκαιας 13: Σύλβια

Φώκαιας 17 κάτω: Αλεξάνδρα

Φώκαιας 17 άνω: Κλεοπάτρα και Ρίτα

Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.

Φώκαιας 27 κάτω: Ελένη κλασική χειραψία.

Διδύμου 20: Ντιάνα

Διδύμου 8: Ελενη

Η Κορίνα κόντεψε να μου πάρει πίπα στο σαλόνι. Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ. Συνήθως σε αυτά επακόλουθο είναι η φόλα...!

Πακιστανοκαφετέρια Διδύμου με Αχαρνών επίνε μόνο του καφέ ένα τρελό μωράκι με μπουρκα. Κάπου στα 20 καλοκαίρια. Κορμάρα με τζιν κολλητό, σαγιονάρα στρινγκ τέλειο δαχτυλακι πιπίλα πεντικιούρ μανικιούρ, φάτσα 10αρι εκτυφλωτικό. Ω ρε φίλε και αυτή φουλ κωλο μόνο λόγω θρησκείας. Τι τυχεροί οι Πέρσες γαμω τη μπουτανα μου....

Τελευταία τροποποίηση:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Καλημέρα!

Φυλής 65 κάτω: Κάτια, Ντιάνα

Φυλής 65 άνω: Κορινα

Διδύμου το τέρμα κάτω η αλόγα Βικτώρια.

Φυλής στη θέση της η θεία Σόνια

Φυλής 84Α: Χριστίνα Ρουμάνα (με τα τατου).

Φυλής 59 κάτω: Μόνικα

Δίπλα από το 59 υπόγειο: Σολ

Φυλής 66Δ: Μαίρη χοντρή άσπρη, Άννα μαύρη.

Φώκαιας 13: Σύλβια

Φώκαιας 17 κάτω: Αλεξάνδρα

Φώκαιας 17 άνω: Κλεοπάτρα και Ρίτα

Φώκαιας 19: Λίζα διμετρο ινσταγκραμικο μουνι.

Φώκαιας 27 κάτω: Ελένη κλασική χειραψία.

Διδύμου 20: Ντιάνα

Διδύμου 8: Ελενη

Η Κορίνα κόντεψε να μου πάρει πίπα στο σαλόνι. Πολύ επιθετικο μάρκετινγκ. Συνήθως σε αυτά επακόλουθο είναι η φόλα...!

Πακιστανοκαφετέρια Διδύμου με Αχαρνών επίνε μόνο του καφέ ένα τρελό μωράκι με μπουρκα. Κάπου στα 20 καλοκαίρια. Κορμάρα με τζιν κολλητό, σαγιονάρα στρινγκ τέλειο δαχτυλακι πιπίλα πεντικιούρ μανικιούρ, φάτσα 10αρι εκτυφλωτικό. Ω ρε φίλε και αυτή φουλ κωλο μόνο λόγω θρησκείας. Τι τυχεροί οι Πέρσες γαμω τη μπουτανα μου....
3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναω

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναω
Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.813
Πόντοι
3.886
Αυτη ηταν ? Εχω καιρο να περασω να τη δω.
Η βανεσσα παντως παει με το γκομενο της στη δουλεια, τον εχω πετυχει πολλες φορες να ειναι μεσα στο δωματιο υπηρεσιας στην Ιασωνος . Οταν τον βλεπω μεσα στο κουζινακι επιλεγω παντα δωματιο κοντα στο δωματιο υπηρεσιας, σφυροκοπω αγρια τη μικρη μεσα στο δωματιο ενω την λεω φωναχτα πουταναρα, αφου την γαμησω σκληρα πριν φυγω περναω απο το κουζινακι και λεω στην υπηρεσια οτι το κοριτσι ειναι πολυ καλο μεσα στο δωματιο και γουσταρει πολυ να γαμιεται.
Ο τυπος ηταν ετοιμος να εκραγει την τελευταια φορα.
Ελληνας ειναι ο κερατας, Γιωργο τον λενε.
Σε ποιο είναι η συγκεκριμένη;

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
Δεν πήγα να γαμησω, αλλά για ενημέρωση. Μου εγλυψε το αυτί και το μάγουλο και το στόμα της μύριζε γάμησε τα.... Κρίμα γιατί σαν σύνολο μετράει πολύ. Ειδικά το κορμάκι της είναι απίστευτο. Τεσπά....
Ααα ναι!!! Μύριζε το πρόσωπο της πουτσιλα 3/3 επίσης!! Την είχα ξεχάσει αυτή τη βρωμερη λεπτομέρεια...

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846
Ρεπόρτερ πρόκειται για καινούργια προσθήκη; έχουμε κάποια άλλη λεπτομέρεια;
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.713
Πόντοι
1.056
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
Δεν την έχω ξαναδεί. Διμετρη μουναρα, κορμάρα, φατσαρα χωρίς να είναι βαμμένη πολύ.
Screenshot_20240809_134105.jpg

συνήθως δουλεύει διπλοβαρδια μαζί με την άλλη Ρουμάνα τη Κάρλα

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
Μάγκες καλησπέρα,έχουμε κανένα νέο από μαρίνα Φωκαίας 17 απογευματινή βάρδια?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.915
Πόντοι
9.846

Συνημμένα

• Sotirakopoulos Christos.jpg
    Sotirakopoulos Christos.jpg
    161 KB · Εμφανίσεις: 12

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.336
Πόντοι
446
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....

Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.

Το να χτυπούν την πόρτα στο 7λεπτο με την ελπίδα ότι κάποιος πελάτης θα τους δώσει 5 η 10 ευρώ μπουρμπουάρ για να τον αφήσουν να γαμήσει σαν άνθρωπος είναι η νέα τακτική των τσατσάδων μετά το lock down με αφορμή τον κορονοιό.
.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom