Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 310 άτομα (27 μέλη και 283 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.268
Πόντοι
216
Επισκεψη στην υπεροχη Ντιανα Φυλης 84 το πρωι.. Εκανα στοχευμενη τσαρκα (οπως παντα) καθως ο καιρος ηταν σε καλυτερη κατασταση..

Μετα απο μια ωραια πιπα την πηρα ορθια στον τοιχο που ηθελε και δεν της χαλασα χατιρι. Επισης την γαμησα ιεραποστολικα και μετα στα τεσσερα. Την γαμαγα κανα τεταρτο και αποφασισα να σταματησω καθως δεν ηθελα να την καθυστερησω αλλο..

Το κοριτσι ειναι υπεροχο και ευγενεστατο και πρεπει να το προσεχουμε..
Τι προγραμμα κάνει η Ντιάνα?

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Τι προγραμμα κάνει η Ντιάνα?
Απλό πρόγραμμα με τελείωμα στο σώμα. Σύμφωνω σε όσα έχει γράψει ο φίλος George alfa είναι ευδιάθετη και υπομονετική μια φορά που πέρασα μαζί της είχε κάτσει κάνα τέταρτο σίγουρα ίσως και παραπάνω μέχρι να καταφέρω να τελειώσω στις υπέροχες βιζαρες της... Έρχεται περιστασιακά και δουλεύει στην αλυσίδα της φυλής καθώς σπουδάζει νοσηλευτική στην πατρίδα της!

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Καλησπέρα
Τώρα που έφυγε η Μαρίαννα από διδύμου 20 ξέρουμε ποίο κορίτσι είναι;;;
Πριν κάνα 2ωρο ήταν η Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ γύφτισσα και η Ντιάνα η τρομαχτική γύφτισσα. Διαλέγεις και παίρνεις... :hi:

Peterkal7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
14
Like
804
Πόντοι
311
Πριν κάνα 2ωρο ήταν η Ελένη η ΑΚΑΠΟΤΗ γύφτισσα και η Ντιάνα η τρομαχτική γύφτισσα. Διαλέγεις και παίρνεις... :hi:
Συγνώμη για το 22 ήθελα να γράψω στην πρωινή βάρδια

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.366
Πόντοι
5.631
Λέγε ρε μύστη εγώ που έρχομαι από επαρχία και έχω περιβόλι να τιγκαρω το πορπαγκαζ κηπευτικά. Στείλε πμ αν ξέρεις και άλλες τέτοιες περιπτώσεις και θα φέρω πολλά κιλά να γαμησουμε και οι δύο. Από το να μοιράζω σε όλη την γειτονιά
Τι να τα κάνουν τα ζαρζαβατικά μύστη μου, τα βρίσκουν και στη λαϊκή.
Πάρε δύο τενεκέδες ελαιόλαδο, κάτσε σε μια καφετέρια και πες ότι έχεις δική σου παραγωγή. Θα ρίξεις πούτσα σίγουρα...
Παλιά γαμούσες με Porsche, τώρα με ελαιόλαδο....

Σόρρυ για το offtopic

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Τι να τα κάνουν τα ζαρζαβατικά μύστη μου, τα βρίσκουν και στη λαϊκή.
Πάρε δύο τενεκέδες ελαιόλαδο, κάτσε σε μια καφετέρια και πες ότι έχεις δική σου παραγωγή. Θα ρίξεις πούτσα σίγουρα...
Παλιά γαμούσες με Porsche, τώρα με ελαιόλαδο....

Σόρρυ για το offtopic
Λάδι δεν έχω. Αλλά αν δεις τιμές στα κηπευτικά αν δεν έχεις παρατηρήσει είναι ακριβά σε σχέση με παλαιότερα. Εγώ μπορώ να μαζέψω και 50 κιλά λίγο από όλα ξέρεις πόσο κοστίζουν; Όλα πάνω από 1€ έχουν. Ντομάτες 150-2.00€αγγούρια το ίδιο πιπεριές και ακριβότερα. Μέχρι και οι μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια έχουν κοντά 1 μησι ευρώ.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Ρε Μήτσο για εμάς που πάμε 06:00 για δουλειά το πιο εύκολο είναι να ξυπνήσεις μισή ώρα νωρίτερα για να ρίξεις έναν μπούτσο. Βέβαια μετά τις 12:00 στη δουλειά δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου αλλά αυτό είναι αλλουνου παππά ευαγγελιο...
Φαντάζομαι τον @Διανοούμενος να ετοιμάζει στις 6:00 την πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη μετά από πρωινή κατάθεση
και κατά τις 12:00 να ξαποσταίνει πίσω από τον πάγκο του βιβλιοθηκάριου διαβάζοντας πονηρά ερωτικά αναγνώσματα
και ενημερώνοντας το σάη, μέσω του wi-fi του πανεπιστημίου! :coffee:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.282
Πόντοι
4.926
Κάποια άλλα σχόλια είναι πως η Αντριάννα στο χωματιανού πλέον έχει τόσο κόσμο που έχει καταντήσει γελοίο.. Έχει σταθερά 3 δωμάτια γεμάτα και 1-3 άτομα έξω να περιμένουν.. Ρε μαλάκες.. οκ θελετε να γαμησετε την κωλάρα.. αλλα πηγαιντε και πουθενα αλλού ρε μπαστουνόβλαχοι, ελεος... Το ίδιο, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό, με τη Τζέσικα.. Με το που περάσει 1 η ώρα το μεσημέρι, είναι σαν να μπαίνεις σε νοσοκομείο που εφημερευει.. 6 ατομα να περιμενουν αναμονη..ψαχτειτε και πουθενα αλλου, άϊντε κοκοπρίτης
Συναγωνιστή, αυτό που παρατήρησες, ισχύει σε πολλά μπουρδέλα, που εργάζονται μάχιμα κορίτσια, καθώς και σε όμορφα call girls. Τα τελευταία χρόνια, το site έγινε γνωστό σε πολλούς "εξωσχολικούς", οι οποίοι είτε εξασκούσαν σποραδικά το "σπορ", είτε δεν υπήρχαν καν, στην πιάτσα. Είναι οι λεγόμενοι "επισκέπτες". Είναι παρτάκηδες και δεν ενημερώνουν ποτέ. Είναι συνδεδεμένοι online, με τα forum και μόλις, κάποιος συναγωνιστής, τολμήσει να ποστάρει κάτι, για κάποια κοπέλα, αυτοί τρέχουν σαν τα αιγοπρόβατα να την πηδήξουν. Τους καταλαβαίνεις, μόλις σκάνε μύτη στην πιάτσα, αφού συμπεριφέρονται σαν αυτιστικά: Τρέχουν στον δρόμο, μπαίνουν φουριόζοι μέσα στους οίκους και κλέβουν την σειρά των υπολοίπων. Προσωπικά μου το έχουν κάνει δύο φορές, στην τρίτη θα πέσει φάπα. Αυτοί είναι, που κλείνουν μισάωρα και ωριαία προγράμματα. Αυτοί είναι, επίσης, που περιμένουν τις πουτάνες, μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, έξω από τα σπίτια. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, καθώς είναι άλλο ένα σημείο των καιρών.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.057
Πόντοι
41.129
Συναγωνιστή, αυτό που παρατήρησες, ισχύει σε πολλά μπουρδέλα, που εργάζονται μάχιμα κορίτσια, καθώς και σε όμορφα call girls. Τα τελευταία χρόνια, το site έγινε γνωστό σε πολλούς "εξωσχολικούς", οι οποίοι είτε εξασκούσαν σποραδικά το "σπορ", είτε δεν υπήρχαν καν, στην πιάτσα. Είναι οι λεγόμενοι "επισκέπτες". Είναι παρτάκηδες και δεν ενημερώνουν ποτέ. Είναι συνδεδεμένοι online, με τα forum και μόλις, κάποιος συναγωνιστής, τολμήσει να ποστάρει κάτι, για κάποια κοπέλα, αυτοί τρέχουν σαν τα αιγοπρόβατα να την πηδήξουν. Τους καταλαβαίνεις, μόλις σκάνε μύτη στην πιάτσα, αφού συμπεριφέρονται σαν αυτιστικά: Τρέχουν στον δρόμο, μπαίνουν φουριόζοι μέσα στους οίκους και κλέβουν την σειρά των υπολοίπων. Προσωπικά μου το έχουν κάνει δύο φορές, στην τρίτη θα πέσει φάπα. Αυτοί είναι, που κλείνουν μισάωρα και ωριαία προγράμματα. Αυτοί είναι, επίσης, που περιμένουν τις πουτάνες, μία ώρα πριν την έναρξη της βάρδιας, έξω από τα σπίτια. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι, καθώς είναι άλλο ένα σημείο των καιρών.

Την εχω πει εγω πιο παλια τη λύση σε αυτό το προβλημα αλλα με κοροϊδευαν.
Είσοδος σε συγκεκριμενα θρεντ οπως η ενημέρωση μονο σε μελη και με συμβολική μηνιαία συνδρομη.

Nikosbou1995

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
631
Πόντοι
81
Είσοδος σε συγκεκριμενα θρεντ οπως η ενημέρωση μονο σε μελη και με συμβολική μηνιαία συνδρομη.
Δεν είναι κακή ιδέα. Αλλά δύσκολο! Το ποιο απλό είναι μια μεγάλη ομαδική σε Viber οποίος είναι μέλος και ενεργός παραμένει μέσα οποίος όχι βγαίνει.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056

Dennisistaken

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
12
Πόντοι
0
Μεταξουργείο κατά τις 18 00 πήγα για Ναταλία Ιασ27 αλλά λέει η τσατσά ότι ειναι διακοπές στην χώρα της, μετά από 2 μήνες επιστροφή.

Τελικά πήγα Κ30 εροτικ πρισον, λατίνες σοφία κ Εμμανουέλα (νομίζω)
Σοφία αδιάφορη λατινα, μικρό βυζάκι, νορμάλ κιλά. Πέρασα με την άλλη, λίγο παραπανίσια κιλακια, 2αρι+ βυζια, natural είπε αλλά περίεργο στην αφή. Σουτιέν δεν έβγαλε, είχε κάτι ραγάδες.

Μέτρια πιπα, τον έφαγε χωρίς παράπονα με τα πόδια στους ομους, σιγά στην αρχή μετά μέχρι πάτο, εκεί αρχίζει τις κραυγές και μετά από λίγο βάζει η τσατσά μια τσόντα σε δυνατή ένταση που ακούγετε μέχρι έξω, wtf

Κάμια πληροφορία για λιλυ Ταϊλάνδεζα κοντη, σφιχτό μουνακι από κολ32Γ υπόγειο και ιασ37 οροφο, ευχαριστώ.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.552
Πόντοι
3.246

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.849
Πόντοι
1.056
Η είσοδος μόνο σε μέλη που συμβάλλουν στο φόρουμ..

Εγγρ.
18 Ιαν 2024
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
0
Ποια είναι αυτή η Σαμπίνα που λέτε όλοι ? Λέω να την δοκιμασω αλλα σας ρωτάω για να είμαι σίγουρος να μην φάω φόλα αξίζει η κοπέλα ? η έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη ; Ευχαριστώ

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.388
Πόντοι
2.036
νομίζω Άντζελα την έλεγαν
Έχεις δίκιο, την έχω πάρει πόσες φορές και έχω κολλήσει στο Αλεξάνδρα για κάποιο λόγο, είναι από τα σκαλώματα που δεν φεύγουν, και με το που διάβασα το ποστ σου μου ήρθε σκηνικό που μπαίνω δωμάτιο, σκάει αυτή και της λέω "Γεια σου Αλεξάνδρα καύλα" και μου απαντάει "ποιά Αλεξάνδρα ρε, Άντζελα με λένε" και παρεξηγήθηκε, χαχαχαχ.

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.180
Πόντοι
1.651
Πόσες φορές δεν έφυγα από τους οίκους ανοχής (στούντιο μπουρδέλα) με την σκέψη, δεν καθόμουν σπίτι να τον παίξω, καλύτερα θα ήταν! Η περίεργη αυτή σκέψη θα ήταν κάπως λογικό να οφείλετε στις άθλιες υπηρεσίες της κοπέλας, όχι, αρκετές φορές ευθύνονται η τσατσά η ο τσάτσος, που σου ανεβάζουν πίεση τόσο ώστε να μην μπορείς να γαμήσεις μετά, η γαμάς και δεν ευχαριστιέσαι.

Η όλη κατάσταση πλην εξαιρέσεων, θυμίζει κάπως έτσι, κοπέλες που τις έβαλαν με το ζόρι, πολλές φορές απεριποίητες, βρώμικες, εντελώς άσχετες, ίσα ίσα να δώσεις το 20€ και να φύγεις. Στα στούντιο είναι κάπως καλύτερα, αλλά όχι πολύ καλύτερα.

Μόνο εγώ κάνω αυτές τις σκέψεις άραγε; :think:
Αγαπητέ μου το trafficking καλά κρατεί πάνω από 32 χρόνια , φυσικά με την κάλυψη όχι απλώς άνωθεν αλλά πολύ ποιο πάνω.
Δυστυχώς είναι μια τακτική που επικρατεί σε παγκόσμιο επίπεδο και αποφέρει απίστευτα κέρδη.

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.604
Πόντοι
1.056
Καλημέρα φιλαράκια. Θέλω να πάρω κάτι αποστειρωτικο για πλησεις στο στόμα καί στη πουτσα όταν τελειώνω το γαμησι σε μπουρδέλο. Είμαι νέος στο σάιτ καί θέλω νά είμαι έστω καί λίγο ασφαλής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

:woldman::woldman::woldman:
710WhNLlZGL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom