Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 352 άτομα (33 μέλη και 319 επισκέπτες)

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
Καλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....

Κατεβαινω 5 παρα λ73β για να παρω την Εμμυ,σαλονι μαζευτηκαμε 3-4 οπου περιμεναμε.Η ωρα ειχε παει 5μιση και σαλοναρισαν 2 κοριτσια μια μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη με φυσικες βυζαρες μετριο σωμα λογω μικρης κοιλιτσας αλλα κωλαρα δυνατη.Ονομα αν κ ρωτησα 2 φορες δεν θυμαμαι,Καρλα,Μερλι κατι τετοιο.
Βαρεθηκα να περιμενω την Εμμυ και πηρα αυτη με τις βυζαρες.

Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Φοβερα φυσικα βυζια οπου κ περιποιηθηκα,πολυ καλη υγρη πιπα χωρις χερια οπου εφτυνε αραια κ που αλλα στο γαμησι πολυ χαλι.
Την εβαλα στα 4 οπου κουνιοταν τρελα και με αποσυντονιζε χοροπηδαγε σαν κατσικι,τη γυρναω ιεραποστολικο οπου κι εκει αρχιζε να κουνιεται κ δεν μα ρεσε,της περναω τα ποδια στον ωμο και ησυχασα,το μουνι της παντως πετρελαιοπηγη του Ιρακ πηγαδι κανονικο....

Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.
χαχαχαχα τι λες ρε φιλε,μας κανουν πλακα,μα8ανε απο τους αγαπουληδες κ τωρα 8ελουν παραπανω,ΟΟΟΟΟΟΞΞΞΞΞΞΞΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕ

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
1.787
Πόντοι
201
3/3 φολιασμα μαζι με κλασιμο κ να βρωμάει, με Κορίνα δεν ξαναπερναω
χαχαχαχαχαχ ,κ γω εχω σταματησει να την περνω γι αυτο τον λογο,ενω αυτη κ η Τζουλια η κοντουλα π εμφανισιακα ειναι αρκετα καλες ,κ στις 2 η ανασα βρομαει γαματα

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
επισης ποσο μ την δινει οταν ειματσε στο σαλονι ατομα ,περιμενουμε να δουμε τη κοπελα κ ερχετε ξαφνικα καποιος ,περιμενει σα μπαστακας μπροστα με τα λεφτα στο χερι κ ζηταει να μπει ενω εμεις περιμενουμε σα τους μαλακες
Σωστό είναι αυτό τύπε. Αφού θέλει να περάσει μπορεί να την είχε δει από πρίν.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.437
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχ ,κ γω εχω σταματησει να την περνω γι αυτο τον λογο,ενω αυτη κ η Τζουλια η κοντουλα π εμφανισιακα ειναι αρκετα καλες ,κ στις 2 η ανασα βρομαει γαματα
Γυφτακια είναι. Τι να περιμένεις.

Morty love Jessica

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
32
Like
1.489
Πόντοι
1.071
καλησπερα ,πριν κατι μερες πηρα Μαριανα απο διδυμου,3η κ τελευταια φορα,δεν αντεχει το καβλι μ ,ειναι αρκετα στενη κ το πιο σημαντικο μ ρ8ε ψαριλα,επισης πηρα απο φωκαιας 25 οχι την Αλεξανδρα αλλα την αλλη την μικρη(ονομα δε 8υμαμαι)απλο προγραμμα,καλη μεσα ,εχει καποια κιλα παραπανω αλλα εχει ωραιο προσωπο,επισης πηρα μια κινεζα απο φωκαιας 27 πανω ,στο σαλονι μ αρεσε αλλα στο δωματιο π την ειδα καλυτερα φατσικα δε μαρεσε,οχι απο εμενα
επισης ποσο μ την δινει οταν ειματσε στο σαλονι ατομα ,περιμενουμε να δουμε τη κοπελα κ ερχετε ξαφνικα καποιος ,περιμενει σα μπαστακας μπροστα με τα λεφτα στο χερι κ ζηταει να μπει ενω εμεις περιμενουμε σα τους μαλακες
Εκεί πρέπει η τσα2 να αναλαβει τα καθήκοντα της γιατί αν έχεις πάει πιο πριν από τον μαλακά και θέλεις να περάσεις προηγησε

xanw_xronja

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2023
Like
40
Πόντοι
0
Σωστό είναι αυτό τύπε. Αφού θέλει να περάσει μπορεί να την είχε δει από πρίν.
Όταν φεύγεις χάνεις την σειρά σου. Κανόνας. Όταν την έχεις δει απο πρίν, πληρώνεις να πάρεις δωμάτιο αλλά είναι στην απόφαση της τσατσάς και της εργαζόμενης σε ποιόν θα πάει πρώτα. Σε εμένα έχει τύχει να με βάλουν κατ'ευθείαν μέσα (τις περισσότερες φορές), αλλά και να με βάλει να περιμένω τη σειρά μου γιατί προηγείται άλλος

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.409
Πόντοι
201

Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.

bou-rookie

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Οκτενιδινη για σώμα και χλωρεξιδίνη για το στόμα...Δηλαδή,οκτενισεπτ και Spray με χλωρεξιδίνη 0.20%

Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;

bou-rookie

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Δες άλλο φαρμακείο ή πες στον δικό σου φαρμακοποιό να στο φέρει
Ιντερνετικά κοίταξα μόνο. Σίγουρα θα βρω αν ψάξω παραπάνω.
Περισσότερο ρώτησα για να ξέρω ποιες άλλες επιλογές έχουμε από παρόμοια αντισηπτικά για το σώμα.

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
315
Πόντοι
21
Ξέρουμε αν σήμερα δουλεύει η Σαμπινα ;;

ApollwnasNX

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2023
Like
122
Πόντοι
0
Αυτή αποκλείεται να μην έχει aids και ηπατίτιδα. Είναι στατιστικά απίθανο.
Το πραγματικό ερώτημα είναι πόσους έχει κολλήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Πώς έβγαλες συμπέρασμα ότι έχει AIDS καί υπατητιδα. Αν ξέρεις κάτι σιγουρα πες το νά προφυλαχθούμε νά μήν πάμε οκ

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.

Το καλύτερο πράγμα μακράν, είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη ως πελάτη, δηλαδή να θέλει να πηγαίνεις και για να μην σε χάσει να σου κάνει τα κέφια (μέσα σε ένα όριο πάντα).

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Το αντισηπτικό schulke octenisept το βγάζει σε έλλειψη. Έχεις να προτείνεις κάτι παρόμοιο;
Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.
Τα κρεβατια των οροθετικων καθαριζονται σε αυτη την δοσολογια στα νοσοκομεια.
Μετα ειναι το Μπενταντιν διαλυμμα προεγχειριντικης απολυμανσης.Επισης σρα σουπερμαρκετ μπορεις να παρεις και Swaz σε συσκευασια 4lt.Δεν αφηνει αγιαννη τελευταιο αδιαλυτο.

bou-rookie

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Διαλυμμα χλωρινης /νερο σε αντιστοιχια 1/10.
Τα κρεβατια των οροθετικων καθαριζονται σε αυτη την δοσολογια στα νοσοκομεια.
Μετα ειναι το Μπενταντιν διαλυμμα προεγχειριντικης απολυμανσης.Επισης σρα σουπερμαρκετ μπορεις να παρεις και Swaz σε συσκευασια 4lt.Δεν αφηνει αγιαννη τελευταιο αδιαλυτο.
Για το τελευταίο που ανέφερες το Swaz αυτό προφανώς δεν είναι για το σώμα. Πως το εννοείς;

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
46
Like
5.431
Πόντοι
5.631
Επαναληπτική σήμερα στην Όλγα Φωκαίας 19. Μαζί της η Λίζα που βγάζει ένα στυλ ανακριτικό-ψαρωτικό και δεν με εμπνέει να περάσω. Σήμερα δεν είχε σκυλάδικα, μάλλον διαβάσανε τη κριτική :headbaning2:
Η Όλγα σήμερα πάρα πολύ καλή, δώσαμε ρέστα. Πιπάρα, δυνατό γαμήσι, στήσιμο στον καθρέφτη και ανακουφιστικό άδειασμα. Γεια σου κοπελάρα μου.
Στα υπόλοιπα μπουρδέλα τα ίδια και τα ίδια, καμία αλλαγή.
Επίσης απόγευμα στα Αγκύρας έχουν έρθει δύο καινούριες Μόνικα και Μερσίνη. Ακόμα τρέχω...:badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair::badair:

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.560
Πόντοι
4.646
Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει, αλλά το χειρότερο πράγμα μακράν είναι να σε γουστάρει η ιερόδουλη και να φαντάζεται πράγματα που δεν γίνονται. Όχι να σε γουστάρει με την καλή έννοια, ως πελάτη δηλαδή, αλλά να σκέφτεται άλλα, σχέσεις γάμους κτλ. Εκεί απλά τον πίνεις και αναγκαστικά δεν ξανά πας.
.................................................................
Ακριβώς γι αυτό το λόγο σταμάτησα να επισκέπτομαι την Κατερίνα, την ανώμαλη Πολωνέζα! Όσο και να μου ικανοποιούσε τα γούστα (εκτός από απροφυλακτο σεξ), δεν υπήρχε περίπτωση να μπλέξω περαιτέρω. Εξαίρεση, ίσως έκανα για την κόρη της αλλά και πάλι το θέμα περιπλέκεται χωρίς λόγο. :hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom