paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Like
- 1.787
- Πόντοι
- 201
χαχαχαχα τι λες ρε φιλε,μας κανουν πλακα,μα8ανε απο τους αγαπουληδες κ τωρα 8ελουν παραπανω,ΟΟΟΟΟΟΞΞΞΞΞΞΞΩΩΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΚαλησπερα στη παρεα,ενημερωνω για σημερινο περιστατικο που με παραξενεψε πολυ....
Κατεβαινω 5 παρα λ73β για να παρω την Εμμυ,σαλονι μαζευτηκαμε 3-4 οπου περιμεναμε.Η ωρα ειχε παει 5μιση και σαλοναρισαν 2 κοριτσια μια μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη με φυσικες βυζαρες μετριο σωμα λογω μικρης κοιλιτσας αλλα κωλαρα δυνατη.Ονομα αν κ ρωτησα 2 φορες δεν θυμαμαι,Καρλα,Μερλι κατι τετοιο.
Βαρεθηκα να περιμενω την Εμμυ και πηρα αυτη με τις βυζαρες.
Δινω 2 δεκαρικα καθως μπαινω στο δωματιο κ τοτε η τσα2 μου λεει εχεις να μου δωσεις κατι παραπανω??Εγω σαστησα λιγο και αμηχανα της ειπα οχι ηρθα με αυτα τα χρηματα μονο.
Στο πορτοφολι μου ειχα 2 10ρικα και ενα 5€ λεω λες να εδωσα 15€ και να μου ζητησε κι αλλα η τσα2 ?? Αφου εκανα τσεκ οτι οντως εδωσα 2 10€ περιμενα την κοπελα.
Φοβερα φυσικα βυζια οπου κ περιποιηθηκα,πολυ καλη υγρη πιπα χωρις χερια οπου εφτυνε αραια κ που αλλα στο γαμησι πολυ χαλι.
Την εβαλα στα 4 οπου κουνιοταν τρελα και με αποσυντονιζε χοροπηδαγε σαν κατσικι,τη γυρναω ιεραποστολικο οπου κι εκει αρχιζε να κουνιεται κ δεν μα ρεσε,της περναω τα ποδια στον ωμο και ησυχασα,το μουνι της παντως πετρελαιοπηγη του Ιρακ πηγαδι κανονικο....
Εχει τυχει στον εν λογω οικο να σας ζητησουν περ/ρα λεφτα;;
Παω εκει 7 χρονια ακριβως απειρες φορες ποτε δεν μου τυχε αυτο.