Junax
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 21
- Like
- 14.884
- Πόντοι
- 4.646
Μόνο στο Μετάξι, τύπε!Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
Μόνο στο Μετάξι, τύπε!Kaμια πιο εμφανίσιμη που να δίνει κώλο υπάρχει?
Έχω αλλάξει και εγώ βάρδιες φιλαράκι άσε τις εξυπνάδες και πρότεινε κανένα κορίτσι σαν καλός μύστης...αφού είσαι νυχτόβιος τι την θες την πρώτη βάρδια;;;
Σεβαστό. Sorry.Αυτό είναι δικό μου θέμα και Δεν μπορώ να εκθέσω την κοπέλα με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα.
Πρέπει να έχει πάει στα Αγκύρας 9 και 12 εδώ και κάνα δυο εβδομάδεςΦώκαιας με Φυλής. Πρωί ξεκινάει. 09:00 περίπου.
Θωρηκτό Αβέρωφ.
Τελικά το επίπεδο των Αγκύρας έχει πιάσει πάτο.... Τσάμπα οι δωματιαρες που έχει το 9.Πρέπει να έχει πάει στα Αγκύρας 9 και 12 εδώ και κάνα δυο εβδομάδες
Κι εμένα μύστη δεν με έπεισε η Λίζα να περάσω. Ψιλή, αλλά μετριότητα μου φάνηκε!Επίσκεψη στο Φωκαίας 19 για να δω την Λιζα.
Δεν είδα κανένα ινσταγκραμικο μουνί οπως γράφτηκε. Ουτε καμμία μουνάρα. Σωμα αδύνατο προς πλαδαρο. Φάτσα μέτρια.
Μαζι της η Όλγα γεμάτη τατού φορούσε γυαλιά, τα χειλη της αρκετά φουσκωμένα
Φ65 ισόγειο Κάτια και Κορίνα. Τα δωμάτια ολα αδεια.
Φ65 οροφος οι δύο Χριστινες η Τσεχα και η Ρουμάνα. Δωμάτια ολα άδεια και εδω.
Απέναντι στο Φ84 ειναι η Ντιανα η Ρουμάνα . Της εφαγα το μουνί με καβάλησε και μου τον εκανε να χύσει.
Δωμάτια όλα γεματα για Ντιάνα και 1 ατομο αναμονη.
Μύστη, στην Κατερίνα την Πολωνέζα το θέμα δεν είναι αν θα της σκίσεις τη κωλοτρυπίδα. Το θέμα είναι αν καταφέρεις να τη βρειςΕνδείκνυται για σκησιμο κωλοτρυπίδας?
Στους δίπλα γράφει βάρδιες από τα Άγκυρας ρίξε μια μάτια ποτέ δουλευει.Μύστη, στην Κατερίνα την Πολωνέζα το θέμα δεν είναι αν θα της σκίσεις τη κωλοτρυπίδα. Το θέμα είναι αν καταφέρεις να τη βρεις
Λοιπον πέρασμα απο Κάτια Φ65κάτω, κλασσικά σώμα στουντιακού επιπέδου στα 20Ε κωλάρα βυζάρα καλή αίσθηση κλπ αξίζει όσο υπάρχει διότι μόλις ήρθε μετά απο ένα μπρεικ.
Έπειτα με Ελίζα ?! Φωκ19, είσοδο με τακούνια 20 πόντους που την φτάνει στο 190 στο δωμάτιο έπεσε γύρω στο 170 Ρουμάνα 2 χρόνια συνεχόμενα εδώ (6 συνολικά) και ξέρει καλά Ελληνικά. Στα του αγώνα έχει τατού ταναπούς στην μέση είναι λίγο αξύριστη αλλά δωτική και σφηχτή σε επίπεδο που δεν με βόλευε. αξίζει μία δοκιμή.
Τέλος στην 21 Μ.Α, η Αλίνα απο Κίεβο 29 χρονών νεαρή εμφανισιακά, άσπριδερη, ψηλή με μεγάλο σώμα-κώλο αλλά καθόλου χοντρή δλδ τέλεια και όλο το πακέτο στα 10. Προφανώς γεμάτα δωμάτια, καταλαβαίνει Αγγλικά αλλά επικοινωνία έγινε στα Ρώσικα. Με τατου την Ουκρανική τρίαινα στο χέρι με έβαλε σε σκέψεις που να βρισκότανε άραγε ο γκόμενος της, μάλλον σε κανά χαντάκι με το ΑΚ στο χέρι. Δεν με ξεπέταξε και μείναμε σίγουρα ένα 10λεπτο μέσα. Είχε ωραίο κώλο και καλή αίσθηση αλλά υπήρχε μια ελαφριά δυσοσμία κάτω που δεν μ'αρεσε κατά τα άλλα δεν ξέρω για πόσο θα μείνει στο Σκατουργείο.
Ακομα δεν επεστρεψε καλα καλα και θα φυγει παλι? Οταν ξαναπαω θα ρωτησω την τσατσα που μιλαει ΕλληνικαEπισκεψη πριν απο λιγο στην κυρία Τατιανα, Ιασωνος 1β .
Τη γαμησα πολυ αγρια και το μουνι της εγινε μουσκεμα.
Κατι ελεγε οτι 8 του μηνα θα φυγει ? 8ο μηνα ? δεν καταλαβα, οποιος παει και συννενοηθει ας ενημερωσει να ξερουμε.
Καλησπέρα μία ερώτηση θέλω να κάνω. Είναι απόγευμα η Τατιάνα σήμερα πού πήγες? Η σχολαγε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνEπισκεψη πριν απο λιγο στην κυρία Τατιανα, Ιασωνος 1β .
Τη γαμησα πολυ αγρια και το μουνι της εγινε μουσκεμα.
Κατι ελεγε οτι 8 του μηνα θα φυγει ? 8ο μηνα ? δεν καταλαβα, οποιος παει και συννενοηθει ας ενημερωσει να ξερουμε.